Tacizci Zannedilme Korkusu

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere birçoğunuzun çekindiği ve korktuğu bir durum olan tacizci zannedilme korkusunu açıklayacağım ve bu durumu ele alacağım.

Tacizci Zannedilme Korkusu

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. Tacizci Damgası Yemekten Korkmak Normal

    Kadınlarla gerçek hayatta tanışmaya gitmekten çoğu erkeğin korkmasının bir sebebi kadının aşırı olumsuz tepki vermesi, olaya çevrenin dahil olması veya polisin devreye girmesi durumudur. Kadının beyanı esas alındığı için birçok erkekte yanlış anlaşılırım romantik ilgim kötü algılanırsa başım derde girer çevreme ve aileme bu durumu açıklayamam sicilim kirlenir gibi çeşitli korkular oluşuyor. 

    Gerçek hayatta kadınlarla tanışmaya başlamadan önce beynimde öylesine olumsuz senaryolar kuruyordum ki resmen korku filmi yaşıyordum. Bir çeşit kaygı bozukluğu seviyesinde bu tür senaryolar kurduğum için açıkçası hiçbir kadınla tanışmamış olsam bile tedirgindim. Tedirginliğim öyle bir seviyedeydi ki daha aksiyon almadan orada durduğum anda bile sanki başıma bir şey gelecekmiş endişesi yaşıyordum. Açıkçası sakince kenarda durmama rağmen kafamda fırtınalar kopuyordu.

    Peki bu durum neden oluyor?

    Gerçek hayatta aksiyon almadığın zaman en kötüsünü düşünmek doğal. Beynin ve egon aslında seni korumak istiyor risk almaktan kaçınmanı istiyor. Gerçek hayatta hiç bilmediğin ve daha önce görmediğin kadınlarla tanışmak bir risk almaktır. Bu açıdan beynin bu riski anlamsız buluyor çünkü mağara döneminden DNA'na kodlanmış bir korku var. Yanlış adamın kadınına yaklaşıp başının derde girmesi veya bölgede kötü bir itibar elde ederim korkusu var. Bunlar ufak klan yaşamında mantıklı olan ancak milyonlarca insanın yaşadığı büyük şehirlerde anlamsız korkulardır. Egonda kendini riske atmanı istemiyor çoğu erkek ''şu kız beni kesti bu kız bana baktı'' gibi anlamsız şeylerle mental mastürbasyon yaparken senin gerçekte kendini test etmeni istemiyor. O yüzden de bu duruma düşmemen için sana en kötü senaryoları yaşatıyor.


    2. Kadınlar Adamı Yemiyor, Kadınlardan Korkmayın

    İlk kez cesaretimi toplayıp bir kıza açılış yaptığımda kız ''beni sevgilim var'' diyerek reddetmişti ama acayip mutlu olmuştum. Uzun süredir kafa yorduğum durumu avantaja çevirmiş ve heyecanımı yenerek başarmıştım. Garip bir histi ama kafamda kurduğum olumsuz senaryoların hiçbirisi olmamıştı. Bir namus bekçisi ordusunun ne saldırısına uğramıştım ne de kadın ters tepki vermişti. Aksine ona bedavadan iltifat etmem kadını mutlu bile etmişti kendini daha iyi hissetmişti. O gün şunu fark etmiştim ''çevrede gördüğüm pek çok kadınla tanışabilirsem inanılmaz bir AVANTAJ elde ederim'' ve gerçekten de öyle oldu. İlk yaklaşımdan sonra eve döndüm bana göre yeterliydi çünkü başarmıştım ama bir sonraki gün daha hırslıydım ve dışarı çıktım. İkinci gün neredeyse 15 tane set açtım tabi setleri durdurmakta ve açılışı yapmakta zorlansamda gerçekten aksiyon alıyordum. Zamanla gelişti ve sokakta alakasız bir hatunla tanışmak benim için NORMAL hale geldi.

