İkinci Buluşma Olmuyor Sorunu Üzerine

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
1

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere birçok acemi çapkının karşılaştığı bir sorun olan ikinci buluşmanın olmaması sorununun sebeplerini açıklayacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. Her Buluşmanın Devamı Gelecek Diye Bir Şey Yok

    İlk olarak bir gerçeği anlaman gerekiyor. Bir kadınla ilk kez buluştuysan illa ikincisi olacak veya devamı gelecek diye bir şey yok. Bu tür garantiler bu işlerde yoktur. Her numarasını aldığın kız nasıl ki cevap vermeyebiliyorsa, cevap verenler buluşmaya gelmiyorsa ve buluşmaya gelenler tekrar gelmiyorsa bu da olasıdır. Unutma bir erkek olarak her aşamada kadın kaybedersin yani beklentiler uyuşmaz, sen hata yaparsın ya da kadından kaynaklanan sorunlar olabilir. O yüzden ilk buluşmaya çok anlam yüklememelisin ve bolluğu bu yüzden her zaman devam ettirmelisin. Bu ise kolay bir şey değil o yüzden olabildiğince farklı yeni kadın tanımak ve bunlar arasından filtreleme yaparak devam etmen gerekiyor.

    İkinci buluşmanın olmaması her zaman senin hatandan kaynaklanmaz o yüzden bunun bu sürecin doğal bir parçası olduğunu anlaman gerekiyor. Bende birçok ilk buluşmadan sonra bazı kadınlarla iletişimi kesiyorum. Mesela kız sanalda daha güzel oluyor ve gerçekte hoşuma gitmiyor, kızın ses tonu ya da sohbeti bunaltıcı oluyor ya da kızın varoş olduğunu anladığımda iletişimi kesiyorum. Ayrıca kız çok fazla elde etmesi imkansızı oynuyor ve aşırı direnç gösteriyorsa da yol verebiliyorum özellikle de uğraşmak istemediğim bir ruh halindeysem o kadına aşırı enerji harcamak istemem. Her şeyi aşırı yokuşa süren ve gereksiz takıntıları olan kadına tahammül edemem. Kadın kovalamayı severim ancak hiçbir zaman tek bir kadını kovalamaya enerji harcamam. O yüzden de ilk buluşmaya çok anlam yüklemem, aşırı yatırım yapmam. Her zaman ilk buluşmam basit bir filtre kahve içmekten öteye gitmez. Yemek ve tatlı yemeyi ya da alkollü mekanlara gitmeyi tercih etmiyorum özellikle bir şey yaşanma ihtimali düşük olduğundan bende düşük yatırım yapmayı tercih ediyorum. Param ve enerjim konusunda dikkatliyimdir hak etmeyen kadına hiçbir şekilde efor harcamam.

    2. Sıkıcılık ve Fazla Sıradan Olman

    Kadınlar normal erkekleri çekici bulmuyor ve onları çoğu zaman 'arkadaş' olarak görüyor. Bakın gerçekten yakışıklı ve zengin adamları bile arkadaş olarak gören çok kadın var. Bu tür sorunları neredeyse her erkek yaşıyor. Bende zamanında fazla yaşadım özellikle buluşmalara sık çıkmaya yeni başladığım dönemde buluşmalarım çok iyi değildi. Bunun nedeni benim heyecanlı, stresli ve kendimden emin olmamamdı. Ayrıca fazla garantici olmaya çalışıyor biraz kadına fazla oynuyordum ancak eğlendiğimi söylemem zor. Kafamda rahat değildi sonuç alma baskısı üzerimde fazlaydı çünkü bu işe ciddi zaman ve enerji harcıyordum sonuçta bir karşılığı olmalıydı değil mi?

    Ancak kadınlarla ilişkiler böyle çalışmaz. Bir süre buluşmalarım verimsiz ve tekte kalınca durumu anladım. Buluşmalara fazla anlam yüklüyor ve çok önemsiyordum özellikle hatun biraz güzelse bu bende ciddi bir stres yaratıyordu. Aslında yaptığım şey kendi kendimi sabote etmekti. O yüzden de bu durumun çözümünü bulmalıydım. Buluşma benim açımdan hep iyi geçiyor gibi gözüküyordu ki bu hatalı bir yanılsamadan öte değildi. Çoğu zaman kadınlar sıkılıyor ve benim normal erkeklerden pekte bir farkım olmadığını düşünüyorlardı. Bunda da haksız değillerdi gerçekten de fark yaratamıyordum çünkü kendi kendimi sabote ediyordum. Hatun çokta sıcak davranmadığında kasılmaya da başlıyordum sonuç ise ikinci buluşma olmuyor üstüne artık hatun aşama aşama iletişimi kesiyordu. İşte o zaman buluşmada sıçıp batırdığımı anlıyordum.

    Sorunun çözümü basit bir defa kafan rahat olacaksın yani enerjin yüksek, keyfin yerinde ve mutlu bir psikolojide olmalısın. Bu söylemesi son derece basit ancak uygulaması bir o kadar zor olan bir fenomendir. Buluşmalar hayatımda sıradanlaştı ve çokta önemsemeden gitmeye başladım. Her zaman jilet gibi giyindiğim için zaten buluşmalar için ekstra süslenmem gerekmiyordu. Bunun dışında kafelerde zaten takılıyordum tek farkı bir çeşit teke tek görüşme olmasıydı. Ayrıca bolluk mentalitesini içselleştirdiğim için eğer buluşma çok boktan gidiyorsa yani enerjiler uyuşmuyor ve hatun açılmıyorsa ben buluşmayı bitiren taraf olmayı seçiyordum. Nadiren de olsa çok saçmalayan kadınları kafede bırakıp gitmişliğim var yani saygısızca konuşuyorsa hatun tuvalete gidiyorum deyip basıp gidiyordum. Bu bolluk mentalitesi ve başka kadınlarla buluşacağını bilmenin rahatlığından gelen bir davranıştır. Kafam rahat olduğu için eğlenen ustalık ve  arsız-komik yöntemlerini daha efektif kullanmaya başladım. Bir süre sonra kadınların tekrar görüşmek istediğini veya ikinci buluşma teklifimi hemen kabul ettiklerine şahit oldum. En önemlisi ise buluşmadan sonra kadının teşekkür etmesi ve sohbet etmeye çalışmasıydı. İşte bir buluşmanın başarılı olup olmadığını böyle anlıyorum.




    3. Fazla Arkadaşça Davranmak

    Buluşmak her zaman cinselliğe giden yola aşırı yaklaşmaktır derim. Bunun nedeni buluşmanın bire bir olması ve her yöne açık olmasıdır. İlk buluşmada yattığım bir sürü kadında oldu masadan kalkıp giden kadında oldu benim kalkıp gittiğimde oldu. Bu açıdan buluşmalar her türlü potansiyele açıktır. Bu potansiyeli iyi değerlendirmek gerekiyor. Kadınla bire birken flört edememek büyük bir beceriksizliktir. Bak sosyal ortamda baskı vardır veya diğer insanlar varken flört edememen anlaşılabilir sonuçta sosyal baskı yüksektir ama teke tekken flört edemiyor üstüne fazla arkadaş canlısı olarak davranıyorsan bu sefer arkadaş konumuna düşersin.

    Arkadaşça davranarak fazla güvenli limanlara oynamana gerek yok. Risk almak zorundasın yani sohbet flörtöz olmalı iki arkadaşın sıradan günlük sohbetinden çok bir kadınla-erkeğin arasındaki cinsel-romantik gerilimi içermelidir. Oturup okuldan, işten veya dertlerden konuşmamalısın. Kızlara sınıf arkadaşın gibi davranırsan onlarla sevişemezsin. O yüzden aranızda bir çekim ve gerilim olmalıdır. Sataşmalar, espriler, laf sokmalar, birbirinizle uğraşmanız, bolca gülmeniz ve ufaktan fiziksel temas olmalıdır. Bu başarılı bir buluşma şeklidir yoksa sen kızla oturup siyaset veya iş hayatında uğradığın haksızlıklar üzerine konuşuyorsan çokta sevişme şansın kalmaz. Süreci kendin için aşırı uzun ve belirsiz hale getirmemelisin. Bu stratejiyi kullanan erkekler kızla 10 kere buluşuyor hala tık yok bazen şansa sonuca gidiyorlar ancak bir bakıyor ki 10 kere buluştuğu hatun başkasına gitmiş.

    Fazla arkadaşça davranmanın diğer yanı da kadının ikinci buluşmaya gelmemesidir. Sana çekim hissetmemiştir. Sen onun delicesine arzuyla sevişeceği, ona drama yaşatacak, onu kahkahalarla güldürecek bir erkek imajında değilsindir. Kaybetmekten korkacağı bir piç erkekten ziyade düzgün ve efendi adamsındır. İyi bir işin ve hayatın olabilir, stabilsindir ama bir arkadaştan ötesini kadın sende hissetmez. Çoğu zaman ''bir çocukla buluştum çok iyi ama olmaz ya'' dediği birisi olarak kalırsın daha kötüsü buluşma olmaz sadece ona sanaldan ilgi gösteren yedek kulübesinin iyi bir üyesi olursun. O yüzden flört etmekten çekinme ve risk al. Evet bu risk ters tepebilir yine tekrar görüşmemenize yol açabilir ama bu durumda seni boşa zaman harcamaktan kurtarır. 

