Bakirelik Önemli Mi?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
2

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde ''bekaret önemli mi?, bakire olmayan kadınla evlenilebilir mi?, bekaret ne kadar önemli?'' gibi son derece tartışmalı ve keskin konuları inceleyeceğim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Bakirelik konusu konuşmayı en sevmediğim birkaç konudan birisidir diğeri de genellikle yüzeysel kavga sohbetleriyle saçma sapan iş sohbetleri oluyor. Bu konular çok siyah-beyaz yönlere sahip olduğundan dolayı mantıksal bir yaklaşımla gerçekçi şekilde incelemek gerekiyor.

bekaret önemli mi, bakire olmayan kadın


1. Sosyo-Ekonomik ve Kültürel Yapı Değişti

Toplumlar belirli sosyo-ekonomik yapı ve bunun kültürel yansımalarıyla kurulur. Ataerkil kültürel yapı kendisini tarım toplumu üzerine inşa etmiştir. Sanayi devrimi, köyden kente göç, modern büyük şehirlerde yaşam, eğitim ve iş yaşamının oluşumu derken hayat her açıdan değişmiştir. Geçmişte dedeleriniz köyde tarım, hayvancılık ve kışlık hazırlamak üzere bir hayat yaşıyordu. Bu açıdan tüm kültür bu yaşam tarzına uygundu. 

Bekaret geçmişte kutsal bir durumdu. Bunun ilk sebebi de gençlerin çok erken yaşta evlendirilmesidir. 14-15 yaşında evlendirilen kız ve erkeklerin alayı bakire-bakirdi. Gençler direkt evliliğin içine atılıyor ve çocuk yapmaya başlıyordu. Ortalama ömür kısa olduğundan erken evlenmek çok önemliydi. Çocuk ölümleri, doğumda anne ölümleri veya erken yaşta babanın ölmesi gibi durumlar sıkça yaşanıyordu. Hayat direkt olarak hayatta kalma ve üremek üzerine kuruluydu. Bu açıdan kültürde bekaret üzerine inşa edilmişti. Geline düğünde kırmızı kemer bağlanması, sabah kanlı çarşafı erkeğin annesinin alıp dışarıya asması gibi gelenekler bile türemişti. Ayrıca kadın babasının malı iken artık kocasının malı haline geliyordu. Bu açıdan köy yaşamında ne insan hakkı, ne feminizm ne de diğer şeyler vardı. Bu yaşam tarzı ise köyden kente göçle parçalanmaya başladı. Kollektivizm yerini bireyciliğe bıraktı. Akrabalık bağları zayıfladı ve herkes kendi yolunu çizmeye başladı.

Modern bireyler temel amaç olarak okumak, iş sahibi olmak, hayatlarını yaşamak ve tüketmek istiyor. Bu açıdan evlilik yaşı neredeyse 30'ları bulmaya başladı. Dünya değişti ve yaşam değişti. Mesela gelenekler hep köy yaşamına uygundur, genelde modern hayatta sırıtırlar ama bunlardan vazgeçilmez. Gelenek size neyi, nerede ve ne şekilde yapacağınızı bildirir. Bu açıdan düğünler temelde ''bu erkekle kız evleniyor herkes bilsin duysun'' çağırısıdır. Gittikçe eklemeler yapılarak köy hayatındaki tek eğlence haline gelmiştir. Zamanla silah atmak eklenmiştir daha sonra araba kornası çalma gibi şeyler bile eklenerek gittikçe gösterişli hale gelmiştir. Sosyal-kültürel yapı değiştikçe bu gerçekler değişir.

2. Bekaret Önemli Mi?

Evet.

Bekaret önemlidir ve kadının cinsel yaşam geçmişi önemli bir kırmızı-yeşil bayrak dengesi içerir. 

Kadının cinsel geçmişinin kabarık olması ve sadakatsizliğe eğilimli davranışlar ilişkinin geleceğini etkiler. Bu açıdan kadının alfa dul olması veya hipergamisinin tatmin olmaması problemleri oluşabilir. Ayrıca erkeği tatmin edici bulmazsa evliliğin çökme riski bulunur. Evlilikle ilgili en önemli sorunlardan birisi de tüm masrafların erkeğe yüklenmesidir. Bu açıdan bu yatırımların tümünün çöpe gitmesi ihtimali ortadadır. O yüzden bir erkeğin kadının geçmişine dikkat etmesi kadar normal bir şey yoktur.

O yüzden bekaret önemli mi sorusu üzerine tartışılabilecek çokta bir şey bulunmuyor. Bunun önemli olduğunu her erkek biliyor ancak asıl sorun artan evlenme yaşıyla birlikte bakire kadın bulmanın imkansızlığıdır. Şimdi köyde 14 yaşında evlenenlerle büyük şehirde 30 yaşında evlenenler arasında devasa fark bulunmasıdır. Bir kadının 30 yaşına kadar bakire olmasını beklemek gerçekçi değildir. Lisede hiçbir erkeğe bakmayacak, hiçbir sevgilisi olmayacak, üniversitede yıllarını yalnız geçirek hiçbir erkekle selamı sabahı olmayacak sonra iş yaşamında da aynı şekilde devam edecek hiçbir ilişkisi olmayacak kriterlerini koyarsanız çoğu kadın bu kriterin dışında kalır. Bu tür idealist beklentiye girdiğinizde işiniz zor hale gelir. Kadın hem güzel ve biraz alımlı olacak hem hiçbir şey yaşamamış olacak derseniz bu kriterleri uygulamakta zordur. 

Kadınlar, erkeklerin bu konudaki hassasiyetinin farkında olduğundan tecrübesiz adamı kolayca kandırırlar. Özellikle çoğu erkekte bu farkındalık ve tecrübe olmadığından kadının bu süreçte baskın gelmesi olasıdır. Söz konusu evlilik olduğunda çoğu erkek mantıksal davranmıyor. Erkekler, arkadaş ortamında veya internette bu konuda çok sert atıp tutuyorlar. ''Bakire olmayan kadın orospudur asla orospuyla evlenmem'' diyen çok adam vardı. İşin komiği buna en sert itiraz eden ve gurur yapan adamlar arıza hatunlarla evlendiler. Kadının geçmişini bile bile kabul ettiler ve bu kriteri görmezden geldiler. Bunun sebebini de anlamak zor değil adamın seçeneği yok. Kadınlar adamı siklemiyor, yüzüne bakmıyor ve umursamıyor. Bu açıdan ortalama erkeğin seçim gücü yoktur. O yüzden yüzlerine ilk gülen kadına kendilerini kaptırıyorlar. İlkte erkeklerin bunu çok dert ettiğini, kızla çok tartıştıklarını, defalarca ayrılıp-barıştıklarını biliyorum. Birçok erkek bu noktada kızdan kopamadı ve evlenme yoluna gitti. Geçmişte ki fuckbuddy takıldığım veya sevgili olduğum kızların çoğu evli-çocuklu. Bu kadınları kimse almaz diye düşünüyordum ancak hatalı çıkarım. Bu kızlar gayet iyi geliri olan provider tipleri bulmuşları ve benden çok daha iyi adamlarla evlenmişlerdi. Oysa beni bunun yakınına kadar ikna etmeleri kolay değildi. O yüzden bu konuda çok siyah-beyaz konuşmayı sevmem. Bunun nedenlerine çok detaylı şekilde bu makalede ineceğiz.

Şimdi gelelim neticeye.

Bakire olmayan kadınla evlenmek zorunda değilsin.

İmkanın varsa evlenme.

Bakire kadın bul.

Onunla evlen.

Kimse sana bakire olmayan kadınla zorla evlen demiyor.

3. Güzel ve Güçlü Kadınlara Bekaret Soramazsın

Erkek iki yüzlülüğü dediğim şey (benzer iki yüzlülüğü kadınlarda çok yapıyor) genel olarak erkeklerin güçlü ve güzel kadınlardan bekaret bekleyemediği yönündedir. Genellikle erkekler bekaret beklentisini güzel olmayan ve işi olmayan yani tahakküm kuracağı kadınlar üzerinden yapıyor. Avukat olarak çalışan ve kendine bakan 28 yaşındaki bir kadına bir erkek gelip ''bakire misin?'' diye soramıyor. Bu soruyu sorduğu an kadının acayip terslemesine maruz kalıp özür dilemek zorunda kalıyor. Güçlü ve güzel kadınlara karşı çoğu erkeğin pek gücü olmuyor.

Genel olarak bakirelik sormak çok sakıncalı bir durumdur. Tanışma esnasında soramazsın, flört sürecinde soramazsın ve ilişki başında da soramazsın. İlişki ciddiye binince sorulabilecek bir şey ki aslında burada başka bir sorun ortaya çıkıyor. Evlenene kadar ilişki yaşamaman mı gerekiyor? Bu durumda 2-3 yıl hiç seks yapmadan nasıl ilerleyeceksin? İlişkiyi sağlıklı tutmak için seks şart ki bunu zaten seks yapma sürecinde öğreniyorsun. Kadın bakireyse veya öyle iddiası varsa seksi erteliyor. Bu durumda yıllarca beklemek zorlaşıyor. Bakire değilse bu defa erkeğin beyninde kadının cinsel geçmişine dair şüpheler yerleşiyor. Bu açıdan bakireliği bu şekilde öğreniyorsun yani bu bilgiyi edinene kadar çokça zaman geçiyor. O yüzden pek çok erkek bu durumda ayrılmaya doğru gitmiyor. Pek seçeneği olmayan erkek aynı kadınla seks yapmaya devam ediyor. Kendi zihninde ''ne de olsa evlenmem bari sekse devam edeyim'' diyor. Ancak bir süre sonra erkeğin kadına karşı çok fazla duygu geliştirdiği, ayrılmakta çok zorlandığı ve terk edemediği durumu oluşuyor.

Bakirelik sorma durumu genelde alt-sosyo kültürde pekte flört etmeden evlenileceği durumda soruluyor. Kızlarda bu durumda genelde yalan söylüyor gidip kızlık zarı diktiriyor. Ülkede genelde kızlık zarını diktiren çok kadın var. Ayrıca bazı kadınlar bu durumun geleceğini bildiği için tamamen anal seks üzerinden gidiyorlar. Bu ise ayrı bir sorunu ortaya çıkarıyor. Erkeğin kadının bakire olup olmamasını anlamasının tek yolu olan gerdekte kan gelmesi durumu en son noktadır. Yani evlenmeden önce ''bir deneyeyim bakire mi değil mi?'' sorusunu soramazsın. Kızı ister, nişan yapar sonra düğün yapar en son gerdeğe girersin. Bu durumda o kanı gören erkek rahatlıyor ama kadınlar bununda kolayını buluyorlar. Regl dönemine denk getiren var, kızlık zarı diktiren var ve kızlık zarı topları var onu kullanarak sahte kan oluşturuyorlar. Bu açıdan tecrübesiz erkeği kandırmanın ve rahatlatmanın yollarını buluyorlar.

Gelelim güçlü ve güzel kadınlara. Bu kadınlar gerçekten çok avantajlı durumdalar çoğu erkeği peşlerinde koşturuyorlar. Bu açıdan bir iki erkek gitse bile seçenekler bitmiyor. Bu kadınlar kendi güçlerinden kolay vazgeçmiyorlar. Genelde sevgili olacağı erkeğe bile çok ciddi yatırım yaptırıyorlar. Erkekler bu tür soruları soramıyor ve önemsemiyor. Toplumda alttan üste doğru gittikçe bekaretin önemi sıfırlanır. Mesela ünlülere bakın. Çoğu ünlü erkek ünlü kadınla evleniyor. Kadının geçmişini gayet iyi biliyorlar yani magazinde var. Ünlü kadının belki de son 5 sevgilisini biliyor hatta onlarla denk bile geliyor ancak evlenmekten çekinmiyorlar. Ünlü kadına bu soruyu soramazsın bile bakire olmadığı ortada. Yaş arttıkça bakire bulmak mümkün değildir. Kadın güzelse de bu soru sorulmaz. Genelde erkekler kız çirkin veya şişmansa bari bakire olsun diye bekliyorlar. ''Ben seni alıyorum zaten çok güzel veya iyi değilsin bakire ol. Sende mi verdin lan orospu? Nasıl olur!'' diye sinirleniyorlar. Bu açıdan toplumun en altındaki erkekler en büyük kazığı yemiş gibi hissediyor. Ayrıca güzel bir atasözümüz var ''çirkini sikmemişler kendini namuslu sanmış''. Bu söz açıkçası pek çok şeyi özetliyor ki artık çirkin kadınlar bile bakire değil çünkü onlar erkeklerin ilgisini bile seksle çekebiliyor. Olay o yüzden basit bir durumdan ibaret değil.

