Duygu Yelpazesi

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
5
    Erkeklerin kadınlarla iletişimini ve ilişkilerini negatif etkileyen en büyük etkenlerden bir tanesi hakkında yazıyorum.

    Erkekler bildiğimiz üzere iletişimlerini daha basit kodlamalarla iletirler. Erkeklerin birbirleri arasında ki bu kısa kodlamalı iletişim iş hayatı, askeriye, devlet işi gibi her yerde etkilidir. İletişim amacına uygun ve bir sonuç odaklıdır, çözüm odaklıdır. Duygusal etkileşim erkeklerde kadınlara göre daha azdır.

Kadınlar duygusal evet bu klasik bir şey ve söz konusu ilişkiler olduğunda kadınlar tamamen duygusal düşünüyorlar. Kadınların "duyguları yaşamak ve hissetmek istemesi" ilişkilerin her şeyini basitçe açıklıyor.

    Erkeklerin çoğu kadınlara "duygu yelpazesinde ki duyguları yaşatmıyor".
Kendisini efendi/iyi erkek olarak tanımlayan erkeklerin de en büyük hatalarından  bir tanesi kadınlarla fazla sıradan şeyleri konuşmalarıdır, fazla mantıklı ve düz şeyler. Bu yüzden kadında her hangi bir "uyarılma" yaratamıyorlar.

    Eğer kadınlarla iletişiminizi geliştirmek istiyorsanız kadınlara duyguları vermek zorundasınız. Kadınların duygularını bir problem olarak görmeyi bırakıp bunun onun için iyi olduğunu anlamalısınız. Kadınlara bu konuda yardım edemezsiniz. Kadınlara sadece  pozitif ve negatif duyguları yaşatmayın ikisi bir arada olmalı. Bir filmi etkileyici kılan nasıl yoğun duygu değişimiyse sizin karakterinizi kadın deneyimlerken de bir sürü duygu yaşamalıdır.

    Kadına duyguları vermezseniz kadın gider. Burada önemli olan kadının bir çok duyguyu iyi kalibre edilmiş şekilde yaşamasıdır. Sadece negatifleri yaşarsa kadın boğulacaktır, sadece pozitifleri yaşarsa sıkılacak. İyi çocuklar çoğu zaman sadece pozitifleri yaşatıyor , bende iyi bir adamım sadece ne yapması gerektiğini bilen türden.

    Kadına sürekli bir duygu selini yaşatmalısınız ve bu duyguları sizin de yaşamanız güzel tek bir şartla "duygularınız sizin yanınız da" olacak. Duygularınız sizi depresyona sürüklediğinde bunu engellemeniz gerekiyor.

    Kadınlarla her iletişiminiz bu duygu yelpazesi modeline uygun olmalı. Sürekli pozitif negatif duyguları kadın yoğun olarak yaşamalı ki sizinle aşka ve tutkuya gelebilsin.

    Uzun vadede kadınların duygusallığının dengesizliği "toksik duygusallık" erkeği yorabilir o yüzden evlilikler ve ilişkiler bitiyor.

    Kadınlar erkeklerden ×100 kat daha hassas yani etraftan kolay etkileniyorlar. Bunu iyi anlayın ve kadınlara farklı duyguları yaşatmayı ihmal etmeyin. Kadınlarla ilişkiler = duygular ve hisler.

    Enerjinizin ve kendinize olan inancınızın yüksek olması kadınlarla ilişkinize yardımcı olacak. Modunuzda olmanız da öyle.

Kadınlara ilk tanışmada negatif veya pozitif deneyim yaratmak karakterinize kalmış bir şey. İkisi de güçlü duygular. Kadına çok yoğun duygular yaşatırsanız duygu karmaşasından beyinleri yanabilir aman dikkat😂

    Feminen tarafın dengesizliği ve kontrol edilemezliğini sevmeniz anlamanız önemsemeyi bırakmanız lazım. Tüm her şeye rağmen duyguların dünyası karanlıktır ve bu kadınları anlamanın önüne perde çekiyor. Biz insanlar duygusal olarak algılıyoruz dünyayı ancak unutmayın erkek olarak duygularınız sizi ZEHİRLEYEBİLİR. O yüzden dikkatli olun duygu seline kendinizi kaptırıp platonik bir romantik olmayın😉

    Sizin işiniz duyguları kadına yaşatmak ve kendinizi sadece pozitif duyguların tarafında tutmak. Negatif duygulara asla gitmeyin. Asla negatifleşmeyin.

    Peki kadına bunu nasıl yaşatacağız diyorsanız her şekilde her yerde kolayca yapabilirsiniz. Mantıklı düşünmeyi bırakın ve iletişiminizi sözel ve sözel olmayan seviyede duygulara hitap eden şeylere çekin. Okuyucularımın zeki ve kafası çalışan tipler olduklarını tahmin ettiğim için gereksiz detaylara girmiyorum. Kafanızı çalıştırarak bunu iyi anlayıp her şeyi daha ileri bir seviyeye getirirsiniz.


Bir erkek için "mükemmel ilişki" ilk 2 dk da seks olandır. Yani
+merhaba ben x
-merhaba ben y
+seks yapalım mı
-olur.

    Erkek için en mükemmeli en hızlı en basit ve en emek gerektirmeyenidir.

