Duygusal Muhtaçlık Ve Ego Tatmini

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
20
Uzun bir yazı olacak ve belli zamandır kafam da tasarladığım bazı şeyleri iyi açıklamamı sağlayacak bir yazı iyi okumalar 😊

Duygusal muhtaçlık açıkçası erkekler de gördüğüm aşırı bir davranış. Erkeğin kızdan beklentileri duygusal ve cinsel olmak üzere şekilleniyor. Kızdan etkilenip aşık olanı, kızdan tahrik olanı vs bunlar normal olsada duygusal muhtaçlık ve kızın ilgisini çekme ona yüksek anlam ve değerler yüklemeyi vs çok sık görüyorum. Bunu iyi anlamak zaten oyunun %99 kadarı.
Muhtaç erkek



Duygusal olarak muhtaç olan erkekler kadınlardan sert darbeler yiyor bende fazlasıyla yedim. Bunun sebebi erkeğin duygularını rasyonelize etmesiyle alakalı. Kızı fazlasıyla özel görmek,beklentiler içerisine girmek, kızla arkadaşlarına hava atmak ve erkek egosunu tatmin etmek. Bu hataya düşen erkekler kızı asla elde edemiyor çünkü "GÜCÜ" kalmıyor. Toplumsal şartlanmadan dolayı güzel kadınlar aşırı değer görür ve aşırı önemsenir. Erkeklerde bu şartlanmaya takılıp bu kadınların "ilgisi ve onayı" için "OYUNLAR" geliştirir. Gizli hileler, taktikler,manipülasyonlar,psikolojik taktikler vs ama bunlar işe yaramaz. Erkek bir kere kadını bir ÖDÜL ve kendisinin BAŞARI için ona İHTİYAÇ duyan bir varlık olarak görmüştür.

Güzel bir kadını İSTERSİNİZ ve onunla iyi zaman geçirmek tanımak sevişmek istersiniz bu NORMAL.

Ancak

Kadını hayatının merkezine alırsın, ona aşırı yoğun duygular hissedersin,kaybetmekten korkarsın,kısıtlarsın, herşeyin olarak düşünürsün,onayını ararsın (erkekler güzel kadınların onayını arar ne kadar aptalca) vs.

Erkek duygusal olarak muhtaç olunca işi bitmiş oluyor. Ne eğlenebiliyor ne gülebiliyor ne de mutlu rahat bir erkek olabiliyor. Bu yüzden erkeğin bu deneyimleri genç yaşta yaşaması ancak sonradan akıllanarak çıkması gerekmektedir.

Kadınlar psikolojik olarak KAOTİK varlıklar yani kadın psikolojisi fırtınalı denizlere benziyor ve çoğu zaman dalgalı. O yüzden kadınlara ihtiyaç duymak erkeği aşırı yoran tüketen onun enerjisini emen bişey. Kadınları anlamaya çalışmak bile zaman kaybı. Ben kadınları seviyorum ama çokta önemsediğim söylenemez. Onların hayatına karışmam etmem ben sadece kendi hayatımla ilgilenirim.

Ortalama bir erkek sınıftan oradan buradan bir kızdan hoşlanır ki bu çok doğaldır ve güzel bişey 😊 Elemanımız kızla arayı kurmak için ufak "BAHANELER" arar durur. İşte muhabbeti arkadaşça ilerletip kızı tanımaya çalışmalar vs. Aslında bu adamımız hatayı kızı tanımadan yaptı. Hiç bilmediği bir kızdan büyük duygusal bir beklentiye girdi. Tanışması bile en baştan hatalı oldu çünkü kaybetmekten korkuyor hata yapmaktan korkuyor....

Bana da bazen bu tip sorular geliyordu ve mesaj atanı engelliyordum😂 abiiiğğ sevdiğim kız var blalalallaa hep aynı saçmalık.

Bir erkek Muhtaç olduğu zaman ve bu muhtaçlık PSİKOLOJİK ise geçmiş olsun.
Açıkçası erkeklerin %95 kadarı haremde yaşamıyor yani aşırı bir kadın kimsenin hayatında yok. Kadınları köle yapacak "hüsamettin sikkkk bizzziii" diye yalvartacak bişey yok. Taş gibi hatunları yalvartacak bir oyun vs yok. Olay zaten erkeğin psikolojik olarak rahat olması ve yeni kadın bulacağına inanması. Bakın yeni kadın bulabileceğine olan inanç oyunda ki en önemli unsurdur. Yeni kadın bulamayacağınıza inandığınızda boku yediniz demektir. Psikolojik olarak çökmeye ve kadını aşırı ciddiye almaya başlarsınız.

Erkeklerin yüksek beklentileri tamamen hatalıdır. Kadınlardan bişey beklemeyin biraz kafası rahat eğlenceli adam olun. İnanın bu sadece düşünce şekliyle alakalı. Benim tecrübelerim bana yüksek acılarda ki şeylerin komik olduğunu gösterdi. Kadınlardan bişey beklenmemesi, erkeğin kendisini sevmesi, eğlenmesi en önemli şeyler. Erkek kendini sevmediğinde hayatla baş edemez...


İlk zamanlarda kadınlardan çok şey beklerdim bazılarından sevgili olma lütfunu bana vermelerini, bazılarından da seks dilenirdim. Bu ise erkeğin üzerinde bir SONUÇ baskısı oluşturuyor. Erkeksin duygusal/cinsel bişey yaşaman lazım hormonlar çalışıyor...
Bir kaç kızdan numara almışım, başka kızları bulmak zor zaten nadir buluyorum. Ortalama erkeğin en büyük başarısızlık sebebi ne tipi,ne parası ne de popüler olmamasıdır; asıl problem tamamen psikolojik yokluk ve yeni kızlarla tanışamamaktır.

O zamanları hatırlıyorum da her zaman bir çıkış yolu arıyordum. Elimde az sayıda kız vardı ve onları kaçırmamam lazımdı. Üzerimde bir mükemmel oynama stresi ve kaygısı vardı. İçten içe kızı kaybetmekten korkuyordum ve stresim artıyordu.
Mesaj atmadan önce 73733 saat düşünüyordum ve sürekli saçmalıyordum. Garip davranan birisiydim ve rahat hissedemiyordum vs. Burada ki durumu tabi ben bazen tipe , bazen zamana vs bağlıyordum. Duygusal olarak acıdaydım ve kızlara ihtiyacım vardı. Erkek için üzücü bir durum çünkü iyi bir kız bulmak o dönemlerde aşırı zor oluyordu benim için. Yenisiyle tanışmakta nerede? Ortalama adamlar zaten yeni kız bulamıyorlar. Çünkü tanışmayı bilmiyorlar. Ben tanışma yeteneklerimi geliştirmek için saatlerce dışarıda kızlarla tanıştım. Acı ve güzel bir deneyimdi ama buna değdi. O yüzden kafam rahattır kaybetmekten korkmam reddedilmekten korkmam. Çoğu şey umrumda değildir kendi halimde yaşar giderim ve istediğimi yaparım.

Kadınların davranışlarını analiz etmek erkeğe acı verir. Beklentide olan erkeğe daha çok acı verir. Benim size önerim rahat ve eğlenceli olun. Kadınlarla tanışmak vs kolay ben size öğretiyorum yavaş yavaş. Bakın kadınlarla başarı %80 kendi içsel diyaloğunuzla alakalı. %20 dışsal etmenlerin toplamı. Kendi içinizde pozitif ve sevgi doluysanız kadınlarla ilişki kolay ama içiniz bir savaş alanıysa kadınlar canınızı çok yakacaktır.

Bana hala garip şeyler olur ama bunlar benim normalim. Mesela takıldığım tatlı bir kız bir anda soğuk davranmaya başladı hem de hiç bir sebep yokken gayette ilgileniyordum. Bir başka kızla iletişimimiz süperdi bir anda herşey bitti. Başkasıyla aşırı eğleniyorken boom kız gitti. Kadınlar gariptir adamım ne yapacakları belli olmuyor. Seviştiğim kızdan birisi geçen başka kızla sevişirken bana bizden olmaz mesajı attı yani beni terk ediyordu😂 düşünsenize duygusal beklentiye girdiğimde nasıl hissedeceğimi?

Kadınlar gariptir o yüzden kadınlarla ilgili düşünme. Sadece kendinle ilgili düşün. Kendi hayatını güzelleştir.

Ego tatmini ise oyunu öğrenen eziklerin duygusal ihtiyacıdır. Kadınlardan gelecek iyi sonuçlara aşırı ihtiyaç duyar ki kendisini iyi hissedip diğerkerine ispatlayabilsin.

Erkeklerin büyük çoğunluğu duygusal olarak muhtaçlık çeker. Güzel kadınlara aşırı değer atfederler ve onları elde edilecek bir ödül gibi görürler. Kadını kendinden değerli varsaydığı içinde  sıkıcı değersiz davranır kadınsız kalırlar. Egoları içinde kadını istediklerinden sonuca öylesine ama öylesine takıntılıdırlar ki asla eğlenceli ve havalı olamazlar. Olmak isteseler de olmaz.

Duygusal olarak kadınlara ihtiyaç duyan,kendini sevmeyen adam hayatta iyi şeylerle karşılaşmayacaktır. Kadınlar gariptir asla bilemezsin sonraki hamlelerini her zaman bir gizem hakimdir o yüzden onlara güvenip hayaller ve beklentiler kuramazsın. Ben kadınlardan seks beklentisi içerisine girmem işler o noktaya gelir veya gelmez. Ben işlerin o noktaya gelmeyeceğini anladığımda sırada ki hatuna geçerim. Kafam her zaman rahattır ve stres hissetmem. Duygularım pozitif tarafta benim yanımdadır egom ise görünmeyecek kadar küçüktür...





Tags:

Yorum Gönder

20Yorumlar

  1. Oyun dunyasıyla tanışmak herkeste aynı gelişiyor
    Ve oyunu öğrenince herşey düzelecek sanıyor
    Ama aksine dahada batıyor
    Çünkü oyunun mentalitesi fiyasko biri
    Kadını elde edilecek bir kale gibi gör ve onu etkilemeye çalış
    Tum güc işte böylece gidiyor
    Oyun dunyasında adamların %90u saçmalıyor
    Amanın ne taktikler ne taktikler
    Kızları güldürmeye çalışmak sözüm ona kızla dalga geçmeye çalışmak
    kız gibi naz yapmak absurd absurd muhabetler

    zaten oyun dunyasında ilk tanıştığımdada saçma gelmişt
    ama adamlar bu kadar yazmışlar çizmişler bir deneyelim hesabı deneyince
    gerçektende garip bir insan profili oluşuyor
    tabi bunun bir önemi yok ama heleki bu saçmalıklardan sonuç beklemek dahada saçma

    dış ortamların olayı gidip konuşmaktan ibaret zaten ilerleyeceği varsa ilerliyor bitecekse bitiyor yani temiz iş

    ama sosyal ortamın olayını hiç çözemedim
    sosyal ortamda tek kıza yazılsan zaten uğraş dur
    olsada o kızdan ayrılmaya kalksan oda ayrı bir dert

    ne varsa dış ortamlarda var
    o yuzden sosyal ortamda erkeklerin bunalıma girmesini anlıyorum