4. Ben Bakirim Karımda Bakire Olacak Miti

Genellikle efendi ve iyi çocukların inandığı en tatlı yalanlardan birisi de budur. ''Hayatta herkes ettiğini bulur'' inancına sahip bu erkekler genelde kadınlarla ilişkide başarısızlar. Yılları yalnızlıkla geçiyor belki de incel oluyorlar. Bu erkeklerin tecrübesizliği bir yana en kötü durum psikolojik muhtaçlıklarıdır. Uzun yıllar kadın ilgisinin dışında olmak onları tahrip ediyor. Neyse bu inanç temel olarak ben bakirsem kadında bakir olacak. Ben kimsenin gelecekteki karısına atlamadım umarım kimse de benimkine atlamamıştır beklentisindeler. Bu durum ise trajikomiktir çünkü genelde en tecrübeli kadınlar bu tür saf erkekleri avlıyorlar. Saf erkekler ''bu numaralara düşmem'' ayağı çekse de gerçekte bunun çok örneğini gördüm. Geçmişinde hafif eskortluk olan kızlar bile iki türban çekiyor, saf ve masum ayağı çekerek bu erkeklerle evleniyor. Erkek tecrübesizse ne anlayacak? Hayatında ilk kez kız yüzüne gülmüş o da kendini kaptırıyor. Tecrübeli kadın ise evlilik şartı dayatıyor. Erkekte ''ne kadar namuslu ve düzgün kız buldum daha elletmiyor bile ne şanslı adamım'' diye düşünüyor. Kız evlilik yoluna erkeği 5-6 ayda sokuyor. Gizlice bir kızlık zarı diktirme operasyonu yaptırıyor ve sonuç olarak evleniyor hemen çocukta yapıyor.
evlenilecek efendi erkeklerin kazanması, iyi çocuğun kazanması


Düzgün bir adamsan düzgün kadınla evleneceğinin garantisi yok. Tecrüben yok, bilgin yok, kadınları tanımıyorsun ve belki de çekici bile değilsin. Belki de kadın senden üstün yani 6/10 bir kızla evlenen 3/10 adamsan zaten kız senin ligini aşıyorsa bakire olmasa bile kabul etmek zorunda kalıyorsun. Dikkat edin genelde kızların eski sevgilileri kocalarından çok daha iyidir. Bu açıdan evlenirken kadınlarda kriter düşürerek bu tür safları avlıyorlar. Bunu da bu saflar hak ediyor. Oyunu öğren kitapları oku dediğim adam üç beş kuruşun lafını yapıyor mesela ama iş bu tür bir kızın evlenme isteğine gelince adam 500 bin 1 milyon lira harcıyor. Eee hak ediyorsun kardeşim bu hayatta saf olursan eşek olursun sırtına da çok binen olur.

5. Kadınlar Arası Rekabet Yüksek

Ataerkil toplumda seks çok değerlidir ve zor elde edilir. Bir adamın seks yapabilmesi için geçmişte başlık parası falan toplaması gerekiyordu. En kötü işi gücü olan, askerlik yapmış, evi ve arabası olan birisi olması gerekiyordu. Temelde seksin maliyeti çok yüksekti. Bu durumu mesela Hindistan'da da görebilirsiniz. Bir yerde sekse erişim çok kısıtlıysa kadınların istekleri artar. Geçmişte böyleydi çünkü kadınlar seks gücünü kullanıyor erkeklere istediklerini yaptırıyordu. O para toplanmadan ve bir şeyler elde etmeden sekse erişemiyordun. 

Günümüzde ise bu dinamikler değişmiştir. Evlenme yaşı 30'lara yaklaştıkça herkes yalnız kalacak diye bir şey yok. Sevgililik doğal bir durumdur mesela evlilik toplumsal yapay kurumdur. Bu açıdan insan doğasının arzuları çok daha özgür durumdayken su bu yola akıyor. Ayrıca en önemli noktalardan birisi de kadınlar arasındaki rekabettir. Kadınların daha açık giyinmesi makalemde de anlattığım üzere kadınlar artık erkek ilgisini daha çok çekmek için açık giyiniyor. Ayrıca erkeği etrafta tutmak için seks vermek zorunda kalıyor. Son 10 yılda sevgilisiyle yatan çok kız var çünkü erkeği uzun vadede nasıl etrafta tutacak? Mecburen seks vermek zorunda yoksa adam verene gidecek. Bu yüzden kızların da sosyal medyada ''erkekler sevene değil verene gidiyor'' diye sitemlerini görürsünüz. 

