Maskülen Giyim Tarzı Erkekler İçin

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
3
Bu yazım da erkeksi ve basit bir giyim tarzını anlatacağım.  Bazı basit tüyolar ve dikkat edilmesi gerekenleri söyleyeceğim. Erkek giyim önerileri, erkek kombin, maskülen moda, erkek kıyafet tarzı, 2021 erkek modası, erkekler için giyinme rehberi.

Giyim de basit ama fark yaratan kıyafetleri yazacağım.

Erkekler İçin Giyim Rehberi


1. Beyaz Slim Fit Gömlek

Omuz hizasında , uzunluğu kemerin biraz altında ve kolları da tam oturan bir beyaz gömlek bir erkeğin vazgeçilmezidir. %100 pamuk veya %45 pamuk %55 keten modellerini almalısınız. Keten karışık gömlek hem daha şık durur hem de spor görüntü verir. Kot ve chino pantolonlarla kolayca giyilebilir. Beyaz gömlek hem erkeksi hem de erkeğin statüsünü arttıran en iyi kıyafettir. Günlük hayatta giymekten çekinmeyin her ortama kolaylıkla uyum sağlar.

2. Kot Gömlek

Kot gömlekler erkeksi ve şıktır. Günlük kullanımda fazlasıyla çekicilik yaratır. Her erkeğin gardırobunda en az 1-2 adet bulunmalıdır.

3. Tişört üzerine giyilebilecek gömlekler



Mevsim geçişlerinde , soğuk zamanlarda ve kapalı günlerde giyilebilecek iyi bir giyim tarzı. Riskli olduğunun farkındayım abazan mühendislerde sürekli giyiyor ama erkeksi ve yerine göre fazlasıyla şık olabiliyor. ASLA baskılı tişörtle giymeyin. ASLA birden çok renkte olan tişörtle giymeyin. ASLA gömlekle uyumsuz pantolonla giymeyin. Şık, basit ve maskülen bir erkek tarzı. Gömlekleri tek olarak da tişört üzerine de giyebilirsiniz. Eğer tek giyecekseniz iyi bir spor saatle kombine etmelisiniz.

4. Şık ve Parlak Gömlek


Özel gecelerde ve clup ortamında giyilebilecek en iyi kıyafettir. Bu desenlerde özel günler için giyilebilecek kıyafetleriniz olmalıdır. 

5. Beyaz Düz Tişört


Kot ile aşırı yakışan, her kıyafetle giyilebilen bir tişört. Deri montla mükemmel uyumu olan, siyah blazer ile şıklığı yaratan, kendi başına şık ve spor olarak duran bir erkek kurtarıcısı. Kolay kirlenebildiği için düzenli olarak sürekli alınması gereken ve en az 5 adet bulundurmanız gereken bir tişört. V yakası veya bisiklet yakasını tercih edebilirsiniz. V yaka deri mont ve ceketle iyiyken yuvarlak yaka kot montla daha iyi durur. Gömlek altına giyilebilecek en iyi tişörtlerden bir tanesidir.

6.Siyah Tişört




Maskülen ve basitliğiyle şık duran bir tişört. Asla baskılı ve marka logosu olanları almayın. Her şey ile iyi giden bir tişört. Gardırobunuzda bolca bulunması gereken piyasadaki tişörtlerin %95 kadarından iyi olan ve her zaman da iyi olacak bir tişört. Koyu renk kotlarla karizma yaratan bir tişörttür kendisi. %98 pamuk %2 elastan olanlarını tercih edin. Polyester içerenlerinden kaçın. Kumaşı ideal kalınlıkta ve yumuşaklıkta olmalıdır.

6. Mavi, Bordo, Yeşil, Kırmızı basit düz tişörtler




 Günlük kullanımda giyilecek tişörtlerinize belli renkler katabilirsiniz. Asla sarı, turuncu, kahverengi düz tişört almayın.

7. Deri Mont



Aşırı maskülen, çekici ve piç havası veren bir mont. Elinizde kesinlikle bulunmalı. Beyaz gömlek, beyaz ve siyah tişörtle mükemmel uyumu olan koyu renkli kotlarla süper giden bir kıyafet. Bir de siyah uzun bir botla giyildiğinde tadından yenilmez.

8. Siyah Blazer Ceket



Bir erkeğin yine kurtarıcısı şıklığı kolayca sağlayan bir ceket. Spor ve fit kesimi çok iyi durur ve klasik-spor arası giyimi sağlar. Maskülen ve iddialıdır giymesi de o kadar kolaydır.

9.  Koyu Renk Düz Kot Pantolon



Maskülen ve şık en sevdiğim kot modelidir. Her şey ile uyumludur.  Slim fit kesimi tercih edilesi bir kottur.

10. İzli ve hafif yırtıklı yıkanmış-eskitilmiş kot pantolonlar

Erkeksi ve gündelik kullanımda gayet şık kottur. Aşırı yırtıklı olmamalıdır. Aşırısı gereksiz ve varoş bir izlenim veriyor. Hafif izlisi ve yırtıklısı tadından yenmez. Spor Gömlek ve tişörtle gündelik kullanımda tepe tepe kullanılır.

11. Beyaz Spor Ayakkabı



Spor giyimin en güzel ayakkabısıdır. Koşu tabanlı almayın. Çok ince tabanlıda olmasın. Marka vermek istemediğim için bu model ve benzerlerini satın alabilirsiniz. Temiz kullanımda uzun bir süre götürecektir. Gündüz ve gece ortamlarına kolaylıkla uyum sağlayan bir ayakkabıdır. asla kirli şekilde giymeyin!

12. Siyah klasik ayakkabı



Her erkekte bulunması gereken bir ayakkabı. Özel günler ve chino pantolonlar için ideal.

13. Chino Pantolonlar

Slim fit ve paça boyu tam oturan modelleri iyidir. Şık ve klasik gömleklerle giyilmelidir. Özel günlerin vazgeçilmezidir. Renk zenginliği açısından tercih sebebidir.

14. Erkek Siyah Bot



Deri mont, koyu renk kotla kış boyu giyilmesi gereken erkek kurtarıcısı. Kışları sevme sebebidir.

15. Erkek Kot Ceket



Maskülen ve beyaz tişörtle mükemmel uyumu yakalayan bir parçadır. Bahar ve yaz aylarında Günlük giyimde şıklığın zirve noktasıdır.


Maskülen giyimin 15 parçasını paylaşmış bulunmaktayım. Erkeksi giyim basit ve şık olmalıdır. Asla baskılı tişört giymeyin ve giyiminize temizliğinize ciddi seviyede önem gösterin. iyi giyinen insan kendisini seven ve önemseyen insandır. Alışverişi bütçenize göre kumaşına ve ürünün kalitesine bakarak seçin. Pahalı olan her şey iyi değildir. Modaya uymayın modanızı kendiniz yaratın.

 Erkeği şık yapan kat kat giyinmesidir. Eğer fit vücudunuz varsa ne giyseniz yakışır ama yoksa kat kat giyinmek erkekte şıklığın zirve noktasıdır.

Türk erkeklerine giyim kuşam tavsiyesi bu site sayesinde erkeğe dair her şeyi öğrenebilirsiniz. Erkek giyimi, çekici erkek giyimi, alfa erkek giyim kuşamı

Yorum Gönder

3Yorumlar

  1. ahmet yıldırım21 Mayıs 2018 16:17

    Merhaba,
    Erkek giyimin olmazsa olmazı gömlek ama ne yazık ki doğru seçimleri yapamıyoruz çoğu zaman :) gömlek için doğru kumaş ve beden çok önemli. Gömleğin kesimide şıklığını gösteriyor slim fit kesimler daha resmi ortamlarda tercih edilmeli slim fit gömleklerde sarar markasını öneririm güzel modelleri var.. https://shop.sarar.com/erkek-giyim/gomlek

    YanıtlaSil
  2. Sahada denenmiș ve daha çink etkili sonuç verenler. 1. Koyu renk kaban icine acik renk gömlek veya balikci yaka kazak.
    2. Acik renk tirençkot içine koyu renk gömlek.

    3. Chelsea siyah bot. , sade renk spor ayakkabi siyah yine etkili.

    ( kiz gibi beyaz spor ayakkabi giymeyin, erkekte yarak gibi duruyor. Ama kadinlarda guzel duruyor. )

    Klasik ayakkabiniz da spor stile uygun olsun.

    Kot tercihiniz taslanmiș veya sik gibi yirtik modeller veya alacali renkler eskitilmis vs olmasin.

    Düz renk lacivert dar kesim kot. Veya düz renk mavi dar kesim olsunn.

    Tșört ise ya polo yaka siyah,lacivert veya V yaka gri siyah olsun.

    Beyaz gömlek tipinize gidiyorsa giyin gitmiyorsa gömlegi koyu tercih edin. Kaban, trenc kotu biraz acik renk almaya bakin.

    Ceketi spor tetcih edin,klasik gibi gorunenler cok boktan duruyor. Rengi de Lacivert olsun.

    Bunlar sahada bir cok kizda mukemmel donuclar getirdin. Her cesit stili denedim daygame hayatim boyunca .

    Kolyeniz, yuzugunuz, saatiniz olsun, yakisiyorsa kupe de takabilirsiniz.

    Cogu erkek bok gibi stillerle dolasiyor disarda moda diye. Kadinlar bunlari cok begeniyor saniyorlar.

    Yok zaten brn bok gibi adamimn Bol bol ret yemeyi de seviyorum, kizin yanibdakiz arkadad gibi gezerim. Vs diyorsan secim senin :))

    Yazin basketci ayakkabilariyla gezrn , kareli veya kargo cepli sortlarla bos bos dolanan tiplerdrn olmayin.

    Giyim , sizin erkeksiliginizin ilk kapakcigidir , boktan stillerle birkizin size ilgi gostetmesini veya diger erkeklerden farkli muamele yapmasini beklemeyin.

    YanıtlaSil
  3. Saç konusuna da değineyim. Kelseniz kazitin.

    Seyrekse 3 numara takilin.

    Uzun istiyorsaniz sıksa saciniz. Yanlari yarak gibi kisaltmayin. Kulak diplerini vs aldirmayin yanlar da uzun olsun hatra kulaklarinizi biraz kapatsin. Ama iyi sekil verin.

    Yok subay tirasiymis yok cizdirmeymis , yok yanlari 3 yapmakmis vs cagdas apaci gibi olmak isteyen yapabilir. Ve kizlar bunlari seviyor sanan milyonlarca gerzek var.

    Giyim konusunda bir sey daha kahve rengiden uzak durun , cidden ise yaramiyor.

    Bir de tisortle ceketle gomlekle ayni renk ayakkabi giyenler ve bunun kombin oldugunu sanan ve disardan bok gibi durdugunin farkinda olmayanlar var.

    Ayakkabisi kahve diye iahve ceket giyiyor veya kahve gomlek giyyor. olm kadin degilsiniz erkeksiniz erkek. agir ve erkeksi gnalar tercih edin. bir kadinla tanismaya gityiginizde heyecanlandirin kadini

    palyaco gibi seyler giymeyin.

    Sacinizi uzayli gibi sekiller vermeyin cidden yarak gibi duruyor.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder