Buluşmada Yapılan 5 Hata

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

Merhaba sevgili YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ takipçileri bu makalemde sizlere ''buluşmada erkeklerin sık yaptığı hataları'' anlatacağım.

Buluşmada Yapılan 5 Hata

Buluşmalar oyunun en kritik yerleri ve burada yapılan hatalar direkt olarak sonuca gitmeyi engelleyebiliyor. Oyunda çoğu zaman boşa kürek çektiğini hissettiğin anlar oluyor mesela mesajlaşırken çok bir şeyin değiştiğini hissetmezsin veya sokakta tanıştığın kızdan numara aldığında da tam oyunun içinde hissetmezsin. İşte oyunun tam içinde olduğunu hissettiğin yerler buluşmalardır. Her zaman söylediğim gibi bir erkek sıkça buluşmaya çıkabiliyorsa iyi sonuçlar almaya yaklaşmıştır oyunun %60'lık kısmını halletmiştir. Bu açıdan buluşma oyununda yapılan hatalardan bahsedeceğim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. Düşüncelere Dalmak ve Kasılmak

    Kadınla buluşma anında yapacağın en büyük hata bu olacaktır. Düşüncelere dalmak, gündüz düşleri görmek, bir şeyler düşünmek büyük bir hatadır. Buluşma tecrübesi çok olmayan erkeklerde sıkça görülen bir problemdir çünkü mükemmel olmak ister kadını aşırı etkilemek gibi bir ideali vardır. Bu tür erkekler bu yüzden sürekli en iyi şeyi yapmak, en mükemmel cümleyi söylemek ve sürekli aşırı karizmatik olmak gibi beklentilere girerler. Bu yüzden de sürekli düşüncelere dalarlar o anın içinde değildirler. Ayrıca kasılmaya da başlarlar kendilerini bir türlü rahat hissedemezler. Ellerini, kollarını nereye koyacaklarını bilemezler sürekli bir rahatsız olurlar. Bazen sıcak basar, terlemeye ve kasılmaya başlarlar. Bu alışık olunmayan durumlarda sıklıkla gözükebilen bir problemdir.

    Düşüncelere dalmayı engellemek acemiler için zordur çünkü onlar aslında kadınla iletişimden ziyade kendi düşüncelerine odaklıdırlar. Sürekli bir şeyler düşünür dururlar bu yüzden de enerjileri düşüktür, sıkıcı ve bunaltıcıdırlar. Kadınlar eğlenceyi ve rahatlığı severler aslında kız tavlama üzerine düşünen adamlarda da bu sıklıkla olur. İlk zamanlarımda bende de fazlasıyla vardı. Sürekli mükemmel olmaya çalışıyordum ve her şeyin mükemmel gitmesini istiyordum oysa dışarıdan bakıldığında dünyanın en sıkıcı buluşması gibi gözüküyordu. Benim zihnimde ise sürekli bir şeyler dönüyor ne yapsam ne etsem ne söylesem diye düşünüyordum. Bu ise buluşma oyunumu mahvediyor aynı kızla ikinci kez buluşmamı engelliyordu.

    Düşüncelere dalmayı bırakmanın en iyi yolu kadınlayken oyunu düşünmemek ve teoriye odaklanmamaktır. Ayrıca mükemmel olmaya çalışmaman gerekiyor. Hata yapacaksan da yap daha sonra düşünürsün önemli değil durumları analiz edersin. 

    Oyuna dair anlaman gereken en önemli şeylerden birisi kadınlarlayken beynini kapatabilmektir. O ana ve eğlenceye odaklanabilmen gerekiyor.

    Eğer eğlenceye odaklanamıyorsan o zaman oyunun asla gelişmez. Birçok erkekte fazla düşünme problemi var ancak bu oyuna katkı sağlamıyor. Gerçekten gelişmek istiyorsan kadınlarlayken beynini kapatacaksın aptalca hatalar yapsan da en azından biraz eğlenmiş ve sonra hatalarından öğrenmiş olursun.


    2. Kadını Konuşturamamak ve Akışı Yönetememek

    Buluşmanın amacı bizim aşırı konuşmamız değildir ve buna gerek yoktur. Buluşmada amacımız kadını konuşturmaktır ve kadının sana açılmasını sağlamaktır. Bu bazen fazla kolay olabilir bazı kadınlar aşırı konuşma isteğiyle dolu olabiliyorlar. Bizim amacımız hem kadını konuşturmak ama bunu yaparken kendi istediğimiz konulardan konuşturmaktır bu ise ayrı bir ustalık gerektirir. Karşında ki güzel hatunun sana eski sevgilisini anlatmasını dinlemek istemezsin değil mi? Ya da buluşmanın bir dertleşme şovuna dönüşmesini de istemezsin. Bu açıdan hem kadını konuşturacaksın hem de sohbeti yönlendireceksin.

    Az konuşan bir kadını açmak zaman alabilir bu süreçte eğer aranızda sessizlik ve gerginlikler oluşuyorsa problem olabilir. Bazen sessizlik oluşması iyidir eğer ciddi bir cinsel çekim varsa bu sessizlik onu ortaya çıkartır ama oyun yetersiz ise veya çekim zayıfsa sessizlik büyük sorun haline gelir. Kadın sessiz kaldığı zaman birçok erkek gerilmeye ve kasılmaya başlar. Sohbetin enerjisi düşer ve durum kötüye gider. Senin erkek olarak görevin sohbetin enerjisini yukarıya çekmektir çünkü çoğu kadının enerjisi düşük oluyor. Bu açıdan yüksek enerjinin kaynağı sen olmalısın. Eğer kadın hiçbir şekilde oyununa cevap vermiyorsa ve enerjisi ölüyse sen buluşmayı bitirebilirsin ama kız utangaçsa o zaman şans vermen gerekir. Bazen kadınların sana alışması, yanında rahat etmesi veya kendini ifade etmesi zaman alır. Aşırı acele etmemen gerekiyor bazı kadınlarda çok az buluşmaya çıkıyorlar o yüzden ne yapacaklarını bilmiyorlar. Senin amacın pozitif duyguları arttırmak ve kadının rahat hissetmesini sağlayarak onu konuşturmaktır. Bu yüzden soru-yorum tekniğini kullanmalısın. Gerekirse buluşmanın ilk yarısında %80 sen konuşursun ama sonradan kızda açılabilir. Özellikle alkolün dahil olduğu buluşmalarda sohbetin açılması daha çok zaman alabilir. Hemen karamsar moda girip sende enerji kaybetmemelisin.

    Kadını konuşturmak bir meziyetken asıl önemli diğer meziyet sohbetin konusunu yönetmektir. Kadınlar çok konuşabilir ama konular boşsa aslında amacında ilerleme sezemezsin. Sohbetin akışını yönetmezsen arkadaş konumuna düşmek veya beta konumuna düşmek gibi problemlerle karşılaşırsın. Bu açıdan sohbeti flörtöz tutmak ve durumları kontrol etmekte iyi olmalısın. Siyaset, ekonomi, kötü olaylar, dertler, eski sevgili veya boş sıkıcı konulardan konuşmamalısınız. Konuyu ilişkiler, aşk, eğlence, komik anılar, sataşmalar veya eğlenceli meydan okumalardan götürmelisin. Sohbet flörtöz şekilde goy goya dayanmalıdır. Bunun dışında buluşma ağır tonda ve sıkıcı geçmemeli eğlence önemli yoksa mesajlaşmada iyi olan kadınla buluşmadan sonra işler kötüye giderse anla ki buluşma oyununda sıçmışsındır.

    3. Fiziksel Temas Kuramamak veya Aşırı Kurmak

    Buluşmayı iki arkadaşın sohbet etmesinden ayıran en önemli nokta ise fiziksel temas kurmaktır. Bir noktada kadınla temas etmen gerekiyor ve oyun rutininde bu önemlidir yoksa bir ilerleme kaydedemezsin. Genelde çekingen efendi erkekler fiziksel temas kurmazlar çünkü bunun yanlış hatta sapıkça olduğunu düşünecek kadar kendi cinsel stratejilerine körelmiştirler beyinleri toplum tarafından yıkanmıştır. Bu açıdan çekingen bir konumda kalırlar. Bu büyük hatadır çünkü kadınla fiziksel temas kurmadığında ilerleyemezsin onun yatmak istediği adamdan ziyade dertleşmek istediği bir beta olursun. Kadına dokunma riskini alamayacak kadar korkak ve çekingensen kadın sana olan saygısını yitirir. Bu açıdan çok hafif dokunuşlarla fiziksel temasa başlaman ve aşama aşama arttırman gerekiyor. Kadın iyi tepki verdikçe bir tık arttırarak ilerleyeceksin. Bu aranızdaki yakınlığı arttırır ve birbirinizi hissetmeye başlarsınız.

    Bu problemin tam tersi ise aşırı fiziksel temas kurma ve hemen bir şeyler yaşamaya çalışan abazan sapık davranışları vardır. Bu erkeklerin fiziksel teması kalibre edilmemiştir ve direkt elini kadının memesine veya götüne atarsan sapık olursun. Ayrıca buluşmada elleşmek iyi değildir fiziksel teması daha çok kadının yüzü, saçı, eli, kolu ve boynu gibi yerlerde tutarız. Direkt cinsel temas ancak evinizde kadınla baş başayken gerçekleşmelidir. Dışarıda fazla fiziksel temasa girmek, yiyişmek veya elleşmenin sorunu kadının kendini ''kullanılmış ve ucuz'' hissetmesine yol açmasıdır. Bu ise kadının kötü duyguları sizinle özdeşleştirip evinize gelmemesine yol açar. Bazı erkekler bunu başarı sanıyor ama gerçekte sonuca gitmenize engel oluyor. O yüzden fiziksel teması çok ayarında yapmanız ve aşama aşama arttırmanız lazım. Ayrıca kadını fiziksel temasla aşırı ısıtmak iyi değil eğer o buluşma evinizde bitmeyecekse buna devam etmeyin. Aşırı ısıtmak kadının yanmasına ve sonrasında yine pişman olmasına yol açar. Evinize gideceğiniz barizse o zaman fiziksel teması yüksek tutabilirsiniz çünkü gereksiz vakit kaybetmezsiniz. Fiziksel temasta her zaman riskler vardır ve olacaktır bu işin garantisi yok ama risk almadan ödülde yok.

    Fiziksel temasın kalibrasyonu 0'dan başlayıp aşama aşama 100'e ulaşmaktır. Bunu ise 5'er 5'er artan bir şekilde düşünün. Bir anda kadının memesine elini atarsan bu aşırı fazla gelir çünkü kadın buz gibiyken olmaz. Her şeye aşama aşama alışman lazım. Bahsettiğimi unutmayın mahrem bölgelere dışarıda fiziksel temas yapmak iyi değildir. Fiziksel temasın amacı daha çok baştan çıkartmak ve kadını ısıtmaktır.

    4. Yüksek Beklentiler

    Buluşmaları mahveden ve oyunu olumsuz etkileyen en önemli şeylerden birisi de yüksek beklentilerdir. Özellikle amatör erkeklerde bu sık görülüyor çünkü onlar sonuca en çok muhtaç ve çaresiz olanlar. Bu açıdan oyunun çalıştığına inanmak ve somut bir şeyler görmek istiyorlar. O yüzden de bir buluşmadan beklentileri çok yüksek oluyor. Evlerini hazırlıyorlar, kondomu cebine koyuyor, eve iki bira bırakıyor, duş alıyor, süsleniyor, parfümünü sıkıp evden ayrılıyor. Kızla buluşup kahve içmeye geçiyor ama beklentisi çok yüksek ancak bunu karşılayacak oyunu olmuyor. Ayrıca çeşitli etkenleri hep hesaplamak mümkün değildir mesela kız ailesiyle yaşıyorsa geceyi sende geçiremez, senden sonrasına başka planı vardır, uzakta yaşıyordur, ilk buluşmada sana gelmek istemez vs onlarca etken olabilir. Tüm bunlara rağmen erkeğin zihninde ''o kadar emek harcadım aylardır uğraştım sonuca gideyim artık kafayı yiyeceğim'' tarzında bir düşünce oluşur. Bu erkeğin kasılmasına ve hatalar yapmasına yol açar. Aslında erkek mükemmel olmak ister ki kızı eve atayım ama işler öyle gitmez. Buluşma sıkıcı geçer ve kadın bir süre sonra kalkar gider. Tüm bu efor, enerji ve hazırlık çöp olmuştur. Erkeğimiz sinir ve hayal kırıklığı ile eve gider. Canı sıkılmıştır sonuca yakın olduğunu düşünür ve sebep arar. Oyuna inancını yitirir, tipimden mi oldu, ondan mı oldu bundan mı oldu diye kendini sorgular her şeye inancı kaybolur. Ayrıca gerçekliği sarsılır ciddi mod düşüklüğü ile bir sigara yakar sonrasında hüzünlere dalar.

    Tüm bu durum oyundaki bir paradokstan kaynaklanır. Oyunda ''sonuçtan bağımsız olmak'' önemli bir etkendir. Hocam amacımız bu zaten sonuç odaklıyız nasıl bundan bağımsız olabiliriz düşüncesini anlamak zordur çünkü paradokstur. Her şeyi hatun düşürmek için yaparken nasıl sonucu umursamayız ki bu bedavaya çalışmayı istemek gibi bir şey diye düşünülebiliyor. Sonuçtan bağımsız olmanın asıl olayı kafanın rahat olması ve eğlenebilmendir. Aşırı stres ve baskı altında zaten oyunu oynayamazsın. Bu açıdan da kafan hep rahat olmalı ve farklı kadınların olması da bu yüzden gerekiyor. Yoksa sadece tek kadına kalırsan kadınlarla ilişkilerde asla başarılı olamazsın. Bu yüzden beklentin düşük, kafan rahat ve keyfi yerinde bir adam olmalısın. Acılar içinde ve aşırı muhtaç bir şekilde kadınlardan büyük beklentilere girersen asla istediğin sonuçlara ulaşamazsın.

    5. Eğlence Eksikliği

    Buluşmalarının keyifli geçmesi hem senin hem de kadın için önemlidir. İyi bir playboy pozitif duyguların kaynağıdır ve kadınların iyi zaman geçirmesini sağlar. Bu açıdan buluşmalarımız eğlenceli olmak zorundadır. Sıkıcı bir buluşmadan sonra aynı kadını tekrar görmen zorlaşır. Bu ise kadınları güldürmen gerektiğini gösterir. Kadın kahkahalar atmalı, gözlerinden yaş gelmeli ve seninle birlikte enerjisi yükselmelidir. 

    ''Hocam ben şaklaban değilim kimse kusura bakmasın kimseyi güldürmek için uğraşamam beni böyle kabul ederse eder etmezse umurumda değil'' kafasındaysan açıkçası bu işlerde büyük başarılar elde etmen zorlaşır. Sana zorla kadınları güldür ve eğlendir demiyorum bu sana kalmış bir şey. O yüzden bu mentaliteyle oyuna yaklaşırsan çok başarı elde edemezsin. Ben sert erkek oyunuyla da kadınlara çok yaklaştım ve buluştum ancak efektif değil. Ağır abi davranışları başarıyı minimuma indirebiliyor ve süreci aşırı yavaşlatıyor. Tabi ki bu şekilde de sonuç alanlar var ama benim kadar değil.

    Eğlencenin önemi kadınlarda bağımlılık yapması, mantıksal sohbetten kurtulmak, dokunmayı kolaylaştırması ve sana esneklik sağlamasıdır. Piçlik yapmanın avantajı mizahla ilerlemektir. Normalde ciddi şekilde yapsan ters tepecek her şeyi yapabilmeni sağlar. Mizah özellikle flörtte bu yüzden önemlidir. Arsız-komik yöntemi de bu yüzden efektiftir. Arsızlık sana geniş hareket alanı sağlarken işin komedi kısmı eğlenceyi sağlar. Bu sayede ilerleme kaydedersin. Buluşmaların eğlence yerine resmiyet-ciddiyet ağırlıklı olursa playboy olma sürecinden daha çok evlenme sürecine gidersin. Amacın eğlenmek veya çok ciddi ilişki içerisinde olmaksa tabi bu mantıklı olabilir ancak benim önerdiğim bir şey değil. 

    Sürekli eğlenceli olman da gerekmez zaten böyle bir şeye gerek yok genel olarak eğlenceli olmak idealdir. İnsanlar hayatın acılarını yaşıyor, depresifler ve bunalıyorlar. Herkesin hayatı zor ve kadınlar daha depresifler bu açıdan eğlencenin kaynağı olmak kadınların seninle daha çok vakit geçirmesini sağlar. Ayrıca yanında daha rahat, samimi ve dürüst olurlar. Bunların tümü ise senin avantajına. Buluşmada bazen enerjiyi düşürüp daha derin konuşmalara da gidebilirsin ama fazla uzatmamalısın çünkü güven oluşturmayı sağlarken enerjiyi aşırı düşürmekte iyi olmaz. Buluşmanın ilk yarısında enerjin tükeniyorsa o da büyük sıkıntı çünkü buluşma uzadıkça sıkılma olayı da olabiliyor. Bazen ise tam tersi olur buluşma uzadıkça açılmaya başlarsın.

    Buluşmalara sık sık çıktığında kendin de çok şey öğreneceksin bu açıdan devam sonuca yakınsın, moral bozma gelişime devam💪

    Tags:

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)