Bazı kadınlar daha fazla erkek ilgisi ve daha iyi erkekleri etrafta tutabilmek için seksi vermek zorunda. Özellikle de çekici ve avantajlı erkeğin ilgisini çekmek isteyen ortalama veya çirkin kızlar bu erkeklere bir çeşit bedava seks hizmeti sunuyor. Yarı ünlü adamlara bile kızlar ilk mesaj olarak çıplak fotoğraf atıyor çünkü başka türlü adamın dikkatini çekemiyor. Kızlar bu açıdan yüksek değerli adamlara seksi vermek zorunda başka türlü o adamın radarına giremiyor. Bu açıdan güzel kızlar bu tür şeylere daha az ihtiyaç duyarken ortalama veya çirkin kızlar daha çok ihtiyaç duyuyor. Genelde güzel kızlarda bu yüzden ortalama kızlara çok sallıyor çünkü ''rekabet etme şansı olmayan kızlar seks ile erkek kandırmaya çalışıyorlar''. Uzun boylu, fiziği güzel, mavi-yeşil gözlü bebek gibi hatunla rekabet edemeyen 160 boyunda, fiziği pekte iyi olmayan ve yüz güzelliği idare eder kız nasıl rekabet edecek? İyi erkeğin ilgisiyle seksi takas ederek. Bu açıdan cinselliğe erişim düşüyor tabi bu her erkek için geçerli değil. Belirli grup erkek için artık seks bedavaya geliyor ve işin kaymağını bu erkekler yiyor. 

6. Düşük Kalibre Erkeklerin Şansı Az

En öfkeli ve bakirelik takıntısı olan erkekler genelde hiç seks yapamayan veya çok az seks yapmış erkekler oluyor. Bu erkekler bu açıdan kafayı bakirelikle bozuyorlar ve sürekli kadınlara sallıyorlar. Kadınlar tarafından beğenilmeyen, arzulanmayan ve önemsenmeyen bu erkekler çeşitli standartlar dayatıyor. Kadın dediğin ''bakire olacak, iyi yemek yapacak, çalışmayacak, çocuklara bakacak'' gibi söylemler oluyor. Bu söylemler haksız değil aslında son derece haklı ama düşük kalibre adamsan kim takar senin söylediğini? Önemli olan kriterler değildir, kriterleri kimin istediğidir. Eğer çekici, başarılı ve güçlü bir adamsan tabi ki de kriter dayatırsın. Kriterine uymayan kadınla görüşmezsin. Ancak vasat adamsan sabahtan akşama kadar ağlasan da kimse sana emzik vermez. Senin fikirlerin önemsizdir sen bu oyunda piyonsun kardeşim. Seçim gücün yok ki seçesin. Yüzüne biraz gülen kadın aklını alır senin akılsız gezersin. Bu açıdan en çok bakirelik üzerine konuşan adamlar en az bakire kadınlarla evleniyor çünkü ilk denk gelen kızla evlenmekten başka şansları var mı? Yok. O kızda evlilik olmadan olmaz dediğinde bu erkekler göbek ata ata evleniyor.

7. Kadınlar, Bakire Kadın İsteyen Erkekleri Suçlu Hissettirmeye Çalışıyor

Şimdi önemli bir diğer durum ise bakirelik isteyen ve bunu gündeme getiren erkeklerin aşağılanması ve kötü hissettirilmesidir. Kadınlar kendilerine gelince ''erkek uzun boylu olsun, yakışıklı olsun, kaslı olsun, zengin olsun, eğitimli olsun, kibar olsun, cömert olsun...'' diye devam eden isteklerde bulunmayı normal görüyor. Ancak bir erkek ''kadın bakire olsun'' dediği an kadınlar tarafından ''küçük pipin var dimi korkuyorsun, incel misin?, ezik misin?, sana ne kadının geçmişinden, sen hiç sevilmedin mi?'' suçlamalarına maruz kalıyorlar. Aslında bu bir manipülasyondur. Genellikle çok erkekle yatan kadınlar bu argümanlara daha çok sığınıyor.