    Kadın içinse içerisinde yoğun duygular olan kolay olmayan git gelli negatif ve pozitif vs. Kadınlar bu duyguları deneyimlemek istiyorlar. Piçleri sevmelerinin nedeni onların negatif duyguları iyi çocuklardan daha çok yansıtması. Negatif duygular kadınlar için iyidir ANLAYIN. Kadınlara duyguları yaşamalarına izin verin yoksa sıkıcı bulurlar sizi...
Tags:

Yorum Gönder

5Yorumlar

  1. Kadınlar üstinsanı ararlar ve onu oluşturacak ortam için farkında olmadan tekil veya grup halinde erkeği buna zorlarlar.Biyolojik olarak istediği neslin devamı ama en derinde mümkün mertebe olabilecek en kaliteli şekilde devamıdır.Burada akıllara hemen ırksal ve doğuştan gelen üstünlük yanılgısı gelir ki böyle değildir işin aslı.Çünkü üstünlük elle tutulamayacak kadar hareketli bişeydir asla kişi olmuş olamaz bir şeyde veya konu da.Bu da tabi ki beyin için geçerli yoksa dış görünüş falan o kadar da önemli değil %20 kadar erkekteyse &80 yani tam tersi gibi.Bu da oluşturulacak çocuğun genini neyle oluşturacağına bağlı bir çeşit genetik kod insan da.Kadın cinsi dürtüsel olarak herşeyi bu bağlamda yapar ama insanoğlu geliştirdiği beyin sayesinde dürtülerinin önüne geçebilecek anlık veya vadeli planlar yapabilecek şekilde evrilmiş.Bu insanın düşmanı aslında hemde aşması gereken ama geriye yani hayvana doğru değil ileri doğru.Mesela yaşama dürtüsü karşısında bu beyin sayesinde intihar edebiliyor insan fakat beynin kullanılmadığı bir canlı olsaydı insanın hayvandan farkı kalmazdı.Bunu aşmakta sanırsam beynin dürtüsel bölümüyle mantıksal bölümünü tekmiş gibi kullanıp geliştirebildiğin bir beyin yaratmakla ya da kendini buna alıştırıp zorlamakla alakalı,tabi bu da başta bilgelik sonra full yaratıcılık gerektiren devamlı kendini yaratıp durağan ve sıradanlığa kaptırmamaya direndiğin bişey.Zaten varoluşsal olarak insan kendini anlayıp bu dediğime yönelebiliyor ve yaptığı ısmarlamadan çok istediği için oluyo.Yoksa bu bloğun konu başlığı çerçevesinde bakarsan abi banane ben bi tane bulayim yeter ya da beceriyimde gerisi boş falan kafasında olursa olmaz daha çok tüm kadınların ister evli olsun ister kız çocuğu ister kendi kızım benim yaptığım ya da olmuş olduğum şeyden etkilensin ''hayran olsun'' kafasında olması lazım bu da ''bi şeyden dertli olan ve kendi potansiyelini ve rahatlığını %100 seviyesinde kullanabilen'' kişi için kendiliğinden tüm sorular cevap bulacaktır demek aslında.Tabi genede bunlar en önce kendini fizyolojik,zihinsel ya da ruhsal olarak &100 ünü kullanmanı ve kendin gibi olamamanı sağlayan bi derdin varsa ya da hayati ihtiyaçlarını gidermede sıkıntılıysan senin için 2. planda olacaktır ve değeri pek olmayacaktır,aynı schopanhauerin o kadar şey anlatıp eğer ki sağlığınız yoksa tüm bu anlattıklarımın bi önemi de olmayacaktır sizin gözünüzde demesi gibi.

    YanıtlaSil
  2. Blogda bazı yorumlar o kadar ciddiyetle yazılıyor ki şaşırmamak elde değil kadınlar konusunda bu kadar ciddi ve bir işte çalışıyor gibi olmak sıkıntılı bişey 😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kafadan senin bu blogu okuyup bu yorumu yazman da aynı şekilde :D

      Sil
  3. Bazen oturup düşündüğümde, neden yaşadığımı, yarın sabah kalkmam için nasıl bir gerekçem olduğunu sorguluyorum. Tüm bu arkadaşlık, sevgililik, fuckbudy vs. üzerine düşünmek felan çok boş geliyor. Kendimden çok daha büyük bir amaça bağlı olmam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Mesela insanları düşünüyorum. Erkekler 1-2 tane boya güzelini tavlamak için kırk takla atıyor, kızlar yakışıklı, çekici erkeklerin ilgisini çekebilmek için, onları ellerinde tutabilmek için türlü oyunlar oynuyorlar. Ne için ? Kocaman bir hiç. Başka insanların hayatlarına dokunmak bir yana dursun, kendi hayatları için bile hiçbir şey yapmıyorlar. Kendi hayatları için yaptıkları herşey, içten içe, alttan alta hep karşı cinsin ilgisini çekebilmek adına yapılmış şeyler. Yaşadığımız çağın çok çok gerisindeyiz, gördüğüm kadarıyla yetişmek için -küçük bir azınlık dışında- pekte birşey yapmıyoruz.

    Belli bir dönem red pill yazılarına kafayı bozmuştum. Daha öncesinde de okuduğum bazı yazıların üstüne red pillde eklenince karakter yapımı kendi isteğimle tamamen değiştirmeye çalıştım. Emanet gibi durdu üstümde tabii. Üzerimdeki kibarlığı, nezaketi atamadım. O cool, karizmatik, çekici erkek olamamıştım. Şimdi dönüp baktığımda bende feci saçmalamışım. Şimdi kendi özüme dönüp, kendi yolumu çizmek istiyorum.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder