Eve Kız Atmak

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
2

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''eve kız atmak, hatunu eve getirmek, eve kız atmanın yolları'' konusundan bahsedeceğim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Eve kız atmak yani güçlü bir kapanış oyunu önemlidir. Birçok erkek süreci başlatamaz, ilerletemez ve kapatamaz. Bu makalede süreci kapatamamayla ilgili sorunları çözeceğiz.

eve kız atmak, eve hatun getirmek, sevgiliyi eve davet etmek, eve nasıl kız atılır, eve kız atma taktikleri, eve kadın atmak

EVE KIZ ATMAK

1. BULUŞMA OYUNUNUN ÖNEMİ

Bir hatunu eve atma süreci tamamen buluşma oyunundan geçer. Buluşma oyunun ne kadar iyiyse süreci eve taşımanda o kadar önemlidir. Bir kadınla tanışmanın amacı mesajlaşmaktır, mesajlaşmanın amacı buluşmaktır ve buluşmanın amacı eve atmaktır. Eve atmanın amacı seks yapmaktır. Tüm süreç temelde lineer bir şekilde ilerler. Bu noktada buluşmalar kötüyse süreç devam etmez ve kesilir. Ayrıca eve kız atmanın bir sürü ince noktası vardır eğer bir noktada bariz hatan varsa kadınlar senin evine gelmeyecektir.


Efendi Erkek-Sosyal Çocuk Buluşmaları İdeal Değil

Bir kadınla buluşabilmek başarıdır ve her zaman önemlidir. Buluşmanın kendisi iyidir ancak genel çerçeve daha da önemlidir. Sosyal birisi olman buluşma ayarlamanı sağlar ancak bu buluşma çokta ideal olmayabilir. Sohbet kötü geçebilir, her şey aşırı yavaş ilerleyebilir ve kadın o kadar da etkilenmeyebilir. Birçok zaman kadınlar sırf zaman geçsin veya canı sıkılmasın diye birçok erkekle buluşabiliyor. O yüzden efendi erkek ve sosyal çocuk olmaktan ziyade kadınla aranda cinsel gerilimin olduğu bir piç erkek oyunu olmalı. Kadın heyecanlanmalı, sinirlenmeli ve sana karşı arzu duymalı. Onun kontrol edebileceği ve etkilenmeyeceği bir erkek olmamalısın. Unutma kadınlar efendi erkeklere karşı derin bir saygı, arzu ve sevgi duyamazlar.

Buluşmada Fiziksel Temasın Önemi Büyük

Buluşmada sohbet ve kadının kahkahaları önemli ancak fiziksel temasın aşama aşama yükseliyor olması gerekiyor. Bu sürecin ilerlediğinin en büyük ispatıdır ancak henüz kadına dokunmamışsan, kadın dokunmana izin vermiyorsa veya fiziksel temas artmıyorsa sıkıntı var demektir. Bu açıdan daha cüretkar olman ya da iki ileri bir geri yaparak ilerleme kaydetmen gerekiyor. Teması arttırman ve kadının dur dediği yerde hemen bir adım geri çekilmen ve bir süre sonra tekrar iki ileri gitmen gerekiyor. Bir anda sürekli ileri gidersen aşırı temas kadını rahatsız eder. O yüzden geri adım atacaksın ki kadın fazla direnç göstermesin. Bu açıdan sen ne kadar arsız ve komiksen fiziksel temas kurmanda o kadar basittir.

Dört Buluşmada İşi Bağlaman Lazım

Bir kadınla dört buluşma olmasına rağmen süreci bağlayamamışsan sıkıntı büyüktür. Bu noktadan sonrası fazla efora girer ve verimsizleşir. Bir işin olmaması zorlayarak onun olacağını  garantilemez. Dört buluşmaya rağmen ilerleme kaydedemediğiniz veya bir şey olmayacağı yüksek ihtimal olan kadınlarla iletişimi kesmelisin. Bu tür ölü yatırımlar hep olacaktır o yüzden sepetinde çok yumurta olması lazım bazı yumurtalar kırılacak, çürük çıkacak veya bozulacaktır. 

2. LOJİSTİĞİN ÖNEMİ

Bir playboyun başarısını belirleyen en önemli şeylerden birisi de kadınlarla baş başa geçireceği ortamın konumu ve müsaitliktir. Ailesiyle yaşayan bir adamın çapkınlığı hep zora girer sürekli boş ev arar durur ve çok fırsat kaçırır. Bazı fırsatlar anlıktır ve o an ayarlayamadığında gider. Genelde ailesiyle yaşayan adamlar süreçleri uzun vadede sonuçlanır anlık sonuç almaları zorlaşır. 