    YanıtlaSil
  2. Duygusal muhtaçlık veya fiziksel, ne olursa olsun bi gerçeklik,düşünsene atıyorum öyle bir evrimleşmişiz ki ortalama ve üstü bir erkekseniz tüm dişiler size ilgi duyuyorlar ve istenilen,bu konuda endişesi 0'a yakın bir cins oluyosunuz.Eğer ki boyle olsaydı zaten bu kadar muhabbete gerek kalmazdi.Daha önce de yazdığım gibi bu muhtaç olma ama karşı cinsin muhtaç olmayanı arama isteme paradoksunun çözümü ben kafamda nasıl görüp kendimi nasıl inandırıyorsamdan çok bu işin kabul edilip realist bi şekilde davranilmasiyla mümkün,ama burada ki püf noktası bu muhtaçlığı yaninda getiren durumun eğer ki ölecek olsak hiçbir değerinin olmayacağının bilinci ve yeri geldi mi kendinden bile vazgecebilme(aşağılık,muhtaç gorulmeme adına)feragat edebilme iradesini,cesaretini gösterebilmek lazim,bu da olmuşluktan çok devamlı kendini yenmeyi gerektiren ve metamorfoza atıf yapan bir gerçeklik(evrimin getirdiği).Bu işin teorik tarafı yoksa pratikte davrandiginin karşıtı bir durum getirmiyo,yalnızca o pratikteki davranışın(başkasını sallamama,cool olma vs.)bu mind setle daha otantik ve içten gelen(isteyerek yapilan ,bi ödevden ya da duyum olarak işe yararliligindan yapilan birşey olmasından çok)birşey olacaktır.

    YanıtlaSil
  3. Dostum gencken sende bu sacma davranislarda bulundugunu soyluyorsun. Su anda bende bu duygusal muhtaclik icindeyim hatta oyleki su son 1haftadir gulmedim bile psikolojik olarak cokuyorum her gecen gun kurtulmaya calisiyorum ama cok gucsuz kalmisim

    Resmen her saat basi bloga bakiyorum benim icin bir yazi var mi diye.

    Kurtulmak istiyorum napmam lazim hic bir fikrim yok. Yardimsiz yapamiyacam sanirim enazindan uzun surucek kendi basima kurtulmam.

    Ozel olarak konusmayi cok isterim benim gibi olan baskalari icinde cok yararli olur. Cok farkli bir sey yasamiyorum gerci ama. Yinede bunu konusabilecegim bir dostum olmadigi icin yalnizlik iyice kiriyor


    Eger konusmak ulasmak istersen bi yorum birakabilirsin zaten her gun bakiyorum bloga ulasmak iste!ezsen de canin saolsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimse sana yardım edemez. Bunu kendin için sen yapmalısın. Zaman alan bişey ama buna değiyor. Bazen yıllar alabiliyor. Dış dünyadan gelen etkilerin duygularına etkisini minimuma indirene kadar da sürecek. Bende de öyleydi. Üzüntü depresyon depresyon depresyon..... ama şuanda keyfim hep yerinde acılar güzel günleri doğuruyor.

      Sil
    2. Nasıl bir yol izliyecegim bilmiyorum. Bir yol izlemem gerekiyor mu onu da bilmiyorum. Zamanla geçicek mi kendim mi bir şeyler yapacagim hiç bir fikrim yok. İşin kötü yanı ben şubat ayından beri birçok kaynaktan the red pill mgtow yok oyun bilmem ne diye okadar çok şey okudum ki tekrardan şubattaki başlangıçtaki halime dönmek çok üzücü

      Sil
    3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    4. Saçmalama dostum kendine gel senin tel ilacin biraz sosyallesmek o olsa bi goreceksin hersey daha guzel olacak imkan yok mu cik disari kizlarla konus set ac o kadar sey okumussun dediklerine gore herkesin kendi derdi var sana zaman ayiracak cok az adam var dediklerimi yap sadece sosyalles oyundaki gelismeni sahaya aktar kizlarin ustunde dene telefon iste vs vs yardimci olmak istedim teldeydim yazim yanlislari icin affola

      Sil
  4. Muhtaçlık tamamen içsel bir olay
    Dışsal şeylerle bağlantısı pekyok
    Yakışıklı zengin olup muhtaç olan erkekleride biliyorum
    Kızlarda ise muhtaçlık hissi asla yok bu konularda
    Çunku heryerden yağıyor
    Açık ve net belirteyim hiçbir erkeğe bir kıza yağdığı kadar talep yağmaz
    Ancak ünlü falan olursa onlarında oranı zaten %1i geçmez
    Yani erkeklerin %90una yağmur gibi talep yağmaz
    Erkeklerin kızlara kızların erkeklere ihtiyacı vardır ama muhtaçlık apayrı bir olgudur

    YanıtlaSil
  5. Daygame'e nerden basamaliyiz acikcasi daygame konusunda cok cekingenim :D

    YanıtlaSil
  6. Daygame beğendiğiniz kızlarla gidip konuşmaktan ibaret
    Yani öyle aman aman buyuk bir olay değil
    Tek yapmanız gereken gidip bunu yapmanız
    Bunun başkada bir yolu yok
    Evet bazen çok kötü hissedeceksiniz bazense bulutların ustunde uçar gibi
    Bir noktadan sonra ise artık kızların tepkileri sizi pekte etkilemeyecek ve keyfinize bakmaya başlayacaksınız

    YanıtlaSil
  7. Jx romeo ilgilendiğin tek şey kız meselesi mi? Sanmıyorum, erkeklerin ilgi çekme nedenini biliyoruz ama bunu yapmalı mıyız nasıl yapmalıyız, sosyal medya nedir bunun hakkında kimseden bir yazı okumadım. Tecrübelerini dökmeni isterdim bu konuda.

    YanıtlaSil
  8. İnsanın 2 dürtüsü vardır biri yaşamak biri sex
    Erkeğinde 2 isteği vardır biri para biri kadın
    Zaten dunyada başka ne varki
    O yuzden tabiki blogta bununla ilgili olacak gayet normal

    YanıtlaSil
  9. sorun tam olarakta o zaten
    hiçbirşey okumanız gerekmiyor sadece harekete geçin
    ister herşeyi okuyun ister hiçbirşey okumayın %100 diye birşey yok
    Ama sizde çoğu kişi gibi gittiğiniz her kızı tavlama derdine düşmüşsünüz
    Bunlara hiç ihtiyaç yok yılmadan sadece hareket edin

    YanıtlaSil
  10. Daygame Adımları
    1.Beğendiğiniz kızı görmek
    2.Beğendiğinizi kızla gidip tanışmak
    3.Beğendiğiniz kızla sohbet etmek
    4.Beğendiğiniz kızla samimiyeti ilerletmek
    5.Beğendiğiniz kızla yakınlaşmak

    Sıralama hep aynı sonuçlar ise değişkendir

    YanıtlaSil
  11. Hocam herşey tamam ama seks yok.Problem nerde bilemiyorum
    birde seks lokasyonu problemim var
    kendi evim yok bu durumda olaki seks olursa ne yapacım oda belirsiz
    otelmi yoksa olursa kızların evi falanmı
    bu konularla ilgili deneyimlerinizi fikirlerinizi yazabilmrisniz

    YanıtlaSil
  12. Dostum okuduğunu anlamama problemin mi var? Yazı muhtaçlıkla ilgili sen aşırı muhtaç yorumlar atıyorsun. Psikolojini düzelt diyorum sen seks yok diye gelmiş zırlıyorsun. Bu kafayla hayatta sana başarılar.

    YanıtlaSil
  13. Cesaret ile ilgili bir yazı yazsan fena olmaaazz

    YanıtlaSil
  14. Yazını okuduğum her satırda kendimi gördüm. Şuan duygusal muhtaçlık yaşıyorum ve erkek üzerinden anlattığın olayı bir kadın olarak bizzat yaşıyorum işin özü en çokta kendi kendimize acı yaşatıyoruz ama bunu nasıl gidereceğimi bilmiyorum . Egomu nasıl yenebilirim bilmiyorum

    YanıtlaSil
  15. bunun altından kalkılmaz da şimdi.. hepimiz biraz egoistiz alında.

    YanıtlaSil
  16. bir kadın gözüyle değerlendirdiğimde bazı noktaları gerçekten haklı buldum. mesela ilişkilerde ego tatmini için kendisine ödül olarak seçtiği mükemmel kadını elde etmek ve bunun için kadını bunaltmak, beni nasıl sevmezsin ben sana tapıyorum sen de bana tapacaksın vesair gibi tavırlara girmek; bazı kişilik özelliğine sahip erkeklerde yaygın ve bu erkekler de narsistik komponentleri güçlü erkekler aslında sanılanın aksine.

    ben de bir önceki erkek arkadaşım hakkında böyle düşünmüştüm: beni ego tatmini için kendine ödül olarak seçmiş hatta beni tanımayan erkek arkadaşlarıyla bu hoşlantıyı bana açılmadan 1.5-2 YIL önce paylaşmış ve görüşmeye başlayınca hemen yetiştirmişti arkadaşlarına; sanki şunu demek istiyordu:
    "bakın ben de kız arkadaş yapabiliyorum hem de hiç birinizde bundan yok" fiziksel özellikleri ile ilgili kaygıları olan muhtemelen de birçok -GÜZEL kadın- tarafından çekici bulunmamış biriydi. o da arzulanmak istemişti. tıpkı bir zamanlar annesi onu nasıl koşulsuz sevdiyse şimdi bir başka yetişkin kadın onu arzulamalıydı.

    bana açıldıktan bir süre sonra şöyle demişti: "ben de senin benden hoşlandığını düşünüyordum aslında bir zamandır"... :) duyduğum en amatör laflardan biriydi.. sonrasında da ilgimi kaybetmeye başlayınca "beni seviyosun ama kabullenemiyosun"a dönüştü. birçok kadın ve dahi erkek tarafından amiyane tabirle _yıkık_ olarak değerlendirilecek bir laf neresinden baksanız.
    ama şunu demek istediğini düşünmüştüm alt mesajdan: "beni nasıl sevmezsin, beni sevmene çok ihtiyacım var ve sevmeme ihtimalini düşünemiyorum. seni sevdiğim kadar senin de bana misliyle karşılık vermen lazım yoksa kimse tarafından asla sevilmeyeceğim. seni kaybetmekten öyle korkuyorum ki sensiz kalmak düşüncesi beni delirtiyor."

    bu tarz ifadeler kadınlarda partnerlikten çok ANNElik hissi yaratır canlar. hangi tip kadın olursa olsun. annenizden beklediğiniz tarzda çocuksu bir sevgi ile sevilmek istiyorsunuz aslında bunu yaparken.
    kadınlar için daha zor bir durum çünkü kadınlar için sevgi hem anne hem partner olarak bölünür, anne olmasa bile içgüdüsel bir durumdur. demiyorum ki sevdiğiniz kadına sevdiğinizi söylemeyin. söyleyin aynı şekilde karşılık vermesi için beklentiye girmeyin çünkü kimseyi olmayan hisleri için sevdiğini söylemye zorlayamazsınız ya da birşeyler verip paylaşıp şimdi de sen bana aynısını söyle diyemezsiniz. derseniz fena çakarsınız. bu durum sadece erkekler değil kadınlar için de geçerldiir bu arada. İNSAN için geçerlidir.
    sevin, ifade edin, emek verin.. karşılığı olur mu olmaz mı diye endişelenip hayata kahretmeyin. eğer karşılığı yoksa zaten onu zorla elde edemezsiniz, demek ki uygun değilsiniz. kadın isterse verir sevgisini, ve dahi erkek de öyle, hatta çocuk hatta hayvan da.

    KADINLAR SEZGİLERİ KUVVETLİ VARLIKLARDIR, İÇİNİZİ SİZDEN BİLE ÖNCE GÖREBİLİRLER.
    O YÜZDEN OLMAYAN SEYİ VARMIŞ GİBİ GÖSTERMEYİN, KENDİNİZ OLUN RAHAT OLUN VE SEVMENİN KEYFİNİ ÇIKARIN Kİ KARŞI TARAF DA SİZİ SEVMENİN ÖZGÜRLÜĞÜNÜ YAŞAYABİLSİN...
    O ZAMAN BİRBİRİNİZE VEREBİLECEĞİNİZ GÜZEL ŞEYLERİN OLDUĞUNU ZAMANLA ANLAYACAKSINIZ İKİ YETİŞKİN VE ARZULANABİLİR BİREY OLARAK.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder