Kalbi Kırık Adamların Sanatı

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
10
Oyun kalbi kırılmış erkeklerin öğrendiği bir sanat ve bunu biraz derinlemesine inceleyeceğim. Oyuna erkekleri iten nedir ve niye oyun var onu anlamamız fazlasıyla önemli mentalite açısından.

Oyundan habersizken düşük özgüvenli ve duygularını kontrol edemeyen bir adamdım. Kendi halimde yaşıyor gidiyordum ancak bazı ufak problemler vardı ve çözmediğim de giderek büyüdüklerini hissediyordum. Kadınlarla aram da sıkıntılar vardı ve bu beni belli seviyelerde rahatsız ediyordu. Aslında tek amacım tatlı bir sevgili bulmaktı yani beraber eğleneceğim güleceğim bir kız arıyordum. Öyle süper güzel ve seksi olmasına gerek yoktu normal üstü bişey olsa yeterliydi benim için. Yani bir genç erkeğin beklentilerine sahiptim ama işler pekte istediğim gibi gitmiyordu. Ortamımdan bazı kızların numaralarını/facebooklarını vs almıştım. Bu ortam ağırlıkla sınıf,sosyal kulüp vs oluyordu. Beğendiğim hoşlandığım bazı kızlarla muhabbet ediyorduk tabi arkadaşça. Sonuçta kıza hemen yazma ihtimalim yok ya hem de korkutmak istemeyen birisiydim. Kendi ortamımın kısıtlı sayıda kızıyla ve bir sürü abaza erkekle bir arada kalmıştım😂 sosyal ortam bana istediğim kızlara erişmemi sağlayamıyordu ve diğer kızlarla tanışma ihtimalimde yoktu.

Neyse bu hoşlandığım kızlara bir ilk mesaj atmıştım ama o da ne görüldüde kalıyor veya cevap gelmiyordu. Zaten olmayan özgüven iyice kötüye gidiyor kendimi daha da kötü hissediyordum. Sonuçta aynı ortamdayız niye cevap vermiyor diye düşünüp durup canımı sıkıp üzülüyordum.

Kadınların "SOĞUK OROSPU" yüzüyle sürekli karşılaşmak zorunda kaldım. Onların umursamaz,acımasız ve değer vermeyen haliyle defalarca karşılaştım. Kadınlar özgüvensiz ve kendini sevmeyen bir erkeğe böcek gibi davranıyorlardı.

Kadınların bu tavrı hem erkeklik gururumu ve egomu yıkıyordu. Kendimi berbat ve toksik hissediyordum. İstediğim sadece bir sevgiliydi ve dünyanın en zor şeyi gibi görünmeye başlamıştı gözüme... bu duygusal/romantik halimle tam bir aşk adamı olabilirdim ancak kadınlar bunu imkansız hale getiriyordu. Sürekli darbeler ve kadınların soğuk orospu yönleriyle karşılaşıyordum. Arada bir internetten bazı kızlarla birazcık mesajlaşsam da konuşmalar pek devam etmiyor kız cevap vermeyi kesiyor ya da engelliyordu.

İşin bu yönünü gördüğünüzde artık biraz araştırma yapmaya başlıyorsunuz. Kalbiniz kırık ve toksik bir halde depresyona giriyorsunuz. Kadınların acımasız yönünü fazlasıyla iyi keşfediyor tanıyorsunuz. Kadınların erkeksi olmayan zayıf erkeklere ne tahammülü var ne de empati yaptığı var. İlginizden iğreniyorlar ve dalga geçiyorlar...

Erkek zaten varolan "KUSURLARIYLA" baş edemediği için sıkıntıların seviyesi artmaya başlıyordu. Yani adam tipsizim amk, parasızım, kısa boyluyum , şişmanım vs.
Kusurlarınızla zaten probleminiz olduğu için bu özgüveni neredeyse yavaş yavaş yok ediyor. Yani %1 bile tipinize kafayı takarsanız kendi özgüveniniz yavaş yavaş yok olur. Eskiden bende kızlarla internetten konuşup/tanışmaya çalışırken tipimle ilgili kaygılarım fazlaydı. Tek bir kızın negatif tepkisi beni mahvediyor kendimi kötü değersiz hissediyordum. Hiç bir kadın mesaj atmıyordu ayrıca güzel bir kızın benimle bir gün gelip tanışacağına vs inanıyordum. Reaktif inançlara sahiptim.

İşin acı kısmı muhtaçlık-duygusallık(negatif duygular)-özgüven eksikliği-kendini sevme eksikliği-onay arama vs hepsi bir arada beni çökertiyordu. Zaten elimde kız yoktu hepsi cevap yazmıyordu. Yokluk içindeydim tek tatlı bir kız bile bulamıyordum. Ya beğenmediğim kızlar ilgi gösteriyordu ya da çirkinler..Keyfimizden oyun öğrenmedik belli problemi çözmek için oyun öğrendim.

Anlaşılabilir durumlar bunlar ve erkeklerin çoğunluğunda var. Zaten elde kız olmayınca yokluk mentalitesine girip işleri berbat etmekten korkar hale geliyorsun. Kızı kaçırmaktan ve elden gider diye kaygılanıp duruyorsun. Sosyal ortamın kısıtlı sayıda kızları bana fayda sağlamıyordu tıpkı erkeklerin çoğunluğuna fayda sağlamadığı gibii.....

Zamanla oyun öğrendim tabi bu saçma salak tekniklerle ilgili olan saçma salak kitaplar/yazılar vs. Türkçe bir tane bile düzgün kaynak yok. Teknik oyunda belli bir zaman harcadıktan sonra bir yere gitmedi işleri daha da kötü hale getirdi. Duygusal çöküşler çıkışlar vs dalgalanmalı duygularla zaman hızlıca geçti gitti.

Özgüveni,özsaygıyı,cesareti,kendini sevmeyi,pozitifliği öğrenmek YILLAR alıyordu. Onay aramayı ve kendini satmayı bırakmak gelişmek zaman alıyordu fazlasıyla..

Özgüven ve pozitiflikle beraber artık bir bolluk mentalitesindeyim. İnanın erkeğin en büyük gücü bu o yüzden 483737 defa fazla kızla konuşun diye. Erkek psikolojik olarak rahat olunca enerjisi de yüksek oluyor. Kaygı,korku,stres vs yaşamıyorsun.

Kadınlarla başarı %80 İÇSEL dinamiklerle alakalıdır. ÇOĞU ZAMAN ERKEKLE-KADIN ARASINDA DEĞİL, ERKEĞİN KENDİ ZİHNİNDE Kİ SAVAŞLA ALAKALIDIR.

Kadınlarla başarısızlık tipe,paraya vs bakan bir durum değil yani dışsal bir sonuç değil içsel bir problem. Erkek içsel problemi çözemediği zaman bunu rahatlamak için dışsal olana atıyor. Özgüven ve pozitiflik olmadığında zaten başarısızlık otomatik gelen bişey.

Erkek kendini sabote ediyor,yargılıyor, kendinden nefret ediyor vs. Bu psikolojik problemler çözülmeden bir erkeğin başarı elde etme şansı yok. Kafası rahat olmayan,eğlenemeyen adam kadınlarla başarılı olamaz.

Başarılı olmakta kadınların "İYİ TEPKİ" vermesi değil. Kadınların iyi tepkisini arayan erkek eziktir. Başarı sizin "NASIL BAŞA ÇIKTIĞINIZLA" alakalı. Başarılı olmak reddedilmemek değil reddedilmeye gülmektir.

Reddedilme sayısı sürekli artacaktır çünkü daha çok aksiyon alıyorsunuz demektir. Soğuk yaklaşımın güzelliği de bu işte bolluk içerisinde yaşıyorsunuz birisi gidiyor birisi geliyor. Erkek için kadınlar bir acı ve üzüntü kaynağı olmaktan çıkıyor.

Erkeğin psikolojisini iyileştiren onu rahatlatan en önemli şey "YENİ KADINLARLA TANIŞABİLME" yeteneğidir. Bu yetenek bir erkeğin sahip olabileceği en özel yeteneklerden bir tanesi. O yüzden buna "Wildpower" deniliyor.

Pozitif ve proaktif olan erkek kadınlarla genel anlamda başarıya ulaşacaktır. Reaktif olup bekleyen ve negatif olan erkek ise acılarla boğuşup durur. Duygularını kontrol et ve harekete geç. Bu kalbi kırık adamların mutluluğa ulaşma sanatı.

Yorum Gönder

10Yorumlar

  1. Sosyal ortam ve sanal ortam erkeklerin özgüvenini yıkan ortamlardır
    Bu yuzden dış ortamlara açılmadıkça bu özguven pekte yerine gelmiyor
    Denizde o kadar çok balık varki
    Öte yandan sosyal ortamdan ziyade dış ortamda kızlar daha rahatlar
    Herkes kendi ortamında daha tedirgin olur
    Halbuki dış ortamlarda işler daha rahat
    Elbette redlerin hiçbir önemi yok dış ortamlarda ve bolluk asla bitmez

    YanıtlaSil
  2. Türkiye oyunda da iliskilerde de sekste de en boktan yerdir fazla kafa yormayin. Sokaga çıkın bakın baktığinızda penisinize hiç kan pompalaniyormu. Seksi kiz yok çunkü. Girin instagrama ukrayna moscovadaki hatunlara bakin penis hemen hareketleniyor. Türkiyede oyundan ilişkilerden fazla bir şey beklemeyin. Kizlardan da bir potansiyel beklemeyin oyuna elverişli değiller yeterince seksi kız yok olanları da zengin adamlar sikiyor zaten belirli ortamlarda. Lüks arabalarda dolaşıp luks mekanlarda görürsünüz çoğunuz da o mekanlari bile bilmiyorsunuz. Metroda dolmusta tırışca mekanlarda göremezsiniz onları. Ağa oglunin siktigi kariyı gòrebilir misiniz? Göremezsiniz çünkü sizin takılabileceğiniz ortamlar değil oraları. Yani Avrupa da erkekler kadin bolluğu çekerken türkiyede abaza bolluğu var . Ve kızların yüzde 90 i oyuna ve serbest sekse yatkın değiller. Inanmiyorsanîz cıkın sokaklarda caddelerde sabahtan akşama kadar gözlemleyin. Bir de Ukrayna Londra Cek Cumhiriyeti Sirbistan gibi ulkelere gidin ortalık seksi kızlardan gani gani var. O nedenle oyuna vs çok umut bağlamayın. Yediğiniz retlerin haddi hesabi zaten olmaz o ayri bir oyunun çuvalladığinın gerceği. Avrupada bu kadar kafa yorsanız oyuna her hafta enaz 1 hatun sikersiniz en seksilerinden. Ama burası ise acıların ulkesi yoklugun vasatlığın diyarı. Toplum baskısı örf adetlerin zirvesi. Avrupanin en sansiz erkeğiyiz malesef. Yapacak pek bir şey yok. Mucize beklemeyin sokaklarda. Dedigim gibi sokaktaki kadinlarin yüzde 90 inda o potansiyel yok zaten. Avrupada set acan adamla turkiyeyi kiyaslamak hayalciliktir. Acarsin durdurursun konusursun vs sen sinuca bak bakalim . Set acmaya göre degerlendirme aldiğin sonuca bak. Ve yabanci kizlari sayma. Coğunun sonuclari verdigi emegin yirtinmanin karsiliginin çeyregini vermedigini görursunüz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sunu da anti parantez olarak ekliyim. Cok fazla zaman emek ve efor harcamanız gerek . Buyuk bir azim inat ve sabriniz olmasi lazim. . Çünkü açilan set alınan numara dating lere gòre kiyaslama yapmak da aptallik. Seks başlı başına binlardan bağımsız işleyen bir süreç. Türkiyede coğu erkek bunu piyango gibi görür. Avrupada ise seks siradan bir rutindir. Oyunun orada yaygınlasmasi ise erkekleri beceriksizlikten kurtarmaktır. Sekse ulasma zorluklarını yok etmek için değil. Seks zaten orda siradan doğal karşılanan bir sey ama erkek beceriksizse bu dogal qktiviteyi bile yapamiyor. Bu nedenle de oradaki pualar bu işten iyi paralar kazanıyorlar.

      Sil
    2. Kedilerden aslan olmasını bekliyorsunuz. Kedi hiç aslan gibi kükreyebilir mi aslan gibi òzgüvenli mi . Sizde Túrk kezbanlardan oyunda Avrupalı kizlar gibi olmasını bekliyorsunuz. Bu hayalciliktir sadece. Gerçeği göremiycek kadar algısını kaybetmektir.

      Sil
  3. Öncelikle reddedilmelerle başedemiyorsanız bu işlere hiç bulaşmayın
    Ronalda bile olsun reddedilirsiniz
    Ne varki Ronaldonun reddedilme olasılığı atıyorum %10-20 ise diğerlerinin %90larda gezer.Ayrıca reddedilme seksuel bir olaydır.Telefon numarası almak buluşmak zaten sıradan olaylar ama iş sexe gelince oranlar çok düşer.Ve asıl sonuçta sextir

    YanıtlaSil
  4. Bir de şu var; kızın sizin hakkında ne düşüneceğini çok takiyorsunuz kafanıza. Benim burnum şöyle boyum şöyle param.yok yakışıklı değilim. Olm bunlar sizin sorununuz değil, kızın kendi sorunu. Ben o kızı beğendimmi ona bakın. Bu konuda süper egoist olun. Redderse de yine onun sorunu. Ben gerekeni yapmışım olur veya olmaz. Ben o kızı siklemiyorum ben kendi usteģime bakıyorum.

    YanıtlaSil
  5. beni anlatan bir yazi olmus adamim . 2 gunde bir boyle yazmaya devam etsen cok guzel olur. cunku diger bloglarda hala; oyun , bunu cok sik yapmam , my7 , kiz tavlama diye zirvaliyorlar. simdi gelelim konu ile ilgili fikrime. bundan 5 yil once tanistim bu gibi şeylerle evet farkindalik kazandim lakin bu kadar cok sey bilmemin uzerine ; hiçbirşey bilmeyen azicik tipi olan adamin daha cok sey başarması koyuyor. gerçekten bu işe gidecekseniz saglam bi psikolojiye sahip olmalisiniz. yoksa bnm gibi , kizin en ufak bi bakışinda , ne demek istedi diye kafayi yersiniz.

    YanıtlaSil
  6. bence turkiyedeki ortam gayet guzel bir eşcinsel olarak siz heteroseksuellerin bosta kalmasini gormek kadar guzel bisi yok cidden turk erkekleri oldukca yakisikli bence cok goruyorum cirkin kizlarin tas gibi cocuklarla birlikte oldugunu :) avrupada normalde heterolar sex yapmazlar gaylerle (yeni seylere acik degilse) ama turkiyede isler degisiyor cinsel açlik var resmen sevistigim erkeklerin cogu heteroydu yani her hafta sex yapiyorum cook guzel bi durum :D hep boyle kalsin ve lutfen seyi kucuk olan erkekler olsun eger cok baby face degilseniz kalabalik yapiyorsunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. allahim ins. troldur nolur trol olsun

      Sil
  7. Kızları eğer gözünüzde büyütmek istemiyorsanız telefon rehberinizdeki sizinle beraber olmayacak kızların numaralarını silin. sizi friendzone bölgesine alan kızların numarasını silin. Ya da onları arayıp ben senin arkadaşın yada kankan değilim diyerek beklenti içinde olmadan net bir şekilde konuşun. Ne kaybedeceksiniz ki . Onlar zaten sizin değil. Yapın bunları. Bunu yapabiliyorsanız değişime bir adım daha yaklaşmışsınızdır. Değişim zordur sancılıdır ama sonucu güzeldir. Kimse size kırmızı kurdalede mutluluk vermez. Sen gider onu alır yada hakedersin.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder