A'dan Z'ye Pick-Up- Bolluk Mentalitesi(Abudance Mentality)

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
4
Muhtaçlık kadar kadınların tiksindiği bir şey yoktur. Çekiciliği öldüren şey Muhtaçlıktır. Muhtaç bir erkeği kadınlar kilometrelerce öteden anlayabilir. O yüzden muhtaçlık sürekli uzak durmanız gereken bir psikolojik sıkıntıdır.

Kadın, opsiyonları olmayan diğer kadınlar tarafından seçilmemiş ve tercih edilmeyen bir erkeği arzulamaz. Kadının arzusu, diğer kadınların istediği erkeğin kendisini istemesidir. Bu sayede yarışı kazanmış ve özel hissetmiş olacaktır. Hem diğer kızlar kıskançlıktan çatlarken erkeğine daha çok arzu duyacaktır.

İşte bu sorunu çözmeniz için bolluk mentalitesi var. Bolluk yok aslında ama mentalite olarak var.

Şöyle izah edeyim. Şimdi yüksek değerli erkekseniz elinizin altında bir sürü kadın olur. O yüzden sizi seçen kadınlardan birisini seçme gücünüz var demektir. Bu ise size bir rahatlama bir umursamazlık yani güç verir. Opsiyonlarının olması gücü. Bir sürü şirketin istediği adam olmanın gücü gibi bir şey istediğinizi seçme şansı ve özgürlüğü.

Şimdi gerçekte bollukta olmadığın için muhtaç olarak davranman normal. Sonuçta sürekli taşakların çalışıyor ve zehrini boşaltmak istiyorsun. O yüzden istediğin bir kız bulmak. Buluyorsun da ama muhtaç davrandığın için kadın korkup kaçıyor. Bir sürü kızda aynı hatayı yaptığın için bir kısır döngüye giriyorsun içinden çıkılması zor olan.

Yapman gereken ilk şey tek kadınla da konuşuyor olsan, abazalıktan kırılsan da asla muhtaç davranma. Kadına sanki çok kadınla konuşuyormuş gibi seçeneklerin varmış gibi davran. Hemen herşeye atlama ve birazcıkta ağırdan al. Bunu 3-4 kadına yapınca gerçekten de işe yaradığını görüceksin. Artık bolluk sahte olmaktan çıkıp gerçek olmuş demektir.
Bolluk mentalitesi, bolluk oluşturmak, abudance mentality, bolluk mentalitesi nedir?


Bolluk mentalitesi temel felsefesi;

1. Dışarıda beni isteyen bir çok kadın var ve ben onları elde edebilirim

2. Önemli olan pick Up yeteneklerim kadının kendisi değil. Zaten oyunu da bu yüzden öğreniyorsun tek kadın için değil genel olarak kadınlarla başarı için.

3. Bir kadın sizi reddederse önemli değil dışarı da yüzlercesi var.

4. Bir kadına güvenemezsin ama yüzlercesine güvenebilirsin. Bir kadının düşmanı diğer kadındır. O yüzden kafan rahat olsun.

5. Kaybetme korkusuna gerek yok zaten bir sürü kadın var.

6. Sokağa çıktığınız da bile ortalık kadın dolu, internet kadın dolu kim bir tanesiyle idare edebilir ki?

7. Bir kadın sizi reddederse diğerine gidersiniz ne var bunda?😂

Bolluk mentalitesi başka kadınlara güvenmektir ama daha da ötesi kendi yeteneklerinize ve kendinize güvenmenizdir.

Reddedilmekten,kaybetmekten korkmayın. Oyun hatalar yapılarak ve onlardan dersler çıkarılarak öğreniliyor.

Yorum Gönder

4Yorumlar

  1. Bu mantık hiç aksiyon almayan birinde de işe yarayabilir.Mesela biri kafadan o kadar kız var ki sonuçta istenmeyen olmamın ihtimali yok birinden biri illaki olur diye kafası rahat olabilir.Ama bu da riskli çünkü 1 gerçeği yansıtıp yansıtmadığı önemsenmez 2 bunun tersi ihtimalinden korku vardır.Aynı hayattan korkup negatifliğin getireceği sorunlarla baş etmek için zorla gülme seansı yapan insanlar gibi.Baş etmenin en iyi yolu tamamiyle boşvermişlik ve herşeyi göze alabilirlikle olur.Aynı bi askerin ölümü kabullenmesi gibi.O yüzden en iyisi her ne olursan ol kendini muhtaç durumda göstermek istemediğin için herşeyi göze almış olmaktır.Gururun bir diğer anlamı olarak kendini bu pozisyonda göstermeyi kendine yediremiyecek olmaktan dolayı tüm ''ihtiyaçları'' yeri geldimi siktir etmiş olabilmek gerekir.

    YanıtlaSil
  2. eglencelı olmakla ılgılı bısıler yazıcakmısın

    YanıtlaSil
  3. muhtaçlık psikolojisi işin özü
    bollukta olan ama kızların kankası olan meriçlerde de bolluk var ama muhtaçlık psikolojısı de var
    o bolluk birşeye yaramaz

    YanıtlaSil
  4. Bu kafa yapısı günümüz kadınlarında da var. Zaten senden daha iyi bir sürü erkek var. Niye sana bağlansın hele sen böyle düşünüyorken ona göre

    YanıtlaSil
Yorum Gönder