A'dan Z'ye Pick-Up - Yüksek Değer Gösterimi(DHV)

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
5
Kadınlar evrimsel süreçler tarafından üreme değeriyle ödüllendirilmiştir. Bu değer kadınların hayat boyunca değerini ve yaşam potansiyellerini etkiler. Gençlik ve çekiciliğini kadın tamamen üreme değeri üzerinden alır. 20 yaşında ki bir kızın instagramda 100k+ takipçiye ulaşabilmesinin nedeki budur.

Erkekte üremeden değer alsa da bu kadına göre çok daha kısıtlıdır. Yani çok yakışıklı bir erkekle çok güzel kadının değerleri eşit olmuyor kadın çok daha avantajlı bir değer hiyerarşisinde yer alıyor. Bunu tinder da yapılan bir sosyal deneyde kolayca ispatladı. Erkek için üreme değerinin önüne geçen daha önemli bir değer alanı var; Hayatta kalma değeri. Yani erkeğin asıl değeri hayatla nasıl baş ettiği,kim olduğu,neye sahip olduğu,neler yaptığı ve hiyerarşi de ki konumu(statüsü)

Hiyerarşik yapıda altta olan erkekler(beta ve omegalar) kadınlar tarafından pek çekici bulunmaz çünkü değer takasında yani masaya kadın seksi koyduğunda erkeğinde koyacak bişeyleri olması gerekiyor. Seks kadın için kazanmak olacaksa sizinle seks yapar, kaybetmek olacaksa asla yapmayacaktır.

Oyunda ki en önemli şey "Yüksek Değer Gösterimi"dir. Yani kadına sizde bazı değerlerin olduğunu ve bu değerlerle kadının hayatına katabileceğiniz çok şey olduğunu kadın fark ettiğinde sizi çekici bulacaktır.

Oyunda DHV yapmak açıkçası aşırı önemlidir. Kadın sizin değerinizin kendi değerinden daha yüksek olduğunu bilmek zorunda. Bu öyle olmasa bile kadına öyle hissettirmelisiniz. Bunu da yüksek değerli erkek davranışlarını öğrenip,kopyalayarak ve onları içselleştirerek yapacaksınız.

DHV'ler hayatla ilgili her şey olabilir; danstan müziğe, gezdiğiniz yerlerden vs ama oyun için özel tasarlanmış DHV kalıplarını anlamalısınız. Yani kadına yüksek değer göstermek için dolaylı şekilde bir gösterim yapmalısınız. Mesela arabası ve bir yerde statüsü olan erkeklerin çoğu direkt bunları anlatarak kadına kendini satmaya ve onu etkilemeye çalışır. Bu düşük değerli bir hareket. Kadın sizin değerlerinizi dolaylı şekilde fark etmek zorunda, doğal olan budur. Yani kadına ayda 10.000 tl kazanıyorum, 200.000tl lik arabam var ve şunları vs yapıyorum diye anlatarak DHV yapamazsınız.

Dhv mantığını iyi anlayıp içselleştirmelisiniz. Kadın sizde değerin olduğunu bilmeli ve bu değerleri gösterecek zaman ihtiyacınız var. Kadınlarla ilişkilerinizi çok kolaylaştıracak bir şeydir yüksek değer. Kadın sizi yüksek değerde görürse işinizi kolaylaştıracak ve kapılar size daha kolay açılacaktır. Düşük değerde görürse ise mesajlarınıza cevap vermez, sizinle buluşmaz. O yüzden DHV mentalitesini anlayın ve kullanın.

Hayatınıza yeni değerler katmaya özen gösterin. Erkeğin değeri zamanla ve yaşıyla artar aklınızda olsun. Kadınları çeken şeyde bu değerlerin fazlalığıdır. Sizin hayatınız nasıl pozitif ve güzelse kadınlarda bunun bir parçası olmayı isteyecektirler. O yüzden sürekli bir çok şeyi geliştirmeye ve hayatınıza yeni şeyler katmaya başlayın.

Dhv hikayeleri kadının bilinçaltına bir olayı anlatırken orada ki bazı vurguları da anlatmasıdır. o yüzden iyi düşünülmüş bir hikaye işe yarar.

Sosyal medya hesaplarınız,giyiminiz,davranışlarınız da değerinizi belirlemekte çok önemlidir. Bir erkek olarak hayatta kalma değeri(survival value) sahipsiniz ve bu sizin işiniz. Bu değeri arttırmak bir erkek için aşırı önemli.

Yorum Gönder

5Yorumlar

  1. Asıl değer genetik yani dna ve rna ların durumu.Diğeri hayatta kalmayla alakalı ve bu günümüzde temel gereksinimler bakımından bi şekilde illa ki karşılanabiliyo, kadınlarda çalışıyo vs.Yapılan bi araştırmaya göre günlük tecrübelerin dna ve rna da devamlı değişikliğe sebep olduğu görülmüş yani durağan değil devinimli bir durum ve kadının da erkeğe tamam olmuş bu dememesinin hep dahasını beklemesinin sebebi de bu.Komedinin konusu buradaki yanlış anlama mesela,yani görgüsüzce maddi statüsüyle herşeyi elde edeceğini zannedip kuşkusuzca kadına böyle yaklaşıp gayet net ve oyun da oynamıyoken ret cevabı alması ve nedenini anlayamaması.Bu tabi ki maddiyat,imkan kötüdür demek değil,sadece asıl emel ve hedef noktası olmamalıdır.Belki maddiyat doğacak bebeğin(herşey oluşturulacak bebekle alakalıdır bilinçli ya da bilinçsiz)bazı imkanlara erişimini kolaylaştıracak ve onunda yetkin olabilmesini sağlıyacak gibi görünse de imkan anlamında,bu günümüzde çok da fark yaratmayacak bi noktaya geldi,mesela piyano çalmayı öğrenmek beynin 2 tarafını da çalıştırır ve aradaki bağlantı noktasından bu 2 tarafa geçişin kolay yapılmasını sağlar,yani insanı geliştirir.Ama buna ulaşım çok kolay artık çünkü teknoloji gelişti,çok ucuza mini bi org alınabilir ya da pcye indirdiğin bi programla dahi öğrenilebilir,tabi burda fark yaratan bu şeye karşı duyduğun istek olucaktır.Dolayısıyla günümüzde de ''aşk'' birlikteliği denebilecek ve statünün pek öneminin kalmadığı birlikteliklere eğilim artıyo ve zamanla daha da artacak,tabi işi ne istediğini bilmeyen sadece eğlenmek ve hava atmak için yaşayan dejenere attention whore'ları saymazsak.

    YanıtlaSil
  2. Dostum hala bazı hatalar yapıyorsun bana göre. İlk olarak en kökene inelim. Erkeğin üreme potansiyeli çok yüksektir binlerce çocuğu dahi olabilir. Kadının ki kısıtlıdır en fazla 10,15 çocuğu olabilir bu yüzden erkekler niteliğe çok takmaz vur kaç yapabilir yada kısa süreli ilişkiler onun için iyidir. Ancak dişiler niteliğe çok takar zaten nicelikten kazanamıyorum öyleyse nitelikten kazanarak en kaliteli genlerle eşleşerek genlerimi yaymalıyım der. Bu konuda para bana göre + etki yaratmaz ancak onu kazanma yeteneği (ticari zeka, sinsilik vs. ) çekicidir. Temelde bir erkeği kaliteli kılan şey %90 karakteri %10 dış görünüşüdür.(aşağı-yukarı) Erkek kendini değerli hissediyor, özdeğerini koruyor, öz saygısını kimse karşısında kaybetmeyerek asilce davranıyorsa. Dişinin shit testlerini geçiyorsa ki buda umursamazlık,özsaygı ve baskınlıkla olur. (shit test yapan dişi kalitesizdir kaliteli olanları analizle de anlayabilir ve shit test temelde insanlığa zarar verir çünkü erkeği betalaştırır, ölü adama çevirir.) ancak şu var çoğu erkek pua vs. okuyup öyle olmasada öyleymiş gibi yapıyor ama bilmiyor ki iletişimde %90++ bilinçaltı önemlidir ve sen rol yaparak biraz zor kandırırsın (miniboy beyinli kezoları kandırabilirsiniz) eğer gerçekten dişiyi etkilemeyi sikine dahi takmayan, hayatına odaklı, özdeğeri, özsaygısı, özgüveni, cesareti yüksek bir erkekseniz ve dışarıdakileri etkilemek için kılınızı kıpırdatmaya gerek görmeyip aşağılık komplekslerinizi sildiyseniz (toplum tarafından hatta aile anne vs. tarafından beynine kazınan) dişinin bilinçaltı seni üstün görecektir ve sana kölelik yapması gerektiğini düşünüp boyun eğecektir zaten o bunun için yaratılmıştır en üstün erkeği bul ve onla eşleş dişinin hayatı bu amk kendi düşüncelerimi karaladım dostum eleştirilerini beklerim demek istediğim evet dişilerede bakmalıyız ama şu özdeğer nasıl içselleştirilir özgüven nasıl çelik gibi olur bunlara odaklanmandan yana ama gerçekçi bir şekilde aksi taktirde kişisel gelişimcileri geçemeyiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam güzel yazmışsın.Para etki yaratır ama yarattığı etki farklıdır.Cinsellikte 2 bileşen var biri yetkinlik diğeri sürdürülebilirlik,aslolan yetkinliktir o yoksa sürdürülebilirliğin bi değeri kalmaz ama yetkinlik varsa(burada sürekli bişeymiş gibi kabul edelim) sürdürülebilirlik de belli bi önem kazanacaktır.Bu nokta da işin içine temel ihtiyaçlar girer işte barınma,güvenlik vs.Mesela mümkün mertebe insanlarla aynı imkanlara ulaşmak da önemlidir zevkler,hobiler konusunda ve bunlar yoruma açık olarak sosyal temel ihtiyaçları şekillendirecek şeyler de olabilir.Mesela hayatında denize gidememiş bi insanla tatil yapabilen arasında fark olur,bu fark yapılan aktivite,bu aktiviteye hakim olma,sosyal ortamda bunu kullanabilme gibi değişik faktörlere sebep olur fakat ucuz bi yerde yüzenle ibiza da yüzen arasında aktivite olarak fark olmaz,aynı lüks bi restorantta 600 liraya bişey yemekle 8-10 liraya bildiğin bi yerden yediğin yemek arasındaki fark gibi.Tabi mekan lükslüğü ve bunun bişey katıp katmadığı ayrı konu burda dediğim yüzme aktivitesi sadece.Özünde vurguladığım nokta kişinin statüsüne değil de bizzat bilgisine algısına katabileceği bi imkan olabilecek olması.Şimdi bu yetkinliğe gelirsek bu aslında stabil bişey değildir ve hep ihtimal dahilinde olup asla olmuş olunamayan bişey aynı bisiklete binmek gibi.Tabi bu noktada önemli olan bakış açısı çünkü bakış açısı olmadan yapılan eylem kopya ve bilinçsiz olabileceğinden yetkinliğe fayda sağlamayan eylemlerde olabilir.Bu bilinçlilik hali ödev misali değil de isteme üzerine olmalı(bi bakıma bilinçaltı) en etkili isteme fişekleyicisi de yedirememek,yani yaptığını,kendini tekrar etmeyi,devamlı yaratıcı bi eylemde bulunmamayı sözsel de olabilir bedensel de kendine yedirememek,kendini beğenmemeyle ya da asla oldum dememeyle sabit stabil değil perspektifsel bakabilmeyle alakalı bişey.İşte bu noktada işin içine hiç bi boka yaramayan kişisel gelişim kitapları değil de felsefe girer,özellikle nietzsche okumanı tavsiye ederim bu dediğin noktalarda çok faydalı olur.

      Sil
  3. Yazı için teşekkürler , sonuçlar yerine sürece odaklanmayla ilgili bir yazı yazarsan baya faydalı olur Romeo ve youtubeda mesut tv isimli kanala bakmanı öneririm :D

    YanıtlaSil
Yorum Gönder