Kadınları Etkilemenin İncelikleri (Gerçekçi Tavsiyeler)

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
5
  Kadınlarla başarılı olmanın ve onları etkilemenin yollarını her erkek merak eder ve onu başarısızlıktan bir anda çok başarıya götürecek taktik ve teknikleri öğrenmek ister. Pick-up komüniteside aslında bu alanda kuruludur. İşin gerçeği kadınları derinden etkilemenin bir metodu yoktur ve bu kolay yoldan halledilemez bir şeydir.

      Kadınları bir anda etkileyen ve size bağlayan bir şey yoktur ama ''ÇOK ŞEY'' vardır. Erkekler bu inceliklere dikkat etmedikleri veya tam olarak anlamadıkları için sıkıntı yaşamaktalar. Sihirli bir hap aramaktan veya hayaller kurmaktan gerçekçi ve pragmatist olmaya zamanları yoktur. Kadınları etkileyen bir şey yok yani onları tek bir şeyle etkileyip yüzlerce kadını tavlayamazsınız bu mümkün değil. Eskiden çıkan afrodizyaklı parfümler gibi şeyler gerçekçi değil. Kadınları etkileyen şeyler aslında kadınların bilinçaltına topluca hitap eden şeylerdir. Mesela çok iyi giyindiğinizi varsayalım, jilet gibisiniz(ehehe benim günlük halim) ancak kazanacağınız tek şey kadınların size daha çok bakışı ve biraz ilgisi olacaktır. Hiç bir kadın ayhhh ne kadar iyi giyinmişsin gel beni tuvalette pompala demez :D Buradan giyim önemsiz sonucu çıkmaz ama kadınlarla başarınızı bir anda %100'e çıkaramazsınız. Çok iyi parfüm sıktınız, çok iyi beden diliniz var, iyi konuşuyorsunuz, enerjiniz iyi vs bunların hiçbiri sizi kadının gözünde bir anda en çekici erkek yapmaz. Buna inanan adam ise açıkça salaktır. Mesela daygame yapıyorsunuz veya iyi mesajlaşıyorsunuz diye hiç bir kadın dur şuna hemen vereyim demez :D

     Olay hiç bir zaman tek etkende bitmez ancak bu ufak etkenleri üst üste koyduğumuzda kadınların çoğunun etkilendiğini ve etkileyici yönlerinizin fazlalığının bu işi direkt yaptığını fark edersiniz. O yüzden her detay önemli ve üzerinde çalışılması gereken şeylerdir. Bu sizin değerinizi yukarıya çeken önemli etmendir. İyi giyinirsiniz, iyi konuşursunuz, istediğiniz kadınla istediğiniz yerde tanışırsınız vs ancak bunlar sizin şansınızı %20-40 arası arttırır ki bu inanılmaz bir avantaj sağlar özelliklede uzun zamanda... Ortalama erkekler yerinde sayarken siz onlara belirli sürede fark atarsınız ve bu fark kadınlar tarafından da ciddi şekilde hissedilir. Kadın sizi beğenmese bile bir çok etmen onun bu fikrini değiştirmesine yol açabilir. Kadınlar erkekler gibi kesin düşünmezler ve kararlarında duygularının etkisi ağırlıktadır, bu ise hem avantaja hem de dezavantaja dönüşebilen bir araçtır.

      Kadınları direkt olarak etkilemeye çalışmakta işe yaramaz. Kadını direkt etkilemeye çalışmak, kadında sizin muhtaç ve değersiz bir erkek olduğunuz izlenimini verir. Kadına sizi tanıma şansı vermekle, onu etkileyeme çalışmak bambaşka şeylerdir. Ufak etkenlerin büyük etkisini ise zamanla göreceksiniz. O yüzden ufak detaylara hayatınızda daha çok önem vermeye ve çok yönlü gelişmeye daha çok odaklanmanız gerekiyor. Bu bir şans oyunuysa şansınızı arttırmanız gerekiyor ki işler istediğiniz gibi gitsin. Sihirli haplardansa ufak ufak değişmek ve kendinizin en iyi hali olmanız lazım. Bunu ise belirli bir strateji belirleyerek yapmanız lazım. Eksik olduğunuz şeyleri tespit etmeli ve ona daha çok odaklanmanız lazım. Gİyiminde sıkıntı varsa ona, kadınlarla tanışmanda sıkıntı varsa ona odaklanmalısın. En çok zorlandığın şeylere daha çok ağırlık vermelisin,  iyi olduğun şeyleri de yavaş yavaş daha da geliştirebilirsin. Zamandan tasarruf etmek ve gelişimi her açıdan hızlandırmak önemlidir. Eski yazıların hepsi spesifik olarak belirli tavsiyeleri içeriyor. Geçmiş yazılara göz atarsanız ve eksiklerinizi gözden geçirip üzerinde çalışırsanız daha iyi sonuçlar alacağınız garantidir.

Yorum Gönder

5Yorumlar

  1. robert greene alışveriş listesi yazsa okuyun demiştiniz birkaç yıl önce,tüm kitaplarını okudum, kırmızı hap org taki tavsiye ettiğiniz okuma listesine ulaşamıyorum yardımcı olur musuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mailini ya da baska bir iletisim adresini ver. sana listeyi yollayim.

      Sil
    2. emregurcu57@gmail.com bende alabilir miyim

      Sil
  2. batuhanakkay44@outlook.com

    YanıtlaSil
  3. Alan varsa bi cloud a yüklesinde bizde alalım.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder