A'dan Z'ye Pick-Up -Vibing(Sosyal Mod)

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
3
Vibe oyunda ki en önemli etkenlerden birisidir. Pozitif enerji ve duyguların dışarı taşması ve diğer insanlara da bu duyguları bulaştırmanızdır. Eğlenceli ve cool görünmenizi sağlayan önemli bir durumdur.


Vibe basitçe sözel olmayan iletişim de hislerinizi karşınızda ki insanların hissetmesidir. Bazen bu sosyal modda olursunuz ve konuşmak sizin için aşırı basit ve akıcı olur. Bazen sosyal modda değilsinizdir ve konuştuğunuzda insanlar sizi dinlemezler bile. O yüzden ne söylediğinizden ziyade nasıl söylediğiniz önemlidir.

Vibing yapmak ise kızla konuşurken enerjinizin uyuşması ve kızın size pozitif reaksiyon vermesidir. Vibingin en değerli yanı ise pozitif duyguları etrafa yaymanın altında ki mesajdır. Bak ben hayatla baş edebilen,tüm zorluklara rağmen gülümseyebilen,eğlenebilen güçlü birisiyim demektir. O yüzden pozitif enerji/duygular fazlasıyla çekicidir.

Nasıl Vibing Yapacaksınız?

-Sosyal konuşkan modunuza girin. Bunu da gün içerisinde bir çok insanla konuşarak yapacaksınız. Konuştukça ısınmaya ve sosyal moda girmeye başlayacaksınız.

-Pozitif düşündükçe daha enerjik hale geliceksiniz.

-Çevreye reaksiyon vermedikçe daha kolay sosyal moda giriceksiniz

-Çok fazla düşünmeyin ve çok az ciddiye alın her şeyi.

- Erken uyanın, düzenli beslenin, spor yapın bunlar enerjinizi düzenler.

-Etrafla göz teması kurmaktan korkmayın. Ses tonunuz dolu dolu çıksın.

-Bolca gülümseyin, bu sayede fizyolojik hareketleriniz psikolojinizi etkileyecektir.

Vibing yapmayı öğrenin bu sayede insanlar yanınızda daha rahat ve eğlenceli hissedecekler. Ne söylediğinizden çok nasıl hissettiğiniz önemli. Asla insanları etkilemeye çalışır şekilde yapmayın. Şaklabanlıkta vibing değil, vibing sadece ortamına göre eğlenebilmektir.

Yorum Gönder

3Yorumlar

  1. İnsanlarla göz teması kurun ve gülümseyin. Güzel fakat ben fark ettim de Gülümsemek nedir bilmiyorum ve kızların gözüne bakarken öküz gibi ya da otobüs camını seyreder gibi bakıyorum bunun için ne yapabiliriz ?

    YanıtlaSil
  2. Ben de diyorum bazen insanlarla ozellikle karsi cinsle asiri rahatim hic dusunmuyorum,o zamanlar hepte cok insanla konustugum zamanlar oluyor.Demek ki bu sosyal modmus.Peki bir sorum var,bu sosyal modumu nasil koruyabilirim ? Tamam okuldan sonra bu moda girebilirim,ama okul oncesi sabah nasil olucak ? Bazen bu moda giriyorum,okul da bir kac ders devam ediyor sonra tekrar tedirgin olmaya basliyorum.Insanlar bana okulda saldirdikca modum dusuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu buraya yazarken bile acaba yazdiklarim telkin olarak geciyorda yanlis mi kodlaniyor diye dusunuyorum.

      Sil
Yorum Gönder