DOĞRU İNANÇLARA SAHİP OL!

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
10
Erkeklerin %90 kadarının çuvalladığı bir meseleye geldikk... Önceden benimde aşırı çuvalladığım bir konu ve erkeğe acı veren şeylerden...

İlk öncelikle inançlarımız toplum tarafından şekillendirilir ve bize dayatılır. Bu inançlar bizim gerçekliğimizi bakış açımızı belirler. Bu inançları erkeklerin çoğu sorgulamaz buna göre yaşar gider.
Toplumsal baskı da bireyin özgüvenini mahveder ve yanlış yönlendirmeler hayatı zorlaştırır.

İşin pick up kısmı ise gerçekten zorludur. Pick up dünyada ki en zor şeylerden bir tanesi... İnançlarınızın EN KOLAY çöktüğü ve NEGATİFLİĞİN en kolay yayıldığı alanlardan birisidir. Erkek ne görmek isterse onu görecektir. İstediği türden negatif inancı doğrulayacaktır.

Şimdi örnekler üzerinden gidelim. Bir erkek eğer görünüşüyle problem yaşıyorsa ve buna takıntılıysa (erkeklerin %80 kadarı) asla ama asla %100 özgüven gösteremez. Yani kıza yaklaşmadan önce aklında hep beni beğenmeyecek çünkü tipsizim inancı yatar. Bu ise erkeğin öz saygısını yavaş yavaş yok edip erkeği özgüvensiz hale getirir. %1 bile tipinizle ilgili kaygınız varsa bu sizin oyununuzu berbat bir hale getiricektir. Sürekli bunu düşünüp yakışıklı erkeklerin avantajlı olduğuna inanıp oyununuzu mahvediceksiniz. Bu yanlış inanç çok kolay doğrulanır çünkü reddedilmeyi direkt buna bağlarsınız. Beni reddetti ama brad pitt olsa hemen kabul ederdi tarzı bir yanlış inanç var. Eğer brad Pitt soğuk yaklaşım yapsa o da bir sürü red yerdi. Yani brad Pitt bile olsa red yemekten asla kurtulamaz. İnançlarınız size yardım etmiyorsa pozitif tarafta değilse bir işe yaramıyor sizi mahvediyor demektir. Bir kıza mesaj atıcağınız da bile kendi kusurlarınıza olan takıntılı inancınız hep etkileyecek asla %100 özgüven ve erkeksilik gösteremeyeceksiniz.

Bir diğer hatalı inanç ise kızların tanışmak istemediği veya mesaj atılmasından rahatsız olunduğuna dair inançtır. Kız rahatsız olur diye bir çok erkek kıza Merhaba demekten korkuyor. Aynı şey özür dilerim mesaj atıp rahatsız ettiğim için türevi erkekler içinde geçerli. Eğer kadınlarla sokakta tanışmanın yanlış olduğuna inanırsan 1000 kadınla da tanışsan o bir yere gitmez. Yani kadınların rahatsız olduğuna inanıyorsan zaten oyundan nefret edip bırakırsın. Kadınların tanışmak istediğini eğlenceli ve özgüvenli bir erkek aradığına inanırsan yaklaşmak acayip kolaylaşır. Hem moduna girersin hem de eğlenceli olur. Doğru inançlar enerji verir ve gerçekliği değiştirir.

Paranın önemli olduğuna inanırsan bu sefer marka takıntısı vs baş gösterir. Kız giyimimi ayakkabımı vs beğenmedi tarzı binlerce saçmalık beyninden geçmeye başlar. Neye inanmak istersen onun için kanıtlar bulursun.

Eğer doğru pozitif inançlara ve eğlenceye sahip değilsen kızlarla tanışmak sana göre değil demektir. Bu sana acı vermeye başlayacak ve sürekli negatiflik seni öldürecektir. Kadınlardan nefret etmeye ve adaletsizliğe ağlamaya başlarsın.

İlk önce doğru bir inanç sistemi oturtmalısın. HER KADIN FARKLIDIR. Asla unutma kadınların hiç birisi aynı değil hepsi farklı farklı karakterlere sahip. ASLA GENELLEME YAPMA. Kadınların bazıları reddeder bazıları kabul eder. Asla bilemezsin kimin ne diyeceğini. Bazısı siktir git derken diğeri çay içmeye gelir.

Erkek için en önemli yetenek "YENİ KADINLARLA TANIŞABİLMEKTİR". Eğer yeni kadınlarla tanışamayacağına inanıyorsan tanışamazsın. Kadınlara karşı negatif ahlaki inançların varsa yani onları para düşkünü orospular veya sadece yakışıklılarla sikişen kaşarlar olarak görüyorsan, kadınları sadece seks nesnesi olarak görüyorsan işin zor demektir. Bu inançlar sana ve oyununa zarar vericektir.

Kadınların da birey olduklarına inanırsan, tanışmaya açık, tatlı ve neşeli olduklarına, seksi sevdiklerini ve maceracı yönleri olduklarına, her kadının çok farklı olduğuna ve bunun çok iyi olduğuna dair pozitif inançlara sahipsen kadınlarda daha iyi tepkiler vericektir. Pozitiflik ve özgüven kadınları cezbetmekte yeterli şeylerdir. Bunların eksikliğini başka şeylerde arama.

Kadınlar tanışmayı seviyor ve sık sık yeni kadınlarla tanışmalısın. Cinsel arzunun dinamiği böyle. Kadınlar yeni erkek tanımayı yeni maceraları seviyor. İnançlarını sana yardım edicek seni pozitif etkileyecek şekilde seçmelisin. Unutma negatiflik her yerde ve en kolayı...
Tags:

Yorum Gönder

10Yorumlar

  1. fazla söze gerek kalmamış hepside doğru inançlar

    muhtemelen tum erkekler bu yollardan geçiyor

    bir kısmı resmen çuvallıyor ve hep çuvalın içinde kalıyor

    bir kısmı ise bu doğru inançlarla gününü gün ediyor

    YanıtlaSil
  2. Güzel yazı. Eline sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Daygame Canavarı1 Kasım 2017 23:48

    Oyunda yapılan en büyük hatayı yazıcam.
    1. İçsel oyun başarınızı yüzde 70 etkiler.
    2. Negatif gerçeklerle oyunda başarılı olamazsınız. Bazı gerçekleri yok sayın eger oyun oynayacaksanız.
    3. Yapılan en büyük hata oyunun aleyhine olan her türlü materyali oyuna dahil etmek. Örneğin; HIPERGAMİ denen bir gerçek vardir veya yoktur. Bu gerçek olsa dahi bu anlayışı oyundan uzak tutmanız gerek.
    4. Türkiyede kızlar farklı olabilir kezban olabilir. Ama onlarin da bir vajinası var degilmi. Ve onlarin da okssnmaya sevişmeye ihtiyacı var. Tanrı doğayı böyle yaratmış. Sikişin milliyeti olmaz. Bu kezban turk kızı söyle boyle gibi kavramları da oyun dışında tutun. Isteyen inanabilir ama enazindan sahada ve set açarken bu inanci evde birakın
    5. Çekici erkek olma yolunda ilerlerken sizi durduran seylerden kesinlikle uzak durmanız gerek. Nedir bunlar. Tv reklamları, kilaktan dolma laflar, gazetelet, diziler vs. bir gerçeğiniz olacaksa başkalarınin gerçeklerine tabi olmayı birakın.
    6. Metin Hara gibi Adrinana Limayı sikmek milyonlarca insan icin gercek olmasa bile siz yine de inanın.
    7. Mantığınız size olum bu kız manken gibi sana vermez dese de sen vereceğine inan sonsuza kadar. Bu dünya senin hayat senin hayatın. Sekillendirmek de sana düser. Baskasının eline kalirsa evde pc basında 31 cekmekle geçer hayatın.

    YanıtlaSil
  4. dostum blogun tam elini ayagini , oyun ve benzeri seylerden cekmis kisilere hitap ediyor. cunku bunlarin bir sure sonra ne kadar sacma oldugunun , az farkindalik ve dogalligin aslinda cok daha cekici oldugunu anliyorsunuz. zaten kimse tam anlamiyla oyunda yazilanlari uygulayamiyor . o yuzden gerek yok bu kadar kasmaya.
    simdi dostum ben 12. sinifim ve sinav , calisma derken kizlarida elden birakmak istemiyorum. simdi soyle bi durum var . kizlarla ilgili kotu bi durum yasadiysam butun gunum mutsuz ve kotu geciyor ama iyi bir dönüt alirsam butun gunum iyi geciyor. cogu gunlerin kotu gectigini sayarsak bu beni ve psikolojimi darmadagin ediyor. her sucu ya tipime ya da herhangi bi yerime atiyorum. buda ozguvenimi en dibe cekiyor. elde olan kizlarlada bu halde konusmak istemiyorum.calisamiyorumda bu nedenle. velhasil butun hayat boka sariyor .

    yazilarinda beni benden iyi anlatiyorsun dostum. bi tavsiye verebilirsen sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adam elini ayağını bir vajinanın içinden çekmiş adeta yeniden doğmuş. Üstdüzey bir bakış açısı benimsemiş. Senin dediğin lafa bak mk sanki artık sağ eliyle yola devam etmeyi seçmiş gibi konuşuyon. Önceki makaleler de yazmış senin bahsettiğin konudan, bi zahmet açıp bak sizin gibiler yüzünden herşey tekrar etmeye mecbur kalıyo.. Bir de daha içsel diyaloğunuzla kaos yaşayıp tek bi negatif reaksiyona gününüz sikilirken, şu bence daha iyi bu yanlış diye ahkam kesmeyin mk önce kendinize ispat edin neyin en iyi olduğunu sonra kendinizi ispat edin.

      Sil
    2. haklisin dostum . biraz daha sakin olmaya ne dersin?

      Sil
    3. Haklısın bilader ters zamanıma denk geldi cevap yazmak kusura bakma.

      Sil
  5. Aslında oyun mentalitesinde olmak işleri zorlaştırır

    X + Y .Z=100 gibi formulasyonlarla uğraşmak işleri bozar

    Yapılacak şey çok basit

    Bir kız gördün ve beğendin yapman gereken şey gidip o kızla konuşmaktan ibaret sonucun ne olacağını asla bilemezsin

    YanıtlaSil
  6. Bu blog genel olarak karşı cinsi kendine nasıl beğendirir,hayran ederimden,bulursun bi tane hepsi farklı farklı sadece olana kadar dene ye dönmüş,nedeni de biraz mantığın uçlarda gezmeyi sevmesi.1-Kadinlar aynidir(cinsel seçilim bazında)2-Erkekler de aynidir. 3-Kadin nitelik arar türün gelişimi için. 4-Erkek nicelik odaklıdır türün çeşitliliği ve büyümesi için.Bu iki ana kuvvet devamlı çatışır bazen biri bazen diğeri galip gelir ama kazanan tür olur,tabi burada denge önemli,İbrahimî dinlere kadar(teolojik olarak)hep kadın kültürü hakim,işte anadolu da çok eski kibeleye tapınma ritüelleri mesela ana tanrıçaya tapınma ve onun için kendi sikini kesme rituelleri,bugün sünnetin atası olan,iste bu kültürde yaklaşık 5000 yıl kadın ister bir çeşit ataerkil düzen olsun ister olmasın hep o doğurgan ve üstün görülmüş (cinsel seçilimde ki evrimsel kuvvetleri iste bu yüzden bu kadar baskın gelişmiş).İbrahimî dinlerden sonra gelen durumu biraz olsun eşitleyici kültür de yaklaşık 2500 yildir falan sürüyo..erkeğin kendini zorlamasi , geliştirmesi ,evrimleşmesi gerekiyo ki durum eşitlensin..bir sürü sexolog da bu terminolojiyi kullanıp daha erkeğin bi 2500 senesi var der,hatta öneriler de bulunurlar en az 8 dk boşalmamalı çünkü boşalma orgazm değildir zevkin bitişidir falan diye ve hatta bunu pratiklemek için tantric sex falan var..bu işin fiziksel boyutu zihinsel boyutsa asil önemli olan ki dişinin gen den aktarılacağını öngördüğü kriterler işin içine girer ki kadın da biz nasıl %80 güzellik %20 diğer şeyler diye bakarsak,kadın da biz de %80 diğer şeyler %20 güzellik diye bakıyo ki gen aktarımı bu şekilde diye,burada bu diğer şeylerin ne olduğunu bilmek lazım ki temeli cesaret çünkü zeki ya da akıllı olmanında cesaretle alakası var,burda iq dan değil de eq dan bahsediyorum ki hayatta ki sorunlarla başetmede kullanılacak olan zeka tanımı bu,bu da gene duygularla iç içe olan ama kendi duygularının ve kendinin farkında olanın kendine (bütün o kesinliği yok edecek olan )doğruyu söylemesi ve hayata perspektifsel biçimde bakabilmesiyle alakalı,çünkü sonu bi belirsizlikler ve kesinliksizler diyarı,işte bu nokta da kendi edimini yaratabilen kendine söz geçirip kendi kendinin efendisi olabilen "yaratıcı" insan bi anlamda tekamül etmiş(evrimsel dilde dönüşmüş,bir çeşit metamorfoz)olabilmeye yaklaşır,bu da tabi bisiklete binmek gibi elde kesin oluşturulabilecek şeyler yok ama yol bir çeşit(rockn roll kafası düşün),zaten kendi kendine söz geçiren otomatikman başkası yerine kendini dinleyen "karakter" sahibi kişi oluyorsa,bu da gene özgür olmakla alakalı,nasıl ki bağımlı olmak özgür olmanın karşıtıysa bu dünya da özgür olabilmek mümkün değildir gibi gelir,çünkü kaybedecek şeylerin vardır(hep olur olmaması imkansız),o yüzden özgürlük kaybedecek bi şeyinin olmaması değil,olmasına rağmen irade gösterebilmektir ki cinsel seçilim de türümüzün kodlanışı ve evrimsel geldiğimiz durum olarak karşı cinse muhtacız(onlara oranla çok daha fazla),ama bi yandan da"özgür"kendinin sözünü dinleyen başkasını siklemeyen olmamız bekleniyor,işte bu çatışmadan çıkışın tek motivasyonu ben özgür olmak için ölümü bile göze alırım varsın genim yok olsun gitsin ben muhtaç gibi olacaksam dvranışıdır ki bu da aşağı yukarı onurun tanımıdır,bu dilemmadan ya aslında öyle değiller ya da ben kafamda nasıl düşünüyosam öyledir zaten farklı farklilar hem pratiktir asıl olay diye çıkılmaz,zaten senin bu sorunu böyle yazıya dökmen işin teori kısmını açık etmeye girer,teorisiz pratikte kaptansız gemi hesabi nereye varacağı meçhul...

    YanıtlaSil
  7. Diğer bloglar ya kadınları yada erkekleri ustun görüyor ve bunların karmasını yapıyor ama mantık olarak aslında hepsi aynı noktaya varıyor
    kadın üstündür ve bu yuzden bir şekilde kendini satmaya çalış
    Bu blogda ise beğendirme mentalitesi falan yok
    zaten kendinizi beğendirmeye çalışan acizlerseniz muhtaçlık psikolojısınde geberir gidersiniz.Bir tane bile bulsanız kadınlara tapmaya başlarsınız

    YanıtlaSil
Yorum Gönder