İlgi Gösterirken Değerini Korumak

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''kadına ilgi gösterirken nasıl değerini koruman'' gerektiğini anlatacağım.

İlgi Gösterirken Değerini Korumak

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. Romantik İlgini Göstermek Önemli

    Kadına romantik ilgini göstermen seni büyük bir dertten kurtarır ve arkadaş konumuna düşmezsin. Eğer kadına ilgi göstermiyorsan bu defa ''arkadaş'' konumuna düşersin ve her şey senin için saçma sapan bir hal alır. Çoğu erkek ilgisini göstermediği için arkadaş konumuna düşüyor buradan da çıkamıyor. Genellikle ezik efendi tiplerin en büyük sorunu da budur ve kadına ilgilerini belli edemedikleri için saçma sapan platonik duruma düşerler. ''Bana gülümsedi o da hoşlanıyor galiba'' , ''Bana baktı o da beni seviyor herhalde'' diye umutlanırlar. Bu tür ezik durumlara düşen adamları kurtarmak mümkün olmuyor ki kendisi platonikçe her şeyi kendi kafasının içinde yaşarken başka bir adam sıfırdan gelip kadınla düzgün tanışıp o kızı 1 haftada yatağa atıyor. Efendi tip ise kızı 1 yıldır tanımasına rağmen arkadaş kalıyor neden? Çünkü ilgisini gösteremedi. Neden? Çünkü reddedilmekten korkuyor. Temelde korkuyor ve bu korku da kaybetme korkusuyla da bağlantılı. ''Bu kız güzel ondan bir tane daha bulamam ya da bu kız çok özel'' diye düşünerek bir çeşit saplantıya dönüşüyor.

    Oyundaki çoğu dert ilgiyi göstermekle çözülüyor çünkü en azından erkeksi bir pozisyona ulaşıyorsun. Taşaklı bir erkek olarak kendi ilgini göstermeye ve reddedilme riskini almaya giriyorsun. İşte bu çok önemlidir çünkü acemilere direkt oyunu bu yüzden öğretiyorum yoksa bu adamlar yıllarca arkadaş konumunda olan yedek listesinde bekleyen tipler oluyor. İlgisini gösterdiğinde ise en azından kabul et-reddet durumunda olup şansı artıyor. Bu ise adam akıllı şekilde hızlı sonuç almayı sağlıyor. Başka erkeklerin aylarca arkadaş olup beklediği kızı yoldan çevirip 3 günde yatağa atabildiğinde o erkeklerin gözünde ki kıskançlıkla ağlamalı bakışı görüyorsun. Adamların aylarca başaramadığı şeyi sen 3 günde yapıyorsun sebebi ise basit sen erkeksi şekilde yaklaşıp risk alıyorsun. Onlar ise korkak şekilde belki bir gün beni fark eder psikolojisiyle ezikçe kızın etrafında uydu olarak kullanılıyorlar. Her güzel kızın etrafında böyle ezik çok erkek var bu ise gündelik hayatta sık görülen bir şey. Bu problemi çözen şey ise risk alarak ilgini belli etmek. Kadına gidip ''seni beğeniyorum'' diyemiyorsan o zaman erkek olmakta vasatsın demektir.

    kadına açılmak


    2. İlgini Gösterirken Güç Kaybetmemek

    Acemiler için oyunun ilk aşaması sözel bile olsa ilgini gösterebilmektir. Sesin titrese, beden dilin zayıf olsa bile sözel olarak kadına ilgini söylemen gerekir. Zamanla geliştikçe beden dilin düzelir. Göz teması kurarak, güçlü ses tonuyla ve gülümseyerek doğru beden diliyle ilgini söylemeye başlarsın. Bu defa açılışların ve ilgini gösterdiğin noktalar güçlü olur. Arkadaş konumuna düşmezsin derdin bu olmaz kadına iki seçenek verirsin ya kabul eder flört edersiniz ya da reddeder kimse zamanını boşa harcamaz. Bu açıdan sorunların çoğu çözülür ama ufak bir sorun daha oluşur. Bu ise muhtaç veya fazla ilgi göstermiş gibi bir konuma düşmek olabiliyor.

    Kadını istiyorsun, ona muhtaç değilsin.

    Temel olarak anlaşılması gerekilen şey kadına muhtaç değilsin ama onu istiyorsun. Bu doğanın getirdiği bir şey erkek olarak sen ilgiyi göstermek ilk adımı atmak zorundasın. Korkak oğlan çocukları gibi kenardan platonik şekilde izlersen hoşlandığın kızı hep başkaları götürür sende oturur hayaller kurarak ağlarsın. İlgini gösterdiğinde muhtaçlığı engellemek ise çok zor bir durum değildir. Yıllardır kullandığım basit bir dengeleyici yöntem kadınla dalga geçmek, ona bulaşmak, sataşmak veya neg atmak oluyor. İlgimi gösterdikten sonra bu tür tekniklerle değerimi de korurum. Kıza ilgi gösterdiğinde beni 8 puan görüyorsa -2 puan yiyip 6 puana düşebilirim ama bu tekniklerle dezavantajı toparlayıp tekrardan 8-9 puana çıkarım. İyi bir piç mizahı, çeşitli espriler derken durum toparlanır. İlgiyi göstermek zaten eğlenceli bir şeydir yani ciddi bir iş değil. Kasıntı ağır abiler gibi evlenme teklifi etmiyoruz amacımız onun provider kocası olmakta değil zaten. Bu açıdan eğlenceli şekilde direkt oyunu oynamak hem iyi sonuç veriyor, süreci kısaltıyor hem de çeşitli dengeleyicilerle gücümüzü koruyoruz. Kadın ona muhtaç olmadığımızı biliyor ama onu beğendiğimizi de biliyor. Oyunun ileri seviyeyse zaten kadın seni beğenen başka kadınların olduğunu da biliyor. Bu durumda her şey en baştan bak daha tanışma anından itibaren ilişkiye gidiyor. Aptal betalar gibi kızla kanka olup 8 ay konuşmak sonrada açılıp reddedilmek zorunda değilsin. Çoğu erkek korkaklığından dolayı aşırı efor, zaman ve para kaybediyor sonuçta ise hiçbir şey elde edemiyor. Bu duruma asla düşmemelisin.

    3. İlgini Üst Üste Göstermene Gerek Yok

    Bir kadına ilgini bir defa göstermen yeterli çoğu zaman üstelemen gereken bir durum yoktur. Bir kadına onu beğendiğini 10 defa söylemen gerekmez. Bir defa sözel olarak dile getirmen yeterlidir. ''Ayşe seni beğeniyorum'' veya ''Ayşe seni çekici buluyorum'' demen tüm romantik ilgini belli eder. Bazı erkekler çok fazla kez söylüyor ve bunun bir anlamı yok. İlgini göstermene rağmen kadın seni arkadaş konumuna atıyorsa maskülenlikle alakalı problemlerin var demektir. Mesela sakalsız bir oğlan çocuğu gibi duruyorsan kız seni erkekten görmüyor bile olabilir ki bu yüzden seni sevgilisi yapmaz. Ya da şişmansan yürüyorken zor nefes alıyorsan zaten kız sana karşı içgüdüsel çekim hissetmez. Mükemmel olmak, kaslı veya yakışıklı gözükmek zorunda değilsin ama biraz erkeksi durman lazım. Fazla feminen veya oğlan çocuğu gibi gözüküyorsan pipinin herhangi bir kuku içine girmesi imkansızdır seni sadece arkadaş konumunda izlemek bekliyor demektir.

    4. Cinsel İlgini Gösterme

    Cinsel ilgiyi göstermenin bir anlamı yoktur ve genelde abazan erkeklerin sık düştüğü bir hatadır. Bu erkekler kadınsızlıktan öyle muhtaç hale düşmüştürler ki artık oyunu oynayacak kadar bile beyinleri çalışmaz. Cinsel ilgiyi göstermenin bir anlamı yoktur ki doğru yere kadar. Bir kadını evine getirmişsen ve keyifli zaman geçiriyorsanız bile cinsel ilgi göstermezsin sadece kadını tutar çeker öpmeye başlarsın gerisi gelir. İyi bir oyunda cinsel ilgi göstermeye yer yok. Ben hiçbir kadına ''götün güzelmiş'' veya ''çok seksisin'' demiyorum yani bunu ancak seviştikten sonra söylersin. Tabi ki arsız-komikte bazen piçlik çok üst düzeyde olabilir ama burada bile cinsel iltifat verimli değildir. İyi oyunda cinsel iltifata yer yok gece oyununda bile cinsel iltifat sonuca engel oluşturabiliyor. İyi oyunda cinsellik sözel olarak dile gelmiyor direkt yaşanıyor ya öpüşüyorsun, ya ön sevişmede oluyorsun ya da sevişiyorsun.

    5. İleri Seviye Oyunda İlgini Sözel Olarak Göstermen Bile Gerekmez

    Amatörlere her zaman ilgini sözel olarak söyle çünkü arkadaş konumuna düşme tavsiyesini veririm. Bunu söylemek bile onlar için zorlayıcı olabiliyor çünkü çekiniyorlar. Oyunda sözel olarak bazı şeyleri söylemek çok önemli olabilir seni en kötü zaman kaybından kurtarır ve acemiler için pek çok sorunun çözümünü sağlar. Bu işlerde tecrübe kazanıp pişmeye başladıkça artık kıza ''seni beğeniyorum'' demen gerekmez. Gözlerinle kadını soyarsın, gülüşünle baştan çıkarırsın ve kadın senin iflah olmaz bir baştan çıkartıcı olduğunu anlar. Kadın aradaki cinsel gerilimi hisseder ve senin ne istediğini çok iyi bilir. Cinsel atmosfer sohbete acayip hakim olur ki aslın konu çok basit gündelik bir şey bile olabilir. Sohbet tamamen kadınsı-erkeksi gerilimle dolar ve kadın etkilenir. Bu ileri seviyedir yani kadınla hava durumu konuşurken bile baştan çıkartabilirsin ama bunu başarmak için neredeyse 50 üzeri kadınla yatmış olman gerekiyor. Gözlerin, bakışlarını kullanman, göz kırpman, gülüşün, yarım gülüşün, beden dilin ve maskülen enerjin bunu belirliyor. Oyunda ilerledikçe buna çok şahit olmaya başlayacaksın bambaşka gerçekliğe ulaşıyorsun ayrıca hiç güç kaybı da yaşamıyorsun. Sonuçta sözel olarak bir şey söylemediğin için bir muhtaçlık durumu da yok.

    Tags:

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)