Yüksek Değerli Erkekler ve Açık Harem

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
1

 Merhaba Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde yüksek değerli erkekler ve açık harem  konseptinden bahsedeceğim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. Yüksek Değerli Erkek Nedir?

        Yüksek değerli erkek, cinsel piyasada yüksek çekiciliğe ve cazibeye sahip erkektir. Burada erkeğin değerini belirleyen çok fazla etken vardır ve bu değer tamamen objektif değildir belirli noktalarda subjektiftir. Yakışıklılık, uzun boy, sosyal statü, maddi güç, karizma, sosyal yetenekler, sağlam oyun, güçlü çerçeve kontrolü, kaslı olmak, çeşitli alanlarda başarı, iyi giyim tarzı gibi etkenler erkeğin değerini belirlemektedir. Bu açıdan az sayıda erkek yüksek değerli olabiliyor çünkü yüksek değerli olabilmek için pek çok kriterden geçmek gerekebiliyor.

        Erkeklerin %10 kadarı gerçekten yüksek değerli, bir diğer %10 ise yüksek değerli olmaya yakın potansiyelde ancak bazı şeylerden eksik kalan erkeklerden oluşuyor. Toplamda %20'lik dilimdeki tepedeki erkekleri genel olarak 'yüksek değerli erkek' olarak tanımlıyorum. Kadınlar en tepedeki erkekleri istiyor  ve onlar için süsleniyor, makyaj yapıyor, sosyal medya kullanıyor ve herhangi sosyal aktivitede bulunuyorlar. Kadın doğası her zaman en iyi erkeği aramaya ve kendi üreme stratejisi için optimal planı oluşturmaya odaklıdır. Erkeklerin %80 kadarı ise kadınlara çok cazip gelmiyor. Bunun %30 kadarı genel olarak potansiyel vaat eden erkeklerden oluşuyorken %50 kadarı vasat performans gösteren erkeklerden oluşuyor.

    2. Açık Harem Nedir?

        Yüksek değerli bir erkeğin tek eşli kalması zordur ve genel olarak erkek doğası da çok eşlidir. Çoğu erkeğin tek eşliliği ise mecburiyettendir. Genellikle çok az sayıdaki erkek gerçek anlamda birden çok kadınla ilişki yaşayabiliyor çünkü kadınların kriterleri yüksek. Kadınların yüksek kriterleriyle ilgili en büyük sorun ise bu kriterleri karşılayabilen erkeklerin tek bir kadına yatırım yapmamasıdır. Seçeneği olan her erkek kısa süreli ilişkilerin ve hazların tadını çıkaracaktır. Tek bir kadına bağlı kalıp ona yatırım yapmayı tercih etmeyecektir. Bu noktada kadın ne kadar çekici ve güzel olursa olsun erkeği tek eşliliğe zorlaması çok zor olacaktır. Her zaman başka kadınlar olacak ve kadının onlarla rekabet etmesi gerekecektir. 

    Flört oyunu az sayıda erkeğin çok sayıda kadınla oynadığı bir oyundur.

        Açık harem konsepti normal haremden farklıdır. Tarih boyunca güçlü erkekler her zaman birden çok kadınla evlenmişlerdir. Krallar, imparatorlar, burjuvalar, tüccarlar ve komutanların her zaman birden çok kadını olmuştur. Bu genel olarak harem konseptiydi ve kadınlar belirli noktada zorlanıyorlardı. Kadının haremi terk etme veya başka yere gitme şansı yoktu. Bu açıdan harem güç ile şekillendirilmiş bir oluşumdu ve tarihte çok fazla örneği var.

        Açık haremde ise bir zorlama yok. Bunun en önemli noktası kadının her zaman başka kadınlarla görüştüğünü bilmesidir. Burada kadını zorlamak yok veya kadını haremde tutmaya çalışmak yok. Açık haremde kadın istediği zaman ayrılıp gidebilir burada erkek için bir sıkıntı yok. Açık haremde erkek hiçbir zaman eş koruyuculuğu yapmaz ve gitmek isteyen kadına engel olmaz. Bu genellikle yüksek çekicilik ve oyunu doğru bilmeyle alakalı bir konsepttir. Bu açıdan çok az sayıda erkek açık harem oluşturup cinselliğin ve kadınların onayının hazzını yaşayacaktır.

        Günümüzde en önemli nokta ise toplum modernleştikçe ve özgürlük oluştukça kadın hipergamisinin etkisinin artmasıdır. Sosyal medya ile bu etki çok daha güçlenmiştir. Kadınlar artık internet üzerinden en iyi erkeklere erişebiliyor ve onların açık hareminde yer alabiliyor. Bunun en basit örneği belirli seviyede popüler erkeklere kadınların direkt çıplak fotoğraflar göndererek adamın ilgisini çekmeye çalışmasıdır. Bu noktada kadın en güçlü silahını direkt olarak ilgiyle takas etmek için kullanıyor. Gerçekten tepedeki erkeğin kısa süreli de olsa ilgisini çekmek için seksle takas ediyor. Oysa ortalama bir erkeğin masaya çok fazla değer koyması gerekiyor ki seksle takas yapabilsin. Burada anlaşılması gerekilen en önemli nokta eskiden normal bir kadının normal bir erkekle sevgili olması bir norm iken şimdilerde ortalama bir kadın yüksek değerli erkeğin açık hareminde olmayı tercih ediyor.

        Bu kadın doğasının bir temel dinamiğidir çünkü ortalama erkeklerin çoğu kadınlar için yetersizdir ve gerçekten erkek olarak görülmezler. Kadın eğer sana saygı duymuyor ve çekici bulmuyorsa aslında seni gerçek bir erkek olarak görmez. Ortalama ve aşağısındaki çoğu erkekte bu açıdan gerçekten erkek olarak görülmüyor. Açık harem konsepti insan doğasında her zaman vardı sadece din, kültür ve bazı ekonomik zorlamalar tek eşliliği getirdi. Doğada her erkeğe tek bir kadın düşmüyor bazı erkekler çoğu kadınları elde ediyor ve geriye kalanlar yalnızlığa terk ediliyor. Kültürel normlar bu açıdan bu durumu engellemek için zorunlu tek eşlilik getirip flört piyasasını yok etmişlerdi. Bu ise günümüzde tekrardan aktif oldu ve kendisini açık harem konseptiyle gösteriyor.

        Açık haremi direkt görmek ortalama erkek için zordur çünkü kadınlarla yüksek değerli erkekler arasındaki ilişkiler genellikle gizlidir. Bu ortamların içinde olan birisi değilseniz veya kendiniz belirli seviyede playboy hayatı yaşamıyorsanız bu gerçeklik size yabancı gelebilir. Çoğu ortalama adamın aşk ve seks hayatı çok boş çünkü yılda 1 kadın falan şansa denk geliyor. O yüzden daha iyi erkeklerin neler yapabildiklerinden tam haberdar değiller. Kendin yaşamadan veya bizzat şahit olmadan neler döndüğünü bilemezsin. Genellikle yüksek değerli erkeklerde bu konuda asla konuşmazlar çünkü daha vasat adamların öfkelenmesini istemiyorlar.


    3. Açık Harem Kontrol Altına Alınamaz

        İnsan doğasının dinamikleri binlerce yıllık evrimsel süreçte şekillenmiştir. Bu açıdan arzu dinamikleri ve neler olduğu nettir. Erkekler genç ve güzel kadınları çekici buluyor. Kadınlarda yüksek değerli erkekleri çekici buluyor. Bu durumda gücün bir yerde toplanması doğaldır. Her erkeğe bir kız düşmüyor çünkü kadın-erkek sayısı eşit. Eğer kadın sayısı erkek sayısının 3-4 katı kadar olsa belki düşebilirdi ancak bu pek çok erkeğin günümüzde kenara atıldığı gerçeğini değiştirmiyor. Bunu herhangi bir şekilde düzeltmenin yolu yok. Toplumu tek ve zorunlu eşliliğe zorlayamazsınız tarım toplumunda yaşamıyoruz o yüzden herkesi kurtaracak düzenlemeler yok.

        Burada yapılacak tek şey erkeğin kendini kaybeden taraftan kurtarması gerektiğidir. Bu ise kendini geliştirmekle mümkün olan bir şey. Oyunu iyi seviyede öğrenmek, para kazanmak, kas yapmak, iyi giyinmek, mental olarak güçlenmek, karizmayı arttırmak, daha iyi giyinmek, daha sosyal ve hırslı olmak gibi becerileri geliştirmelisiniz. En azından yüksek değerli erkeklerle rekabet etme şansınızı arttırmanız lazım. Mesela yüksek değerli erkek kadına hiçbir yatırım yapmıyorsa siz hem çekicilik hem yatırımla en azından haremdeki kızların bir kısmını alabilirsiniz. Bu açıdan en tepedeki erkekle de rekabet etmek belli şartlarda mümkündür ama kendini çok geliştirmen gerekiyor. Bu noktada her erkeğin kendini kurtaracağını söyleyemem çünkü önemli bir grup erkek kaybeden olarak kenarda bekleyeceklerdir. Ben kendimi kurtarmak için yıllarca emek verdim ve kurtardım. Aktif olarak bir sürü kadınla görüşüyorum ve kendi çapımda ufak bir açık haremim var. Benimde amacım açık haremimi güçlendirmek, daha iyi kadınları dahil etmek ve çok daha fazla kadını açık haremime almaktır. Bu noktada son derece motivasyonlu bir şekilde kendimi geliştiriyorum, yeni kadınlarla tanışıyorum ve çok daha iyisini yapıyorum. Benzer şeyleri yapan pek çok erkek görüyorum.

