PUA Orta Sınıf Erkeklere Hitap Ediyor

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
1

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''PUA neden orta sınıf erkeklere hitap ediyor'' ve ''kadınlarla ilişkilerde başarının sosyo-kültürel noktalarını'' anlatacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    PUA Alt-Sınıf Erkeklere Hitap Etmiyor

    PUA (Pick-up Art) yani kadın tavlama sanatı kısacası oyun alt-sınıf erkeklere hitap etmeyen bir yaşam görüşüdür. Alt grup erkeklerin oyunu anlayacak kapasiteleri olmadığı gibi bunu uygulayacak sosyo-kültürel düzeyde değildirler. Bu açıdan onlarda PUA ile pek ilgilenmez çünkü bu görüş daha çok orta sınıf erkeklere hitap eder çünkü onlar belirli bir farkındalığa sahiptir oyuna ihtiyaç duyarlar. 

        Alt sınıf erkekler oyunu anlayacak zeka ve sosyal kapasitede olmadıkları gibi ilkel olmanın getirdiği bir katılığa sahiptirler mesela en basitinden imajlarında bir renklendirme yapamayacak kadar katıdırlar. Fotoğraf çekilmeyi başarmaları mümkün olmaz ve oyunu uygulayamazlar. Ayrıca oyun yani kadın tavlama sanatı söz konusu olduğunda alt sınıf erkekler direkt sahte bir ahlakçılık triplerine girerler mesela ''senin anan bacın yok mu'' veya ''milletin anasına bacısına mı sarıyorsunuz lan ırz düşmanı mısınız'' gibi triplere girerler ki kendileri fırsat bulsa her şeyi herkese yaparlar. Bu açıdan alt grup ilkeldir o yüzden karmaşık sosyal dinamiklerde kazanmalarını bekleyemezsiniz.
    Ulan ne olacak bu karı kız işleri be - tipik orta sınıf erkek derdi

        Ayrıca alt sınıf erkeklerin ilkel olmaları birçok orta sınıf erkekten daha fazla cinselliğe erişim sağlayabilir ki bu ilişkilerin bir kısmı çarpık ilişkiler oluyor. Toplumun altında ilkellik fazla olduğundan karmaşık ve çarpık cinsel ilişkilerde sık görülür. Bunun basit ispatını Müge Anlı izleyerek görebilirsiniz. Toplumun en alt grubu genellikle bu tür programlarda kendini belli eder. Benzer bir durumu Amerika'da da görürsünüz Maury'nin ''You are not the father show''unda bunun çeşitli örneklerini bizzat görürsünüz. Bu açıdan toplumun en alt grubu irrasyonel bir şekilde ilkel içgüdülerle yaşar.

        Alt sınıfın yaşadığı mahalle ve bölgelerde sosyal hayat sıkıntılıdır bu açıdan oyuna elverişli olmaktan ziyade her şeyin fazla gizli-çarpık olması gerekir. Her şehrin orta ve üst kesimleri cazibe merkezidir çünkü alt sınıfın olduğu yerlerde kimse kendini güvende hissetmez bu açıdan herkes tedbirlidir. Orada gezen bir erkek bile kendini güvene almak için ekstra tedbir almak zorunda kalır.

    Oyun Orta Sınıf Erkek İçin Vardır

    Alt grup erkekler ilkellikten gelen maskülenlikle bazı ilişkiler yaşayabilir, tek kıza takıntılı olabilir ya da tamamen başarısız ancak bunu dert etmeyen yani farkındalığa sahip olmayan erkeklerle doludur. Oyun onlara hitap etmez yani sosyal-kültürel hayatları yoktur. Alt sınıfın iletişimi fazla basit ve duygusaldır o yüzden oyunu algılayamazlar. Oyun kuracak kapasiteleri olmaz sadece oyuna gelirler.

    Orta sınıf erkeğin kız tavlayamamak diye bir derdi vardır. Bu erkek sosyal-kültürel ve ekonomik olarak belirli düzeydedir ancak kadınlarla ilişkileri kötüye gidiyordur. Bu açıdan çevresinde kadınlar bulunmasına rağmen onlara ERİŞEMEZ. Bu durum ise orta sınıftan erkeklerde ya tamamen yalnızlığa gömülmeye veya her şeyin fazla tesadüfte kalmasına yol açar.

    Orta sınıf erkek oyunu kuracak sosyal-kültürel ortama sahip olsa da oyunu oynamayı bilmediği için sıkıntı yaşayabilir. Bu açıdan PUA'nın çözümleri bu erkeklerin sorunlarını gayet efektif şekilde çözüyor. O yüzden oyunda hızlı gelişenler genellikle orta sınıfın orta veya üst kısmı oluyor. Yeni kadınlarla gerçekte tanışabiliyorlar, yeni kadınlarla sanalda tanışabiliyorlar, buluşacakları mekanlar belirli oluyor ve iletişim frekansları tutuyor. 

    Ayrıca oyunda iyi olan bir erkek hem alt, orta ve üst sınıf kızlara da hitap ediyor. Genellikle orta sınıf erkek fazla efendi-mantıksal kaldığından genellikle alt sınıf varoştan gelen ancak kadınsı enerjisi yüksek biraz bitchy yani şirret hatunlarla baş edemiyor. Genellikle orta sınıf efendi, gözlüklü ve sakin bir erkeğin alt sınıf kadınlarla baş edemediğini bu yüzden ezik olarak algılandığını görürsünüz. Oysa oyunun iyi olduğunda bu şirret kızlarla yatıyorsun kısa süreli olarak çünkü uzun vadeli tahammül edilmezdirler. Orta sınıfın belirli kültürel düzeyine sahip erkeğin alt sınıftan kadına uzun süre tahammül etmesi mümkün değildir. Ancak bu tür şirret ama kadınsı hatunlarla yatıyorsan o zaman erkek olmakta iyi olmaya başlıyorsun. Orta sınıf kadınlarla da iletişimi ilerletip onların direncini aşıyorsun. Üst sınıf kadınları da aşırı özgüven ve oyununla etkileyip yine kısa süreli takılabiliyorsun ya da bu orta vadeli bir ilişki oluyor. Orta sınıf erkeğin üst ekonomik sınıftan kadınla uzun süreli ilişki kurabilmesi ve bu ilişkinin hep sağlıklı kalması zor. 

    Orta sınıf erkeğin oyunu öğrenerek önce dışsal oyunun geliştirmesi (giyim ve taktikler) daha sonrasında içsel oyununu (mentalite - pozitiflik) geliştirmesi en iyi sonuçları veriyor. Bu açıdan orta sınıf depresyonundaki erkek problemi çözülüyor çünkü farkındalığın getirdiği acıyı çeken erkekler oyunla kendilerini buluyorlar.

    Orta sınıftaki her erkeğin oyunu anlayacak ve uygulayacak kapasitede olduğunu söylemekte kolay değil. Özellikle ortanın alt sınıfında kalanların bu karmaşık sosyal ilişkilerde başarı gösteren bir alfa olması zor çünkü adam o kadar beta özelliklere sahip oluyor ki kendisini değiştiremeyebiliyor ya da karamsar inançlarından vazgeçemiyor. Tembellikten de bu işleri başaramayan çok erkek var ama orta sınıftan bir adamsanız playboy olmamanız için çok büyük engeller yoktur. Tek sorunun fazla sıradan adam olmaktır yani hiyerarşide tırmanmak ve fark yaratmak istersin. 

    Orta sınıf adamın kültürel düzeyi de ideal olduğundan genellikle buluşmalarda konuşacağı, aktaracağı ve anlatacağı çok şeyi oluyor. Ortak beğeniler, zevkler ve ilgi alanlarıyla bir çeşit benzerlik yakalanıyor. Bu noktada orta sınıf erkeğin orta sınıf kadınla iletişimi her zaman daha iyi oluyor. Üst sınıf fazla tüketim ve materyal odaklı olduğu gibi alt sınıfta fazla ilkel ve yine materyale aşırı aç olabiliyor.

    Üst Sınıf Erkekler Oyuna Pek İhtiyaç Duymuyor

    Üst sosyal, ekonomik ve kültürel sınıftan erkekler oyuna çokta ihtiyaç duymuyor çünkü kendi sosyal hayatları geniş olduğu için bir şekilde ciddi ilişki buluyor ve ara sıra kaçamaklar yapıyorlar. Üst sosyal sınıf açıkçası çok daha geniş sosyal hayata ve aktivitelere sahip. Mesela alt sınıf bir erkek ya çok çalışıyor ya da düzgün ortamın olabileceği bir yere sahip olmuyor. Adam sanayide çalışıyorsa zaten nerede ortam yapacak ki genelde ortamı bir sürü erkekten oluşuyor çünkü toplumun altında baskı da yüksek bu açıdan kaçamak ilişki kuramıyorsa o zaman yalnızlığı baki olacaktır. Aynı şekilde orta sınıf erkek sosyal çevrede bulunsa da sosyal ortamların direkt içinde olmayabiliyor. Ya fazla ev hayatına alışıp konfor alanına sıkışıyor, ya çok erkek ortamında kalıyor ya da izole bir yaşam sürüyor. Bu açıdan üst sınıfın sosyal esnekliği diğer gruplarda gözükmüyor. Üst sosyal sınıfta sevgililik ilişkisi çok daha hızlı ve basit şekilde gerçekleşiyor çünkü azınlık olan kişiler birbirleriyle takılıyor. Bu açıdan da flört sürecinden çok sevgililik sürecine geçiyorlar. 

    Üst sınıfın oyuna çok ihtiyaç duymamasının bir diğer sebebi de avantajlardır. Kendilerini yetiştirecek avantajlara sahiplerse oyunu öğrenmekle ilgilenmiyorlar. Bunların bazıları doğal alfalık özelliklerini ya da çekiciliği gerçekleştiriyorlar. Üst sınıftan erkek aşırı beta olsa bile avantajları onu yine ilişkilerin içinde tutuyor terk edilme veya aldatılma gibi durumları yaşasa bile yine bir şekilde hayatına tutunuyor. Bu açıdan iyi veya kötü yönde de olsa üst sınıf erkekler genel olarak oyuna aşırı ihtiyaç hissetmiyor. Oyunu öğrenmeleri bir çeşit tamamlayıcı etki oluşturuyor. Üst sınıf erkekler ayrıca PUA'yı öğrenen orta sınıf erkeklere küçümseyici bir şekilde yaklaşıyorlar. Bu onları aşağılamaya çalışmak, dalga geçmek ve diğer şeylerle oluyor çünkü hem bu grubun hak ettiğine inanmıyorlar hem de olası başarıdan korkuyorlar çünkü üst gruptan bir kızın orta sınıfa gitmesi bu erkeklerin hoşuna gitmiyor egoları inciniyor.

    Orta Sınıf Erkek Set Açmayı Daha İyi Başarıyor

    Alt sınıf erkeğin set açmak ve reel tanışmalar yapmak gibi bir sosyal beceriyi geliştirmesi zor. Keko ve dızo olan tipler sadece uzaktan laf atmayı ya da tofaş araçla geçerken korna çalmayı biliyor. Ayrıca alt sosyal sınıftan bir erkeğin kalibresiz yaklaşımı direkt olarak taciz algısına yol açacaktır. Alt sınıf erkeğin set açmayı başarması durumunda bile kadınla konuşacağı aşırı bir şey yok. Alt sınıf erkek sadece alt sınıf kadına hitap edebilir yani orta sınıfta olan kültürel ve sosyal olarak bir düzeye gelmiş kadının alt sınıf erkekle ilişki kurması çok zor. Kadınlar direkt olarak tiksiniyor ve rahatsız oluyor. Üst sınıfa ise alt sınıf erkek yaklaşmaya korkuyor o yüzden bu durum söz konusu değil.

    Orta sınıf erkeğin burada oyunu öğrenmesi yani iyi semtlerin sokaklarında, alışveriş merkezlerinde, kafelerinde ve gece mekanlarında set açması olağandır. Bu erkeğin yaklaşımı kadınları ürkütmediği gibi etkileşim yakalayacaktır. Oyunun ne kadar iyiyse açıkçası o kadar farklı kadına hitap edersin. Ben her zaman orta sınıfın tam ortasında olan bir erkek oldum ancak oyunum geliştikçe her türlü kadına hitap edebilecek noktalar yakaladım. Mesela alt sınıf kızları özgüven ve cesaretle etkiledim. Bu kızlar benim cesaretimden, ukalalığımdan ve özgüvenimden fazla etkilendikleri için arada bir içgüdüsel çekim oluştu. Kısa sürede bu sayede bu kızlarla yatmayı başardım. Orta sınıf kadınları yine özgüven, zeka, cesaret, komedi, müthiş sohbet ve kültürle etkiledim. Orta sınıfın alt kızları yine özgüven-cesaretten etkileniyorken orta-üst sınıf olanlar kültür ve mizahtan etkileniyor. Bu açıdan orta sınıfın altında olan kapalı bir kızla da yattım, özgür orta-üst sınıfta olup rock müzik dinleyen iyi eğitimli hatunlarla da yattım. Oyunda tabi asıl zorlayıcı nokta üst sınıf kadınlara erişmekti çünkü oyunum gelişmediği dönemde üst sınıf kızlarla pek şans yakalayamadım çünkü onların aşırı şık giyimi gözümü korkutuyordu. Zamanla baya zengin ve güzel (zengin sarısı olan hatunlardan bahsediyorum) hatunlarla tanışmaya başladım. Özellikle lüks AVM'lerin içinde ve belirli sokaklarda bu hatunlarla denk geliyorsunuz. Aynı şekilde instagramın ne kadar iyiyse bu hatunlara da erişme şansın olabiliyor. Bu kadınlarla da başarı yakaladım ancak bu genellikle kısa süreli ilişkileri kapsıyor çünkü uzun süreli ilişki kurmayı çok tercih etmedim çünkü bazı kızlar sürekli tüketimle yaşıyor. Bir çeşit alışveriş ve tatil bağımlılıkları var bundan  gelen bir şımarıklığı tolere etmekte zor. Bu kızlarla kısa süreli takılıp paralarını yiyip sonra iletişimi kesiyorsun. Üst sınıf hatunları etkileyen şey kalite, özgüven, cesaret, kültür ve tecrübedir. Kadının sana saygı duyması için belirli çapta olman şart. Bu iyi giyim, yurt dışı tecrübesi, kültürel birikim ve mizahla sağlanıyor. Özellikle arsız-komik sataşmalarıyla bu kızları etkilemen çok daha efektif çünkü bu hatunların egoları da özgüvenleri de yüksek. Kendilerini şaşırtan özgüvenin ve mizahın onların senden etkilenmesini bazen aşık olmasını sağlıyor ancak dediğim gibi uzun vadeli şeyler mümkün değil.

    Üst sınıf erkekler pek set açmakla ilgilenmiyor sosyal ortamları onlara belirli şeyleri getiriyor ya da sosyal medyadan bulabiliyorlar. Azınlık olmanın yarattığı çekicilik önemlidir. 

    Erkekler ve Hitap Ettikleri Kadın Grupları

    Alt sınıf erkeğin sadece alt sınıf kadına hitap edebileceğini söylemiştim. Bu sadece maddiyatla alakalı bir şey değil genel olarak sosyal-kültürel bir şeydir. Alt sınıftan bir erkeğe bolca para verirsen ancak yukarı çıkar bir çeşit ''kıroyum ama para bende'' durumu oluşturabilir. Bu ise yine üst veya orta sınıftan kadınları etkilemesini sağlamaz yine alt sınıftan güzel bir kadın bulup evlenir çünkü kahrına ancak bu kadın katlanır. Kadın açısından sosyal-kültürel fark kabul edilemez bulunur. Bu yüzden sadece para değil aynı zamanda kişisel bakım, gelişim ve kültürel düzey önemlidir. İletişim frekansının en temelde tutması gerekiyor. Bu açıdan para bile kurtarmıyor bu grubu o yüzden kendi çap ve çevrelerinden kadın bulmaları gerek. Bu noktada alt sınıf kızların hepsi çirkin demiyorum ancak güzellik ortalama olarak toplumun altında düşüktür. Genellikle alt sınıf güzel kızlarda bu güzelliği silah olarak kullanıp bir çeşit sınıf atlama çabasında olmalarıdır. Yani alt sınıf güzel bir kız sevgili-koca olarak orta-üst veya üst sınıf bir erkek arıyor. Alt sınıf erkekler bu açıdan kadınlar tarafından pek sevilmiyor, bazıları ilkel maskülenlikle kendi çevresinde sonuç elde ediyor ama ötesi değil. Orta sınıf bir kızın genellikle alt sınıf erkeğe hiç şans vermediğini görebilirsiniz.

    Orta sınıf erkek genellikle orta sınıf kadınlara hitap eder ancak bu orta sınıfında üst kesiminde yer almanız daha iyidir. Orta sınıf kadınlar mantıksal yönlerini geliştirmişlerdir bu açıdan kültürel-sosyal olarak onu etkilemeniz gerekiyor. Tanışma dirençlerini aşmanız, flört etmeniz, etkilemeniz ve ilgi alanlarınızın oluşması gerekiyor. Bunlarda ne kadar iyiyseniz yani karizmatik, sosyal ve rahat orta sınıf bir adamsanız orta sınıf hatunlarla özellikle sevgili olmanız kolaylaşıyor. Kısa süreli ilişkiler ise durumlara göre oluyor yani oyunun iyiyse süreçte hızlanıyor. Orta sınıf ayrıca alt sınıf kızlara da hitap ediyor ancak iletişimde sıkıntı çıkabiliyor çünkü memur çocuğu bir tipsen alt sınıf bir kızın sohbeti sana aşırı banal gelebilir. O yüzden arada bir cinsel çekim olmadıkça tercih etmek zor. Alt sınıf olmak sadece ekonomik sınıfla alakalı değil kültürel ve sosyal birikimle de alakalı yani kültür düzeyi aşırı düşükse yani ilkellik ön plandaysa senin oyununda artık özgüven-cesaret üzerinden yüzeysel şekilde yürümelidir. Mesela orta sınıf erkeğin alt sınıf kızla flört ederken karşılaştığı en büyük sorunlardan birisi ''esprileri kızın anlayamayacak zeka seviyesinde olmasıdır'' bu açıdan iletişim frekansları tutmaz. Ayrıca alt sınıf kızların tanışma aşamasında ters abartı tepki göstermesi durumu da olabiliyor yani gereksiz yere bir kız sana ''siktir git'' diye bağırmışsa büyük ihtimal alt sınıf bir şirret kadına denk gelmişsindir mesela ben hiç denk gelmedim ama denk gelen tanıdıklarım var. Orta sınıf erkek orta sınıfın üstüne çıkmışsa yani üst sınıfla yakınlaşmışsa orada da başarı elde eder. İyi vücut yapmışsındır, oyunun iyidir, şık giyinirsin, tecrüben ve kültürel birikimin vardır üst sınıftanda avlanırsın.

    Üst sınıf erkek her tür kadına hitap eder bu onun ayrıcalığıdır. Bu sadece parasal anlamda değil kültürel ve sosyal anlamda da geçerlidir. Bu gruba en alttan yürüyenlerde çok olur orta sınıf kızlardan yürüyenlerde. Orta sınıfın alt grup kızları da üst sınıfa çok yanlamak bir çeşit sınıf atlamak ister. Üst sınıf erkekler genellikle kısa süreli cinsel ilişkileri bu alt gruplarla kurabilir ancak bunu gizlerler çünkü üst sınıf her zaman üst sınıfla takılmak ister. Bu açıdan bir tarafın diğerini parasal olarak sömürdüğü ancak kültürel-sosyal anlamda geri kaldığı bir ilişki istenmez. Türk dizilerinde olduğu gibi gerçekte olmaz. Kız alt sınıfsa tek sorunu parasızlık değil genel kültür, görgü ve sosyal eksikliktir. Onun maddi açlığı gözünü kör eder bu açıdan da sıkıntı çıkar bu tür kızları almak istemezler. Üst sınıf bir adamın mesela Acun'un Şeyma ile evlenmesi gibi şeyler aşırı nadirdir ki Acun bunu engellemek için çok çabaladı ama ortada bir çocuk vardı. Üst sınıf erkeklerin kültürsüz kısmı birçok kadını da iter çünkü iletişim kanalı kapalıdır ciddi uyumsuzluklar ön plana çıkar. Maddi çıkar odaklı olmayan kadınları çekebilmek içinde üst sınıf adamın farklı yönlerini geliştirmiş olması gerekiyor. Yoksa son dönemde inşaat veya siyasetle zenginleşen adamlar üst sınıf değiller sadece paraları var ama tam olarak adapte değiller bu yüzden de üst sınıfta olup alt sınıfmış gibi davranıyorlar. Belirli kültürün oturması zaman alıyor.

    Alt-Orta ve Üst Sınıf Hatunların İncelenmesi

    İlk olarak güzellik dağılımıyla başlayayım alt sınıftan daha az güzel hatun çıkıyor. Bunun ekonomik ve sosyal yanı açıkça belirli. İyi beslenmek ve bakım masraflı süreçler o yüzden bakımsızlık ve kötü genetikten dolayı güzel hatun sayısı daha az. Orta sınıfta güzel kadın sayısı çok daha fazladır en çok güzel kızlar bu grupta bulunuyor. Üst sınıf kızlar fazla bakımlı, estetikli ve gösterişliler. Güzellikleri fena değil ancak orta sınıf kızlarla aşırı bir fark olduğunu söyleyemem. Çok eskilerden zengin sarısı fark yaratıyordu şimdi çok bir fark yok. O yüzden güzellik olarak dağılım bellidir.

