Erkek Çekiciliği Esnektir

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
2
Söz konusu çekicilik olunca cinsiyetler arasında ciddi farklar ortaya çıkmaktadır. Bunun bir çok detayını uzun zamandır anlatmaktayım.

Erkek çekiciliği "Esnektir" yani oluşturulabilir, kaybedilebilirdir.

Kadın çekiciliği ise katıdır. Bir kadının çekiciliğini ağırlıklı olarak görünüşü belirler. Bilinçaltı mekanizmaları buna o kadar hızlı karar verir ki çoğu kişi fark etmez bile. Bir erkek kadını 1-3 saniye arasında değerlendirir. Ya beğenir ya beğenmez.

Kadınlar ise böyle düşünmezler o yüzden erkek çekiciliği esnektir. Esnek olması kolay olduğu anlamına gelmez çok zor ve sıkı rekabet alanıdır.

Bir erkek zamanla çekici gelebilir kadına(güven ve tanıdıklık faktörü) veya zamanla çekiciliğini yitirebilir (evlenilen veya sevgili olunan erkek). Yani sürekli bir değişkenler söz konusudur. Mesela sınıfta görünmez olan bir erkek zamanla iyi giyinmeye,daha özgüvenli durmaya başladığında kadınların bilinçaltı tarafından fark edilmeye başlar.

Bu esneklikle ilgili çalışmalar var. Mesela takım elbise içinde ki erkek daha çekici normal haline göre. Yanında iki kız olan erkek daha çekici yalnız haline göre. Gülümseyen erkek daha çekici normal haline göre vs. Duruma göre değişken yani bir çok noktada kontrol edilebilir.

Süreç içinde en başta çok çekici gelen yakışıklı erkek cazibesini yitirebilir ve onu daha vasat görünüşlü bir erkek geçebilir. Bu erkek cinsiyetinin esnekliğini gösteriyor.

Erkekler ,kadınlardan daha şekilcidir. Biz bedene hayranız. Kadınlar da şekilci ama onlar erkeğin işlevselliğine daha çok önem vermek zorundalar. O yüzden kendisini var edebilen erkek çekici geliyor.

Erkeklerin temel kaygıları sistemi sürekli dinamik ve erkekleri sürekli sıkı bir rekabetin içerisinde tutuyor. Bu rekabette yer almak ve gelişmek için her erkek çabalamalı.

Kendinizi çekici ve etrafınızda daha cazip kılmaya çabalamalısınız. Bunu daha özgüvenli ve karizmatik olarak yapmalısınız. Erkek olarak toplumda bulunduğunuz konum önemli. O yüzden kendiniz için yapacağınız her gelişim çekiciliğinize doğrudan veya dolaylı katkı sağlayacaktır. Bu yüzden tembellik affedilemez bir günah.

Güçlü yönlerinizi ve güçsüz yönlerinizi bilip ona göre kendinize yatırım yapmalısınız. Değişim ve gelişim herkes için farklı alanları kapsar. Siz bu esnek ama zorlu rekabette hayatınızı her zaman iyi tutmak zorundasınız. Sistemde zayıf olan harcanır gider.

Kendinizi daha çekici ve cazip bir seçenek kıldığınızda kadınlarla ilişkileriniz otomatik olarak pozitif hale gelicek. Seks sizin için ulaşması daha kolay olucak ve ilişkilerde elinizde rasyonel bir gücünüz bulunacak.

Erkek olarak süreç üzerinde ciddi bir etkiniz bulunmakta yani çekiciliği oluşturabilir veya kaybedebilirsiniz. Belirli dozajlarda etkiniz olabilir. Bu ise sizin oyununuza ve hayatınıza bağlı bir şey, kadınına bağlı bir şey.

Sızlanmaya zamanınız yok bir yerden bir şekilde gelişmeye ve kendinizi var etmeye ihtiyacınız var. Kazananlar dünyasında az sayısa koltuk var ve herkes orayı istiyor.

Yorum Gönder

2Yorumlar

  1. Eh bee sonunda.. bir ay sonra yazı geldi. Seni öldün sanmıştık romeo özletme kendini bu kadar saygılar.

    YanıtlaSil
  2. guzel bir yazı yine.erkeğin çekiciliği gidip gelici kalıcı olma ihtimali yok denilebilir
    bunda da erkeğin fiziksel göruntuden etkilenmesi sebeb iken kadın için fiziksel göruntu çok aşırı bir değere sahip olmaması sebeb.genelde kadına çekici gelen erkek sonradan değersizleşebiliyor
    aslında erkekte surekli çekicilik olayı biraz hayal urunu

    YanıtlaSil
Yorum Gönder