Kadınlarla İlişkilerde En Başarılı Olduğum Dönemin Analizi

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
1

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''kadınlarla ilişkilerde en başarılı olduğum dönemin analizini'' yapacağım.



Söz konusu kadınlarla ilişkilerde başarılı olmak olduğunda herkesin teorileri vardır ve birçoğu gerçek hayattan gelmez. İşin içinde sıfırdan gelip en başarıya çıkmamışsanız bu konuları derin seviyede anlamak zordur. Pek çok erkek kendince sebepler veya olasılıklar kurar ancak olayı düşünen değil yaşayan bilir. Hayatımda sıfır kadın olduğu dönemlerden hayatımda kadın bolluğu olan dönemlere aşama aşama gittim. Açıkçası bu süreç mental açıdan çok zorluydu çünkü duygusal stabilitem olmadığı gibi çeşitli içsel sorunlarla birlikte dışsal teknik eksikliği süreci benim için uzun yıllar alan hale getirmişti. O yüzden aylar sürecek şeyler bazen yıllar süren  realizasyonlar gerektirebilir. O süreçte bugünkü bilgeliğimin temelini oluşturuyor ancak çoğu tavsiye veren adam bu süreçten geçmeden sadece teori okuyup, ezberleyip diğerlerine anlatıyor. Bu açıdan da bu komünitede bir ''kör, diğer körlere yol gösteriyor'' durumu oluşuyor. Bunu anlamak benim gibi tecrübeli kişiler için basitken, tecrübesiz arkadaşlar için çok zordur çünkü kulağa hoş gelen şey gerçekte bir anlam ifade etmeyebilir. 

Kadınlarla ilişkilerde en çok başarılı olduğum dönem pek çok kişinin sandığı gibi en çok spora gittiğim, para kazandığım, kariyerimde yükseldiğim veya popüler olduğum bir dönem değildi. Aksine playboy hayatının derinliklerine daldığım dönem kaotikti. Hayatım içmek, eğlenmek, buluşmak, fast food yemek, düzensiz uyku ve düzensiz yaşamla dolmuştu. Bu döneme damgasını vuran şey ise EĞLENCE'ydi. Açıkçası fazlasıyla eğleniyordum yani kafam rahattı, umursamazdım ve gittikçe toksik enerjimi atıyordum. Bu ülkede eğer eğlenmiyorsan ciddi bir toksik enerji birikiyor bu ise seni geriye çekiyor oysa ben en çok eğlendiğim dönemde en çok sonucumu aldım. Bu dönemde çokta aksiyon aldım yani bir diğer göze çarpan durum ise çok fazla kadınla sürekli tanışmamdır. Sürekli yeni kadınlarla tanışmak aşk hayatımı resmen bambaşka seviyeye çıkartmıştı. Ayrıca MOJO'mun yani libidodan gelen o pozitif çekici piç enerjisinin yüksek olması da başarımı ciddi şekilde arttırdı. Bu enerji kadınların benim yanımda rahat, yargılanmamış ve eğlenceli hissetmesini sağlıyordu. Bir çeşit ''sen ne hissedersen kadınlarda onu hisseder'' durumu oluşmuştu.

Bu döneme damga vuran özellikler;

  • Umursamazca eğlenmek ve negatif enerjini atımı
  • Aşırı aksiyon almak (gündüz + gece + sanal + sosyal ortam oyunu)
  • MOJO'mun normale göre yüksek olması yani piç erkek moduna fazlasıyla adapte olmam (beynimin düşünmeyi bırakması, efendi erkek özelliklerinin törpülenmesi ve içgüdüsel davranışların baskınlaşması)
Kadınlarla ilişkilerde başarı bir hayat tarzıdır. Özellikle bu hayat tarzına beynimin adapte olması açıkçası ciddi zaman aldı. Toplumsal koşullanmalarla beyni yıkanmış bir adamsanız genel olarak bu tür hayat tarzlarını yargılmaya eğilimlisinizdir çünkü haz odaklı bir yaşam ahlaki gözükmez ama bunu her yargılayan derinden derine bunu ister. Bende efendi bir erkek mentalitesinde olan birisi olarak bu yaşam tarzını hep yargılamıştım ama zihinsel, karakter ve yaşam tarzı dönüşümü beni tamamen değiştirdi. Bu değişimin temel nedeni de toplumsal baskıdan bıkmam, gençliği yaşama arzusu ve toplumla zıtlaşma eğilimlerimin artmasıdır. Bizim toplum gençler üzerinde aşırı baskı oluşturuyor, gelecek kaygısı, sınav stresi, tüm insanların birbirini yorması derken açıkçası her şeyden acayip bıkmıştım. Ayrıca kadınlarla ilişkilerdeki başarısızlık ve olumsuz sonuçlar beni aşama aşama dönüşmeye itmişti. Yoksa evde otururken canım sıkılıp hadi piçleşeyim demedim. Bir erkek zaten istese de piçleşemez yani bu tamamen senin elinde değildir. Hayat ve kadınlar seni gittikçe piçleştirir çünkü deneyim kazanmanın bir sonucudur. Hayat tecrüben arttıkça bu piçleşme durumu artar. Kadınları ve insanları nasıl idare edeceğini anlamaya başlarsın. Bu açıdan da bu dönemde bu özelliklerim fazlasıyla artmıştı. Çok az düşündüğümü ve çok fazla yaşadığımı biliyorum çünkü sürekli bir şeyler yapıyordum. Klavye redpillcileri gibi sanal alemde yaşamıyordum çünkü amaç bu değildi. Önce yaşayacaksın sonra aktaracaksın eğer yaşamadan aktarırsan ortaya gerçekçi olmayan çarpık bilgiler çıkar.
Kadınlarla ilişkilerde EN BAŞARILI olduğum dönemdeki hayat tarzım buydu. Eğlenceli, kaotik ve müthiş bir gençlik hayat tarzı. Sağlıksız ve yorucu olduğundan uzun süreli devam ettiremiyorsun zaten geçici bir dönem.


Eğlence hayat tarzına adapte olmakta kolay bir durum değil. İlk kez bir gece kulübüne gittiğimde kendimi çok garip hissetmiştim. Açıkçası fazla düşünme probleminden dolayı eğlenmek yerine ortamı analiz etmeye ya da kendi imajım üzerinde düşünmeye başlıyordum. Bu durum ise andan kopukluğa ve kafanın içine gömülmene yol açıyor. Eğlence ortamlarına alıştıkça açıkçası umursamıyorsun. İçmeye, dans etmeye, gülmeye ve stres atmaya bakıyorsun. Bu mentalite içselleştikçe farkında olmadan gittikçe daha çekici bir adam haline geliyorsun. En önemli noktalardan birisi toksik negatif enerjinin atılmasıdır. Bu negatif enerjiyi attıkça kadınlara daha çekici gelmeye başladım. Öfkem gittikçe azalıyor onun yerini umursamazlık alıyordu. Normalden daha çok gülüyor ve eğleniyordum. Bu hayat tarzını seviyordum özellikle Türkiye'de yaşayan bir erkek için bu tür bir dönem geçirmek şart yoksa stresle yaşlanır gidersiniz. Üzerinizdeki baskı sizi bu tür bir kopukluğa itiyor ki birçok kadında da benzer  şeyler oluyor. Eğlencenin etkisi açıkçası oyunumu da çok ileri seviyeye taşıyordu farkında olmadan çünkü sonuç odaklılık azalmıştı. Kadınları daha çok trollemeye başladım ve bir çeşit kendimi eğlendirme moduna (eğlenen ustalık) girmiştim. Düşünmediğim için oyunum sosyal yönden aşırı akıcı olmaya başlamıştı. Normalde düşündüğümde daha az hazır cevap ve dalgın oluyordum ama o özellik gittiğinden umursamıyordum. Daha çok aksiyon almam da bu açıdan mümkündü çünkü düşündükçe aksiyon almamak için mantıklı sebepler bulursun. O dönemde bir erkek arkadaşımla akşam 7-8 gibi bir mekanda çay kahve içiyorduk. O arkadaşım oyuna teorik olarak hakimdi ama pek aksiyon almıyordu. Neyse bununla otururken sürekli sokaktan geçen kızlar dikkatimi çekiyordu, ondan müsaade isteyip gidip set açıyordum. Otururken neredeyse 6-7 set açmıştım 2 numara almıştım. Hava kararmasına rağmen iyiydim ki bunu genel olarak önermem hava kararmışsa oyun oynamak risklidir ama dediğim gibi pekte düşünmüyor, umursamıyordum. Bu da beynimi kapatmanın ve yeni gelişen erkeksi piç içgüdülerime güvenmenin ne kadar daha iyi sonuçlar getirdiğini gösteriyordu. Mantığımı ve sağduyumu çöpe atmıştım ama tabi bu dönemsel bir şeydi.
Teorisyenler ise kadın tavlama teknikleri vermekten ve bu işin amacının seks olduğu gerçeğini görmezden gelip kişisel gelişim tavsiyesi veriyorlar. Bunlar güzel tavsiyeler ancak kadınlarla ilişkilerde seni en başarılı yapacak şeyler bunlar değil maalesef ki. Bu hayat tarzı seni daha kaliteli bir adam yapar sonuçta spor, eğitim, para ve meditasyon yapmak hayat kaliteni arttırır ama seni sekse layık eğlenceli bir piç erkek yapmaz.


Teorisyenler ise bu durumu anlamıyor. Kırmızı hap teorisini öğrenen pek çok kişi genelde bu işi mantıksal olarak algılıyor. Hipergami diye bir şey var o zaman hemen çok iyi vücut yapmalıyım, para kazanmalıyım, başarılı olmalıyım ve popülerleşmeliyim o zaman işte kadınlar bana gelecek diye düşünüyorlar. Açıkçası bu hatalı bir yaklaşımdır ve fazlasıyla da popülerdir. Bunun nedeni erkeklerin siyah-beyaz düşünme eğiliminden kaynaklanıyor. Mantıklı ve kulağa hoş gelen tavsiyeler iyi gözüküyor. Peki ben neden en başarılı olduğum dönemde bunları yapmıyordum? Neden hayatım kaotikti? Açıkçası aşama aşama gidelim. Spor yaptığım başka dönemlerde spordan kadınlara enerji kalmıyordu. Sporun hakkını verdiğinde ve önemsediğinde diyet, antrenman ve uyku düzeni gibi şeyler gerekiyor. Oysa playboy hayatında bunları yapmak zor. Sigarayı fazla içiyor, düzenli alkol tüketiyor ve fast food yiyordum. Sabahlara kadar ya dışarılardaydım ya kadınla takılıyor ya da film falan izliyordum. Sabahları uyuyordum ve öğleden sonra uyanıyordum. Kafam güzel takılıyordum yani bu iki hayat birbirine tamamen zıt. Sporculardan daha çok hatun götürme sebebim onlardan daha iyi olmam değildi, onlardan daha eğlenceliydim ve doğru yerde-doğru zamanda-doğru adam oluyordum. Sonuçta spor yapan adamın hayatı spordan ibaret oluyor kadınlara zamanı kalmıyor. Bu ikisini her an dengede götürmek zor. Ayrıca spor hayatı sıkıcı çünkü fast food yok, tatlı yok, alkol yok ve sigara yok. Sağlık odaklı yaşıyorsun bu da eğlenceyi engelliyor, partinin dışında kalıyorsun. Bir diğeri ise para kazanmakla alakalı bir durum var. Birçok erkek para kazanırsa çok kadın götüreceğini düşünür ki bu tamamen kolpa bir düşüncedir. Çok para kazanan adam oranı zaten %1 falan yani para kazanmak başlı başına zor ve komplike bir iş. Genelde parayla kızları götürenler para kazananlardan ziyade baba parası yiyenler oluyor çünkü bu elemanların çok boş zamanı var. Kendi parasını kazanan ve işine odaklı adamın playboy hayatı yaşaması imkansız. Bir ton iş varken geceden kalma hangover olamazsın, kadınlara zaman ayıramazsın ve bir sürü saçmalıkla uğraşamazsın. İşine odaklanırsın ve işin tüm enerji, zaman ve odaklanmanı alır. Para kazanırsın ama çok hatun götürecek bir yanın kalmaz. Ayrıca çok para kazanmak dediğimiz süreç yıllar alabilir yani sen 20 yaşında para kazanmaya odaklansan adam akıllı büyük paralar kazanıp bir lüks yaşam kurman 15 yıl sürer. Lüks araba, ev ve tüketim kolay değil. 1 yılda kimse zengin olmuyor bu çok karmaşık bir süreç ve kadınlarla ilişkilerle alakalı değil. Para kazandığında da lover bir piç erkekten ziyade provider bir efendi adam oluyorsun. Bu da seni evlenilecek erkek yapar, eğlenilecek değil.

Eğlence kadınların en çok aradıkları şeydir. Kadınlar bu yüzden konserlere ve eğlence mekanlarına giderler. Kadınlar pek çok zaman fazlasıyla sıkılıyorlar bu açıdan yaşadıklarını hissetmek istiyorlar. Farklı duyguları hissetmek istiyorlar. Birçok erkek çok SIKICI ve bunu çözemiyorlar. Ayrıca egolarından dolayı da ya da karakteri bu işlere uymadığından dolayı da çözemeyen çok adam var. Çoğu adamın mesajlaşması ya da reel'de kadınla iletişiminde bu sıkıcılığı görüyorum. Bende aynı durumdaydım açıkçası kadınları aşırı sıkan ve bunaltan bir imajla karaktere sahiptim. O yüzden bunu tamamen değiştirmeye odaklandım, ilişki dinamiklerini anladıkça eğlenceli olma oranında artıyor çünkü çok daha az umursuyorsun. Eğlencenin en önemli noktası kısa süreli ilişkileri kolaylaştırmasıdır. Eğlence, müzik, dans, alkol ve yüksek enerjiyle insanlar sevişiyor. Kadınlar kendilerini eğlendiren erkeklerle yatmaya eğilimli çünkü sende pek çok duyguyu deneyimliyor. Eğlence ise sohbetin, yaşam tarzın ve karakterinden geliyor. Bir mimiğinle bile kadını güldürebiliyorsun, senin yaşam tarzında olmak istiyor ve sohbetini seviyor. Oysa kasıntı ve sıkıcı adamsan kadın kaçıyor, bu salak adamla takılmak istemiyor bunalıyor. Bu tür adamların kadınlardan anlamadığını ve sekse layık olmadığını biliyor. Özellikle sekse layık olma konusu çok önemli. Söz konusu seks ise kadınlar çoğu erkeği sekse layık görmüyor. Sekse layık olman için kadının senden etkilenmiş ve pozitif duyguları yaşıyor olması gerekiyor. Ayrıca sosyal dinamiklerde avantajlı çıktığında sana cinsel olarak arzu duyuyor. Bu açıdan bu durumda zirvedeyken öğrenci evime çeşitli kadınları attım ki bu öğrenci evim fazlasıyla dandikti ama sonuç alıyordum. Yani kadını lüks bir suit daireye götürmüyordum ki buna hiç gerek yok. Eğlenceli değilsen ve o piç moduna girememişsen hızlı sonuçlar alamazsın çünkü karşılaşacağın tek şey direnç olacaktır.