Evin Konumu Önemli

Evin kafe ve alkollü mekanlara ne kadar yakınsa o kadar kolay sonuç alırsın. Kadını davet etmen ve eve ulaşman kolaylaşır. Ayrıca evin ne kadar merkezi konumdaysa kız o kadar rahat hisseder ve başına bir şey gelmeyeceğini düşünür sonuçta dağ başında bir yere gitmekle şehrin göbeğinde bir eve gitmek çok farklı şeyler. Evin yakın olduğunda davet etmende çok kolaylaşır ve eve hızlıca hatun atarsın. Gece mekanlarından çıkıp özellikle 2 kız 2 erkekken eve hemen gelip partilemeye devam etmek çok önemli. Fuckbuddy takıldığın hatunlar bile merkezi konumdaki evine arada bir gelir sende kalır. Arkadaş ortamında sende takılmaya eğilimli olur yani iyi konumdaki evin avantajı çok say say bitmez.

Müsait Ev En İyi Evdir

İyi konumda ama müsait olmayan evden bir şey çıkmaz. Evde tek yaşaman en iyisidir tüm her şey sana ait olur ve kafan rahattır ancak kiralar pahalı olduğundan tek yaşamak büyük lüks olacaktır. Bu açıdan ev arkadaşları şart gibi duruyor. Ev arkadaşı sayın burada çok büyük öneme sahip. 2+1 evde 2 kişi yeterli, 3+1 ev için 3 yeterli fazla bile. Mümkünse ve ihtimal dahilindeyse 2 kişi olmak her zaman daha iyidir. 3+1 evde 5 kişi yaşıyorsanız ve 5 erkeğin üstüne onların arkadaşı olan 5 erkek daha geliyorsa o evde aşk yaşanmaz. Taşak kokusunun kıraathaneye çevirdiği bir evden hayır gelmez maalesef. Bu açıdan evin müsaitliği çok önemlidir. Kızı eve getirdiğin an evin sakin olması kızı rahatlatır. Ev kalabalıksa kız kötü hisseder ve utanır. Seninle sevişirken çıkartacağı sesleri diğerlerinin duyacağı fikri bile kötüdür bu yüzden de kaçmaya eğilimlidir. Kızın rahat hissetmesi için evin müsaitliği şart. O yüzden 1+1 evde tek kalmak çok caziptir hatun evine gelir, rahat takılır ve kolayca sevişirsiniz.

3. DAVET ETMENİN ÜSLUBU

Bir kadını eve davet etmenin üslubu çok önemlidir. Her şeyin bir adabı ve yolu var bunları bilmek gerekiyor. Yol yordam bilmezsen kadınlar bir bahane bularak teklifini geçiştirir ve sende kaçar. Sonuca çok yaklaşıp kapatamazsan senin canın sıkılır bu da zayıf bir kapanış oyunu göstergesidir.

Sorumluluğu Kadının Üzerinden Al

Bir kadınla ne yaşayacaksan yaşa tüm sorumluluk sende olmalıdır. Bir şeyler yaşadıktan sonra kadın kötü hissetse bile suçu sana atarak rahatlamalıdır. Onu sen yoldan çıkarttın, sen baştan çıkarttın ve bazı şeyler oldu. Bu açıdan bu onun suçu değildir bunu bilmesi ve hissetmesi gerekiyor. Sen kontrolde olacaksın ve her şeyin olmasını sağlayacaksın. Kadını sorumluluk ve karar tercihi altında bırakma.

Ona Bahaneler Ver

Kadını dürüst şekilde eve davet etmek işe yaramaz. Kadına bahane vermen lazım ki kadın bunun bahane olduğunu zaten biliyor, kadınlar aptal değil. Bahane vermen işi rahatlatır ve kadına sebep sunar. Bu bahaneler film izlemek, yemek yemek veya bir şeyler içmek olabilir. Çok yaratıcı olman gerekmez sadece bahane vermen gerekiyor. Spesifik bir şeyde varsa olur yani kedini-köpeğini göstermek veya gitar çalmak gibi şeylerde iş yapar ama çoğu zaman basit bahaneler fazlasıyla yeterlidir. En çok iş yapanı yemek davetidir sonra bir şeyler içmek ve film izlemek olarak gidiyor.

Ortamı Hazır Tut

Evinin çapkınlık sanatına uygun olması gerekiyor. Film izlemek için mesela televizyonun akıllı mı? Akıllı değilse hdmi kablosu alman lazım ya da uydu cihazın internete bağlı olmalı. İnternetin kötüyse film indirili olmalı arşiv olması iyidir mesela hard diskte bazı iyi filmleri tutarsın. Onun dışında müzik dinlemek için bluetooth hoparlör lazım. Evde şarap kadehleri olmalı, filtre kahve için French Press lazım veya Türk kahvesi için cezve gerekiyor. Ayrıca iki çeşit kondom birisi kalın biri ince, havlu, yemekler için şık ve büyük tabak gibi detaylar olmalı. Ev temiz ve güzel kokmalı. Yatağını belirli sürede bir yıkamalısın ter kokmamalı. Ortam ne kadar hazırsa sende o kadar hazırsındır.

