A'dan Z'ye Pick-Up - Sataşmak (Teasing)

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
3
Sataşmak flörtün en önemli öğelerinden bir tanesidir. Kadına sataşmak onunla dalga geçmek fazlasıyla önemlidir. Bu efendi erkeklerin hiç yapmadığı bir şeydir çünkü onlar negatif duygular vermenin önemini bilmiyorlar.

Çocukken erkekler doğal olarak sataşmayı çok yaparken olgunlaşan erkeklerin yapmaması inanılmaz bir hata. Sanki doğamızda var ama unutmuşuz bastırmışız gibi bir şey.

Kıza sataşmanız ve dalga geçmeniz ona "güzelliğinden etkilenmedim ve senden daha yüksek değerliyim" mesajını bilinçaltına veriyor. Kadınla ve onun yaptığı bişeyle belirli seviyede komik şekilde dalga geçin. Asla sert ve kırıcı olmayın iyi ayarlayın seviyeyi aşırıya kaçmayın.

Kıza bu kıyafeti hiç giymemelisin bence demek veya bunun gibi eğlenceli sataşma örnekleri yapmalısınız. Unutmayın negatif duygular pozitiflerden güçlüdür.

Bazı örnekler vereyim daha iyi anlamanız için;

-Sen cadıya benziyorsun erkekleri üzen tiplerden

- Çok tehlikeli psikopat bir şeye benziyorsun aman uzak durmalıyım

-Hiç masum bir kıza benziyorsun kim bilir kaç tane erkeği kullanıp attın

-Yanlış bir şey yaptığında : aferin aferin süpersin kırsaydın vs.

-Yanlış mesaj yazdığında veya konuştuğunda ; tamam bu kadar heyecanlanmana gerek yok bende normal insanım vs

-Bir fotoğrafı hakkında şuna benziyorsun diyip komik bir tasvir atmak. Ben geçende bir kıza söylemiştim, kız sürekli dövmesini gösteren fotoğraflar atıyordu bir tanesinde atmamış. Bende direkt dövmeyi göstermeyi unutmuşsun aman böyle hatalar yapma dikkat et yazmıştım😂

Yaratıcı olup daha yüzlercesini duruma göre kullanabilirsiniz. Sosyal zekanızı geliştirin.

Yorum Gönder

3Yorumlar

  1. Pick-Up ' ı eğlenceli yapan şeylerden biri

    YanıtlaSil
  2. Nick Vujicic'in evlenmiş olduğunu öğrendiğimden beri ilişkilere bakış açım değişti.

    YanıtlaSil
  3. Dostum ben redpill kafasından bir türlü çıkamıyorum ve ne yapmam gerektiği hakkında da pek bir fikrim yok. Kadınların senden daha iyisini bulunca aldatacağı gibi şeyler kafama öyle bir yer etmiş ki, bir yandan materyalist ilişkiler yerine Barış Özcan(tanıyorsundur muhtemelen)'ın ki gibi bir evlilik yapabileceğim kadın profilini aklımda canlandırırken diğer yandan böyle bir kadın olmadığı (olanlarında kendine pek bakmadığı ve zihinsel olarak doyursa bile görsel olarak hiç tatmin edici olmadığı), olabildiğince çok kadınla birlikte olmam gerektiği, hatta kadın ilişkileri bir yana küçüklüğümden beri hayalini kurduğum Tarihçi olma fikrinden sırf o kadar da çok kazandırmayacak diye vazgeçme durumuna geldim.

    İhtiyacım olan şey kesinlikle olmadığım biri gibi davranarak kadınları etkilemek ve birden çok materyalist ilişkiye girmek olmadığını biliyorum. Ancak bunun tam tersi, mesela yukarıdaki arkadaşın verdiği örnekteki gibi, kolları ve bacakları olmayan bir adamla mutlu bir evlilik yapabilecek, IQ seviyesi instagramda kendi kendini teşhir eden gerizekalılardan daha yüksek bir kadın var mı ?

    YanıtlaSil
Yorum Gönder