Oyunu Neden Öğrenmelisin?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde oyunu(kadın tavlama sanatını) neden öğrenmelisin onu anlatacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. Doğal Olarak Sonuç Alamıyorsan

    Bazı erkekler doğal olarak kadınlarla iyidir. Bu tür erkekler lisede kendini gösterir ve açıkçası bu alanda hiçbir şey düşünmeden, okumadan veya strateji geliştirmeden sonuç alabilirler. Bu erkeklere doğal erkekler deniliyor. Bu erkekler çeşitli avantajlara sahip oluyorlar ve bu durum onlara bir sürü kadın getiriyor. Bunlar uzun boy, popülerlik, sosyal baskınlık, ağzın laf yapması, yakışıklılık, baba parası, eğlenceli olma, piç olmak, karizma, maskülen vücuda sahip olmak, sesin güzel olması ve agresiflik gibi şeyler olabiliyor. Her doğal erkeğin farklı avantajları oluyor yani hepsini incelersen farklı yönlerde onlar için çalışan spesifik özellikler olduğunu görürsün.

    Doğal erkekler çoğu zaman kadın tavlamayı bilmezler. Onlar sadece  evetçi kız bulan adamlardır yani açıkçası direkt bir oyunları yoktur. Sadece pratik tecrübeleri normal erkeğe göre daha fazla olur çünkü daha fazla sonuç alırlar. Bu açıdan bu erkeklerin doğru yaptıkları pek çok şey var ve kendileri de bunu bilmiyorlar. Bu tür bir durumun farkındalığına sahip değiller. Bazı doğal erkekler hayatları boyunca kadınlarla iyi olabilir bazılarının ise süresi kısa olabilir. Lisede doğal olarak başarılı birisi kendi çöplüğünden çıkan horoz misali üniversitede abazan kalabilir veya üniversitede ortamların içinden geçen bir eleman 22 yaşından sonra abazan kalabilir. Geç patlayanlar denilen gruptaki doğallar ise 25 yaşından sonra doğal bir başarı yakalayabilir yani bu çok değişken sebeplere sahiptir. Doğalları anlamak ve sınıflandırabilmek bu açıdan önemlidir. Uzun ilişkide uzun süre kalıp tüm kız çevresini ve ortamını kaybedip abazan kalan da bir sürü doğal başarılı erkek var ve piçliklerini kaybediyorlar kadın tarafından betalaştırılıp kenara atılıyorlar. O yüzden her doğal erkek ihtişamlı değil sadece normal erkekten daha çok sonuç alıyor.

    Karakterin doğal olarak efendiyse, sıkıcı birisiysen, çeşitli dezavantajların ve kusurların varsa işte oyunu öğrenmelisin. Bu iş yapan yapar yapamayan yapamaz işi değildir. Başarısızsan başarılı olabilirsin ama kendini tamamen düzeltmen gerekiyor bu ise ciddi zaman alan bir iştir. Oyunu öğrenmeye başladığında içsel  ve dışsal ciddi dönüşümler geçirirsin. İletişim kurma şeklin değişir, tarzın değişir, inançların değişir, davranışların değişir ve karakterin tamamen değişir. Başka bir adam olursun yani kendinin en iyi versiyonuna doğru gidersin. Bu açıdan doğal olarak bir başarın yoksa oyunu öğrenmelisin. Doğal olarak başarılıysan da bu satırları okumaya ihtiyaç duymazsın zaten sonuç aldığın için kadınlarla takılır hayatın keyifli yönlerini yaşarsın.

    2. Belirli Levelde Takılı Kalmışsan

    Bazı erkeklerin doğal başarısının bir sınırı vardır mesela her doğal erkek güzel manita yapamıyor bu daha nadirdir. Ortalama altı veya ortalama kızlarla başarılı olup ama güzel kızlarda çuvallıyorsan demek ki doğal oyunun ve yaptığın şeyler yetersiz geliyordur. Bu açıdan level atlaman lazım. Ortalama kadında işe yarayan şeyler güzellerde yaramayabilir çünkü arada ciddi bir kalibrasyon farkı vardır.

