Kadınların Yaşlarına Göre Erkek Tercihleri

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
1

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''kadınların yaşlara göre erkek tercihleri, kadınların döneme göre erkek tercihleri ve kadınların değişen tercih-beklentileri'' konusunu anlatacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Kadınların yaşa göre yani 15 yaşından 35'li yaşlara kadar uzanan süreçte erkek tercihlerindeki genel değişimlerden ve farklı önceliklerden bahsedeceğim. Bu açıdan 18 yaşındaki bir genç kız ile 35 yaşındaki olgun bir kadının farklarını anlamak gerekiyor.

Kadınların yaşa göre erkek tercihlerini değiştiren etkenler
Kadınların yaşa göre erkek tercihleri değişmektedir.


1. Lise Dönemi

Lise dönemi hormonların aktif olmaya başladığı, en yüksekten hissedildiği ve en sert geçtiği dönemdir. Tarih boyunca çoğu insanın bu yaş döneminde çocuk sahibi olduğu düşünüldüğünde bu dönemin belirleyici etkisi fark edilir. Lise döneminde iki cinsiyette artık bu 'flört ve eş seçme oyununun' farkındadır. Bu bir içgüdüdür. Lisede kızlar bir anda kendine bakmaya başlar, erkeklerin dikkatini çekmek için eteklerini bile kısaltırlar. Erkekler saçlarına bakım yapmaya, parfüm sıkmaya ve farklı olmaya çabalarlar.

Lise dönemimde saçlarımı diktiğimi, ense ve faul bıraktığımı iyi hatırlarım. O dönemin dinamikleri bunu gerektiriyordu. Kuaförde fön çektirirdik öyle gezerdik içgüdülerimiz farklı olmaya iterdi ki bu saçma şeyler işe yaramıştı lise 2'de ilk kız arkadaşımı yapmıştım. Lise dönemi bu sosyal ilişkiler açısından çok önemlidir. Bu dönemde zorbalığa uğramak, başarısızlık veya çeşitli sorunlar gelecekte ciddi travmalara yol açabilmektedir. Avantajlı erkeklerin erken yaşlarda cinsel tecrübe kazanması da bu dönemde oluyor. İnsan doğasının içgüdüsel arzu dinamiklerinin en aktif olduğu zamanlardan birisi. Bilgisiz gençlerin ilişkisi birçok zaman istenmeyen hamileliklere de yol açıyor. Bu tür olaylar hala oluyor ve olacak. İnsan doğası böyle bir şey mantıkla değil içgüdü-duygularla çalışır.

Lise döneminde kızlar temelde 4 şeye bakmaktadırlar; boy, tip, farklılık ve baskınlık.

Boy

Erkek çekiciliğini belirleyen en büyük etkenlerden birisi boydur. Erken yaşta uzun boylu olan erkekler cinsel çekicilikte ön plana geçerler. Boy, kadın içgüdüsünde direkt bir alfalık-baskınlık olarak gözükür. Uzun boylu erkeklerde bu açıdan ilişkilerde ortalama erkeklere göre çok daha başarılıdır.

Lisede kızların uzun boylu erkeğe aşık olması, platonik takıntı yapması ve daha fazlası sıklıkla gözükür. Bu açıdan liseli bir erkeğin boy uzatmaya odaklanması da önemlidir. İyi beslenmek ve boy uzatmak için çeşitli antrenmanlar yapılabilir. Boy her ne kadar genetik olsa da belirli miktarda uzatmak iyidir.

Tip

Lise dönemi tipin en önemli olduğu dönemdir diyebiliriz. Bu dönemde simetrik bir yüz çok ön plana çıkar. Erkeği çekici yapan diğer faktörler henüz gelişmemiştir. Para, statü, sakal, güneş gözlüğü, tecrübeler, zeka vs daha sonraları etken olabilecek şeylerdir. Lise döneminde tipi iyi olan erkekler daha ön plana çıkıyor. Bu şaşırtıcı bir durum değil. Kızların algısı bu erkekleri seçiyor. 

Farklılık

Boy ve tip kontrol edilemez özelliklerdir ancak temelde onlarda aslında bir farklılıktır. Bu açıdan boy veya tip avantajı olmayan erkek kendi imajı üzerinde çalışmak zorundadır. Genç yaşta bu farkındalık başarı sağlar. Farklılıktan kasıt kendine özgür tarz yaratmaktır. Bu da sosyal baskıyı delmeyi ve efendi-iyi çocuk algısından çıkmayı gerektirir.  Mesela kırmızı bir kolej ceketi giymen, kırmızı ayakkabı, farklı saç tarzı, cool hareketler gibi şeyler ön plana çıkmanı sağlar. Bu durum kızların dikkatini fazlasıyla çeker ancak aynı zamanda diğer erkeklerinde dikkatini çeker. Bu durumda diğer erkeklerin zorbalığı veya seni bastırma çabası oluşabilir. Bu dönemde kavgaların artmasının en büyük sebeplerinden birisi de budur. Farklılık çeşitli risk ve ödülleri gerektirir. Silik birisi olmaktansa farklı olacaksın. Bu yüzden lise dönemim boyunca başım hep derde girdi. Farklılığı yakalamıştım ve bu işe yarıyordu ama başımı da sürekli ağrıtıyordu.

Baskınlık

Lisede çekingen, arka sırada oturan, konuşamayan, fazla efendi, korkak ve sessiz erkekler iş yapmaz. Burası henüz hormonların baskın olduğu dönemlerdir. Kızlar ve erkeklerin kendi cinselliklerini tanıdığı, içgüdüsel eğilimlerin yüksek olduğu yerde geri planda kalan erkekler harcanır. Lise döneminde baskınlık yani ön planda olmak farklılıkla birleşirse iyi bir avantaj yakalanır. Bu açıdan baskın erkekler genellikle erken aşklar yaşarlar. Normal bir erkeğin üniversite hayatına veya daha sonrasına ertelediği deneyimlere sahip olabilirler.

Baskınlık demek ön planda olmak, konuşmak, kendini gösterebilmek ve rahat olmak gibi şeyleri içerir. Bu açıdan bir grubun alfası olmaktan tutun sınıfta ki komik çocuk olmaya kadar pek çok yönü vardır.

2. Üniversite Dönemi

Üniversite döneminde pek çok şey değişerek aslında kızların baktığı şeyler kompleksleşmektedir. Temel avantajlar aynı kalsa da yeni erkekler için yeni oyun alanları ortaya çıkıyor. Üniversite yaşamı liseden çok farklıdır ve beklentiler değişmiştir. Karakter gelişimi ve sosyal beceriler ön plana çıkmaktadır. Ayrıca pek çok avantaj yaratma şansı da oluşabilmektedir. Lisede şans bulamayan sıradan erkekler sakal bırakarak, saç uzatarak, arabayla kampüse gelerek, kulüp yöneticisi olarak, vücut yaparak veya farklı beceriler geliştirerek kız tavlamayı bilinçli ya da bilinçsiz şekilde amaçlamaktadır.

İmaj

Üniversiteli kızlar genel olarak erkekte imaja bakmaktadırlar. Bu imaj bir bütüncül imajdır yani her şey dahil son noktaya bakıyorlar. Bu senin tipin, boyun, giyim tarzın, saç ve sakal, aksesuarlar, beden dilin, enerjin ve davranışların gibi pek çok şeyden oluşuyor. Bu açıdan imaj ne kadar sağlamsa kızların dikkatini çekmen o kadar kolaylaşır.

Üniversiteli her erkek kesinlikle sakal çıkartmaya odaklanmalı, sağlam bir saç tarzı bulmalı, güneş gözlüğü almalı, aksesuara abanmalı, beden dili düzeltilmeli, enerjik olmalı ve çekici davranışları anlamalıdır. Cool ve eğlenceli imaj çizmen gerekiyor. Üniversiteli kızlar liselilerden daha az içgüdüsel davranır ve en çok önemsedikleri şey eğlencedir. Üniversitede ''sıkıcı inek erkek öğrenci imajı'' çizen bir adam bakir kalır.

Karakter ve Sohbet

Liseli kızlar ergen olduğundan sohbet aşırı yüzeyseldir. 16 yaşındakiler derin olacak pekte bir şey konuşamaz bu normaldir. Üniversite döneminde ise karakterler şekillenmeye, beğeni ve ilgiler oluşmaya başlar. Bu açıdan bir erkek kendine orjinal ve farklı karakter inşa ederse kız arkadaş edinir. Sanat, felsefe, sinema, kişisel beğeni ve tercihler derken karakteriniz oturmaya başlar. Bu açıdan sohbetiniz de şekillenir. Kızlar üniversitede karaktere önem veriyorlar ve ilgi çekici karakter yansıtırsanız yalnız kalmazsınız. Sohbetiniz de derin ve ilgi çekiciyse kızı etkilemeyle birlikte etrafında tutmak kolaylaşır.

Para ve Araba

Üniversitede para ve araba gibi etkenler liseye göre ön plandadır. Lisede para hiçbir şeydir ne yapacaksın kıza kantinden soda mı ısmarlayacaksın? Hiçbir anlamı yok. Üniversitede ise para önemli yer tutabilir ama o kadar büyük etken değildir sadece yerine göre büyük avantaj sağlar. Arabayla veya iyi bir motorla kampüse gelmek farklılık yaratır. Eğlence arayan kızları çekmenizi sağlar ve bu sayede bir çeşit özgürlük hissini artırır. Kızı mekana götürmek, gezdirmek ve farklı şeyler yaşatma şansı olabilir. Bu tür şeyleri yapabilen erkek yani baba parası bol olan erkekler genelde özel üniversitelere giderler. Devlette de bu tür erkekler var ancak sayıları az. Para avcısı üniversiteli kızlar genelde daha büyük yaştaki erkekleri buluyor. 19 yaşındaki kız 30 yaşındaki erkekle yatıp kalkabiliyor. O erkek onun için tecrübeli, zengin, güçlü ve oturmuş oluyor. Bu durumda aslında 20 yaşındaki erkeğin o kız için 30 yaşındaki erkeği geçme şansı yok.

Piçlik ve Eğlence

Üniversiteli kızlar eğlenceyi fazlasıyla seviyor. Eğlence ne demek peki? Aslında eğlence dediğimiz şey gülmek ve keyifli vakit geçirmekten ibaret. Bu açıdan üniversitede piç bir eğlenceli sohbetin varsa (arsız-komik tekniği) ve üstüne biraz kötü alışkanlıklar yani alkol-sigara ve gece mekanlarına takılma gibi durumlar oluyorsa kızları çekersiniz. Gece mekana akan, konsere takılan ve içen bir piç hatun götürür. Bu noktada üniversitede saf gariban anadoludaki köyünden yeni gelmiş Mehmet olmayacaksınız. Büyük şehirde yaşayan elemanların piçleşme sebebi budur. Küçük yerden gelenlerde bu sonradan gelişiyor çünkü boynu bükük gariban olursanız kızlar bakmaz. O yüzden üniversitede Mehmet veya Abdullahlar değil Berkecan ve Mertler hatun götürüyor.

Sosyal Liderlik

Üniversitede topluluk yönetimi gibi şeyler erkeğe çekicilik sağlar. Sosyal liderlik üniversitede topluluklarda görev alarak yükselmeyle oluşur. Hatta birçok topluluk yöneticisi neredeyse 30 yaşına yaklaşmış azmanlardan oluşuyor. 19 yaşında üniversitedeyken dans topluluğu yöneticimiz 29 yaşında birisiydi mesela. Bir diğer topluluk yöneticisi 32 yaşındaydı. Siyasi parti liderlerinin koltuğa yapışması gibi bu elemanlarda buralara yapışmıştı çünkü 'ekmek teknesi' yani tezgahı kurmuşlar bırakmıyorlar. 

Bu durumun sebebi ise bellidir. Sosyal lider ve ön planda olan erkek üniversite hayatında yeni olan kızları düşürüyorlar. Bu ise işe yarıyor bu tür pek çok olay duydum. Kadınların ön plandaki erkeğe verme içgüdüsü çoğu durumda aktif olabiliyor. Bu sayede de tezgahı açanlar iş yapıyor.

Müzik, Tiyatro ve Dans

Şarkı söylemek, müzik aleti çalmak, tiyatroda iyi olup gösteri almak, dansçı olmak üniversitede iş yapıyor. Bu tür eğlence ve performansa dayalı hobilerde gelişen erkekler hatun mıknatısı oluyor. Bu alanlara ilginiz varsa ilerleyin, ilginiz yoksa ilgilenin. Tiyatro gösterilerine çıkarsan hatunları çekersin. Şarkı söylüyor, gitar veya başka müzik aleti çalıyorsan ortamlarda ön plana çıkarsın. Dans edebiliyorsan yani latin veya hip-hop gibi danslar varsa yolunu bulursun. Üniversitede sıradan kalmayacaksın eğer sıradan bir tipsen seçilmezsin. Akşam yurtta ağlayarak malum içerikli videolar çekerken kendini sıvazlar durursun.

Vücut Yapmak

Üniversitede yeni bir alan açılıyor artık kas yapma şansın oluyor. Kas yaparak kızları etkilemek ve iyi bir fizik oluşturmak genelde üniversitede başlayan bir ilgi alanı oluyor. Maddi imkanı, zamanı ve fırsatları olan erkekler bu alanla ilgileniyor. Kızlar kaslı fiziğe üniversitede önem veriyor belki de en çok önem verdikleri zaman bu dönemdir. Liseli kızlar fiziğe bakmaz, iş hayatındakiler fiziğe takılmaz. Üniversiteli ve olgun kadınlar fiziğe kasa çok bakabiliyor. Bu açıdan vücut yapmak suratı maymundan hallice ve kısa boylu erkeklerin kurtuluş şansı. Kendi kafana kese kağıdı takarak mala vurma şansı elde edersin. Bu işler böyledir tabi vücut yapma kısmının zorlukları ayrı onlarla kadınlar ilgilenmiyor sonuca bakıyorlar.

3. İş Hayatı Dönemi

Üniversitede partilemeyi yaşayan ve bundan artık sıkılmaya başlayan kadınlar iş hayatına bir şekilde girmeye başlar. Bu süreci es geçenler çok daha erkenden evlenebiliyor ama artık evlilik yaşı arttığından dolayı iş hayatı döneminde de kadınların öncelikleri değişiyor.

İş hayatında artık yeni bir kriter ortaya çıkıyor bu ise statü. Önceki dönemlerde statü pek yok ve belirgin değil ancak iş hayatında çok belirgin bir özelliktir. Statüyle birlikte para ve araba da ciddi önem kazanıyor. Bu dönemde provider özellikler ön plana fazlasıyla yükseliyor.

Statü

İş hayatında statüler büyük önem taşıyor. Patron veya müdür olmak gibi şeyler kadınların dikkatini çekiyor. Aynı zamanda üniformalı meslekler veya çeşitli prestijli mesleklerde çekicilik kazanıyor. İş hayatına yeni atılan kadınlar güç simgesi olarak kariyeri ve statüsü yükselişte erkeklerle takılıyor. İş hayatında bu açıdan pek çok kadın götüren patron ve müdür görürsünüz. Bu erkekler işe yeni başlamış veya stajer olan kızlarla takılıyor. Statü önemlidir ve bu dönemlerde çok iş yapar.

Para

İş hayatında artık para en önemli öncelik haline gelmeye başlar. Lisede duygular ön plandadır, üniversitede eğlence ön plandadır ama iş hayatında artık para ön plana gelir. Gezmek, yeme-içme ve bir şeyler alma konusunda para kendini gösterir. Bu dönemde materyalistik şeyler değerli olur. Hangi telefonu kullanıyor, ne giyiyor, nerede takılıyor, laptobu ne, evi nasıl gibi faktörler öne çıkar. İş hayatındaki kadınlar bu tür şeylere çok takılırlar. Bir liseli kız telefonunuza bakmaz veya üniversiteli kız buna takılmaz ama iş hayatında gözünü para hırsı bürümüş kadın bunların her birine takılır.

Araba

Lisede araba önemsizdir zaten ehliyet yoktur. Arabayı kaçırırsın babanda seni gece evden kaçırır. Üniversitede arabanın veya motorun olması avantajdır. Markası aşırı önemli de değildir olması yeterdir ancak iş hayatında prestij her şeydir. Bu açıdan arabanın markası ve modeli önem kazanır. Üniversitede seni b sınıfı bir hatcback araç idare edebilir ancak iş hayatında c sınıfı bir sedan iş görür. İş hayatındaki kadın erkeğin arabasına önem verir ve markasına göre seçer. Bu şaşırtıcı bir durum değildir.

4. Evlilik Dönemi

İş hayatının ilerleyen zamanlarında artık kızımızı evlenme telaşı sarar. Evlenmelik koca bulmak her şeyden önemli hale gelir. Pek çok kriterin anlamı yoktur artık sadece maddi kriterler ve ufak tefek diğer kritlerler ön plana çıkar. Evlenecek erkeğin bugün cebinde en az 700.000₺ parası olması lazım. Ev kirası veya arabayı dahil bile etmiyorum.

Kadınlar evlenirken maddi beklentileri maksimuma çekerler. Bu açıdan erkekten talepler maddi olmaktadır. Düğün şurada olacak, şu gelinlik alınacak, şu kuaförde saç yaptırılacak, ev şu semtte olacak en kötü şu özellikte bulunacak, araba olacak, eve şu eşyalar ve mobilya alınacak diye şartlar dayatılır. Bunların tümü maddi şartlardır yani artık kadınlar fiziksel veya diğer özelliklere aşırı takılmazlar. Bugün evlilik oranlarının düşmesinin en büyük nedeni bu maddi şartları karşılamanın aşırı zorlaşmasıdır. Sıradan erkek iş bulmakta veya birikim yapmakta zorlanırken artan bu istekleri karşılayamaz. Bunun balayı var bilmem ne masrafları var derken evlilik dönemi tamamen maddi beklentiler üzerine şekillenir. İşin içine aileler, arkadaşlar ve akrabalar girer. Evlilik toplumsal bir olay olduğundan süreci maddiyat yönetir. 

5. Olgun Kadın Dönemi

Olgun kadın dönemi yani milf dönemi denilecek bu dönemi de ele almak gerekiyor. Genellikle hiç evlenmemiş, evlenip boşanmış veya evli olup aldatan kadınlar bu kategoridedir. 

Olgun kadınların kriterleri genç kadınlara göre bazı alanlarda düşük bazı alanlarda yüksektir. Olgun kadınlar ne istediklerini ve istemediklerini bilirler. Olgun kadınlar para veya statü peşinde pek değildir onu söyleyeyim çünkü buna anlam yüklemezler. Olgun kadınlar fizik, penis boyu ve cinsel performans, sohbet kalitesi gibi şeylere önem verirler.

Fizik

Kaslı ve atletik fizik olgun kadınlarda iş yapar. Bu yüzden genç erkeklerle yatan bir sürü kadın vardır. Kaslı ve genç bir erkeğe para vererek bile birlikte olan kadınlar var. Bu açıdan iyi fizik sizi bu alanlarda ileriye taşır. Olgun kadınlar artık götü göbeği salmış, kılları sararmış ve nefes nefese kalan olgun patatese dönmüş erkekleri istemiyorlar. Bu açıdan iyi fizik bu kadınlarda çok iş yapar.

Penis Boyu ve Cinsel Performans

Olgun kadınlar söz konusu cinsellik olunca en açık ve rahat gruptur. Bu açıdan penis boyuna önem verirler ve cinsel performans her şeydir. Olgun kadınlar flört sürecini uzatmak ve saçmalıklarla uğraşmak istemezler. Erkekten beklenti açıkçası iyi bir seks sunmasıdır. Çoğu erkek bu konuda kolpa sıkar ama iş icraata gelince fıs çıkarlar. Olgun kadınların buna tahammülü yok penis boyuna önem verirler ve erkeğin iyi dayanmasını beklerler. Kondisyonun iyi olması gerekir ki cinsellik sert ve keyifli olsun. Bu konuda netlerdir ve çoğu erkek bu beklentiyi pek karşılayamaz.

Olgun adamlar yaştan, sağlıksız beslenme, spor eksikliği, stres, odağın başka yerde olması gibi etkenlerden dolayı pek seks yapmazlar. Ayrıca genç kızlara ilgi duyabilirler bu açıdan olgun kadınları ihmal eden çok adam var çünkü bıkmış veya istemiyor. Bu açıdan da bu kadınlar ilgi ve cinsel ihtiyaçlarını daha genç kesime yöneltiyor. Toplumun görünmeyen noktalarında bu tür çok ilişki yaşanıyor. 

Sohbet Kalitesi

Olgun kadınlar iyi sohbeti seviyor ve iletişim kurmaya özen gösteriyorlar. Bu açıdan statü veya diğer materyalistik şeylerden ziyade oturup biraz sanat-felsefe-sinema gibi şeyleri konuşabiliyorlar. Sohbet kalitesi entelektüel olmasa bile eğlenceli olmalıdır. Bu kriterleri sağlayınca zaten bir ilişki kendiliğinden başlıyor.

6. Oyun Her Yaştan Kadında Çalışır Mı?

Yaş ve duruma göre kriterleri saydım ancak oyunu direkt makale içine gömmedim.

Sorunun cevabı evet.

Lisede oyun iş yapar ama farklı olman ön plana çıkman şart. Lisede inek öğrenciysen sessiz çocuksan oyunu zaten oynayamazsın. Senin fişini çekerler.

Üniversite tam oyun yeridir. Ben hep derim bu işi 18-25 yaş arasında yapacaksınız bitireceksiniz diye. Lisans okuyan adam 18-22 arasında, yüksek lisansla 2-3 yıl uzatarak 25'e kadar çıkar. Bu süreçte kampüste her türlü imkan vardır. Üniversitede bu işi yapamayan sonrasında çok zorlanır çünkü bundan daha iyi fırsatı nerede bulacaksın? Ortalık genç ve çekici hatunlarla dolu başka ne istiyorsun sen zaten cennettesin.

İş hayatında oyunun dinamikleri değişiyor. Açıkçası bu süreçte sizinde odağınız kariyer ve iş olmalı ki bir yere tutunun. Aç ve işsiz gezmenin anlamı yok. Oyunu iyi anlayan yani üniversitede işi pişirmiş hatuna doymuş adam kariyere saldırır. Ancak o dönemi es geçmişseniz işte tutunup oynayabilirsiniz. İş hayatındaki rakipler her zaman sizi maddi olarak zorlayabilir ama oyun hala çalışıyor. Eğer iyi bir piç-şerefsiz imajı çizerseniz iş hayatında da kısa ilişkiler yürütürsünüz. Uzun ilişki ise garanti değil çok farklı faktörlere bağlı.

Evlilik sürecinde oyun pek az oyun sana evleneceğin kadını bulmanı, anlamanı veya filtrelemeni sağlar. Evlenmek ise maddi güç ve imkanla alakalıdır bu açıdan oyun azalır. Evleneceğin kadını tavlarsın aradan 2-3 yıl geçer sonra evlenirsin ki bu süreç artık oyunu az alakadar eder. Daha çok prensiplerin alanıdır.

Gelelim olgun kadınlara işte bu grupta da oyun efektif çalışır. İmajınız erkeksi olmalı sakal ve giyim güzel olmalıdır. İnek, efendi, götü göbeği salmış şişman ezik veya gariban olmamalısınız. Olgun kadınlar bu tür güçsüzlüğü sevmez. Erkeksi, özgüvenli, komik, bilgili ve yatakta iyiyseniz olgun hatunları düşürürsünüz. Oyuna aşırı iyi tepki veren çok olgun kadın var. Hem yüksek enerjili arsız-komiğe bayılanları da var hem düşük enerji cool-kaliteli sohbete bayılanları da var. Bu açıdan bu grupta da oyun iyi çalışıyor.

Oyunun iyi çalıştığı kadın yaş grubu sıralaması;

Üniversiteli kızlar -> Olgun kadınlar -> Liseli kızlar -> İş hayatındaki kadınlar -> Evlenmelik kadınlar

Erkeğin yaşı arttıkça tabi hitap ettiği kadın kitlesi de değişiyor.

19 yaşındaki bir erkeğin cinsel piyasa alanı çok dar iken mesela sadece 18-19'lara hitap ediyorken 25 yaşındaki erkek 18-30 arasına hitap eder. 28-30 yaşındaki adam 18-40'a kadar hitap eder. Bu açıdan erkeğin cinsel piyasa değeri de zamanla artar.

Yorum Gönder

1Yorumlar

  1. hocam merhaba, seni 16 yaşından beri takip ediyorum. lise 2nin birinci döneminde seninle tanıştım ve aksiyon almaya başlamam bir kaç ayı buldu. -teorik ve pratik bilgi ihtiyacı- kitaplarını aldım ve bütün makalelerini okudum. ve hemen meslek lisesinden anadolu lisesine geçtim ve aksiyon almaya başladım, 3-4 kızla konuşuyordum ve farklıydım, çerkez genetiklerim sağolsun boyum 187di, saçım uzun ve gürdü. 10. sınıfta acemi olduğum için bi şeyler yaşanmadı fakat tecrübe kastım. 11. sınıfa ise hızlıca bir giriş yaptım, eğlenceli, farklı biri olduğum için 6-7 kızla konuşuyordum okuldaki kekolar bana takmıştı ama boksla ilgilendiğimi ve yapısal olarakta büyük olduğum için bi şey yapamıyorlardı. 11. sınıfın 1. döneminde ilk öpüşmemi yaşadım. kız başlatmıştı. ondan sonra bunun devamı geldi, ve sonradan öğrendim ki kızın manitası varmış :D sonra bu kızla ilişkimi gören konuştuğum diğer kızlarda bi şeyler yaşandı. 11 böylece bitti. 12. sınıfta ise eğlencenin önemini anladım.
    o kadar eğlenceli biri olmuştum ki kızların gözünden beni gördükleri yerde dans etmeye felan başlıyorlardı -beraber sürekli dans edip güldürdüğüm kızlar- 12nin bütün kızlarıyla aktif olarak konuşuyordum 3 tanede manitam vardı. -sonradan bu kızlar üni okudukları şehire sürekli beni çağırdılar (halada çağırıyorlar)- aşırı sosyaldim fakat tabii ki üni sınavına vs çalışmadım çünkü çalışacak vaktim kızlardan ve bokstan ötürü hiç olmadı. 12de bol skor kasmalı bir yıl olarak geçti fakat mezun olduktan sonra yani bu yıl üniyi kazanamadım. daha doğrusu kazansam bile gitmeyecektim, wbc dünya orta siklet boks şampiyonu olacağım, tabii ki bunlada yetinmyecek diğer 3 kemeride alacağım. boks hedefimden ötürü üniye gitmeyecektim zaten, daha iyi boks antremanı yapabilmek ve daha fazla para için 17 yaşında istanbula taşındım. şuanda ise 18 yaşındayım yaşıma göre oldukça iyi para kazanıyorum, 20 yaşındada profesyonel maçlara çıkmaya başlayacağım. istanbula taşınma sebeplerime göre yaşıyorum fakat sorun kızlar. üniversiteye gitmediğim için kızlara olan erişimim çok azaldı. bende bunun farkında olduğum için hemen instagram profilimi mükemelleştirdim -senin makalene göre ve kitabına göre- şuan zamanım az olduğu için online oyun yapabiliyorum ve lise dönemine göre aşırı verimsiz. ayda 3-4 date oluyor maks. benim online oyunumlada alakalı olabilir tabii ki fakat eskiye göre verimsiz. haftada 2 gün boşum, o günlerdede 1 gününde puro ve aromalı bira keyfi, diğerininde kamp keyfi yapıyoruz arkadaşlarla hocam. şuanki hedefim koluma takıp dolaşabileceğim güzellikte bir kızla manita olup diğer hedeflerime odaklanmak, ne diyorsun hocam? tavsiyelerin-eleştirilerin nedir? bu yorumu sarıyer-emirgan taş cafede 2. köprü manzarasında h.upmann magnum 56 limited edition içerken yazıyorum :D

    YanıtlaSil
Yorum Gönder