Kadınlarla Başarının İncelikleri - 1

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
4
            Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makale serisinde ''Kadınlarla Başarının İnceliklerini'' anlatacağım, keyifli okumalar.

     Kadınlarla başarıda temel inceliklerden ve önemli olan tartışmalı konulardan bahsedeceğim. Serinin ilk yazısının konusu ise ''mentalite'' olacaktır. Kadınlarla başarı konusunda belki de en önemli şey mentalitedir ve bu mentaliteyi oluşturmak kolay değildir. Genel olarak mentalite nedir onu bir inceleyelim. Mesela bir erkeğin mentalitesi ''hiç bir kadın beni beğenmez'' ise bu mentalitesi aynı zamanda onun gerçekliği olur. Etrafına baktığında gerçekten de onu beğenen kadın olmadığını fark eder ve bu gerçeklik onun bu konuda ki inançlarını doğrular. Bir çeşit kısır döngüye girmiştir ve bu her zaman onun gerçekliği olur. Onu beğenen kadın olsa dahi ''sinyalleri okuyamaz'' ve fırsatları kaçırır çünkü kadınlar basit sinyaller gönderir genellikle. Kadınların açıkça söylediği durumlar çok nadirdir ve belirli durumlarda ancak olabilir.

       
            Kadınlarla tanışma konusunda da mentalite en önemli şeydir. Mesela sosyal medyadan bir kıza mesaj atacaksınız diyelim. Bu kıza çok yazan vardır ve bu kız beni beğenmez hiç şansım yok diye düşünmek baştan kaybetmektir daha oyunu oynamadan kaybetmektir. Evet analiz doğrudur kıza gerçekten mesaj atan çoktur ama kızın sizi beğenip beğenmeyeceğini bilemezsiniz. Tabi burada doğru mesaj atmak ve doğru profile sahip olmakta önemli. Sokakta bir kızla tanışacakken ise mentalite tamamen her şey olur çünkü kızın sevgilisi olabilir, kız rahatsız olabilir vs düşünceleri beyninize akın eder ve siz daha yaklaşmadan iş kafanızda bitmiştir. Beynininz aleyhinize çalışarak sizin olası başarınızı dahi yok etmiştir. Benim burada bahsettiğim şey gerçeklikle ilgili değil. Kız sizi beğenmeye bilir de beğenebilir de aslında bunu bilmek mümkün değil ancak olaya negatif taraftan hep bakmak hatalıdır. Efendi erkekler veya nice guy denilen tiplemeler genellikle olaya kadın perspektifinden bakarlar. Kadını rahatsız etmekten çekinir ve tekliflerden korkarlar bu yüzden ciddi bir başarısızlıkları vardır. Abazanlar ise kadınlara çok fazla mesaj atar ve teklif eder onlar da bu yüzden başarısızlardır. Bizim olayımız doğru mentaliteyle doğru oyunu, doğru yerde, doğru zamanda oynamaktır. Sosyal zekanızın olaya girmesi gerekmektedir. Mentaliteniz ise sonuçlar ne olursa olsun pozitif ve güçlü kalmalıdır. Pratik çözümlere odaklanmak her zaman daha iyidir. Türk kızı kezban abii yaaa derseniz yanlış söylemiş olmazsınız ve haklısınızdır ancak bu tespitin size ne gibi bir faydası var? Sızlanmak size nefret ve öfke sağlar ki bu tamamen yanlıştır. Sabahtan akşama kadar kadınlar hakkında sızlanabilirsiniz ancak bu sızlanmalar size gayet tatlı bir hatun getirmez. Kaybedenlerin masasında sızlananlardan birisinizdir sadece. Kezban olanlardan uzak durun ve onları eleyin başka kadınlarla konuşun. Popüler kültürün kadınlar üzerinde ki etkisi dünyanın bir çok yerinde aynı o yüzden siz ilişki yaşamaya özellikle kısa süreli ilişki yaşamaya odaklanın gerisi önemli değil. Negatif mentalite sadece zaman kaybıdır.

kadınlarla ilişkilerde başarılı olmanın yolları, kadın tavlama taktikler, kadın tavlama yöntemleri

          Bir başka mental hata işlerin kolaylaşacağını varsaymaktır, hayatta hiç bir şey kolaylaşmaz siz sadece daha iyi hale gelirsiniz. Bir çok erkek bana işlerin kolaylaşmadığından dolayı pes ettiklerini bildiriyorlar çünkü onların hayalinde ki şeyle gerçek farklı. Onlar alfa olucağım kadınlar hemen bana verecek mantığında bir saçma fantaziye sahipler ancak gerçekte işler öyle olmuyor. Kadın aslında elemandan hoşlanıyor ve onu test ediyor (shit testi kadınlar beğendikleri erkeklere atarlar). Erkeğin mentalitesi zayıf olduğundan kolayca pes ediyor. Kız negatif şeyler soruyor veya bazı şeyleri iğneliyor ki bu kadınların içgüdüsel bir eylemidir. İlklerde ilgisiz davranmalardan tutun laf sokmalara hafif alaya almaya kadar kadın erkeğin duygusal gücünü test ediyor. Erkek normalde işte ben alfa oldum saçma inançlarından kadınların kendisine geleceğine ve hemen pozitif reaksiyonlar vereceğini hayal ediyor. İşte sen çok çekici bir erkeksin, sen erkeksen bunlar ne amk, Sen alfasın sen kralsın gel beni pompala demelerini bekliyor ki bu tamamen saçmalık. Bunu ancak tecrübesiz bir erkek düşünebilir. Kadınlar beğendikleri ve ilgilendikleri erkeklere bazen fazla negatif bile davranabilir ortamda sizinle hiç konuşmayabilir veya sizinle söylediğiniz her şeyde tartışabilir. Bu flört oyununun doğal dengesidir. Siz sağlam mentaliteye sağlam olmazsanız sizden hoşlanan potansiyel kadınları da kaybedersiniz. Olası her durumda kadınların sizden hoşlanacaklarını varsaymak iyidir veya hoşlandıklarını çünkü bu inanç sizi daha doğru davranışları yapmaya iter. Tabi burada kasılmamanız ve saçmalamamanız gerekmekte. Kadınlar beni beğeniyor çünkü niye beğenmesinler ki? işte buna gerçekten inanmanız lazım ki motivasyonunuz olsun.

          Mentaliteniz pozitif ve gerçekçi olmalı benim bahsettiğim mentalite gerçeklikten kopuk değil. Sadece iyimser bir gerçekçilik yani gidip de ben en süper erkeğim moduna girmeyin. Kendinizi her alanda geliştirin ve asla durmayın. Mikro detayların büyük etkilerinden bir önceki yazılarda bahsetmiştim. Gerçeklikten kopmadan ancak negatif saçmalıklardan uzak durarak kadınlarla tanışın ve konuşun.


      Mentalitenin ana düşünceleri ;
  • Kadınlar da erkekler gibi tanışmak istiyorlar ancak onlar yüksek değerli ve işini bilen, istediğini koparan erkekleri istiyorlar.
  • Kadınlar da seks yapmak ve maceralara atılmak istiyor bunu her zaman aklınızda bulundurun.
  • Kadınlar flört etmeyi seviyor ki sevgilisi olsa dahi bu içgüdülerinden asla vazgeçmiyorlar. O yüzden siz de flört etmeyi sevmeli sonuç için aşırı acele etmemelisiniz.
  • Her zaman olumlu varsayımlarda bulunun. Bu kız diğerlerinden farklı bir erkekle tanışmak istiyor, o erkek ise benim
  • Kadınların eski ilişkilerinde ki erkekler mükemmel değil, seni beğenmemesi için sebep yok.
  • Kadınlar tutkulu bir erkeği deneyimlemek istiyor, o erkek benim. 
  • Sürekli gelişen bir erkeğim ve iyi durumdayım.
  • Kadınlar düşünceleriyle değil içgüdüleriyle erkek seçer ona hitap eden duygusal bir dil geliştirin. Duygusal dil dediğim romantik bir şair olun demek değil. Negatif ve pozitif duygular bir arada olsun.
  • Her durumda pozitif varsayın ve hatalarınızdan da ders çıkarın.

Yorum Gönder

4Yorumlar

  1. okuma listesini bekliyordum en son :D
    batuhanakkay44@outlook.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Robert Greene okuma listesi ;

      İktidarın 48 Yasası
      Gücün 50. Yasası
      Baştan Çıkarma Sanatı

      Sil
  2. Bol bol șansını dene deneyim kazan olay bu. Zaten mantelite ve içsel oyunda hızla gelișir diye düșünüyorum. Bu arada harika yazı. Zevkle okudum.

    YanıtlaSil
  3. Makale yazarının acilen bana ulaşmasını rica ediyorum.

    mbamenakademi@gmail.com

    YanıtlaSil
Yorum Gönder