    Bazı erkeklerin senden üstün performans göstermesi seni köşeye atabilir. Bu açıdan vasat performans göstermek kabul edilemezdir.

        Açık harem insan doğasında olan bir şey ve kontrol altına alınamaz. Toplu çözümler yok ve her erkek bireysel çözümünü kendi bulmalıdır. Çözüm bulamayanlar içinse yapacak bir şey yok. Herkese eşit miktarda para düşmediği gibi eşit sayıda kadın da düşmüyor. Bir adam senden çok daha iyi ise kadınlar onu tercih ediyor bu kadar basit. Yüksek değerli olup da tek kızla takılan adam görmedim. Hepsinde bir sürü kız var ve kızlarda memnun bu durumdan. 

    4. Açık Harem Aldatmak Değildir

        Bazı erkeklerin anlamakta zorlandığı bir şey var ve bunu anlıyorum. Yüksek değerli erkek olmadığın zaman genellikle bir kızı elde etmen ciddi yatırım ve zaman gerektiriyor. Kızla çok zaman geçiriyorsun ve ona yatırım yapıyorsun. Aradan baya bir süre geçtikten sonra sevgili oluyorsun ve ilerleyen zamanlarda evleniyorsun. Bu doğal bir süreç gibi gözükebilir ancak her erkek için geçerli değil. Bu çeşit bir ilişki yaşayan adam kadına sadakat veriyor ve tüm kaynaklarını onun için kullanmaya çalışıyor. Burada erkek o kadından başka kadınla ilgilendiğinde bu aldatmaya girer çünkü en başta kadına sadece onu sevdiğini ve onunla olacağını belirttin. Buna aldatma deniliyor ve kadın seni yakaladığında öfkelenmesi çok normal hatta ilişki bitebilir bile. Kadının, kadınlık gururu kırılmış ve incinmiş olur kendini utandırdığını düşünür falan.

        Ancak yüksek değerli bir erkek baştan kadına böyle sözler verip ciddi yatırım yapmaz. Bu açıdan en baştan itibaren tamamen dürüstlük vardır. Kadın başka kadınları görür ve onlarla ilişkine şahit olur. Çok eşliliğinden ve hayatında başka kadınların olduğundan utanmazsın. Çok eşliliğinle barışıksındır ve bu durum ortadadır. Bu noktada kadın seni tek eşliliğe zorlamaya çalışsa bile bunda başarılı olamaz çünkü üzerinde bir gücü yoktur. Genellikle bolluk içerisinde olan bir erkeği ciddi ilişkiye ve evliliğe çekmek çok zordur ki bunu kadın başarsa bile o erkek yine başka kadınlarla net bir şekilde takılmaya devam edecektir. Kadınların gücü sadece kıtlıkta ve kadınsız durumdaki erkekler üzerinde geçerlidir. Bu sayede o erkekleri kontrol altında tutabiliyorlar.

    5. Erkeğin Değerinin Çok Artması Durumu

        Erkeğin değerinin ciddi bir şekilde artması durumu genellikle evliliklerde görülüyor ancak uzun sevgililik sürecinde de görüldüğü oluyor. Mesela kızla erkek sevgililer ve ilişkileri belirli bir süredir devam ediyor ancak erkek bir anda kendini geliştirmeye daha fazla odaklanıyor. Vücut yapıyor, daha iyi giyiniyor, daha iyi parfümler kullanıyor, daha fazla para kazanabiliyor veya sosyal anlamda çok daha iyi hale geliyor. Genellikle bir şeyler için çabalayan erkekler gittikçe daha iyi hale geliyorlar. Sevgililikte değeri artan bir erkeğin kadınını aldatması çokta şaşırtıcı bir şey değildir. Kendini geliştiren her erkek daha fazlasını ister, bende istiyorum. Bu açıdan değeri artan erkeği kadının elde tutması çok zordur. Ya kız aldatılacaktır ya da terk edilecektir. Yeni şartlara adapte olursa yine erkekle sevgili olarak kalabilir ama kaçamaklara göz yumması gerekecektir başka seçeneği yok.

        Evlilikte erkeğin değeri ciddi şekilde arttığında ise işler daha ilginç hale geliyor. Genelde adamın kariyeri yükselmiş, kendine dikkat etmeye başlamış ve daha güçlü hale gelmiş kendine yeni bir araba falan almışsa aldatma işleri işte bu noktalarda başlıyor. Bu adamın kadını yaşlandığı için çekiciliğini ve cazibesini yitiriyor. Bu durumda erkeğin gözüne daha genç kızlar cazip geliyor ve bu erkek genç kızlardan da ilgi görüyor. Kızların olgun erkek sevdasının bir sebebi var çünkü olgun bir erkek genç erkekten çoğu açıdan daha iyidir. Bu noktada bu adamın kaçamaklar yapması, metresi olması veya başka yerde yeni aile kurması şaşırtıcı değildir. Tarih boyunca oldu ve olacak olan bir şeydir bu durum. Film ve dizilerde genellikle zengin adamın aldatması veya metreslerinin olması durumu normaldir. Türk dizisi olan 'yasak elma' tamamen bir adamın etrafındaki bir sürü kadınla olan dram-romantiklik dolu ilişkiyi temsil ediyor şaşırtıcı bir şey değil.

        Değerini arttıran hiçbir erkek tek bir kadınla takılmak istemez. Ben değerimi arttırıyorum çünkü daha güzel kadınlarla takılmak istiyorum. Bunun için öncelikle cinsel piyasada değerini arttırmalısın sonrasında ise o kadınlarla takılacaksın. Bu ise çok zorlu bir görev ve tembel erkeklerin başarabileceği bir şey değil. Üstün performans gösteriyorsan üstün sonuçlar alırsın ve üstün performans göstermek gerçekten zorlu bir iş. Çoğu erkek değerini arttıramıyor ve olduğu yerde sayıyor. Benim arkadaşlarım mesela oldukları yerde 6-7 yıldır sayıyorlar çünkü kendilerini zorlamak istemiyorlar. Ben ise kendimi aşırı zorlayarak ilerledim ve ilerlemeye devam ediyorum. Bu tamamen kişiye ve performansına bağlı. Bir şeyleri başarmak isteyen başarır. Kendimi geliştirme sebebimde kadınlar önemli bir motivasyon ancak temel şey vasat bir erkek olmak istemememdir. Kadınlar sadece sürecin yan sonuçları ve onların ilgisi her erkeğin hoşuna gidiyor. Bu noktada değerini maksimum seviyede arttırmak zorundasın.

    6. Kazananlar ve Kaybedenler    

        Hayatta bir yerde kazananlar varsa bir yerde kaybedenler vardır. Bazı erkekler multi-milyoner ise bir yerde evsiz fakir erkekler vardır. Bazı erkekler bir kadın bulamazken bazıları açık hareminde 10 kadın tutuyorsa (Floyd Myweather her zaman 7 sevgilisi olduğunu söylüyordu çünkü 7 uğurlu rakamıymış. Tek bir kadına sahip olmak ise hiç kadına sahip olmaya çok yakın diyor kendisi) bazı erkeklere de bir şey düşmez. Hayat adil değil ve erkek olmak riskli cinsiyet olmaktır. Ya tepeye çıkarsın ya dipte kalabilirsin bu hiç belli değil. İntihar oranları erkeklerde fazla, evsiz sayısı erkeklerde fazla ve pis işleri yapmak zorunda kalanlar hep erkekler. Bu erkek olmanın handikaplarıdır oysa kadın olmak daha garanti bir cinsiyettir. Evsiz kadın göremezsiniz veya erkekler kadar intihar etmiyorlar. Erkeklerden daha uzun yaşıyorlar. Bu açıdan  erkeğin hayatı risklidir. Birileri kazanıyorsa birileri kaybediyor, önemli olan kaybeden tarafta olmamak ve oradan çıkmak. İşte matriksten kurtulmanın önemi burada çok büyük.




    Yorum Gönder

    1Yorumlar

    1. Valla seçenekleri olduğu halde en güzel tek kadını seçen her kadına atlamayan erkeği gördüm çünkü alışkın o yüzden artık seçici olmaya başlıyor sonuçta değerli tüm kadınlar haketmiyor hepsi bir değil kadınların. Bide doğada çoğu türde dişiler çok eşli değildir yani hipergamisini tek erkekle yaşamaz. Ancak doğada değiliz ve insan sadece içgüdüler yaşamamalı şuan hipergami ve çok eşlilik toplumu bozar ve çocukların yetişmesini olumsuz etkiler artık kadınların en güçlüyü seçmesine gerek yok mağarada değiliz en iyisi olmasa da olur ben artık sadece sadakat istiyorum.

      YanıtlaSil
    Yorum Gönder