Kahkaha En Etkili Afrodizyaktır

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
8

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere kahkahanın neden en etkili afrodizyak olduğundan, mizahın kadın tavlamadaki öneminden ve kadınların komik erkekleri neden çekici bulduğundan bahsedeceğim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. İNSANLAR CİDDİ FLÖRT EDEMEZ

İnsanların çiftleşme ritüelleri yok ve bir çeşit kızgınlık dönemi de bulunmamaktadır. Mesela doğada pek çok hayvanın belirli bir dönemi kızgınlık dönemi olarak geçer. Bu dönemde karşı cinse ilgi artar, çiftleşme ritüelleri uygulanır, erkekler arası rekabet artar bazen bu ciddi çatışmalara dönüşür ve çeşitli şeyler olur. O yüzden normalde çiftleşmek ciddi ve riskli bir iştir ancak insan doğasında bu dinamikler pek geçerli değildir.

İnsanlarda ki temel dinamik farkı insanların sosyal olarak ultra sosyal tür olmasıdır. Yani insan diğer insanlara aşırı bağımlıdır, sürekli bir grubun içindedir ve grup dinamikleri geçerlidir. Ayrıca insanda herhangi bir çiftleşme ritüeli olmadığı gibi kızgınlık dönemi de yoktur. İnsan cinselliği genel olarak toplumun arka planına atılmıştır. Evrimsel mekanizmalar insan cinselliğini ve çiftleşmesini arka planda tutarak toplumda bir stabilite oluşmasını amaçlamışlardır. 

İnsanlar sosyal ortam dinamiklerinde özellikle çeşitli yaştan kişilerinde olduğunu düşünürsek flört edemezler. O ortamda yaşlılar, akrabalar, arkadaşlar, çocuklar ve diğer erkekler varken nasıl flört edebilirsin ki? Bu mümkün gözükmüyor o yüzden de flörtleşmek sosyalleşmenin çok içine gömülüyor. Sosyalleşmek ise ciddiyetin içine sıkışabiliyor ve bu noktada erkeğin yardımına espriler ve mizah yetişiyor. Kadınların kolay sıkıldığı düşünüldüğünde espriler seni kurtarıyor.

Ciddi flört etmekle ilgili problem günümüzde kadınların çok fazla seçeneği olduğu için ciddiyete bindirdiğin an kadınlar kaçıyor. Mesela bugün bir kadına gidip açılırsan veya onunla ciddi düşündüğünü söylersen kadın sana mesafe koyacaktır. İster çok masum bir kadın olsun ister bir sürü ilişki yaşamış kadın olsun fark etmez. Kadın içgüdüsü ortaktır ve sen ciddi bir yaklaşım gösterdiğinde en düzgün kadınlar bile senden uzaklaşır. Günümüzde pek çok delikanlının yalnız kalma sebebi budur çünkü bu tür şeyler kadınların içgüdüsel algılarında iticiliğe yol açıyor. Eğlence, mizah ve rahatlık yoksa çekim çabuk kayboluyor.
kahkaha en etkili çekicilik oluşturan etkendir
Kahkaha en etkili afrodizyaktır.

2. KADINLAR ÇABUK SIKILIYOR

Kadınlarla ilişkiler üzerine herkes bir şeyler yazar ve çizer ancak kadınlarla gerçekten arası iyi olan adamların bildiği bir şey varsa o da ''kadınların çabuk sıkıldığı'' gerçeğidir. Birçok zaman kadınların canı sıkılıyor. Bu yüzden gezmek, eğlenmek ve farklı yerlere gitmek gibi eğilimler içinde oluyorlar. Toplum kadınları baskıladığından ve kontrolde tutmak istediğinden bu durum kadınların üzerindeki baskıyı fazla hissetmelerine bu yüzden de baskıdan kaçmaya çalışmalarına yol açıyor. 

Kadınlar Toplumsal Baskıdan ve Efendi Erkeklerden Nefret Ediyor

Kadınların efendi ve düzgün erkeklerden uzaklaşmasının bir nedeni de o erkeklerin bu baskıyı yaratan tarafta olmalarıdır. Efendi erkeklerden kadınlar bu yüzden bir içgüdüsel tiksinti duyabiliyor ancak stabilite sağlamalarıyla birlikte toplumun devamı için gerekiyorlar. Efendi erkekler aslında kadın doğasını ve kadını kontrol altında tutmak istiyorlar. Kadınlara yüklenen çeşitli görev ve sorumluluklara tamamen gömülmelerini bekliyorlar. Bu durumda kadınlar pek konuşmayan, sigara içmeyen, açık giyinmeyen, ortalık yerde gülmeyen, çekingen, hamarat, itaatkar, kendi iradesi olmayan bir robota dönüşüyor. Temelde toplum kadınları bu rollere itiyor ancak son yıllarda artık kadınlarda bu rollere karşı ciddi tiksinme oluştu bu da kadınların daha fazla özgürlük istemesiyle birlikte kendi hayatlarını yaşama arzularını oluşturabiliyor. 

Bir erkek olarak kadının üzerinde bu tür sorumluluklar yüklemeye çalıştığınızda kadınlar kaçıyor. Kadınlar kendilerini bir çeşit ilişki kafesine kapatacak ve bunaltacak efendi betaları arzulamıyorlar. Toplumsal baskının kırılması ve büyük şehir yaşamının gelişmesiyle artık kadınlar daha fazla gezmek, tüketmek, eğlenmek ve gülmek istiyor. Tüm bunlar artık modern dünyanın bir parçasıdır. Bir kadını mahalle ve toplum baskısı altında tutamazsınız. O yüzden de ya sıkıcı tarafta olup yargılayanlardan ve izleyenlerden olacaksınız ya da eğlencenin merkezi olan, kadınlar tarafından arzulanan adam olacaksınız.

Kadınların Dikkatleri ve Odak Noktaları Dağınık

Cinsel piyasa dinamikleri gereği kadınlar fazlasıyla değerliler. Evrimsel psikolojinin en temel noktalarından birisi ''yumurta spermden çok daha değerlidir'' prensibidir. Bunu anlamak ise zor değil ortalama bir kadının takipçi sayısı ve sosyal yaşantısına bakarsanız anlarsınız. Cinsel piyasa değeri aynı zamanda güçlü bir sosyal değer getiriyor. Bugün ortalama bir kızın rahatlıkla 1000 takipçisi var, doğum gününü 100 kişi kutluyor, bir sürü hediye ve sürpriz yaşıyor. Kadınlar bu değerin merkezinde ve bu açıdan fazlasıyla ilgi görüyorlar.

Sosyal medyadan gelen ilgi bombardımanı, seçeneklerin çokluğu ve alternatifler kadınların aklını bulandırıyor. Ayrıca çok çabuk sıkılmalarına yol açıyor. Düşünsene kıza 16 yaşından beri bir sürü erkek yürüyor. Artık duymadığı iltifat, görmediği ilgi kalmamış. Özellikle de güzel bir kız her türlü şeye alışıyor. Sıradan bir erkeğin çaresiz yürümeyle ve saçma sorularla kızı etkilemesi mümkün mü? Hayır. Kız kısa sürede sıkılıyor ve ortadan kayboluyor. Kadınlar size 'ghosting' uyguluyorsa anlayın ki sıkıcılıktan kaynaklanıyor. Kadın sıkılıp kaçıyor ve sürekli dikkati dağınık takılıyor.

Peki bu kızları nasıl etkileyip, sohbette tutup ve ilişki yaşayacaksın? ''Mizah ve eğlence ile''. Özellikle güzel kadınların daha çok canı sıkıldığından ve sıradanlıktan kaçtıkları için ona eğlenceyi vereceksin, o da sana verecek.

3. KAHKAHA EN ETKİLİ AFRODİZYAK

Bir erkeğin oyunda iyi olduğunu nasıl anlarsın? Büyük iddiaları ile mi? Yoksa teoriyi çok iyi bilmesiyle mi? Kırmızı hapı yalayıp yutmuş hatip etmiş olması ile mi?

Hayır.

Bir erkeğin oyununu anlamanın yolu bir kadınla olan iletişiminde kadını güldürüyor mu? Kadınlar eğleniyor mu? Ortam rahat mı? Herkes eğleniyor mu? Kızlar kahkaha atıyor mu? Kızların gözünden gülmekten yaş geliyor mu? Bunlar çok önemlidir. Günümüzde herkes ilişki tavsiyesi veriyor ve çeşitli şeylerle kadın doğasını ifşalıyorlar ancak unutulan şey bu süreçlerin tamamen flörtöz/mizah çerçevesinde yürütüldüğüdür. Sen yüksek değerli erkek veya kadın doğasına dair her şeyi bilebilirsin ama kadınları güldüremiyorsan maalesef iyi bir baştan çıkarma ustası olamazsın.
esprili erkek, komik erkek, kadınları güldüren erkek, piç erkek, alfa erkek
Günün sonunda esprili erkekler hatunları götürüyor


Kadınlar eğlenceyi ve gülmeyi seviyorlar. Bir kadın yanında ne kadar rahatsa, ne kadar gülüyorsa ve keyifli vakit geçiriyorsa sana karşı cinsel isteği artar. Tabi burada şunu da belirteyim bu ''ortamın komik şaklabanı'' olmak değil. Sosyal-komik çocuk olmaktan bahsetmiyorum. Burada çok iyi bir piç erkek mizahı var ve senin küstahlıkla bir arsız-komedi yaratmandan bahsediyorum. Hem eğlenceli, hem komik hem de aşırı özgüvenliysen kadınların sana karşı cinsel istekleri artar. Ayrıca yanında çok rahat olmaya başlarlar, sana sarılmaya, temas etmeye ve dibine girmeye başlarlar. Bunlar doğal içgüdüdür ve bu seksi başlatan dinamikleri oluşturur. Mizah ve rahatlıkla kadınla öpüşürsün, elleşirsin, yiyişirsin ve ön sevişme başlatıp sekse ulaşırsın. Düşünsene bunları ciddi şekilde yapmak ne kadar zor. Ciddi şekilde yaparsan ikinizde gerilirsiniz ve kasılmaya başlarsınız. Eğlence ve rahatlık olmadan seks yapmanın bile keyfi olmuyor. Anadolu da hödük kocasıyla seks yaparken vajinismus olan bir sürü kadın var niye? Cinsellik öylesine ciddi bir görev gibi geliyor ki kadın stres ve korkudan kasılıyor. Ne cinsellikten keyif alıyor ne de arzuluyor. Oysa eğlence ve rahatlık varsa kadın gittikçe rahat hisseder. Kadın sana alışmışsa zaten süreci aşırı kolaylaştırıyor. Senin evine gelip içmek istiyor yani kadın çoktan aklına sana vermeyi koymuş bahanesini bulup veriyor. Bunların tümü eğlenceyle olur, bu denklemden eğlenceyi çıkardığımızda gücümüz gidiyor. Belki çok yakışıklı, avantajlı veya ünlü erkekler eğlence olmadan da sonuç alabilir ama bu grubun oranı %1 bile değil o yüzden erkeklerin %70-80'lik çoğunluğunu ilgilendirmiyor.

4. CİNSEL BAŞARIN ESPRİLERDEN GEÇİYOR

Bir erkeğin cinsel başarısı yani bir sürü hatunla yatabilmesi ve onları sıraya dizebilmesi eğlenceden geçiyor. Eğlenceyi sağlayan şey nedir? Espriler ve enerjidir. İnsanlar aşırı iletişim kuran bir sosyal varlık olduğu için işin iletişim boyutu her şeyden önemli oluyor. Sıkıcı bir adamsan kızları en iyi konser ve gece mekanlarına bile götürsen seninle daha az eğleneceklerdir. Ortamda eğlenip, dans edip, kahkahalar atıp gülebilirler ama bunu seninle yaptıkları için eğlence oranı azalır. Sen ortamı kasarsın ve gitmek istersin. Kızlara sürekli ''hadi gidelim yeter ayaklarım ağrıdı be kızım'' demeye başlarsın. O yüzden genel enerjin ve esprili bir tip oluşun eğlence kat sayısını azaltır.

Esprilerin Gücünü Hafife Almamalısın

Kadınlarla başarının çok yolu olabilir ama espriler her zaman çok önemlidir. Espri yapmak seni sosyal yapar, herkes güler ve seni ön planda tutar. İzleyici değil oyuncu olmanın en büyük noktası budur. Lise hayatımda gözlemlediğim bir şey espri yapan erkeklerin kesinlikle seks yapabildiğiydi. Ağzı iki laf yapan erkek bir şekilde dikkat çekiyor, dikkat çeken erkek bir şekilde hatun buluyordu. Espri yapamayan çekingen çocuklar ise izleyici modundaydı. Platonik olarak aşık oldukları veya hoşlandıkları kızların sınıfın eğlenceli piçleri tarafından götürülmelerini izliyorlardı. Bu durum onlar için travmatik olabiliyor ama oyunun kuralları belli eğer kurallara göre oynamıyorsan kaybedersin. Bu kuralları ben koymadım insan doğası koydu ancak kuralları anlamak ve ona göre adapte olmayı ben öğretiyorum.

Espri yapmakla ilgili birkaç kelam edeyim. Espri yapacaksan mükemmeliyetçi olmayacaksın. Komik espri yapabilmek temelde;
  • Klişeleri çok iyi bilmek
  • Çok rahat olmak
  • Yüksek enerjide olmak
  • Gülümseyen birisi olmak
  • Umursamaz olmak
  • Rezil olmaktan korkmamak gibi şeyleri gerektiriyor.
Esprilerinin her zaman komik olması gerekmez ama espri yapacaksın. Gerginliği kıracak, sosyalliği açacak ve ortamı rahat hissettireceksin. Birçok ortamda sonuç çıkarmamı sağlayan şey gülümsemem ve espri yapmamdı. Sen ne kadar rahatsan kızlarda rahatlıyor ve saçma sapan esprilere bile gülüyorlar. Ancak kasılıyorsan, utanıyor ve kıpkırmızı oluyorsan, aşırı düşünmeye ve stres yapmaya başlıyorsan oyun orada bitiyor.

Yüksek Enerji Hatunları Çekiyor

Düşük enerjide olduğum dönemlerde kadınların benden nefret ettiğini düşünüyordum. Entelektüel birikimim yüksek, mantıklı, aklı başında ve normal bir erkektim ancak kadınlarla aram kötüydü. Onları itiyor ve kaçırıyordum. Daha doğrusu kadınlar bana adam akıllı şans vermiyordu yani sohbetlerim kesintili kalıyordu. Düşük enerjide şikayet eden, sızlanan, gündemden konuşan ve başkalarını suçlayan biriydim. Ancak bunların hiçbirisi bana hatun getirmedi, belki bazı adamlara getiriyor olabilir ama bende işe yaramıyordu.

O dönemlerde bazı günler iyi günümdeydim ve üstümde bir çekicilik oluyordu. Enerjim yüksek resmen parlıyordum ve dikkat çektiğimi hissediyordum. Kıyafetlerim aynı, ben aynıyım, davranışlarım aynı ama ne dikkat çekiyordu ki bu kadar?

Bingo! ENERJİM.

Yüksek enerjide oluşum resmen diyalog kurmayı ve kanca noktasına ulaşmayı basitleştiriyordu. O gün içinde resmen mıknatıs gibiydim ama sonra o enerji gidiyor uzun süre ortada olmuyordu. 

Genel olarak yüksek enerjide, umursamaz ve rahat adamsan bil bakalım ne oluyor? Kadınlarla seks hayatın tahmin etmediğin kadar iyiye gidiyor.

5. ESPRİ YAPAMIYORUM NE YAPACAĞIM?

Kadınları güldüremiyor veya espriler aklına gelmiyorsa açıkçası bunun birçok sebebi vardır. Espri yapmak ve insanları güldürmek zor iştir. Mesela insanları ağlatmak kolaydır belirli bir drama tüm insanlarda aynı duyguları yaşatır. Bir film herkesi ağlatır çünkü insanların ağlayacağı şeyler ortaktır ama insanlar aynı şeylere gülmezler. Bu da mizahı çok daha dinamik, değişken ve zor bir şey haline getirir. Birisinin güldüğüne diğeri gülmeyecektir.

Kadınlarla ilişkilerdeki mizahı geliştirmek için toplumsal klişeleri kullanan Cem Yılmaz'ın stand-up gösterilerini izlemelisin. Bir kısmı demode olsa bile o ses değiştirmeli espri tarzı hep iş yapıyor. Kadının yüzüne karşı ses değiştirerek espri yapmak veya onun taklidini yapmak güldürüyor. İkincisi Konuşanlar programını izlemen lazım. Benim arsız-komik oyunuma, sataşmalar ve şerefsiz edebiyatına en yakın kişi Hasan Can Kaya'dır. Kendisini bir dönem çok izledim güldürüyor, oyununu seviyorum. Adam resmen arsız-komikle para milyoner oldu köşeyi döndü bilsem kız tavlayacağıma bende stand-upçı olurdum ama cebimin yönüne değil çükümün yönüne gitmeyi tercih ettim.

Toplumdaki klişeleri de bilmen gerekiyor. Genellikle espri ve sataşmaları klişelerden yürüteceksin. Mesela kız Kayserili diyelim ne esprisi çıkabilir? ''Cimrilik ve pazarlık yapmak''. Bunu bildiğinde kıza hem sataşırsın hem dalga geçersin. ''Siz Kayserililer çok pazarlıkçısınız valla ne koparsam derdinsenizdir'' veya ''Allah aşkına bununda pazarlığını yapma Kayserili damarın tuttu'' gibi şeylerle gideceksin. Yani mizah yapacak malzeme çok bizim toplumda o yüzden espri de çok. Sende bu esprileri fark edeceksin, yaratacak ve üreteceksin. Bizim toplumda bu potansiyel çok var.

Espri yapmadan önce sosyalleşmeye alışman, gerginliği ve stresi üzerinden atabilmen ve kadınların yanında rahat olabilmen gerekiyor. Bir anda çekingen çocuktan havalı ve komik çocuğa geçemezsin. Aşama aşama değişeceksin ve gittikçe konfor alanından çıkacaksın. Bu seni ilkte garip hissettirecektir ve acı çektirecektir. Konfor alanına geri dönmek isteyeceksin veya 'bu saçmalıkları niye yapıyorum ki? İki kız düşürmek için değmez' diye düşüneceksin. Tüm bunlar sürecin parçası ve sen gittikçe rahat bir adam oldukça aşama aşama devamı gelecektir.

Bu konuyla ilgili soruların varsa yorum kısmında belirtebilir veya ekleme yapabilirsin. Yorum yapmaktan çekinmeyin her türlü soruyu yanıtladık, yanıtlıyoruz ve yanıtlayacağız.

Yorum Gönder

8Yorumlar

  1. ıs yerımdekı bayanlara oruc tutmadıkları ıcın sız ortodoksmusunuz protestanmı demek bıle onların o gununu keyıflı gecırmelerını saglıyor ama su var hep benle karsılastıklarında sankı esprı yapmam guldurmem gerekıyor gıbı baskı hıssedıyorum kendımde,bıde bılerek laf atıyorlar bısı soyluyorlar bazen tıkanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güldüreceksin, eğleneceksin ve işleri bağlayacaksın. Ortamlarda mizah en etkili silah.

      Sil
  2. Hocam ağzın laf yapmasi olayı kaliteli espri yapabilmek mi biraz açarmısınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hep tuketim. kendimizi tuketiyoruz. evet egleniyoruz ama ben hem eglenceli hem ciddi olamaz miyim? gercekten dedikleriniz dogru efendi erkekten nefret ediliyor ancak ben boyle biri olmak istemiyorum. kadinlarin hic mi insani karakteristik ozellikleri yok? efendi erkekte pic erkekte olmak istemiyorum. sadece ben olmak istiyorum

      Sil
    2. Espri için fazlasıyla sosyal modda olacaksın.

      Hem eğlenceli hem ciddi olabilirsin bu iş siyah-beyaz değil. Kadınların insani özellikleri fazlasıyla var ancak amacın arkadaş kardeş olmaksa git ol. Amacın arzulanan adam olmaksa içgüdülere hitap edeceksin. Sende acayip bir ezik betalık seziyorum. Efendi veya piç olmak istemiyorum ben olacağım gibi serzenişler boş laf salatasıdır. Hiçbir şey yapmak zorunda değilsin kendin olabilirsin. Kimse kafana silah dayayıp piç erkek olacaksın demiyor. Canının istediğini yaparsın istemediğini yapmazsın. Ancak kadınlalra ilişkilerde başarısızsan bahsettiğim şeyleri yaparsan başarırsın, yapmazsan başaramazsın. Bu kuralları da ben koymadım ben sadece olanı anlatıyorum, yüz binlerce erkeğin yaşadığı şeyleri anlatıyorum.

      Sil
  3. "sende acayip bir ezik betalık seziyorum" demişsin. betalık kısmı hariç doğru demişsin. betadan daha aşağı yakıştırmalar var benim gibi birisi için.

    tetiklendiğim için yanlış bir şey demişim. kadınların karakteristik özelliği yok mu derken o anki durumla hata etmişim. özür dilerim. fazlasıyla var tabii ki.

    yazında:
    "Bu durumda kadınlar pek konuşmayan, sigara içmeyen, açık giyinmeyen, ortalık yerde gülmeyen, çekingen, hamarat, itaatkar, kendi iradesi olmayan bir robota dönüşüyor. Temelde toplum kadınları bu rollere itiyor ancak son yıllarda artık kadınlarda bu rollere karşı ciddi tiksinme oluştu bu da kadınların daha fazla özgürlük istemesiyle birlikte kendi hayatlarını yaşama arzularını oluşturabiliyor. "

    bu kısma tetiklenmiştim. sadece kadınlarla değil insanlarla olan çoğu sosyal interaksiyonun eğlenceden, hedonistik aktivitelerden ve tüketimsel eylemlerden geçmesi beni bozuyor. eksik anlaşılmasın. cinsiyeti fark etmeksizin yanımdaki erkek ya da kadın olsun beraber eğlenmekte, insanları eğlendirmek sıkıntı çekmiyorum. benim sıkıntılı fikirlerimi de bilmediklerinden de dolayı. kolayca eğlenebiliyorum.

    "artık kadınlar daha fazla gezmek, tüketmek, eğlenmek ve gülmek istiyor. Tüm bunlar artık modern dünyanın bir parçasıdır. "
    affedersin de böyle modern dünyanın... herkes gezsin eğlensin gülsün hiç sıkıntı yok. ama oraya " daha fazla " girdi mi olmaz işte. her şey kadınlar daha fazlasını istediğinde başladı. toplumun asıl çıkış sebebi kadındır. kadını bastırmak üzerine kuruludur. bu böyle olmasaydı yok olurduk ya da alt bir yaşam formu olarak vahşi doğada yaşamaya devam ederdik. çünkü kadın tehlikeli bir canlıdır. ha şimdiki zamanda kadınlara bu bakış açısıyla yaklaşılamaz. ve dünyada böyle bir şey olmaz. kabul edilemezde. bunu ben kabul etmem. ama insan hayatının gelişimiyle kültürel gelişim aynı hızda ilerlemiyor, ilerlemedi. "büyük şehirlerde" yaşarken ölüyoruz farkında değiliz. her ne kadar efendi erkeklerden nefret etsem de bence kadınların daha fazlasına istemeye hakkı olmamalı. insan onuruna göre rahatça yaşamak insanların hem kadın hem erkek için neyine yetmiyor?
    erkek daha fazlasını istediğinde bunu kolayca egale edebilirsin. ama bir kadın daha fazlasını istediğinde onu nasıl durduracaksın bu " modern " dünyada?

    modern dünyanın böyle kurgulanması insanların birbirini böyle hayvani bir şekilde tüketmesi, tüketmesi ve daha fazla tüketmesi bana iğrenç ve tehlikeli geliyor. diyorsun kafana silah mı dayıyorlar evet kafama silah dayıyorlar. ne kadar farazi olsa da kafama silah dayanıyor. çocukluğumdan beri iğrenç feminist propagandaya maruz kalmak. son zamanlarda da gene bu aynı paradigma üzerine kurulu olan sizin düşüncelerinize maruz kalmak. bu 2 olguda hep kadın üzerine kurulu. maskülen taraf her ne kadar erkek merkezli olduğunu iddia etse de son vardığı varış noktası kadın ve aile oluyor. hepsi benim gözümde sadece sistem tıkandığında sistem tarafından otomatik üretilip ilerlemesi için koyulmuş gereçler. tüketim üzerine kurulu hiçbir derinliği olmayan boş şeyler.

    evet bu kuralları sen koymadın ama kusura bakma birader ötenazinin yasak olduğu bir toplumda da benim gibi ucubeler fikirlerini orada burada, senin blogunda sıçabilir. bende beni bu hayata getirin diye ebeveynlerime ya da varsayımsal bir tanrıya yalvarmadım. bir insan olduğum içinde sosyal dnamın içinde intihar etmekte yok. boş ve evhamlı bir şekilde kendi halimde işimde gücümde bakmam gereken insanlara bakarak yaşıyorum.

    ayrıca sen nasıl bir ortamda yaşıyorsun bilmiyorum ama ortalama bir kızın 1000 takipçisi var 100 kişi doğum gününü kutluyor demişsin. orada patladım. nerenin ortalama kızıymış çok merak ettim. sana göre ortalama kız buysa sen nasıl bir süper alfa yaşam formusun düşünemiyorum bile.

    YanıtlaSil
  4. hocam içerikler için teşekkürler. benim her şey çok iyi oyunda bir noktaya geldim fakat keyifli sohbet edebilme becerisi geliştiremedim bir türlü. neye yoğunlaşmalıyım

    YanıtlaSil
  5. Anlık olarak gelen enerji zaten mekalende belirtmissiniz bunu devamını merak ediyorum
    Bunu kendimizde stabil hale getirmek için Bi fikir

    YanıtlaSil
Yorum Gönder