    Doğal olarak normal kızları düşüren bir sürü tanıdığım arkadaşım var. Adamlar sıradan kızları kolayca düşürebiliyor onlara karşı rahat ve umursamaz bir oyun sürdürüyor ama az biraz güzel kıza denk gelince patlıyorlar. Güzel kız gözlerinde büyüyor, oyunları tamamen çöküyor ve acayip davranıp direkt ciddi ilişki falan düşünmeye kıza hediyeler almaya başlıyorlar. Bunu görmek benim için ilginç bir deneyim çünkü normal kıza karşı umursamaz alfa piç olan erkek bir anda daha güzeline karşı bir beta erkek gibi davranmaya başlıyor. Güzellikten fazla etkilenip onu gözünde büyütüp asla elde edemiyorlar.

    Bu noktada level atlamak istiyorsan oyun stratejilerini daha iyi hale getirmen gerekiyor. Sataşmaları ayarlaman, güven vermeyi arttırman, samimiyeti derinleştirmen, daha eğlenceli ve goy goylu sohbet edebilmen, ciddi konuşmaları daha iyi yapabilmen gibi şeylerde düzeltmeye ihtiyacın var demektir. Oyunu öğrenmek ve farklı tarzları görmek bu açıdan senin daha iyi sonuç almanı sağlayabilir. Bir üst levele geçersin sadece oyunu öğrendiğin ilk aşamalarda daha geriye gidebilirsin çünkü daha fazla düşünmeye ve analiz etmeye başladığın için ters etki yapar ama zamanla bu durum düzelir.



    3. Herhangi Bir Aşamada Takılı Kalmışsan

    Bazı erkekler belirli aşamalarda takılı kalabiliyor ve bunu doğal olarak aşamıyorlar çünkü hatalarını anlayamıyorlar. Bazısı mesajlaşma aşamasında takılı kalıyor adam gerçek hayatta yardırıyorum çok iyiyim kızlar bayılıyor ama mesajlara gelince beynim duruyor mala bağlıyorum o yüzden çok kız kaçırıyorum işler olmuyor diyor. Bazısı kızlarla konuşma ve mesajlaşma çok iyi ama bir türlü buluşma ayarlayamıyorum olmuyor diyor. Bazı erkekler buluşma ayarlıyorum ama ötesine bir türlü geçemiyorum ne yapsam olmuyor eve kız getiremiyorum ilerleyemiyorum diyor. Bazı erkekler ise kızla her şey çok iyi baya iyi anlaşıyoruz ama bir türlü sevgili olamıyoruz tarzı şeyler söylüyor. Tüm bu sebepleri anlıyorum sonuç olarak belirli levelde takılı kalmak olağan bir şey çünkü flört süreci 5-6 aşamadan oluşuyor herhangi birinde takılmak sonuç almayı doğal olarak engelliyor. 

    Takıldığın alanla ilgili destek almak ve o alanda gelişmek çok önemlidir. Sen mesajlaşma işini çözersen mesela buluşmalar gelirse sonuçta gelir ya da buluşmada fiziksel temas ve flört becerin yoksa tabi ki sonuç olmaz ama bunu çözersen sonuç almaya başlarsın. Bazı erkekler bu aşamaları kendi geçemezler o yüzden bu işin uzmanından öğrenmeleri sonuç almalarını sağlar ve gelişimleri devam eder. Terzi kendi söküğünü dikemez misali pek çok adam kendi hatalarını analiz edemez çünkü bunu anlamak olayları çok derin ve geniş perspektiften anlamayı gerektiriyor. Bazen ufak mikro hatalar adamın sonuç almasını engelliyor bu tür şeyleri çözmek için oyunu iyi bilmek gerekebilir. Sen her şeyi doğru yaptığını zannedersin ama aslında 5-10 tane hata yapıyorsundur sadece bunların hata olduğunu bilmiyorsundur.

    4. Sevgili Yapabiliyor Ancak Kısa Süreli İlişki Yaşayamıyorsan

    Bazı erkekler doğal olarak sevgili yapar ve genelde ilişkileri hep uzun süreli olur. Bir şekilde bulduğu kızla uzunca görüşüp sevgili olan adamlar genelde hep bu tür şeylere odaklı oluyor ve temelde uzun ilişkilerin içine sıkışıp kalıyor. Kızlarla ilişkisi hep ciddi ve aynı doğrultuda gidiyor ve en son kötü bir ayrılıktan sonra daha uzun süreli ilişki yaşamak istemiyor ama kızlarla kısa sürelide takılamıyor. Bu tür adamlar piyasada bir süre yalnız kaldıktan sonra tekrar uzun ilişkinin içine giriyorlar. Doğal olarak kısa süreli ilişki yaşayamayan bir adamsan oyunu öğrenmek işleri 3-4 katı hızlandırmanı sağlar. Sen 10 buluşmada sevgili yapıyorsan oyun öğrendikten sonra 2-3 buluşmada en geç kızı yatağa atabilirsin bu sana kalmış bir şey oluyor. Bu açıdan bu durumdan çıkman ve bir sürü farklı kızla takılman olası hale geliyor. O yüzden tek bir kadınla uzun ciddi ilişkilerde yıpranmaktansa kendini geliştirip daha eğlenceli yaşayan bir erkek olabilirsin. Tek kadının kahrını çekmek zorunda değilsin.

    5. Flört Etmeyi Unutmuşsan

    Bazı erkekler o kadar uzun süreli ilişkilerde veya evlilik içerisinde oluyor ki flört etmeyi unutuyor. Bu adamlar yalnız kaldıklarında ise flört piyasasından ve rekabetten uzakta kalmış oluyorlar. Piyasa çok değişmiş her şey çok zor diye ortada kalıyorlar. Genellikle tek kadına alışmış ve flört etmenin zorluğunu unutmuş adamlar ilişkileri bitince sudan çıkmış balığa dönüyorlar. Bir okuyucumun mesela liseden beri olan 8 yıllık ilişkisi bitmiş adam en son yalnız kaldığında 15 yaşındaymış şimdi ise 23 yaşında ve flört tecrübesi kalmamış oluyor. Adamın tüm tecrübesi ilişki içerisinde olmuş ama flört etmeyi farklı kadınlarla konuşmayı unutmuş ne söyleyeceğini bilemez durumda oluyor. Flört piyasasında çırpınıp durmuş tekrar eskiye dönmeye çalışmış ama o da olmayınca ortada kalmış oluyor. Bu okuyucum oyunu öğrenince yıllar sonra ilk kez birkaç kızla görüşmeye başlamış oluyor. Adam için flört ettiği dönem o kadar eski ki hatırlamıyor o zamanları o yüzden flört etmeyi unutmuşsan bu olabilir.

    Flört etmeyi unutmanın başka etkenleri de oluyor ayrılık dışında mesela adam askere gidip geliyor her şeyi unutuyor veya başına bir olay geliyor her şeyi unutuyor. Bazı adamlar bu tür şeyleri çok içselleştirmedikleri için unutabiliyorlar zaten normal hayatta doğal olarak flört edebilen adam sayısı aşırı az  o yüzden doğru bilmediğin bir şeyi doğru hatırlayamazsın ve unutursun. Bu noktada flört etmeyi ve kız tavlamayı öğrenmek sana ciddi başarı sağlar.

    6. Şansını Arttırmak İstiyorsan

    Oyunda şans faktörü etkilidir ve daha fazla kadınla tanışmak için oyunu öğrenmen gerekiyor. Her yerde her şekilde kadınlarla tanışmak doğal olarak gelmeyen bir özelliktir. Ortamda ağzı susmayan kendi çöplüğünde kız tavlayan bir adamı al gündüz oyununa getir git şu kızla tanış numarasını al desen yapamaz çünkü ne yapacağını bilmez. Gidip konuşsa bile çok nazik bir efendi erkek oyunu çizer sonuç çıkaramaz. Aynı adama instagramdan kıza ne yazayım nasıl konuşayım desen bunu da bilemez yani adam sadece ortamından uzun süre tanıdığı kızları tavlıyor bu adam oyunu öğrenirse başarı şansı artar. Ben oyunun her türünü öğrendim çünkü başarı şansımı arttırmak istedim bu yüzden de bu işlere yıllarca ciddi kafa yordum. Gece kulübü dinamiklerinden gündüz oyununa sosyal ortamdan sanala kadar her yerde oyunu nasıl oynayıp şansımı arttıracağımı biliyorum. Bu açıdan oyunu öğrenirsen şansın artar. Marketteki tatlı kasiyer kızı, kafedeki tatlı garson kızı, sokakta yanından geçen güzel kızı, instagramda takipleştiğin taş hatunu, gece mekanında arkadaşlarıyla eğlenen afeti, arkadaş ortamındaki en güzel ama sert kızı tavlamayı öğrenirsin. Tüm bunun yolu oyunu öğrenmekten geçiyor.


    Tags:

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)