Kadınların Duygularına Hitap Etmek

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ takipçileri bu makalemde sizlere ''kadınların duygularına nasıl hitap edilir'' konusunu açıklayacağım. Bazı erkekler oyunun konseptini anlamadığı için duygularla içgüdülere hitap etmeyi anlayamıyor. O yüzden bu konuda ki karmaşaya bu makalede son vereceğim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. Kadının Mantığına Hitap Etmek Hatadır!

    İki grup erkek genel olarak  kadının mantığına aşırı hitap etmeye çalışmaktadır;  efendi erkekler ve kendini satmaya çalışan erkekler

    Efendi erkekler genel olarak kadınları kendinden üstün ve daha yüce varlıklar olarak görür bunu içselleştirmişlerdir. Güzel bir kadının yanında salak davranışlar gerçekleştirirler ve kendilerini doğru ifade edemezler çünkü güzellikten çok etkilenmiştirler bu yüzden de gizli beklentilere girmiştirler. Bu beklentiler 'ben çok iyi bir erkeğim, düzgünüm ve seni mutlu ederim beni seç' tarzındadır. Bu açıdan efendi erkeklerin tümü EZİK tiplerdir klas ve güç fark etmeksizin. Bu yüzden kadına hep iyi davranırlar. Onun ödevini yaparlar, işine yardım ederler, ona destek olurlar ve onun için çeşitli fedakarlıklar yaparlar. Tüm bu fedakarlıklar temelde karşılıksız görünse de kimse karşılıksız iyilik yapmaz. Bu efendi erkek grubu annesi bir şey istese yapmaz mesela ama kız istese her şeyi yaparlar o yüzden ikiyüzlü bir strateji izlerler. Çoğu erkekte bu durum vardır ve sinsice avlanmaya çalışırlar.

    Efendi erkekler genel olarak kadının mantığına hitap ederler çünkü 'Ahmet çok iyi çocuk' modundadırlar bu açıdan da seçilmeyi kendilerine hak görürler. Kadına sürekli 'sana çok iyi davranıyorum artık beni seç piçleri bırak' modunda konuşmalar yaparlar. Kadını teselli eder ve sürekli kendilerinin ne kadar iyi, erdemli ve düzgün olduğunu vurgularlar. Kadınlar mantıksal varlıklar olsa gerçekten düzgün bir erkeği seçip piyasadan çekilirlerdi ki çoğu erkek düzgün konumda yani bu açıdan çevresinden herhangi bir erkeği seçmeleri yeterli olurdu. Kadınlar bu tür erkekleri genelde ''Ahmet iyi çocuk ama ona karşı bir şey hissedemiyorum'' diyerek reddederler. Mantıken iyi olman veya iyi davranman arzu oluşturmaz. Ayrıca kadınla derin sohbetler eden, ortak zevkleri olan veya iyi arkadaş olman onun mantığına hitap eder. Seninle çok iyi konuşuyor, dertleşiyor veya anlaşıyor olabilir ama sen onun arzuyla ıslanacağı adam değilsin. Bunu hem kadın biliyor hem de sen biliyorsun. Bu açıdan çaresiz bir konumda kalıyorlar. Kadının mantığına hitap etmek anlamsızdır çünkü verimli bir yön değil. Fazla silik, önemsiz ve harcanabilir nötr bir tip olmanıza yol açar. Kadında ne aşk, ne arzu, ne kıskançlık ne de kaybetme korkusu gibi duyguları tetikleyemezsiniz. O yüzden efendi erkekler en son bitirir yani bir kadının evleneceği beta koca olurlar.

    Kadınların mantığına hitap eden bir diğer grup ise  'kendini satmaya çalışan erkeklerdir' ve bu grubun en büyük hatası 'arzunun pazarlığını yapmalarıdır'. Birçok erkek oyunu bir çeşit 'kadını ikna etme yöntemleri' sanıyor ki oyunu bilmeden öğretenlerde böyle öğretiyor. Körlerin diğer körlere liderlik ettiği bir yerde her şeyin boktan olması şaşırtıcı değildir. Birisi sana oyunu kadınları ikna etme sanatı olarak gösteriyorsa o adam oyuna dair bir bok bilmiyordur ve sana da hiçbir şey öğretemez. Oyun kadınları ikna etmekle alakalı değildir. İyi bir pazarlamacı mesela ürünlerin ne kadar efektif olduğunu anlatarak ürünü satabilir, bunun ne kadar iyi seçim olduğunu gösterebilir. Kız tavlama sanatını, satış-pazarlamadan ayıran şey duygulardır. Pazarlamacılar insanları ikna etmeye odaklanırlar bu açıdan da güzel satış yaparlar ama kız tavlamak iyi seçenek olduğunu göstermekle alakalı değildir. Oyun bir izdivaç değil ve kadına karşı 'bak kızım ben 185 boyunda, işi gücü yerinde, düzgün ve iyi bir adamım beni seç mutlu ol' modunda yaklaşmak işe yaramaz. Bu işe yarasaydı en iyi kız tavlama ustaları pazarlamacılar olurdu çünkü mantıken kadını ikna edebilirlerdi. Bu yüzden arzunun pazarlığını yapmak veya kendini satmaya çalışmak işe yaramaz. Oyunda kendini göstermenin daha efektif yolları var o yüzden kendini kadına ucuz mal gibi satmaya çalışman işe yaramaz. Bunun yerine duygulara dokunan yöntemler daha efektifir.

    2. Kadının Çıkarlarına Hitap Etmek Hatadır!

    Kadınların çıkarlarına hitap eden erkekler (30-50 yaş arası) erkekler genellikle kadınlarla ilişkilerini en sağlıksız temel üzerine inşa ederler; para. 

    Bu erkekler iş dünyasında bir yere gelmiş, bir konumu tutmuş tiplerdir ve genel olarak oyunu bilmezler. Bazen zengin bebeleri de bu stratejiyi aşırı kullanır. Bir kadının çıkarlarına hitap etmek ona maddi kazançlar sağlamakla alakalıdır veya hayatını iyileştirmek, lüks yaşama kavuşturmakla ilgilidir. Kadınların çıkarlarına hitap eden stratejiler işe yarar ama BEDELİ BÜYÜK OLUR. Kadına parayı koklatır ve erkenden yedirmeye başlarsan cüzdanınla liderlik edersin. Temelde sana saygı, arzu ve sevgi beslemez. Sen onun için amaçlarına giden yolda bir araçsındır. Ayaklı bir ATM'sindir ve seninle tutkuyla bile sevişmez. Her sevişmenin bir bedeli olur çünkü arzuyu parayla satın alamazsın. Seninle seviştikçe sürekli bir hediye isteme durumunda olur. Bu durum sürekli çıkarlarına hitap etmek gibi bir ezik konumda olmana yol açar. Para kadını etrafında tutan şeydir ancak paran gittiğinde kadında gider çünkü en baştan sana erkek olarak hayranlık duymamış, sana aşk ve sevgi beslememiş veya sana arzu duymamıştır. Zengin erkeklerin özellikle godoman tayfanın bu stratejisi efektif değildir. Parası olan tabi ki de istediği gibi harcar beni ilgilendirmez yoksa bir kadınla yatmak için yüzbinlerce lira harcayıp 6 ay bekleyebilir bu provider stratejisidir ancak oyun bilen bir adam doğru  zamanı denk getirirse şansı yaver giderse aynı kadını 1-2 haftada minimum harcamayla elde edebilir. O yüzden çıkarlarına hitap etmemelisin. Bu açıdan kadınlarla arana 'çıkarları' koymamalısın bir şeylerin pazarlığını yapmamalısın. 

    Kadınların çıkarlarına hitap eden bir diğer ezik erkek grubu ise 'araya bahane koyanlar' oluyor. Bu erkekler sürekli olarak kızlara fayda sağlamaya çalışırlar. Kızlara sürekli olarak; 'sana İngilizce öğretirim', 'sana araba sürmeyi gösteririm' , 'sana şu bilgisayar programını kullanmayı öğretirim' , 'sana dans etmeyi öğretirim' , 'sana şunu gösteririm' gibi şeylerle hatunlara yürüyorlar. Bu strateji çok bariz yani kimse aptal değil ve cesaretsizce bir şeyler denemek zor. Bu strateji %1 çalışıyorsa da çok efor, zaman ve enerji alıyor. Oyundaki en temel kuralımız nedir? ''Sonuç garantisi hiçbir zaman yok o yüzden bir kadına aşırı efor harcama'' yani sen aylarca İngizlice öğretirsin sonra o kızı benim gibi bir adam 3 günde tavlar sen ise ağlayarak 31 çekmek zorunda kalırsın. Bu açıdan aşırı dolaylı stratejiler kullanmayın ve kadının çıkarına hitap edersen tabi ki de kadın bunu kabul eder. Bedavadan hizmet görmek idealdir ona müzik aleti çalmayı öğretmeye çalışmanın çokta bir amacı yok. Hatun zaten seni beğeniyorsa direkt aşama aşama ilerlemelisin. O yüzden araya bir şeyler koymayın direkt flört etmeye ve kendi karakterinizi göstermeye odaklanın. Çıkarlara hitap etmeniz gerekmiyor.


    3. Kadının Duygularına Hitap Etmek En İyisidir!

    Kadınların mantığına ve çıkarlarına hitap etmemen gerektiğini nedenleriyle birlikte öğrendin. Bu açıdan duyguların önemini anladın. Günümüzde siyasilerle şirketler bile artık mantığa veya çıkarlara değil duygulara hitap ediyorlar. Mesela Coca Cola'nın reklamlarına bak hiçbirisinde kola için çünkü enerji verir dediğini ya da kola size iyi gelir dediğini duymazsınız. Kolayı duygularla ve deneyimlerle özdeşleştirmiştir reklam kolayla bile alakalı değildir. Kültürel noktalarla insan duygularına dokunur sana bir şey satmaya veya seni ikna etmeye çalışmaz. Rakiplerinden neden daha iyi olduğunu izah etmez bu yüzden reklamcılıkları aşırı başarılıdır. Buradan çıkarman gereken ders çok açık insanlar duygusal varlıklar, kadınlar ise daha da duygusal.

    Kadınların duygularına dokunmak temelde basittir öncelikle polarize edici bir karakter olman gerekiyor yani sıradan-ortalama silik bir tipsen çokta duygulara hitap etmezsin. Duygularımız genel olarak sevgi-nefret ve sempati-antipati olarak devam eder. Kadınlar bana karşı nötr kalamaz yani ya sever ilgi duyar ya da nefret eder. Bana karşı kadınlar ''iyi çocuk ya'' demezler ya ''komik ve ilginç'' derler ya da ''itici birisi'' derler. Bunun amacı çok barizdir ben duygulara hitap ederim ortalama kalmam yani kadınları gerektiğinde fazlasıyla sinirlendirebiliyorum. Benim oyunum pek çok trolleme ve absürt şeylere de dayanıyor. Kadınlara ''erkek adamın 3-4 manitası'' olur dediğim oluyor bu açıdan bazı kadınlar çok sinirleniyor kimisi gülüyor çünkü duyguları tetikliyorum. Ortamlarda genelde kadınların fazla dikkatini çekiyorum bu yüzden ya benimle tartışmaya çalışıyorlar ya da beni utandırmaya aşağıya itmeye çalışıyorlar. Kadınlar istemeden, ellerinde olmadan reaksiyon veriyor çünkü onun doğrularını yıkıyorum. Tabi ki ben bir erkek hakları savaşçısı veya bir şeyler ispatlamaya çalışan kırmızı hapçı değilim. Ben kadınlarla ciddi şekilde tartışmam tüm bunlar bir trollemeyle gelişir. Gerçekleri insanların yüzüne mizahla vururum bu açıdan kadınlarla dalga geçen, sataşan, onları hafife alan, sinirlendiren, kıskandıran veya delirten davranışlarım var. Çekicilik risklidir diye boşa demiyorum bazen kadınları sinirlendirmen bile gerekiyor çünkü risk almalısın sıradan kalamazsın, kadınlar sıradan erkeği görmezler. Onlarla aynı fikirde ve düzgün olan tipler arkadaş konumunda aylarca bekliyor ki kız o sırada birden çok adamla yatıp en son birisiyle sevgili oluyor. 

    Kadınların duygularına hitap etmek basit bir şey değil öncelikle içsel oyununuz, özgüveniniz ve mentaliteniz doğru olmalı. Acı çeken bir betaysan tabi ki de bu duygulara dokunamazsın sen duygusalsındır. Duygusal ve beklentileri olan bir eziksen bu oyun türü çalışmaz bu şekilde bir şeyler yapmayı deneyenleri görüyorum ancak kadının iki palavra testinde özgüvenleri yok oluyor. Aşırı özgüvenli, şık, karizmatik ve komik olman gerekiyor. Ayrıca kırmızı hap zehirlenmesi yaşamış kadın düşmanıysan ve kadınlarla ciddi tartışmaya girip onlara kırmızı hap anlatmaya çalışıyorsan da kaybedensindir demektir. Bu iş her zaman mizahla yürütülür çünkü tüm tekniği efektif yapan şey budur yoksa mantıksal tartışmalara girmen bir şey ifade etmez sen kaybedersin.

    Duygulara en iyi hitap eden yöntem sataşmalar, meydan okumalar, dalga geçmeler, trollemeler, ima etmeler, dokunuşlar ve diğer tekniklerdir. Bu açıdan olumlu-olumsuz duygular oluşturman gerekiyor. Kadınların karakterine saldırması, seninle uğraşmaları veya kafayı sana takmaları normaldir. Bu açıdan her türlü reaksiyonla baş etmeyi bilmelisin yoksa bu oyunu oynayamazsın. Bu kolay bir şey değil yani duygulara bu seviyede dokunabilmek oyunda yıllar geçirmeyi ve karakter sağlamlığı gerektiriyor. Bir kız bana baksın sevgilim olsun ezikliğiyle bu tür şeyler denersen söylediğim gibi kadınlar seni darmaduman eder. Sonrada bana gelip 'abi denedim olmuyor kızlar rezil etti beni' gibi şeylerle ağlarsın ancak sorun sendedir çünkü %100 özgüven yoksa kadınlarda güçlü duygular uyandırsan da kadınlar ezik olduğunu kolayca fark eder çünkü seni duygusal tepki vermeye zorlarlar. Birkaç palavra testi sonucunda aranızdaki gerginliği kontrol edemez sende duygusala bağlarsın sonuç ise kızla tartışıp küfürleşmeye gider. Bu açıdan bu yöntem hiçte kolay değil iyi kalibre etmek, iyi anlamak ve iyi uygulayabilmek gerekiyor. Sosyal zekan ve özgüvenin yüksek olmalı başka yolu yok.

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)