    Şimdi çoğunuz bunu hayatında hiç yapmamıştır bu açıdan tacizci sanılmaktan korkuyorsunuz. Etraftan birileri müdahale eder derdimi açıklayamam diye korkuyorsunuz ama çoğu kadın olumsuz tepki vermiyor. Çoğu zaman kadınların teşekkür edip gittiğini ya da ilgilenmediğini göreceksiniz. Sizi hafifçe reddederek gidecek. Bazı kadınlar hiçbir şey demeden gidecek yani gelip bağıracak veya ortalığı yıkacak hatun sayısı az. Bu tür hatunları da sezmek gerekiyor her zaman kolay olmasa da hedefleri iyi seçersen bu tür olayları minimum seviyede yaşarsın. Tabi ki gerçek hayatta kadınlarla tanışmak çeşitli riskleri hep içerir bu tür bir AVANTAJ yakalamanın bir BEDELİ de oluyor. Sosyal zekan ve analiz becerilerin ne kadar gelişmişse bu riskleri o kadar azaltırsın ancak körlemesine aksiyon alırsan arada bir başın derde girebilir. Kızın ailesine, sevgilisine ya da arkadaşına denk gelmen bazen istenmeyen durumlara düşmene yol açabiliyor. Bu tür durumları uzun yıllardır minimize ettiğim için kafam rahat bunu nasıl başardığımız sizlere tek tek anlatacağım. O yüzden kadınlardan korkmayın çoğu zaman olumsuz senaryolar gerçek değil sadece zihninde var.

    3. İmajının Önemi Çok Büyük

    Rastgele yerlerde rastgele şekilde kadınlarla tanışacaksan yani bunu Türkiye'de yapacaksan dikkat etmen gereken ilk şey imajın olacaktır. Şimdi zihninde bir senaryo hayal etmeni istiyorum. Güzel bir gömlek giymiş, üzerinde şık blazer ceketi olan ve temiz görünümlü, güneş gözlüğü takmış ve saçları iyi gözüken bakımlı bir erkeğin bir kadınla konuştuğunu düşün. Çoğu zaman bu adamın bu kadını tanıdığını düşünürsün ve erkeğin otomatik olarak önemli birisi olduğunu düşünürsün. Buna pozitif önyargı denir ve bilinçli düşünmesen bile o kişi çoktan kafanda bir kategoriye girmiştir. Bu açıdan o adamın herhangi bir kadını taciz edeceğine ihtimal vermezsin ve olayla ilgilenmezsin. Ayrıca kadının bu tür bir adama tacizci damgası atması da zordur olay büyüse bile polis senin şekline baktığında bu ihtimali çok düşük bulacak herkes orta yolla sorunu geçiştirecektir. Kadınlar zaten imajdan etkilendiği için seni sert reddetmek yerine ilgilenmediklerini belirtecektirler. 

    Aynı senaryoyu şimdi kirli ayakkabı giymiş, üstünde siyah rengi solmuş eşofman ve ütüsüz tişört giymiş birisiyle düşünelim. Bu adamı kadın fark ettiği anda kendini güvende hissetmeyecektir belki de bu içgüdüsel korku ile bağırmaya bile başlayacaktır. Yanına yaklaşan kişinin kendisine zarar vereceğini düşünme eğilimi yüksek olacaktır. Ayrıca korkmasa bile o elemanın kendisinden para isteyeceğini yani dilenci olduğunu düşünecektir. Kadın korkup bağırdığı durumda etrafın müdahalesi sert olacaktır çünkü onun bir 'sapık' olduğu fikri herkesin beynine işleyecektir. Toplumun bilinçaltında en düşük seviyedeki erkeklerin cinselliği hak etmediği fikri vardır. Bu noktada linç edilmesi veya polislerin o kişiyi karakola götürüp tacizden işlem başlatması olasıdır. Olay daha karakter ve davranışlara gelmeden kafada böyle şekilleniyor.

    İki uç kutupları düşündük ancak ortalama giyim tarzındaki erkekler için olay nedir? Koyu renk kot ve siyah tişörtle set açan adam ne durumdadır sorusunu anlıyorum. Açıkçası normal gözükmek bu sanatta iyi değildir çünkü çoğu zaman karşılaşacağınız direnci arttıracaktır. Ben siyah tişört ve kot pantolonla yüzlerce set açtım başarılarda elde ettim ama oyunu kendim için zorlaştırdığımı fark ettim. Güzel bir gömlek giydiğimde kadınların daha kolay durduğunu ve daha kolay kanca noktasına ulaştığını deneyimledim. Ayrıca pozitif önyargılardan dolayı kadınların sohbette soru sorma oranı da artıyordu. Belki tişörtle daha çok 'abazan' izlenimi çizerken güzel gömlekle 'çapkın' imajı çiziyorsun. Tabi burada şunu söyleyeyim tişört yakışıklı ve iyi fiziği olan adamların kıyafetidir. Yakışıklı yüzün ve kaslı vücudun varsa tişört giymen senin için gayet iyidir. İmajınıza dikkat edin ve pozitif önyargılardan faydalananın.

    4. Gülümsemenin Gücünü Anlamalısın

    Kadınlarla tanışmak senin ve kadın için birer pozitif deneyimdir yani tesadüfen gerçekleşen aşk filmleri gibi bir temele sahiptir. Bu açıdan tüm deneyimin pozitif olması gerekiyor bunun içinde gereken en önemli şeylerden birisi gülümsemektir.

    Kadınlarla tanışmaya giderken fazla gergin ve ciddi olmak iyi değildir. Fazla ciddiyet olayı fazla gergin ve rahatsız hale getirir. Bir kadınla tanışmaya giderken yüzümde bir gülümseme olur, gözlerimin içi parlar. Kadını durdurduğum andan itibaren yüzümde bir gülümseme vardır piç şekilde de gülümserim bazen mütevazi şekilde de ancak hep gülümserim. Bu durumda kadınların çoğunun da gülümsediğini deneyimledim. Kadın beni reddederken bile gülümsüyor yani olumsuz bir deneyim bile aslında pozitif şekilde gerçekleşiyor. 

    Alfa erkekler gülümsemez, erkek adam sert ve agresif olur tavsiyesi veren ergen kişiler olayın pratiğinden bir haber oldukları için diğerlerine yanlış bilgi veriyor. Senin daha çok kasılmanı ve acayip triplere girmene yol açıyorlar. Sosyal hayatı bile olmayan bazı kırmızı hap bilgilerini ezberlemiş tipler aşırı ciddiyetle sanki kurtlar vadisinde oynuyor havasıyla başkalarına akıl veriyor. Bu tavsiyeler kulağa hoş gelse de pratikte tamamen işlevsizdir. Özellikle yeni kadınlarla tanışmaya çalışıyorsan sana ciddi zarar verir süreçten soğutur. Fazla dominantlık ve maskülenlik özellikle açılışlarda ciddi sorunlara yol açar çünkü bunlar uzun ilişkide iyi şeylerden flört döneminde ters tepme ihtimali yüksektir. O yüzden maskülenliği pozitif enerjiyle birleştirmen gerekiyor. Kadınlara nasıl davranacağını iyi bilmen lazım bu açıdan gülümsemeyi alışkanlık haline getirmelisin. 

    Gülümsemek pozitif bir deneyim olduğundan iki kişide bunu yaşar. Bu açıdan en büyük korkun olan ''tacizci sanılır mıyım'' durumunu minimuma indirir. Kadın senin bir sapıktan çok ondan hoşlanmış ve şansını deneyen birisi olduğunu düşünecektir. Bu ise senin avantajına olarak şansını arttıracak bir hamledir.

    5. Sen Ne Kadar Rahat Olursan Kadında O Kadar Rahat Olur

    Enerji sosyalleşmekte açıklanması zor ama önemi büyük bir şeydir. Bazı insanlar ortama girdiğinde ortamın göz bebeği olurlar herkes onları sever ancak bazıları ise ortama girdiğinde ortamda kasılmaya ve ortamın havasının bozulmasına yol açarlar. Bu durum çoğu zaman davranış ve iletişimle alakalı değildir çünkü ortada henüz aktif bir şey yoktur. Bu durum enerji-aurayla alakalıdır. Özellikle de kişinin kendisini ne kadar rahat ve pozitif hissettiğiyle bağlantılıdır. Sen kendini güvende hissetmiyor, mutsuz ve yetersizlik hisleri yüksek birisiysen ortamı kasarsın çünkü gizli beklentilerin olduğu için rahat davranamazsın. Belki ortama kabul edilmek ve sevilmek istiyor olabilirsin diğerlerinin onayını almak istiyor olabilirsin ama bu genellikle ters tepecektir. O yüzden ortama adapte olmak için yapacağın şeyler ters tepecek gittikçe dışlanacak bir çeşit negatif duruma sıkışacaksındır. 

    Ancak sen kafası rahat birisiysen ve keyfin yerindeyse ortama adapte olman basittir. Herkes daha ilgili ve arkadaş canlısı davranır. Sana daha çok soru sorar ve ilgilenirler. Sen kendine güveniyorsundur diğerlerinin fikri çokta umurunda değildir işte o zaman sosyalleşmen başarılı olur. Burada olay tamamen senin mentalitende bitiyor çünkü insanlar sana göre reaksiyon veriyor. Sen proaktif olarak nasıl hissediyorsan insanlarda öyle hissediyor. Sen ne kadar rahatsan karşındaki kişilerde o kadar rahat hissediyor. Gergin değilsen ortamları germezsin.

    Gündüz oyununda ise bu çok önemli özellikle gündüz oyununa beyninin ve hislerinin adapte olması gerekiyor. Sen bunu artık normal ve gündelik bir şey olarak görüp sokakları konfor alanın haline getirdiğinde kadınlarda bir o kadar rahat oluyor. Kadın temelde senin fazlasıyla sosyal, cesaretli ve karizmatik olduğunu düşünüyor. En temelde ise içgüdüsel olarak sana güveniyor çünkü rahatsın. Oysa bir hırsız, tacizci ya da sapık olsan gergin olurdun. Gizli bir planı olan her kişi ciddi bir gerginlik içinde olur stresli olur. Bu açıdan rahat olman büyük öneme sahip. Amatörken gerginliğin genelde ters tepmesinin nedeni budur. Sen kafanda ''acaba durdurmam iyi miydi, açılışı iyi yaptım mı, beni beğenecek mi'' diye düşünüp stres yaparken bu durum kadında ''sapık olabilir buradan gitmeliyim'' algısına yol açabiliyor. Senin niyetin ne kadar iyi olursa olsun kendini rahat hissettirmeye alışmalısın. 

    Özellikle de kendi içinde yaptığın şeyin 'normal ve doğru' olduğunu kendine kabullendirmen lazım. Sen kendi beyninde ''kadınlarla sokakta tanışmak yanlış ve anormal'' diye düşünüyorsan o zaman garip bir şey yapan garip bir adam enerjisine sahip olursun. Ayrıca kadınların yabancı erkekle tanışmak istemediklerini düşünüyorsan bu da senin rahatlığını bozar. Sen kendini gizli bir sapık olarak düşünüp yargılarsan başına gelecek şeyde tam olarak bu olacaktır. Ben sokağa çıktığımda kendimi en iyisini hak eden ve istediği kadınla rahatça tanışan bir adam olarak düşünüyorum. Kadınların benimle tanışmak istediklerini ve çoğu kadının benim gibi bir erkekle tanışmaya can attığını düşünüyorum. Pozitif şeyler düşünüyorum bak o gün beni 20 kadın sert şekilde reddetse bile bir sonraki gün yine pozitif şekilde düşünüyorum. Pozitif inançlarım kırılgan değil ve benim yararıma çünkü bir gün kötü geçse bile diğer gün iyi geçiyor. Bunları ben sokaklarda yıllardır test ediyorum yani evde oturup televizyon izlerken düşündüğüm şeyler değil. Hiçbiriniz benim kadar reddedilmemiştir ama inançlarım yine de pozitif çünkü mental olarak güçlüyüm. Bu sanatta karamsarlığa yer yok yani sen beyninde ''Türk kızı yabancı bir erkekle tanışmaz''ı oturtmuşsan bu sanatı yapamazsın. Ha zamanında bende böyle şeyleri çok düşündüm ama pratikte aksiyon aldıkça bunların çokta doğru olmadığını şaşırarak deneyimledim çünkü 2 dakika önce tanıştığım kadının benimle çay içmesinin mantıklı açıklaması var mı? Ben bir erkek olarak başka erkekle tanışsam iki dakikada çay içmeye gitmeye çekinirim açıkçası çünkü erkekler mantıksal varlıklardır kadınlar ise duygusaldır. Kadın içgüdüsel olarak senden etkilendiyse yani doğru yerde doğru zamanda doğru adam olursan bir kadınla tanışmadan sekse 40 dakikada geçebiliyorsun bunun ise mantıkla açıklanacak bir tarafı yok ama yaşanıyor. Her zaman yaşanmıyor tabi ki düşük ihtimalle oluyor ama oluyor normalde düşündüğünde bir kadının değil bir erkekle yatması o adama telefon numarasını bile vermemesi gerekir ama gerçekte öyle değil. Bir günde 10-15 farklı kadından numara alıyordum yani çoğu kadın yeterince iyi oyunun varsa numarasını veriyor. Tabi bu numaraların yarısı flake oluyor vs ama sonuç olarak veriyorlar. O yüzden karamsarlığa gerek yok oyun bir sihirli hapta değil ama kendini iyi hissetmen olumsuz senaryoları minimuma indirecektir.


    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)