Kadın Tavlarken Yapılan 5 Büyük Hata

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere kadın tavlarken yapılan 5 büyük hatadan bahsedeceğim. Bu hataları anlamak ve yapmamak başarı oranınızı arttıracaktır.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. Çekicilik Oluşturmadan Güven Oluşturmak

    Oyunun en basit formulü; çekicilik + güven + baştan çıkarma = sonuç.

    Bazı erkekler bu formülü anlamıyor ve kadınla konuşabilmenin başarı olduğunu düşünüyorlar. Kadınla derin sohbetler ediyorlar, saatlerce konuşuyorlar ve defalarca kez buluşuyorlar ancak bir türlü ilerleme elde edemiyorlar. Hep aynı noktada bekleyerek duruyorlar ve her şey onlar açısından ideal görünüyor. Kadın mesajlarına cevap veriyor, seninle kahve içiyor, sana çok şey anlatarak yatırım yapıyor ama ciddi bir problem var ki o da kadının seni çekici bulmamasıdır. Burada pek çok erkeğin aklı karışıyor beni çekici bulmuyorsa neden benimle buluşuyor, sohbet ediyor, yatırım yapıyor hatta beni arıyor diye düşünüyor ancak burada kadın seni arkadaş olarak görüyor.

    Bu noktada yapılan en temel hata tanışma aşamasında çekicilik oluşturmadan direkt güven ve samimiyet oluşturmaktır. Çekicilik gerilimde oluşuyor ve kadını kaybetme riskini arttırıyor. Çoğu erkek bu tür bir gerilimi sevmiyor ve bu tür cinsel gerilimlerden kaçınmak istiyor çünkü ''ulan güzel kız buldum sıçmayayım'' diye düşünüyor. Bu yüzden de iyi, samimi ve normal bir eleman gibi tanışıyor. Güven oluşturmaya ortak noktalar bulmaya ve bolca sohbet etmeye odaklanıyorlar. Onların mantığında ''kanka bu kızı 1 haftaya ayarlarım'' oluyor ama 6 ay geçiyor daha kızla bir adım ilerlememiş oluyor. Eğer ilk olarak güven oluşturursan daha sonra çekicilik oluşturamazsın. Kadında bıraktığın beta izlenimini yıkamazsın ki çoğu erkek beta olduğu için bu izlenimde gerçek. Kadınla arkadaş olup sonra bir şeylerin gerçekleşmesini beklemek hatadır. Nadiren de olsa bu işe yarar ama verimsizdir. Ben verimlilik ve efektifliğe önenm veririm bir erkeğe kızla 1 yıl arkadaş ol sonra bir şeyler olur şansına artık diye tavsiye veremem. Bu açıdan güven oluşturmadan önce çekicilik oluşturacaksın. Kadını kaybetme riskini göze alacaksın ve gerilimi aktif tutacaksın. Sataşmayı, meydan okumayı, dalga geçmeyi ve ima etmeyi iyi yapacaksın. Bu ters tepip kadını kaybetmene yol açabilir ya da tamamen elde etmeni sağlayabilir. Bu işin garantisi yok zaten garanti arayan adam vasat betalar oluyor. ''Ağbii bir kız var garanti nasıl tavlarım?'' diye soranlardan zaten bir bok olmuyor. O yüzden risk alacaksın ki ödüllendirilesin. Çoğu erkek gibi sinsice davranır ve kendini zeki zannedersen sonuç alamazsın.

    2. Efendi Erkek Modunda Oyunu Oynamak

        Bazı erkekler oyunu belirli seviyede öğreniyor başlangıç seviyesinden geçip neredeyse orta seviyeye geliyorlar. Adam kadınlarla tanışabiliyor, mesajlaşabiliyor ve belirli oranda buluşma ayarlayabiliyor. Adamda ciddi bir umut oluşuyor çünkü bir hareketlilik var bir sürü numara almış belirli buluşmalara gidiyor ama bir türlü istediği sonucu elde edemiyor bir şeylerin eksikliğini yaşıyor. Bu durumda kendini daha çok sorguluyor ve bazen ulan tipim mi eksik param mı eksik ne eksik diye düşünerek yanlış yönlere bile gidebiliyor. Asıl sorunu ise göremiyor çünkü bu tür elemanlar aslında fazla efendi erkek modunda oyun oynuyorlar ve bazı erkeksi içgüdülerden yoksunlar. Gündüz oyunu yapan çoğu erkekte bunu görüyorum mesela adam kızla çok nazik bir şekilde tanışıyor ve numara alıyor ama ben bu adamın sonuç alamayacağını %100 biliyorum çünkü adam fazla efendi erkek. Kadının duygularına değil mantığına hitap ediyor ayrıca tek olayı tanışabilmek oluyor mesela devamını pek getiremiyorlar.

    Efendi erkek modunda oynayanlar genelde sosyal nazik çocuklar oluyor ama bunların çekicilik oyunları zayıf mesela adamda hiçbir sataşma, meydan okuma, aşırı özgüven, farklılık, piç gülüşü, piç enerjisi ve piç tarzı yok. Bu adam istediği kadınla tanışsa bile sonuçlar değişmeyecektir çünkü bir kadına merhaba diyebilme cesareti iyidir avantajdır ama seni playboy yapmaz. Çok fazla onay arayan, mantıksal konuşan ve sürekli açıklama yapan tipler oldukları içinde kadınlar tarafından pek ilgi göremiyorlar. O kadar numara boşa çıkıyor ve buluşmalar bir türlü istenilen flört seviyesinde olmuyor. Bu açıdan bu adamların biraz daha radikal değişimler yaşaması gerekiyor. Mesela daha şık tarz, aşırı özgüven kazanımı, daha çok sataşma ve gerilim oluşturmaya ihtiyaçları var. Çok fazla mantıksal yaklaşımdan uzak durmaları ve aşırı teorik düşünmeden uzaklaşmaları gerekiyor. Kadınlarla daha çok eğlenebilmeleri ve flört yeteneklerini daha keskinleştirmeleri gerekiyor. Ayrıca beden dillerinde ciddi sorun oluyor çünkü bu adamlar belirli şeyleri yapabilseler de aslında inanç sistemleri yetersizliklerine şartlandırıldığı için beden dilleri çok zayıf kalıyor. Kısa süreli kontrol etselerde bir süre sonra beden dili oyunları çöküyor. O yüzden efendi erkek modunda nazikçe numara toplamak ve boş sohbetlerle geçen buluşmalara çıkmak başarı değil. 10.000 gündüz oyunu yaklaşımı yapıp düzgün sonuçlar alamayan adamlar var neden çünkü adam tamamen efendi erkek modunda oynuyor o moddan çıkamıyor bir türlü.



    3. Aşırı Sabırsızlık

        Oyunu öğrenmenin amacı nedir? Sonuç almak ve her erkek hızlıca sonuç almak ister bu normal erkek için hayatta bir şeylerde sonuca ulaşabilmek önemlidir. Kadın tavlamakta da sonuç almayı fazla istemek normaldir ama bu durum aslında sonuçları olumsuz etkiler. Genel olarak çoğu erkek aşırı sabırsız ve bu durum muhtaçlıktan kaynaklanıyor. Erkeklerin %80 kadarı muhtaç beta mentalitesine sahipler ve aşırı aceleciler. Adamlarda sakin bir cool duruş ve eğlenceli rahatlık yok. Adam kıza sürekli mesaj atıyor sürekli buluşmaya çalışıyor sürekli bir şeyler kovalıyor bu durum ise sonuçlarını kötü etkiliyor. Bu işler en çok çabalayanı değil akıllıca efor harcayanı ödüllendirir. Biraz sakin olup işleri zamana yaymayı öğrenmelisin çünkü bir kadına her gün mesaj atmak nedir? Sürekli mesajlaşmak nedir? İşsiz misin? 

    Ben olayları zamana yayarım acelem yok ve kadını kaparlar tarzı korkularım hiç yok. O yüzden kadınlarla mesajlaşmalarımı ben bitiririm ve bazen 2-3 hafta sonra yazıyorum bazı kadınlara mesaj atmayı unuttuğum bile oluyor öyle kenarda duruyorlar. Bazılarıyla buluşmayı daha geç ayarlıyorum yani genel olarak bir acelem yok ve acele etmek için bir sebebimde yok. Kafası rahat adamım ve kadına muhtaç değilim. İşin güzel yanı kadınlar bu umursamaz ve siklemez tavırlarımı daha çok çekici buluyor. Bu adam zaten çekici, başarılı ve kadına doymuş diye düşünüyorlar. Oysa sürekli acele eden adamda ki abazan enerjisini kadınlar alıyor bu adamdan uzak duruyorlar çünkü adam her aşamada acele ediyor. Oyunu doğru oynamadan, imajı düzgün oturtmadan ve süreci yönetmeden acele ediyor. Hemen konuşalım, hemen buluşalım, hemen öpüşelim ve sonuç alalım kafasındalar. Mesela ben buluşmalarda kızları öpmem bile çünkü bu eve gelmelerinde direnç oluşturuyor oysa aceleci bir adam kızı öpmek için bile acele ediyor. Ben kızı evime getirdiğimde öperim çoğu zaman ve olay sonuca bağlanır. Hiçbir şey için acele etmemek doğru şekilde ilerlemeyi bilmek gerekiyor. Acele eden adamlar da yeterli tecrübe olmadığı için aynı hataları yapıyorlar bu seferde yeterli tecrübe oluşmuyor. O yüzden acele etme, oyunu doğru oyna ve sonuç almaya odaklan.

    4. Kalibrasyonu Ayarlayamamak    

    Kadın tavlama sanatı bir kalibrasyon ayarlamasından ibarettir ve kalibrasyon nedir diyorsan açıkçası ince ayarlar yapabilmektir. Mesela bir yemek yaparken tuzu atmazsan ne olur yemeğin tüm tadı gider ortaya yavan kötü bir şey çıkar ancak tuzu fazla atarsan yemek sepi gibi olur asla yenmez. Burada yemeği mükemmel yapan şeylerden birisi tuzun doğru oranda uygulanmasıdır. Kadın tavlamakta da benzer analoji gerçektir. Çekicilik tekniklerini az uygularsanız arkadaşı olursunuz ancak aşırı fazla uygularsanız şansını çok zorlayan düşük değerli erkek olursunuz çünkü etkilemek için aşırı efor harcıyorsunuzdur. Bu açıdan ideal dengeleri bulmak ve onları anlamak önemlidir.

    İdeal dengeleri nasıl bulacağım diyorsan da bu tecrübeyle alakalıdır bunu teorik olarak anlamak zordur. Bazı kadınlarda az çekicilik yeterli gelebilir kadın zaten etkilenmiş ve ilgilidir bazılarında ise bu yeterli gelmez çekiciliği çok daha agresif oluşturmanız gerekir. Burada kadından kadına fark var oyun değişmiyor ama ayarlamalar değişiyor. Bu açıdan kadınları tanıman gelen reaksiyona göre oyunun dozunu ayarlaman gerekiyor yoksa sonuç olumsuz olacaktır. Burada sosyal zeka ve durumları anlamak çok önemli oluyor. Sosyal zekası yüksek erkekler bu açıdan oyunda daha başarılı oluyor ve bu zekayı yükseltmek önemli oyunu robot gibi her kıza aynı oranda oynamak hatadır. Gerekli ayarlamaları her aşamada yapabilen erkek kadınları etkilemekte çok daha başarılı olacaktır. Özellikle durman gereken yerleri iyi bilirsen sonuç alman da o kadar kolaylaşır.

    5. Bir Sonraki Aşamaya Geçememek

    Kadın tavlarken yapılan hatalardan birisi ise bir sonraki aşamaya geçememektir. Bazı erkekler bazı noktalarda çok takılı kalıyor. Mesela bazı adamlar sürekli numara alma peşinde koşuyorlar tek dertleri numara almak alıyor ki numaralarla yatamazsın. Bazı adamlar mesajlaşmaya çok dalıyor buluşma ayarlayamıyor ve bazıları da buluşmalarını sonuçlandıramıyor. 


    Bir sonraki aşamaya geçmen gerektiğini anlaman ve sürekli bir ilerleyişte olman gerekiyor ama burada asla acele etmemelisin. Çekicilik oluşturma aşamasını tamamladığını hissettiğin an güven oluşturmaya geçeceksin, yeterince mesajlaştığını anladığında buluşmaya geçeceksin ve buluşmada yeterince ilerlediğini anladığında kadını evine davet edeceksin. Bu aşamalar kadınına göre değişebilir süreç kısalabilir veya uzayabilir ama sen her zaman bir sonraki aşamayı yoklayacaksın. Dirençle karşılaştığında bir adım geri çekilip oyunu tekrar oynayıp bir süre sonra tekrar denemen gerekiyor. Mesela kadın buluşma teklifini kabul etmedi mi bozulmadan konuşmaya devam edeceksin sonra tekrar deneyeceksin. Tekrar mı direnç var o zaman daha sonra deneyeceksin ama kadın hep aşırı direnç gösteriyorsa sana o zaman başka kadınlara odaklanacaksın. Zamana yayarak en fazla 3 kez denemelisin ve hiçbir kadına aşırı yatırım yapmamalısın çünkü aşırı yatırım yapmak sonuç garantisi getirmez tüm emeklerin boşa gidebilir. Sen erkek olarak hep ilerlemek hızlandırmak isteyeceksin senin görevin bu kadın ise direnç göstererek yavaşlatmak isteyecek bu da kadının görevi çünkü kolay görünmek istemeyecektir. Sen ise süreci genel olarak hızlandırsan yeterli sürekli aşama aşama ilerlemelisin.

    Tags:

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)