Bir erkek 100 kadınla bile yatsa bakire kadın isteme hakkına sahiptir. Bakire kadın istemek, talep etmek veya bunu önemsemekte hiçbir yanlışlık yoktur. Asıl mesele bakire kadın bulmaktır. Bu açıdan kadınlardan gelen saldırı veya utandırma manipülasyonlarının bir önemi yoktur.

8. Bakireliğin Sosyo-Ekonomik Sınıfla Alakası

Toplum bir bütün olmasına rağmen farklı sosyo-ekonomik sınıflardan oluşur. Bu sınıflar farklı dünyalarda yaşarlar bu açıdan bunları iyi anlamak gerekiyor. 

Alt sınıf temel olarak içgüdüsel yaşıyor ve mantıksal eğilimler zayıftır. Alt sınıfta cinselliğin çarpıklığı yaygın bir durumdur ve genel olarak orta sınıfa göre çok daha fazla seks yaparlar. Bunu en basitinden çocuk sayılarında bile görebilirsiniz. Mantıkla hareket eden orta sınıf bir çiftten daha fazla seks yapıyorlar. Bu konuda bilinçsiz oldukları içinde bir sürü çocuk yapıyorlar. Seks toplumun altında daha yaygındır sadece daha az gözükür. Alt sınıf kızlar verme konusunda orta sınıf kızları geçiyor. Bu kızlar daha hırçın, gözü kara ve umursamazlar. Hayattan pek beklentileri yok, bıkmışlar ve zevk almak için çarpıkta olsa cinsellik yaşıyorlar. O yüzden toplumun altını incelerseniz bunun çok yaygın olduğunu görürsünüz. Dürtüleri kontrol edemeyen bu alt-sınıf fazlaca ilişki yaşar. Sadece bu dürtü değil saldırganlık gibi dürtülerde fazlasıyla baskındır yani ufak şeyde büyük kavgalar çıkabiliyor. O yüzden alt sınıf kızların kendilerini tutmakta zorlandıklarını bilin. 

Alt sınıf erkekler bu konuda sertler temel olarak ''kız bakire olacak gavat değilim'' ben beklentileri yüksek olsa da erken evlenmeyenlerin çoğu buna bir şey yapamıyor. Bu açıdan erken yaşta evlendirilenlerde sorun yok onlar kendisi de bakirken bakire kızla evlendiriliyorlar. Bu kendi tercihleri bile değil aileler işi hallediyor. Çingene mahallesi veya varoş yerlerde çok erken evlendirilen birçok çift görebilirsiniz.

Orta sınıf toplumun mantıksal beynidir aslında orta sınıfta daha çok düzgün kız bulursunuz ve bakire olan çokta kız var. Bu kızları bulmak ve evlenmek biraz çevre meselesidir. Düzgün bir çevrede yaşıyor ve maddi gücünüzde fena değilse erken evlenenler bu tür kızlarla evlenir. Ancak orta sınıf ekonomik koşullardan dolayı eridiğinden dolayı bu durum geçmişte göre azalmıştır. Serbest cinsel piyasada alt sınıf kızlar gibi orta sınıf kızlarda cinsellikle ilgi elde etmeye veya tutmaya çalışırlar. O yüzden durum fazlasıyla değişken oluyor ancak yine de en mantıklı hedef gruplardan birisi bu olmalıdır. Orta sınıf iyi aile terbiyesi almış, düzgün ve iyi kız bulursanız evlenin. Hem size iyi karılık yaparlar hem de aldatma oranı en düşük gruptur.

Üst sınıf zevklere düşmüştür ve hayatı çok iyi deneyimlerler. Üst sınıf güzel kızlar aslında öyle herkesle yatmazlar belirli erkek arkadaşları olur ve onla yatarlar. Güzel olanların geçmişinde daha az erkek oluyor çünkü erkek ilgisini bedavadan alırken neden cinsellik versinler ki? Hem seçiciler öyle her erkekle muhatap bile olmuyorlar. O yüzden bakireliklerini daha geç kaybediyorlar ve daha az sevgilileri oluyor. Üst sınıfta çirkin olan kızlar içinse aynısını söylemek zor. Bu kızlar hem şirret, hem şımarık, hem hırslı hem de küstah oluyorlar. Sırf bir erkeği almak için adamın üstüne oturuyorlar. Bu açıdan bu kızlar çok ortalıkta takılıyor ve maddi güçlerine güvenerek umursamaz davranıyorlar. Zayıf erkekleri ezecek kadar güçlü ve şımarıklar. Bu kızlara bakirelik sormak bile imkansızdır baş edemezsiniz. Genelde bir erkeği almayı kafaya koymuşsa bir şekilde alıyorlar.

9. Bakire Kız Bulmak

''Ben başka erkeklerin spermlerini yalamış yutmuş, çocuğumun süt emeceği memeleri başka erkekler yaladıysa ve kaç tane erkekle neler yaptı bilemem dediğim bir kadınla evlenmem bakire olması şart'' diyorsan bakire kadın bulacaksın kardeşim.

Her kadın orospu veya çok erkekle yatmış değil. Sayıları azalsa bile pek çok böyle kadın var sadece bulmak mesele çünkü net emin olmak bu konularda zordur. Kafada paranoyalar kuruyorsan kafayı çizersin. Kadın bakire bile olsa sürekli zihnine ''acaba analdan mı verdi?'' veya ''acaba ağzına mı verdiler'' gibi şüpheler düşer. Bu açıdan kadınlardan nefret eder ve kafayı çizersin. Bu şüpheyle ne evlenilir ne de ilişki yürütülür. O yüzden de kadın doğru söylese bile inanmaz hale gelebilirsiniz bunun sonu ise iyi değildir. O yüzden %100 garanti bir yol söz konusu değildir. Sadece ihtimalleri artıran seçimler yapmanız gerekiyor.

  1. Utangaç kadınları seçin
  2. Ulaşılması zor kadınları seçin
  3. Sosyal medyası ve hayatında erkek olmayan kadınları seçin
  4. Daha güzel kadınları seçin 
  5. Çevresi iyi olan kadınları seçin
  6. Uzun zamandır tanıdığınız kadınları seçin
  7. Ailesini ve arkadaş çevresini bildiğiniz kadınları seçin
  8. Yaşı 25'den daha düşük kadınları seçin
  9. Pek çok seçenek oluşturup en iyisini anlayıp seçin ki referans noktalarınız olsun
  10. Mantıksal yönü baskın kadınları seçin

10. Her Bakire Olmayan Kadın Kötü Mü?

Bakire olmama durumu tek bir şey değil aşamaları var. Bir kadın 2-3 sevgilisiyle uzun ilişkilerde bulunmuş ve sadece bir erkeğe sadık kalmış, aldatmamış ve cinselliği abartmamışsa bu ayrıdır. 30 farklı erkekle tek gecelik ilişki yaşamış kadın farklıdır. Sonuçta ikisi de bakire değildir ama ikisi de bambaşka şeylerdir. Aynı tutmak çok yanlış bir duruma yol açar. Sevgilisiyle belki evlenmeyi düşünüp 3-4 yıl sevgili olup 1 yıl sonra seks yapmaya başlamış kadına orospu muamelesi çekmek hata olur. Sonuçta bu kız o erkekle evleneceğini düşündü ve aradan yıllar geçti anlaşamayıp ayrıldılar. Bu durum o kadını kötü yapmaz ve genelde bu tür ilişkileri de gizlemezler. Kadın sana gerçeği anlatır. Gerçeği anlatan kadını da ''gerçekleri söylediği için cezalandıramazsın'' sonuçta dürüst olması en önemli şeydir. Kolayca yalan söylemek yerine risk alarak gerçeği söyleyen kadın daha değerlidir. Bazı erkekler bunları anlamadığı için kandırılıyorlar. Kadının sana acımasız derecede dürüst olması, inanacağın tatlı yalanlar atmasından daha iyidir.

Geçmişte uzun ilişkileri olan, aldatmamış, normal ve sakin bir kadının bakire olmaması çok büyük bir dert değildir. Kendine göre bir erkek bulup evlenecektir. Tabi burada dürüstlük önemli yoksa kadınların 15 olan skoru 3-4 olarak dediğini de biliyoruz ancak bunlar pek çok zaman anlaşılabiliyor tabi eğer tecrübeliyseniz. Eğer tecrübeli değilseniz sizi uyutmaları da olasılıkta. Çok erkekle yatmış kadınları anlamak o kadar zor değil birçoğu ele veriyor kendini çünkü artık umursamaz oluyorlar. Birçok erkek, birçok seks, ayrılık, hayal kırıklıkları ve daha fazlasını yaşamış kadınlarda bir tükenmişlik oluyor. Gözleri canlı bakmıyor, utanma kalmamış, masumiyet yok, agresif ve sabırsızlar. Dövmeli, aşırı açık, aşırı abartı hareketleri olan bir kadının geçmişi kabarıktır. O kadından uzak durmak en iyisidir.

25 yaş üstü bir kadının bakire olması da sıkıntılıdır. Bu grup arıza bir durumda oluyor çünkü bahsettiğim bir ata sözü var ''çirkini sikmemişler kendini namusluyum zannetmiş'' diye. Genelde uzun süre bakire kalan kadınlarda çok ciddi çelişkiler ve toksiklikler olabiliyor. Bazıları direkt yalan söylüyor ve bu yalana kendileri de inanıyor. Bazıları diktiriyor bazıları ise gerçekten bakire ama sorunlu oluyor. Erkeklerden aşırı beklentileri olan, psikolojik sorunlu ve agresif oluyorlar. Evlendikten sonra çok açılıp saçılan ve aldatmaya giden kadınlarda bu gruptan oluyor. Nasıl ki erkeklerde ''late boomer'' dediğimiz bir grup varsa bazı kadınlarda böyle. Tabu haline getirdiği cinselliğe ulaşınca sıyıran kadınlar bulunuyor buna dikkat etmek lazım.

Ayrıca bakire olmasına rağmen anal, oran veya diğer şeyleri yaşamış kadınlara da dikkat etmeniz gerekiyor. Pek çok muhafazakar arka planı olan kızlar analdan da pek çok şey yaşıyor. Sevgilisi oluyor ve bir şeyler oluyor. Dediğim gibi bir erkeği etrafta tutmak için bazı şeyler şart yoksa sevgilisini nasıl 3-4 yıl etrafında tutacak? Ayrıca erkeklerin kadınları pek çok defa zorladığını da unutmayın. Kalenin kapılarını çok erkek zorluyor eninde sonunda birileri başarılı oluyor. Kız duygusal boşlukta, aşık veya ilgi istiyor olabiliyor. Sarhoş veya ailesiyle sorunları olan noktada oluyor bu defa ona yakınlık gösteren erkeğe karşı savunamıyor ve seks gerçekleşiyor. Erkekler kapıları sürekli zorluyor bu açıdan 15 yaşından 28 yaşına geleceği 13 yılda illa bir babayiğit başarı elde ediyor. O yüzden bakire kadın sayısı azalıyor. Bu ekonomik zorluklarda evlenmekte zor olduğundan bu oran daha da artacaktır. Seks toplumsal stres arttıkça artar.

11. Sonuç

Tartışmalı bir konuyu enine boyuna anlattım. Bakire kızla evlenmeyi takıntı yaptıysan bakire kadın araştır dur ama bu konuda paranoyak olursan işin biter delirirsin. Ayrıca bir erkek olarak bakir olman şart değil bakire kadın istemek için böyle bir mantık yok. Bakir olmayan adamda böyle talepte bulunabilir. Bakire olmayan her kadında kötü değil kişiye göre değişir. Çoğunuz bakire olmayan bir kadınla evleneceksiniz bunu ister kabul edin ister etmeyin gerçek budur.

Fazla efendi, ezik ve çaresiz olmayın. Hayatınızdan birçok kadın geçsin ki en iyisini bulup anlayıp seçesiniz. Tecrübesiz bir adamsanız kandırılırsınız ve fikriniz olmaz. O yüzden tecrübe şart. Kadınlar tecrübesiz adamları sallamıyor. Ayrıca çekiciliğiniz önemli ne kadar çekiciyseniz istediğiniz kadını bulma şansınız o kadar fazla. Seçeneği olmayan vasat adamsanız umduğunuzla değil bulduğunuzla evlenirsiniz.

Yorum Gönder

2Yorumlar

  1. Aslında sanki benim için yazılmış bu konu. Eğer denk gelmeseydim muhtemelen paranoyak olurdum.
    Yazı için teşekkürler. Gayet Faydalı

    YanıtlaSil
  2. Yine döktürmüşsün üstad. Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
Yorum Gönder