Aşırı aksiyon almanın iyi yanı öğrenme sürecini kolaylaştırması ve hızlandırmasıdır. Hayata bir oyun olarak bakıyordum ve sızlanmayı bırakmıştım. Pek çok erkek kırmızı hap teorisi gibi şeyleri sanal olarak öğrendiğinde bir öfke krizine kapılır. Kadınların kendisini onaylamaması ve başarısızlığı onu kadın düşmanlığına yönlendirir. Bu açıdan da sanalda sürekli kadın düşmanlığı yapmaya enerji harcar. Oysa amaç bu değildir, amacın aşk hayatını iyileştirmekse bu ne kadar acı verse de gidip kadınlarla konuşacaksın. Çoğu erkek gerçekten kadınları tanımıyor çünkü kadınlar hakkında kafa yorsalar bile kadınlardan uzaktalar. Ben o dönem günde 20 set açıyordum ve her açıdan aşırı aktiftim. Enerjim yüksek olduğundan pek yorulmuyordum da yani gece gündüz gezmeye alışmıştım. Yorgunluğu sadece yatağa girdiğim an fark ediyordum. Her gördüğüm kadına oyun yapma isteğim vardı ve şansımı da deniyordum. Bu açıdan seti görüp açmazsam kötü hissediyordum yani gidip denemek istiyordum. Bu açıdan deneyim kazanmak iyi bir şey her gün farklı şeyleri yaşayarak öğreniyorsun. Çeşitli ön yargıların ve limitli inançların yıkılıyor. Bana bakmaz diyeceğin kadın sana bakıyor, bu kesin bende zaten çirkin dediğin kadın seni reddediyor. Teoride olduğu gibi pratikte olmuyor yani sosyal ilişkilerin karmaşası var. Güzel kadınlar daha iyi tepki verirken, çirkin olanlar seni sert reddediyor ama gerçekte görerek öğrenmek güzel bir şey.
Sadece teori okuyarak değil bizzat kadınlarla tanışarak ve konuşarak kendi deneyimlerini oluştur. Kadınlarla ilişkilere kafa yoruyorsan ama gerçekte hiç kadınla konuşmuyorsan sadece mental mastürbasyonla kendini kandırıyorsun demektir.

Kadınlarla ilişkilerde gerçekten başarılı olmak istiyorsan;
  • Gerçek hayatta kadınlarla tanışmaya başla, kadınları sadece kadınlarla konuşarak iyi şekilde öğrenebilirsin. Teori sadece olayı anlamanı sağlar.
  • Eğlenceye odaklan ve sıkıcı bir efendi tip olma.
  • Kadınlarla ilişkilerde direkt başarıyla, kişisel gelişim teorilerinin alakasız olduğunu anla. Sonra işte spor yapıyorum, kitap okuyorum ve işim var ama kız arkadaşım yok diye sorgulama.
  • Düzenli aksiyon al.
  • Toksin negatif enerjini, öfkeni ve depresyonunu üzerinden at.
Kadınlarla ilişkilerde her erkek başarılı sonuçları ister ama bunun gerekliliklerini iyi anlamak gerekiyor. Bu sanat mental olarak  yorucu ama buna değen bir şeydir. Birden çok kadın tarafından sevilmek ve seçilmek kadar güzel bir şey yok. Birden çok kadınla seks yapabilmek, onların seni takıntı haline getirişini izlemek seni genç bir tanrı gibi hissettiriyor. Tabi ki bu dönemsel bir şey oluyor gittikçe tatmin oluyorsun. Tatmin oldukça da aslında seni çok başarılı yapan temel arzuların ve isteklerin azalıyor. Gece hayatından da kadınlardan da sıkılıyorsun. Bu dönemsel bir şey gençken yapacaksın. 18-25 yaş arası bunu yapmak için uygun yoksa 35 yaşında bunları yaşamaya çalışman acayip durur. Her şey yaşında güzel yani 40 yaşında taşakları buruşmuş ama eline yeni para geçmiş bir abazan olmak istemezsin bu iğrenç duran bir şey. Kendini 40 yaşında ailene odaklayacaksın ama gençliğini de yaşayacaksın ki geçmişe dönüp baktığında pişmanlık hissetme.

Yorum Gönder

1Yorumlar

  1. Harikasın, tebrik ederim. Her yazını okuduğumda nasıl kötü bir durumda olduğumu anlamamı sağlıyorsun. Ortaya irade koymanın zamanı çoktan gelmiş, hatta geçiyor. Sağ olasın.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder