Çirkin Bir Erkeksen İşin Bitti Mi?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
4

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''çirkin bir erkeksen işin bitti mi? Black pill yani siyah hap ideolojisini'' anlatacağım. Birçok genç erkeğin düştüğü bu deneyimsizlikten kaynaklanan düşünce tuzaklarına çok dikkat etmek gerekiyor.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    KADINLAR SADECE TİPE Mİ BAKIYOR?

    1. Görünüş Ne Kadar Önemli?

    Biz erkeler görsel olarak çekiciliği algılayan varlıklarız. Güzel bir kadını algılamamız bilinçli bir durum bile değil bilinçaltımızla alakalı bir durumdur. Bebeklerde yapılan deneylerde bile erkek bebeklerin güzel kadınlara daha uzun süre baktığını gözlemlemişler. Erkek beyni evrimsel olarak gençlik ve güzelliği çekici bulacak şekilde adapte olmuştur. Bu açıdan erkek için en önemli şey görüntüdür ve diğer her şey daha sonra gelen önceliklerdir. Bunun örneklerini sosyal medyada görmek çok kolaydır. Güzel genç bir kadının on binlerce takipçiye kısa sürede çıkabilmesinin arkasında bu dinamik yatar. Bu kadınların herhangi ekstra bir şey üretmesi bile gerekmiyor. Erkek beyni böylesine görüntü odaklıdır yani işlev önemsiz form her şeydir düşüncesindedir.

    Peki kadınlarda böyle midir? Kadınlar da sadece görünüşe mi önem verir?

    Yoksa başka kriterlerde söz konusu mudur?

    Kadınlar, erkekler gibi görüntü odaklı bir evrimsel süreç geçirmemiştirler. Kadınlar erkeklere kıyasla çok daha az görüntüye önem verirler. Bu açıdan güzel bir kadının çirkin erkeğe aşık olması durumu fazlasıyla mümkünken, çirkin bir kadına erkeklerin aşık olması bir o kadar zordur. Kadının çirkinliği erkekte bir iticilik hissine yol açar. 

    Peki kadınlar neden erkekler gibi görüntüye önem vermiyor? Kadın üreme stratejileri neden bu kadar basit değil?

    İnsan çiftleşmesi bu kadar basit olsaydı her şey görüntüden ibaret olurdu yani güzel ve yakışıklıların nesli devam eder gerisi üreyemezdi. Bu açıdan görüntü üzerinde aşırı bir evrimsel baskı olurdu ama öyle bir şey yok. Çoğu insan ne güzel ne de yakışıklı. Çoğunluk ortalamalarda bir yerlerde dağılıyor. Bu açıdan çok güzeller ve çok çirkinler azınlık bir gruptur.
    Kadınların erkekte görüntüye önem vermeme nedeni olası bir cinsel ilişkiden hamile kalmaları durumunda erkeğin etrafta olması gereksinimdir. Tarih öncesi dönemde hamile bir kadının birçok ihtiyacı oluyordu o yüzden erkeğin görüntüsü değil sosyal becerileriyle kaynak sağlama becerileri önemli hale geliyordu. Bu açıdan kadın için erkeğin görüntüsü çokta önemli değildir. Kadınlar içgüdüsel olarak şunu hissediyor ''bu adam çirkin olsa da benden doğacak çocuklar güzel olacaktır'' ki bu görüş son derece doğrudur. Annesi güzel olan erkek ve kızlar daha güzel oluyorlar. O yüzden kadınların yakışıklılığa verdiği değer çok fazla değildir.

    Ayrıca kadınların yakışıklılık algıları da hatalıdır. Bunu anlamak çok zor değil kadınlar duygusal olduğundan bir erkeğin yakışıklılığını içgüdüsel algılarlar. Bu ise erkeklerin yakışıklı bulduğu birisini kadınların yakışıklı bulmamasına, kadınların yakışıklı bulduğu birçok adamın yakışıklı olmamasına yol açıyor. Bu noktada erkek görünüşü üzerinde ciddi bir ''subjektiflik'' oluşuyor.