    Alt sınıf kadınlarla ilgili şey bu kadınların çok daha ilkel hareket etmesidir. Bu açıdan eğer maskülen özgüvenli oyunun iyiyse bu kadınların sana dayanamayıp verdiklerini görürsün. Bu açıdan erkeksi olman önemlidir. Orta sınıf inek bir tipsen mesela bu kızlar sana hayatta vermezler çünkü ezik olarak gözükürsün. Alt sınıftan sayko bir tipe verir, orta sınıftan cesaretli adama verir, üst sınıftan evli 40 yaşındaki adama verir ama efendi tipe vermez. Bu açıdan bunu bilmek önemli. Alt sınıf kızlarla iletişim basittir yani çok derin şeyler gerekmez. Bariz başarı ve somut materyallerden fazla etkilenirler. Entelektüel birikimin veya fikirlerin önemsizdir.

    Orta sınıf kadınların rasyonelliği gelişmiştir yani ilkel yönlerini bastıracak bir mantıkları vardır. Bu kadınlar kendilerinden daha alt erkeklere şans tanımazlar. Mesela alt sınıf bir kekonun bozuk Türkçe ile imla hatalarıyla yazdığı mesajları direkt engellerler. Alt sınıf erkeklerin yok olmasını isterler çünkü bu erkeklerle herhangi bir şekilde iletişim halinde olmak istemezler. O yüzden orta ve üst sınıf erkek olman gerekir. Orta sınıfın alt grubu yani alt sınıfa yakın olanlar bir çeşit geçiş noktasıdır o yüzden daha basit iletişimi severler ve üst sınıfa ilgi gösterirler. Ortanın ortası ve üstünde belirli kaliteler artar. Mesela orta-üst grupta psikoloji okumuş, yabancı dil bilen ve belirli müzik zevki olan hatunlarla takılırsın. Ortanın altında ise Demet Akalın dinleyen ve alışverişe-makyaja takıntılı kızla takılırsın. Orta sınıf kızlarda mantık baskındır bu açıdan bazı şeylere ikna olmaları zaman alır eğer sana güvenirse ve çekici bulursa seninle takılır. Duruma göre kısa süreli ancak genel olarak uzun süreli ilişki istiyor bu kızlar çünkü belirli kalitedeler.

    Üst sınıf hatunlarda temelde iki gruptan oluşuyor. Bunların bir grubu aşırı bir tüketim odaklı yaşamı benimsemişlerdir. Markalar ve tükettikleriyle kendilerini var ederler. Diğer grup ise paraya alışmış ve bunu umursamayan hatunlardır. Sanatla, felsefeyle, bilimle, gezmeyle ve kültürle ilgilenirler. Bu açıdan bu grup hatun çok kaliteli olmaları yanında güzeldirler. Bu tür kızlarla buluşmaya çıktığımda bile aşırı keyif alıyorum yani alt sınıf hatunla yatmaktansa bu hatunla buluşmak daha keyif verici oluyor. Üst sınıf kızlar da kısa süreli takılmaya bazen aşırı eğilimli oluyor tıpkı alt sınıf gibi ancak birçok zaman sevgililiği tercih ediyorlar. Kaliteli bir adamsan ve doğru ortamdaysan mesela gece hayatında bu tür hatunları denk getirip kısa süreli ilişki kurabiliyorsun.

    Sonuç olarak PUA akımı orta sınıf hayatın belirli yerinde olan ancak avantajı olmadığı gibi çokta dezavantajı olmayan erkeklere hitap ediyor. Oyunu oynamak için belirli zeka, sosyal-kültürel yapı ve ekonomik denge gerekebiliyor. Bu açıdan da orta sınıf erkekler buna dahil. Son dönemde ekonomik zorluk ortanın alt grubu erkekleri alt sınıfa atmış olabilir bununla birlikte sosyal-kültürel gelişimlerini de engellemiştir ancak buna yapacak bir şey yok. Erkek aşama aşama kendini geliştirerek yukarı çıkmalıdır. Kafası çalışan adamsan ve potansiyelin varsa zaten alttan ortaya kısa sürede ulaşırsın.
     

    Tags:

    Yorum Gönder

    1Yorumlar

    1. alt sınıf tofaşçı grup orta sınıfa daha yakın artık ve maalesef orta sınıf kızları tavlıyor . onlar da olayın farkına varıp artık daha modern takılıyor

      YanıtlaSil
    Yorum Gönder