Cafede Kız Tavlamanın Yolları

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
1

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''cafede kızlarla tanışmak, cafede kız tavlamak, cafede bakıştığın kıza yaklaşmak'' konularını anlatacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Cafe'de kızlarla tanışmak zordur. Özellikle gündüz oyunu deneyiminiz yoksa cafe tanışmalarını önermem. Gündüz oyununda sokakta 500+ set açmadan cafelerde set açmanız iyi değildir. Temel sosyal dinamiklere hakim olduktan sonra sabit mekanlarda set açmaya başlarsınız.

kafede kızlarla tanışmak, kafede kız düşürmek


1. Self Servis Cafeleri Tercih Edin

Garsonların olduğu mekanlarda tanışmak zor ve risklidir. O yüzden garsonların olmadığı kahveni ve tatlını kendinin aldığın geniş-ferah self servis kahvecileri öneririm. Son yıllarda self servis kahvecileri patlama yaptı. Eskiden Starbucks ve birkaç tane varken artık çok fazla bu sayıda kahveci var. Bu tür mekanlarda tanışmak çok daha kolay.

2. Her Zaman Kahveniz Bitmeye Yakın Yaklaşım Yapın

Cafede beğendiğin hatuna yaklaşmak risklidir. Sokaktan en büyük farkı mekanın akışkanlığı düşüktür. Sokakta set açtığında bir kadın seni reddederse o zaman ikinizde farklı yönlere gidersiniz sorun olmaz. Ancak cafede sabitsiniz yani kadın reddettiğinde o mekanda bulunuyorsun. Bu durumu engellemek için eğer yaklaşım olumsuz olursa mekanı terk etmen daha iyi olacaktır.

Cafede beğendiğim kadına set açacaksam her zaman kahvemin dibine geldiğinden emin olur, kahvemi elime alır ve gider yaklaşım yaparım. Bu durumda başarılı olursam kızla aynı masada otururum eğer reddederse kahvemin son yudumlarını alır ve giderim.

3. Tekli Kızlara Yaklaşmakta Acele Etmeyin, Gözlemleyin

Kafede tek başına oturan bir kadın anormaldir. Büyük ihtimalle birisini bekliyordur ve bu durum riske yol açar. Seti açtıktan 2 dakika sonra arkanızda bir erkeğin belirmesini istemezsiniz. Bu gereksiz bir risktir ve ortamın aşırı gerilmesine yol açar. Her kız sevgilisini beklemiyor tabi ki başka kız arkadaşı da gelebilir. O yüzden emin olmak için bir müddet beklemek ve gözlemlemek gerekiyor. Hem o süreçte kahveni içersin.

Hatunun masaya uzun zaman geçmesine rağmen birisi gelmiyorsa set açma zamanın gelmiş demektir.

Laptopta çalışan veya kitap okuyan kızlar tekli oluyor. Bu kızlar set açmak için en verimli hedef gruptur. Kolayca tanışabilirsiniz ama kızların zamanını çalmayın. İşi gücü olan, sınava çalışan veya meşgul hatundan numara-insta alıp ayrılacaksınız. Asla bu tür setlere yapışmayın. (alert-success)
kafede kızlarla tanışmanın yolları


4. İkili Kızlara Yaklaşmak Ciddi Özgüven Gerektiriyor

Tekli kızları tavlamak her zaman daha kolaydır. Sohbeti yönetmek veya flört etmek basittir. İyi bir direkt oyun çoğu zaman tekli kızlarda işe yarar peki ikili kızlarda durumlar nasıl?

İkili setler zordur, uğraştırıcıdır ve can yakar. İki kız bir aradayken özgüvensiz adamı tarumar ederler. O yüzden özgüvenin aşırı sağlam, modun iyi ve ağzın laf yapar duruma olacak. Seni bekleyen şey palavra testi yağmuru ve kızların soruları olacaktır.