    Black Pill ideolojisi takipçileri ise bu görünüş hipotezlerini genellikle test ederek bir bilimsel veri elde etmeye çalışıyorlar. Mesela bir tinder hesabı açıp çok yakışıklı erkek, ortalama veya çirkin erkek üzerinde değerlendirme yapıyorlar. Bu tür testler çok verimli değildir ve gerçeklikle tam uyuşmazlar. Tinder gibi sadece görüntü odaklı platformlarda tabi ki yakışıklı adamlar ön plana geçer. Kadınlar görüntüye hiç bakmayan varlıklar değil ama diğer erkeklerle aynı standartlara koyduğunda yakışıklı olan öne geçer neden? çünkü FARKLI. Farklılık her zaman çekici gelen bir özelliktir. Bu açıdan herkesin eşit olduğu koşullarda yakışıklı adamlar ön plana çıkar ama sosyal hayat bu kadar düz değildir. Karmaşık sosyal ilişkiler, hiyerarşiler, beceri ve yetenekler vardır. O yüzden gerçek hayatı dahil edersen işler karışır. Ayrıca az sayıda yakışıklı erkek olduğundan dolayı tüm sosyal hayata etki etmeleri zordur. Çoğunlukla sosyal ilişkiler ortalama çizelgede ki insanlar arasında olacaktır. Herkes manken ya da model değil bu tür durumlar o yüzden aşırı sık oluşmaz. Siyah hap ideolojisini benimsemiş erkekler genel olarak sürekli 'aşırı yakışıklı vs aşırı çirkin' kıyaslaması yapıyorlar. Azınlık iki grubu birbiriyle kıyaslayarak birisini üstün insan konumuna çıkartırken diğerini alt insan kategorisine atıyorlar. Bu açıdan her şeyin genetik yani görüntü olduğunu iddia ediyorlar. Bu açıdan da ''hayat bitti'' tarzında bir slogan kullanıyorlar.

    Erkeğin görünüşü o kadar da önemli bir faktör değildir. Sosyal hayatta ne kadar aktif ve kadınlarla ilişkilerde ne kadar tecrübeliyseniz bunun doğru olmadığını bilirsiniz. Kadınlar tahmin ettiğinizden çok daha az görünüşe önem veriyorlar. Bazen birlikte oldukları adamlara bakarsanız hepsinin manken veya milyoner tipler olmadıklarını gayette sıradan tiplerle kadınların yattığını fark edersiniz. Ancak henüz 19 yaşında tecrübesiz, sosyal hayatı olmayan ve çekingen bir erkekseniz o zaman görünüşün her şey olduğunu düşünme yanılgısına düşersiniz.
    Çirkin erkeğin dönüşümü
    Kendi kendini dönüştür.


    2. Kadınlarla İlişkilerdeki Başarısızlığının Tek Sebebi Tipin Değil!

    Kadınlarla ilişkilerde başarısızsan ve bunun için bir açıklamaya ihtiyacın varsa en kolay seçenek ''çirkinim abi ondan'' olacaktır. Bu cevap o kadar basit ve etkilidir ki sorgulama ihtiyacı bile hissetmezsin. Sonuçta yakışıklı manken gibi bir erkek olsaydım sevgilim olurdu hem bak yakışıklı adamlar hiç yalnız kalmıyor diye düşünürdün. Üniversite kampüsünde veya sokakta yakışıklı adamla güzel bir kadını gördüğünde de bu düşünceni gittikçe doğrulardın. Kendinden nefret etmeye ve tipsiz olduğun için ağır depresyona girmeye başlardın. Ayrıca garip davranışlar, toksik enerjin ve çekingenlikle kendi içine aşırı kapanırdın. Bu açıdan kendi karamsar dünyanda yaşamaya başlar, gerçeklikten kopardın.

    Oyuna yeni başladığım dönemlerde açıkçası mentalitem o kadar kötüydü ki duygusal stabilitem yoktu. Bu açıdan çevresel etkenlere çok takılıyor, kafamın içinde çok düşünüyor ve kendimi çok sorguluyordum. Özellikle kadın tavlama sanatının mental zorluğu beni yoruyordu çünkü olumsuz sonuçlarla baş etmek erkek egosu için yıkıcıdır. Bu açıdan başarısızlığımı görüntüme yorup oyunu defalarca kez bıraktım çünkü oyun bana acı veriyordu. Hani haz verecekti? Hani kızlar nerede? Neden kızlar beni seçmiyor? diye sorgulamalar devam ediyordu. Bir türlü kız tavlamayı başaramamıştım ve bunun nedeni çok basitti; yakışıklı değildim. Bu düşünceler uzun bir süre kafamı meşgul etti çünkü açıkçası rahatlatıcı etkiye sahipler. Sorumluluktan kurtulmuştum yani bu başarısızlık sonuçta benim suçum değildi ki. Ben ne yapabilirim diye düşünüyorsun suçu genetiğe, kadınlara veya diğer şeylere atıyorsun. Bu ise sende mental olarak geçici rahatlama yaratıyor. Ancak bunun gerçek olmadığını hissediyordum yine de bir şeyler yapmaya denemeye devam ettim. Bu uzun bir süreç ve dönüşüyorsun. Özellikle bir yerden sonra umursamamaya başlıyorsun. Mesela reddedilmeleri o kadar da kişisel algılamıyorsun. Dönüşüm yavaş oluyor ama dönüşüyorsun. Bu süreçte oyunda da ilerleme kaydettiğimde kadınlardan numara almaya hatta anlık buluşmaya çıkmaya başlamıştım. Bu noktaya kadar elimde pekte sonuç yoktu ama sürece devam ettim. Sürece devam etme nedenim çok keyifli olması değil açıkçası benimkisi bir takıntıydı. Bu alan bende takıntı olmuştu yani kontrolümde değildi ayrıca bir çeşit adrenalin sporuydu. Tanımadığım kadınlarla tanışmak, konuşmak ve buluşmaya bağımlı hale gelmiştim hatta bunun yarattığı acıyı bile seviyordum en azından bir şeyler yapıyordum. Oyunda geliştikçe kadınlardan aldığım reaksiyonlar değişti. Dur bir dakika ama tipimle boyum değişmedi ki? Nasıl olur da reaksiyonlar değişir? Neden? İşte o zaman anlıyorsun ki tip konusu sadece senin kafanın içinde bir yerlerde yarattığın limitli bir inanç bu yüzden de başarısız oluyorsun. Aslında kendi kendini sabote etmene yol açıyor.

    Oyun bir sihirli hap değil veya kadınlar kucağına atlamıyor ama en azından kadınlarla etkileşimin güçleniyor. Oyunda orta seviyeye geliyorsun. Peki nedir bu orta seviye? Başlangıçtaki amatörle arasında ne fark var? 
    • Giyim kuşamına dikkat ediyorsun mesela ütüsüz baskılı tişört, eşofman ve toz pislik içindeki spor ayakkabı giymiyorsun. Kıyafetlerin şık, ütülü, temiz ve fit oluyor. Daha iyi gözüküyorsun çünkü görüntünde iyileştirmeler yapıyorsun.
    • Daha fazla gülümsüyorsun yani özünde daha umursamaz ve mutlu hale geliyorsun. Acıya duyarsızlaşıyorsun yani alışıyorsun. O doz sana ilkteki kadar etki etmiyor.
    • Beden dilinde içgüdüsel alfalaşma oluyor yani çekingen pasif beden dilini değiştiriyorsun.
    • Göz teması kuruyor ve ses tonun yüksek şekilde konuşuyorsun.
    • Sohbetin daha akıcı hale geliyor. Beyin donması denilen 'ne söyleyeceğini bilememek' durumundan kurtuluyorsun. Hatta kadına sataşacak, dalga geçecek veya espri yapacak rahatlığa erişiyorsun.
    Tüm bunlar önemsiz şeyler diyebilirsin ki bu değişimleri küçümseyen birçok adam var ancak buna sahip değiller. Bu tür şeyler önemsiz ben zaten bunlara sahibim diyen birçok kişi kolpa sıkıyor. Gerçek hayatta bu tür adamlarla tanıştığımda ve kadınlarla etkileşime soktuğumda hiçte bu özelliklere sahip değiller. İşte ''ben zaten bunları başarıyorum benim sorunum tip'' diyen adamı kadınlarlayken incelediğimde sesi düşüyor, beden dili kapanıyor, modu düşüyor, stres ve baskıdan dolayı kasılıyor. Bakıyorum ki adam daha orta seviye bile değil ama gelmiş tipini suçluyor çünkü yeterince gelişmeye emek vermemiş. Üzgünüm gençler birçoğunuz çok tembel ve korkaksınız. Sorun tipsiz olmanız değil açıkçası tembelsiniz kendinizi geliştirmeye emek harcamak istemiyorsunuz ayrıca korkaksınız basit korkuların üzerine gidemiyorsunuz. Bu ise oyunda iyi olmanızı engelliyor. Sen daha beden dilini halletmemişsin çünkü uğraşmak istemiyorsun bu da sonuç almanızı imkansız hale getirebilir. Bunu beceremeyince de kolaydan ''çirkinim ondan'' demek cazip geliyor. Kendinizi kandırmaktan vazgeçin.

    Çirkin erkeklerin çoğu sadece çirkin değil. Asosyal, bakımsız, umursamaz, sıkıcı, tembel ve fazla duygusal. Bu durum başarısızlığın birden çok sebebi olduğunu gösteriyor. Madem çirkinsin ama karizmatik bir çirkin adam ol. İyi giyinen ve güzel kokan bir çirkin adam ol. Komik ve eğlenceli bir çirkin adam ol. Hayatta uğraşları olan zeki ama çirkin bir adam ol. Sadece çirkin olma ve hayatta bir sürü alanda kendini geliştirmen lazım. En önemlisi kendini dünyaya kapatma. Sosyal beceriler edinmeye bak yani sana acı verse de canını sıksa da sosyalleşmeye odaklan. Sosyal becerilerin kötüyse inan daha da itici gözükürsün. Sosyal becerilerin ne kadar iyiyse çirkinliğin kimsenin umurunda olmaz. İnsanlar seni daha çok sever ve bu konuyu düşünmezsin bile. En sağlıklı olan aslında çirkinlik üzerine hiç düşünmemektir ancak sevgi görmeden büyüyen herkeste bunun eksikliği oluyor o yüzden görüntüye aşırı takılma durumu oluşuyor.

    3. Black Pill Nihilizmi

    Siyah hapçılar bu konularda yapacağın hiçbir şeyin olmadığını söylüyor. Kişisel gelişimin, spor yapmanın ya da oyunu öğrenmenin anlamı olmadığını her şeyin tipe baktığını net şekilde belirtiyorlar. Yani aslında hiçbir şey yapma zaten bir anlamı yok diye düşünüyorlar. Bunun nedenini anlamak  ise zor değil. Bu tayfa 'chad' denilen bir aşırı yakışıklı erkek izlenimiyle kendilerini kıyaslıyorlar. Bu ise o zaman her şeyi anlamsız hale getiriyor diye düşünüyorlar. Bu açıdan kendi kendilerini bitiriyorlar bu da yetmiyor ideolojiyi yayarak herkese bulaştırmak istiyorlar. Unutma insanlar mutsuzluklarını yaymak isterler, kimse mutluluğu yaymakla uğraşmaz çünkü mutluluk yaşanır.

    Black Pill Nihilizminin en basit örneği şudur; ''Ben çirkinim ne yaparsam yapayım asla yakışıklı eleman gibi beğenilmeyeceğim. İster saçımı yaptırayım, ister iyi giyineyim, isterse iyi vücut yapayım, ister çok başarılı olayım fark etmez hiçbir zaman o eleman gibi beğeni alamayacağım o yüzden uğraşmanın anlamı yok'' diye düşünürler. Kendilerini en tepeyle kıyaslayıp hiçbir şey yapmamayı tercih ve tavsiye ediyorlar. Özsaygı eksikliğini sonuna kadar yaşamanın kötü bir örneğidir. 

    Black pill deneyimlerini ben yaşadım yani gece hayatında ve sosyal yaşamda çok yakışıklı erkeklerin başarılı olduğunu görüyorsun. Bu durum sende 'aşağılık kompleksi ve yetersizlik hissi'' tetikliyorsa işin çok zor demektir. Bende bu tür adamlara ilkte istemsiz bir hayranlıkla kıskançlık besledim bir çeşit gözünde tanrısal konuma gelen şanslı insanlar olarak gözüküyorlar ama sonradan bir bok olmadıklarını anlıyorsun. Oyuna ilk başladığımda benden daha başarılı yakışıklı elemanlara aradan geçen 2 yılda toz duman yutturuyordum. Aynı ortamda varlığın ve enerjin bile dikkat çekiyor. Yakışıklı adamları gölgede bırakıyorsun çünkü farklı bir hissiyat içinde oluyorsun. Ayrıca yakışıklı erkeklerin çeşitli hatalarının onlara nasıl kaybettirdiğine de şahit oluyorsun. Black pill tayfası madalyonun tek yüzüne o kadar çok bakıyor ki diğer yüzü olduğunu unutmuşlar. Kendini başkalarıyla özellikle de aşırı yakışıklı adamlarla kıyaslamanın mantığı yok. Gerçekçi olması açısından normal hayatta gördüğün kişilerle kıyasla bari. Gerçek hayatta her dakika manken adam mı görüyorsun? Hayır. Çoğu zaman sıradan, bakımsız ve özensiz erkeklerle rekabet halindesin. Bu açıdan pes etmenin ya da her şeyi bırakmanın ne anlamı var ki? Ama bu tayfa o kadar uzun zamandır sanal dünyada yaşıyor ki gerçek hayatı unutmuş durumdalar o yüzden hastalıklı fikirleri benimsiyorlar.

    4. İrrasyonel Özgüveni Benimsemelisin

    Çoğu normal veya daha sıkıntılı durumdaki erkek neyden bahsettiğimi anlayamıyor. Oyun bir bilim değil daha çok bir teknik sanattır. Bu açıdan oyunun dogmatik yönleri de var çünkü inanç gerektiren bir yönü var biz buna ''içsel oyun'' diyoruz yani düşüncelerinin gücünü doğru kullanmak gerekiyor. Ben kadınlarla iletişim halindeyken kendime aşırı güvenirim, oyunum arsız-komik noktadadır. Bu ise kadınları son derece etkileyen özellikleri barındırıyor ancak siz gerçek hayatta flört etmediğiniz için her şeyi filmlerdeki gibi sanıyorsunuz. Gerçek hayatta bir kadın gelip size iltifat etmiyor aksine palavra testi yağmuruna tutuyor. Seninle uğraşıyor, laf sokuyor ve oynuyor. Bu bir oyun ve sen sağlam durduğunda yani duygusal olarak tepki vermediğinde kadın senden aşırı etkileniyor. Seninle yatıyor, sana tapıyor ve aşık oluyor. Peki sen tipine takıntılı şekilde bunu yapabilir misin? Hayır yapamazsın. Birçok erkek ''hocam ben sizin dediklerinizi yaptım olmadı'' diyor. O an biliyorum ki benim bahsettiklerimin %10 kadarını bile bu adam yapamıyordur. Adamın genel imajına, mesajlaşmasına ve kadınlarla reeldeki iletişimine bakıyorum hiçbir şey yok. Bu açıdan benim öğrettiğim şeyler nerede diye sorduğumda 'uyguladım ya' diyor. Beni ise orada bir gülme alıyor çünkü bu adam amatör ve hiçbir şey öğrenememiş oluyor. Öğrencinin iyisi her zaman öğretmene gerekir bu açıdan ne dediğimin iyi anlaşılması gerekiliyor. Sahada kendini sorgulama, düşünme ve kafandaki olumsuzlukları temizle. Ben sahadayken ya da kadınlarla konuşurken karamsar düşünmem. Sadece olumlamalar yaparım, olumlu deneyimlere odaklanırım. ''Kadınlar bana bayılıyor müthişim'' diye düşünürüm. Bu tür düşünceler mental mastürbasyon gibi gözükebilir, kendini kandırıyormuş gibi düşünebilirsin ama değil. Pozitif enerjinin etkisi oyunu öyle kolaylaştırıyor ki teknik oyunda hata yapsan bile sonuç alıyorsun. Bakıyorsun ki inançların gerçeğe dönüşmüş. Kadınlar seni seviyor, her şey güzel ve basit. Tam tersi negatif inançlarını da gerçekliğe dönüştürebilirsin. Incel tiplerin ''kadınlar benden nefret ediyor çünkü çirkinim'' inancı da gerçek oluyor çünkü kadınların tümünü iten derin bir üzüntüyle birlikte toksik negatiflik yayıyorlar. Bu durumun sonucunda kadınlar gidiyor ve inançlarını kanıtlıyorlar. Hangi inancını kanıtlayacağın konusunda pragmatik ol.

    5. Tipin Üzerine Düşünme Çünkü Önemsiz

    Kadınlarla ilişkilerde gelişiyorsan nacizane önerim benim yaptığım gibi tipin üzerine düşünme hatasından kaçın. Bana doğru düzgün yol gösteren olmadı ben hep deneme-yanılmayla öğrendim. Tecrübe ve hatalarla öğrendim. Tipin en önemli şey olduğunu da düşündüm paranın her şey olduğunu da düşündüm hem de uzun bir süre ancak sonra bunların gerçek olmadığını da gördüm. Kendi deneyimim iki yönü hatta her yönü kapsıyor. Günde 30 kere yüz yüze reddedildim mesela sen hiç günde 30 kere yüz yüze reddedildin mi? Bak sanaldan bahsetmiyorum dostum. Sen hiç yüz yüze 30 defa reddedildin mi? Bununla baş etmek zorunda kaldın mı? Eğer kalmadıysan bu konuda konuşma hakkını nereden buluyorsun? Sessiz ol ve işi bilenden öğren. Ben çok reddedildim hem de inanılmaz çok tüm bu bilgiyi evde otururken okuyarak öğrenmedim. Yaşamın içinde deneyimleyerek pratik yaparak ve güçlenerek öğrendim. Yaşamın Pratik Gücü ismi buradan geliyor yani yaşamın içindeki acıların seni güçlendirmesinden geliyor. Başarısızlığı gördüm ve deneyimledim ancak başarıyı da zirvelerinde deneyimledim. Sen hiç aynı günde 2 kadınla yattın mı? Grup yaptın mı? Bir haftaya 20 buluşma sığdırdın mı? Öpüşmekten dudakların tamamen yara oldu mu? Clublarda bağırmaktan sesin gitti mi? Hiç HIV endişesiyle kan tahlili sonralarında bekledin mi? Bende her deneyim var o yüzden boş laf olabildiğince az. Ben başardıysam sende başarırsın. Senin düşündüğün her şeyi düşündüm, senin yaşadığın her türlü duyguyu yaşadım ve sonunda başardım. Senin başaramaman için hiçbir sebep yok. Bana göre tipin önemsiz hem de hiç önemi yok. Sana baktığımda tipsizlik değil tembellik ve korkaklık görüyorum dostum. Bu konuda samimiyim lütfen kendini düzelt ve anlamsız şeylerle zaman kaybetme. Benim 5 yılda geldiğim noktaya sen 2.5 yılda gel. Bu süreler çok geliyor gibi gözükse de zaman hızlı geçiyor zaten yapacak daha önemli bir şey yok. Kadınlarla ilişkilerdeki başarısızlığı çözersen bambaşka bir adam olursun ve iş hayatı da dahil hayatın diğer alanlarında fırtına gibi eser geçersin kimse seni durduramaz.
    Tags:

    Yorum Gönder

    4Yorumlar

    1. Ben de üniversite öğrencisi bir incelim. Bu abazanlık olduğu için hayallerim hep karşı cinsi etkilemek üzerine. İstesem de kendimi hayatımın merkezine koyamıyorum bu kız eksikliğinden dolayı. Özgüven dışa bağlı bir etken olduğu için de özgüven de oluşturamıyorum. Her gün ağlıyorum böyle tipsiz doğmayı ben istemedim hayal ettiğim gençlik bu değildi diye. Her ne kadar giyimimi düzeltmeye çalışıyor, kilo veriyor, sosyal yeteneklerimi ilerletiyorum ama her şeyi düzetliyorum bu sefer de kellik başlıyor. Böyle olmasını ben istemedim. Hayatım boyunca kadına ulaşamayacağım. Onlara dokunmak nasıl bir his, bir ilişkide olmak nasıl bir his bilemeyeceğim. Onların bana sarıldiğını hayal edince bile kasılma geliyor. 21 yaşında çok eğreti duruyor. Boyum 1.75

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. 1. Özgüven dışsal değil içseldir bunu çok anlattım. Sonuçlar gelsin kendime zaten güvenirimle değil önce kendine güveneceksin ki sonuçlar gelecek.
        2. Sorun tipin, boyun veya durumun değil. Sen psikolojik olarak iyi durumda değilsin mentaliten çökmüş hastalıklı bir zihne sahipsin.
        3. Kadınlara aşırı takıntı iyi değil bu takıntıyı oyuna veya kendi gelişimine odakla bari ki bir faydası olsun sana.

        Sil
      2. Üniversitede kel, gözlüklü ve şişman biri ne yapabilir? Kızlar görsel alfalara ve kötü çocuklara bakıyor hayat bizim içimizden geçmiş daha bu yaşta. Benim gibi biriysen normal selam bile vermezler görmezden gelirler. Ama benim aynımın saçlı, biraz daha uzun, gözlüksüz versiyonu olsa kendi kendilerine kabuğumdan çıkartırlardı. Benim gibilere kimse bakmaz kimse kimseyi kandırmasın. Hayatım genç kızların kötü çocuklarla ve görsel alfalarla takılmasını izlemekle geçti. Sanırım benim kaderim bu ve bu yaşa kadar kadınsız geldiysem bu yaştan sonra da öyle yaşama mecburiyetindeyim. Şartlar beni buna mecbur bıraktı, ne olursa olsun keyifli bir hayat sürmeye çalışacağım her ne kadar dışarda okulda şurda burda sürekli çift görmek vs beni çok üzse de. 30-35'ten sonra da alfa ve kötü çocuklar tarafından posası çıkmışları da ben istemiyorum gerçi onlar bile bana bakmaz. Hayat acımasız, keşke böyle olmasaydım. Bunu ben seçmedim. Doğuştan piyango vuranlar 10 numara hayat yaşıyor

        Sil
      3. Sen mental olarak gitmişsin. Kelsen sıkıntı yok saçlarını 3 günde 1 kazı. Gözlüklüysen güzel bir çerçeve gözlük al klipsli olsun güneş gözlüğü aparatı olsun. Şişmansan çözüm basit kilo ver. Boğazını tutmayı bileceksin. Hayat herkese eşit değil ve zorluk kişiye göre değişir. Sen mental olarak gümlemişsin açıkçası sorun görünüşünde değil zihin yapında. Pes etmişlik, karamsarlık ve tükenmişlik var. Biraz sosyal, eğlenceli, kendine bakan ve bir şeylerle ilgilenen birisi olsan kendi seviyende bir kızla sevgili olursun. Bu açıdan kurban mentalitesinden çıkman lazım tabi bu sana kalmış çünkü toksik bir mentaliten var seni bu durumdan çıkartmak çok zor iş.

        Sil
    Yorum Gönder