Teklifte Israr Etme

Eve davet etme teklifinde ısrar etme hiçbir zaman aç davranmamalısın her zaman tok adam oyunu oynamalısın. Kadın senin cinselliğe aç olduğunu düşünürse senin evine gelmez. Bu açıdan ısrar etmemelisin. 

Olası diyalog;
+ Bana geçelim güzel bir film izler birer kadeh kırmızı şarap içeriz.
- Teşekkürler ama ben gelmeyeyim yarın erken kalkacağım işim var.
+ Tamamdır ben eve geçiyorum film izler bir şeyler içer sonra uyurum.

Mesela bu örnek idealdir yani kadına tek teklif yaptın ve kadın kabul etmeyerek bahane sunduysa sen o teklifi onsuz yapacağını belirtirsen kadın senin tok adam olduğunu düşünür. Ancak ''lütfen gel ya'' diye yalvarırsan kadın gelmez ve vermez. Bu tür psikolojik dinamiklere hakim olmanız gerekiyor. Hatta evden viski bardağıyla film izlerken hikaye atarsanız çok daha iyi olur kadın boş sıkmadığınızı net görür.

4. EVDE YAPILACAKLAR

Hatunu eve getirdikten sonra işin zor kısmı bitmiş kolay kısmına geçmişsin demektir ve bu aşamada da dikkat etmen gereken bazı noktalar olacak. Hatasız bir oyun oynaman gerekiyor bu her aşama için geçerli çünkü hatalar iyi giden süreci sabote ederek zorlaştırır. Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelince işi mahvetmek istemezsin.

Kızın Eve Alışmasını Sağla

Hatunu eve getirir getirmez üstüne çullanma, cool ve rahat ol. Öncelikle hatunu eve alıştırman gerekiyor bu da evi gezdirmekle olur. Salonu, mutfağı ve banyoyu göstermen gerekir. Kadın nerede olduğunu anlamalı ve güvende hissetmelidir. Bu açıdan ona alan tanıman lazım evi gezdir ve sonra rahat hissetmesini sağla. Seninle balkonda sigara içebilir, mutfakta sana yardım edebilir veya salonda televizyon izleyebilir. Bu açıdan eve alışması senin işine gelir. Hatun güvende hissetsin ve ortama alışsın. Kadınlar kısa sürede ortama alışıyor hatta müdahale bile ediyor mesela parfüm şişelerini diziyor, bazı şeylerin yerini değiştiriyor.

Aşama Aşama Yakınlaş

Yemek yemiş, kahve içmiş veya alkol içiyor olabilirsiniz. Kadına aşama aşama yaklaşman gerekiyor çok yavaş bir şekilde ve fiziksel teması bu açıdan hafif hafif artırmalısın. Kadının cinsel isteği suyun kaynaması gibidir bir anda 0'dan 100 dereceye çıkmaz aşama aşama çıkar. O yüzden yavaş yavaş fiziksel teması arttıracaksın ve en son öpüşmeye başlayacaksın. Öpüşme gerçekleştikten sonra devamı kolayca gelecektir.

Son Dakika Direncini Geç

Öpüşme gerçekleştikten sonra hatunu yatak odana getir. Burada öpüşmeye ve ön sevişmeye geç. Eğer bir son dakika direnci varsa bu noktada dikkatli oynaman gerekir. Eğer bir türlü son dakika direncini geçemediysen kendini geriye çek, kadına biraz alan ve zaman tanı. Telefonunla oyna veya mutfağa git. Aşırı istekli olmamalısın sonuçta bir cinsel ilişki yaşanacaksa karşılıklı istekle olur kadın istemediğinde ilgiyi kesmen gerekiyor. O an süreci dondurman veya kadına soğuk davranarak ara vermen lazım. Bu süreçte kadın tekrar senden ilgi isteyebilir, sevişmeyi başlatmaya çalışabilir veya gelip kucağına oturabilir. Eğer kadında soğuk yapıyorsa hiçbir şey söylemen gerekmez yani üstüne tekrar gitmeden önce beklemen lazım. Tekrar denemene rağmen bir türlü direnç aşılmıyorsa yapacak pek bir şey kalmamış demektir. Kadının o an sevişmemesinin birden çok nedeni olabilir. Kadın temiz olmadığı için bile son dakika direncinde kalabilirsin. Oyunda bu yüzden hiçbir zaman sonuç garantisi yok çünkü yatağında ki yarı çıplak kadınla bile sevişeceğin garanti değildir.

Yorum Gönder

2Yorumlar

  1. Abi selam, tip ve boy olarak avantajlı konumdayım ve üniversitede ilgimi çeken genç bir hoca var. Başımı belaya sokmadan flört sürecini nasıl başlatabilirim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İleri seviye oyunun ve sonuçların yoksa başaramazsın. Hali hazırda bir sürü kızla yatan ve o kafa rahatlığında olan birisiysen belirli oranda şansın var. Pek başarısı olmayan daha normal kızlarla başarılı olamamış adam için imkansız durum.

      Sil
Yorum Gönder