İkili setlere gitmeden önce hedefi iyi seç. Her zaman güzel kıza set açmak iyi değildir. Bazen daha az güzele odaklanacaksın bu şekilde sete gireceksin. Set açtığın kızın sevgilisi varsa işler garipleşebilir. O yüzden ne olursa olsun aşırı direkt olmak yerine daha sosyal olmalı ortaya oynamalısın. Bu açıdan açılışı direkt mi yoksa dolaylı mı yapacaksın iyi seçmen gerekiyor. Bazen hedefe direkt ilgi göstermek iyi iken bazen de ortaya karışık açılış yaparak biraz sohbet edip kızların sevgilisi var mı yok mu ilgisi var mı yok mu görmek gerekiyor.

5. İki Erkek Aynı Anda Yaklaşmaya Gitmeyin

İki erkeksiniz ve kahveleri içerken iki güzel hatun gördünüz. Belki hatunlarla bakıştınız belki bakışmadınız çokta önemli değil. Bu durumda set açmanın yolu nedir? İki kişi asla aynı anda masadan kalkıp gidip set açmaya çalışmayın bu çok kötü bir teknik hatadır.

Biriniz gidip seti açacak sohbeti kuracak diğeri 2-3 dakika sonra dahil olacak. Bu açıdan ikili setlere yine tek kişi gitmeli sonradan 2-2 sohbet kurulmalı.

Seti açmadan hedef seçmek pek iyi değil. Sarışın senin esmer benim sohbeti hatalıdır. Bu tür daha tanışmadan hedef seçmek aranızda sıkıntı yaratır. Amatör adamlar bu tür şeyleri gurur meselesi yapar ama siz kızları seçmezsiniz kızlar erkeği seçer. Bu iş böyledir bu açıdan bazen sette hedef diğer erkeği beğenebilir. Buna gocunmayacaksınız.

İkiye iki sette yaklaşım tutarsa ve enerji sararsa sonuca gitmek çok daha kolay olacaktır. Kızlar diğer kızlarla birlikte her şeyi yapmaya daha hazırdır. Yani iki kızı eve atmak tek kızı eve atmaktan daha kolaydır. Bu açıdan tanışmaları kısa sürede eve çekmeye bile başlayabilirsiniz.

6. Aynı Cafede Birden Fazla Kez Yaklaşım Yapılmaz

Bir cafede yapılacak yaklaşım sayısı genelde birdir. İki veya üç yaklaşım yapmak çok zordur. Bu açıdan ya set açtığın kız mekandan gidecek başkaları gelecek ya da mekan çok büyük olacak ki farklı noktalarda set açabilme şansın olsun. Mekanın bahçesinde bir yaklaşım, içeride bir yaklaşım, arka bahçede bir diğer yaklaşım olabilir. Self servis cafe bile olsa çok yaklaşım iyi değildir sonuçta mekan sahipsiz değil. Asla göze batmayın ve dikkat çekmeyin. Başta dediğim gibi kahvenizin son yudumları yaklaşmak için en iyi zamanı sağlar.

7. Durumsal Açılışların Başarı Şansı Yüksek

Cafede kitap okuyorsun ve yakınındaki masadaki hatunda kitap mı okuyor? Açıkçası yaklaşmak bu durumda çok kolay. Kıza dönüp, gülümseyerek bakarak ''ne okuyorsun?'' demen sohbeti açmana fazlasıyla yeter. Kısa bir konuşma kitap okumaya dönmek ve bir süre sonra tekrar sohbet. Sohbete hatunu çektiğinde kapanış yaparsın. 

Laptopta çalışıyorsun ve başka hatunda çalışıyor mu? İşte bu durumda iyi en azından meşgul gözüküyorsun. Bu açıdan laptoplu kıza gidip set açabilirsin. Yan masaysa kolay ama karşı masalarsa gidip set açman gerekiyor. Git sohbet et, birkaç espri, biraz bilgi edin ve bilgi ver sonra kapanış yap gel çalışmaya devam et. Sonra da mekandan ayrıl ya da kız giderse devam et.

Durumsal açılışlarda kız sana ''bu mekana sık geliyorum bir daha ki karşılaşmamıza'' diyerek insta veya whatsapp vermeyi reddedebilir. Açıkçası bu durumda başka defa yaklaşım hakkın olabilir ama kız sana hiç bakıp pas vermezse şansını denemeni önermem. Kız tarafından ''bu da bana yapıştı'' algısı oluşturmamalısın.
kafeden kızlarla tanışmak, kafede bakıştığın kızla tanışmak


8. Yaklaşma Korku ve Sosyal Baskıyı Fazla Hissetmen Normal

Sokakta kızlara yaklaşmak kolay ama cafede zordur. Masandan kalktın ve kıza doğru gidiyorsun. Elin kolun uyuşmaya, damakların kurumaya ve kalbin güm güm diye atmaya başlayacak. Korku, adrenalin, heyecan, endişe, mutluluk ve arzu gibi şeyleri aynı anda hissedeceksin. Üstüne bir de cafede olmanın getirdiği ''spot ışığı etkisinden'' dolayı herkesin seni izleyip dinlediğini düşüneceksin. Bu açıdan kısık sesle konuşmaya çalışacak, fazla eğilecek ve kasılacaksın.

Cafede kıza yaklaşmak bazen ölüm görevi gibidir. Kötü bir şey yaptığını düşünmemen lazım, özgüvenli ve tecrübeli olmalısın. Cafede tanışmaya giderken irrasyonel bir özgüvenle acayip yüksek pozitif enerjiye sahip oluyorum. Açılışı çok iyi yapınca kızlar etkileniyor. Bu açıdan açılışı bir tık uzun tutuyor malzemeyi stackliyorum. Bu açıdan direkt açılış yapıp reaksiyon verdirmek yerine biraz takır takır bam güm konuşun ki kızlar seni dinlesin bu sayede başarı şansın artsın.

9. Sahte Zaman Kısıtlamasını Kullan

Cafede masasına gittiğin ve olumlu tepki aldığın kıza yapışma. Bu değerini düşürür ve sohbeti aşırı uzatırsan hata yapma şansın artar. Bu açıdan 5-10 dakikayı geçirmeden seti bitirmelisin. Acelen olduğunu, arkadaşının beklediğini, işin olduğunu veya gitmen gerektiğini belirtrerek kadını rahatlatacaksın. Hiçbir kadın ona yapışacağını düşünmemeli. Cool şekilde gelip cool şekilde gitmen kadınları etkiler ve rahat hissettirir. Kadınlar senin yüksek değerli bir adam olduğunu algılar. Yoksa sohbeti uzatmaya çalışan bunaltıcı bir ezik olursan kızı 30 dakika da sohbette tutmaya çalışsan kız rahatsız olacaktır. Sahte zaman kısıtlamasını kullanın ki değeriniz düşmesin.

10. Aynı Cafede Çok Avlanma Sık Mekan Değiştir

Cafelerde avlanmak iyidir çok güzel kadınlarla tanışıyorsun ancak bir süre sonra mekan tükeniyor, aynı kadınlar denk geliyor veya hoş durumlar olmuyor. Bu açıdan bir mekanı fazla tüketmeni ve kısa zamanda çok zorlamanı önermem. Bir çapkın her zaman avlanma sahasını iyi bilmeli ve ona göre farklı mekanları kullanmalıdır. Bir mekana bir süre takılır daha sonra uzun süre hiç gitmem. Bir şehirde belirli sokaklarda çok cafe oluyor farklı mekanlarda takılsan bile aynı kızları üst üste görebiliyorsun. Şehir küçükse daha az yaklaşım yapacaksın, şehir büyükse daha çok yapmanda sorun yok.

Yorum Gönder

1Yorumlar

  1. Instagram'dan bir kadına yürüdün diyelim, mesajın ya da isteğin havada kaldı,bunla aynı ortamda denk gelince tepki nolmalı,hele bide aramızın iyi gittiği flörtün kankasıysa

    YanıtlaSil
Yorum Gönder