    4. Fazla İlgi ve Fazla Fiziksel Temas Kurmak

    İlk buluşmada sevişmek kadar güzel bir şey yok ancak bunların nadir olduğunu anlamanız gerekiyor. Dünyanın neresinde olursan ol bu durum nadirdir ve durumlara göre değişir. Bazen doğru yerde doğru zamanda doğru erkek olursun ve sevişirsin ancak bu çoğu zaman olmaz. Her buluşmaya ilk buluşmada sevişeceğim kafasıyla gidersen çok fazla ilgi göstermiş ve fazla fiziksel temas kurarak bir şeyleri gereğinden fazla zorlamış  olursun. Bu ise oyun açısından hiçte iyi değildir ve risk almanın aşırı abartılmasına yol açar. Kadındaki kaltak kalkanını etkinleştirir ve direnci arttırırsın. Bu ise kadınların ikinci buluşmaya gelmemesini ve seni engellemelerine yol açar. Cinsel açlık ve sabırsızlık çekici değildir. Kadınlar hak etmediklerini düşündükleri erkeklerle yatmazlar. Cinselliğe aç bir adam düşük değerlidir ve bu açıdan kısır döngülere sıkışmış demektir. Kadınlar kafası rahat, hali hazırda sevişebilen ve bolluktaki adamlarla yatmaya isteklidir. Sen bu durumda olmasan bile öyleymiş gibi davranacaksın. Aç olsan bile tok gözükeceksin ki sorun çözülsün. Sen açsan ve saldırıyorsan o zaman hep aç kalmaya devam edeceksin. Burada devreye sabır ve irade giriyor. İradeli olman lazım yoksa hep aynı hatalardan dolayı sorun yaşayacaksın oysa sabırlı olsan zaten sonuca gideceksin sorunu çözeceksin.

    İlk buluşmada eğlence en önemli şeydir ilk olarak eğlenceli bir modda olacaksın. Sonrasında flört edeceksin ve belirli dozda ilgi göstereceksin. Belirli dozda fiziksel temas kuracak ve duracağın yeri bileceksin. Hiçbir zaman aşırı istekli ve aç olmayacaksın. Süreci gereksiz yere zorlamayacaksın bırak her şey kendiliğinden gerçekleşsin. Kadınlar seks için erkeğin her şeyi yapmasından aşırı efor harcamasından hoşlanmazlar. Sürecin kendiliğinden gelişmesini ve doğal olmasını isterler. Senin de oyunun bu açıdan görünmez ve efektif olmalıdır. Süreci ikinci ve üçüncü buluşmalara bırak. Kadın çok istekli değilse buluşmalar arası zaman aralığını arttır.

    5. Kadına Rahat Hissetmesi İçin Zaman ve Alan Tanı

    Sen hızlı bir çapkın olsan bile her kadının hayatında bir denge var. Bu açıdan aşırı sonuç odaklı olma bazen tohumları doğru yere atarak arada bir sulayarak hasat yapmayı öğreneceksin. İlk buluşma olmuştur ancak aranız ısınmamıştır ama sorun değil. Bağ kurma yöntemini kullanarak süreci zamana yayarak ilerlersin. Kadınla zaman aralıkları bırakarak iletişim kurarsın hatta buluşma bile teklif etmezsin. Biraz ufak sohbetler yap geçiştir, sonra tekrar ufak sohbet yap sohbeti bitir gibi belirsiz davranışlarla karmaşık sinyaller gönderirsin. Kadın senin boş beleş bir tip olmadığını, bir hayatın olduğunu ve hayatında belki de başka kadınlar olduğunu anlar. Bu açıdan senin samimiyetine ve karakterine belirli sürede alışmaya güvenmeye başlar. Bir bakmışsın ikinci buluşma teklifini hatun bir şeyleri bahane ederek yapıyor. İşte sorunun basitçe çözüldü ve buluşmalarının devamı geliyor. Tecrübe kazandıkça ve oyunun geliştikçe zaten bu oran belirli noktaya kadar artacaktır. Ayrıca küçük yerde yaşıyorsan sonuç alman daha fazla zaman alırken büyük şehirde daha kısa olabilir.

    Yorum Gönder

    1Yorumlar

    Yorum Gönder