Direncin 5 Türü ve Onları Aşmanın Yolları

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
2

 Merhaba sevgili YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ takipçileri bu makalemde sizlere ''direncin türlerinden ve nasıl aşılması gerektiğinden'' bahsedeceğim.

DİRENCİN 5 TÜRÜ

Direnç; kadının tanımadığı bir erkekle konuşmaya yatırım yapmaması, soğuk davranması ve kısa cevaplar vermesidir. Kadının oyunu direnç göstererek süreci yavaşlatmakken erkeğin oyunu süreci hızlandırmaktır. Hangi tarafın oyunu ve çerçevesi daha baskınsa o kişi flörtün gidişatını belirler.

Ayrıca reddedilmek direnç değildir. Bazı sosyal zekası düşük erkekler reddedilmeyi direnç sanıyor ama reddedilmek kadının sana HAYIR demesidir. Direnç ise kadının sana BELKİ demesiyle alakalıdır. Kadın sana EVET diyorsa dirençte olmayacaktır. Bu basit dinamiği anlayamayan adam bu işleri yapamaz onu da belirteyim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. Düşük Değer Direnci

    Direncin en klasik ve yaygın olanı düşük değer direncidir. Kadınlar her zaman kendilerine denk veya daha değerli bir erkekle ilişki kurmak isterler. Bu açıdan kadınların standartları erkeklere göre yüksektir. Bir erkekten beklentileri doğal olarak daha fazla ve çeşitlidir. Düşük değer gösteren erkeklerin çoğunu reddederler ancak her kadın direkt reddetmez bazen ufakta olsa şans verir. Düşük değerli bir adam da ufak şanslar yakalar ancak direnç yok yüksektir. Kadın ilgisizdir, çok sert palavra testleri atar, diskalifiye eder, arkadaş konumuna atar veya erkeği tam olarak erkekten görmez. Bu açıdan bu durum can sıkıcıdır ve çoğu erkek bu durumdadır.

    Düşük değerli adamsan oyunu oynamak çok zorludur çünkü kadın içgüdüsü senin ''üremeye layık olmadığını'' yani ''sekse hiçbir şekilde layık olmayan vasat erkek'' olduğunu algılar. Çoğu zaman reddedilme ve terslenmelere maruz kalırsın. Bu durumu aşmanın yolu kendini değerli hale getirmektir çoğu erkeğin vasat olduğu durumdan çıkman lazım. Yoksa ben vasat olayım kadınlar bana direnç göstermesin diye beklemek hayal ürünüdür.

    Değerini arttırmanın yolu;
    • İmajını geliştirmek, şık giyinmek, aksesuarlar
    • Kilo vermek veya kilo almak, fit olmak
    • Hijyen ve temizlik
    • Pozitif enerjiye ve rahatlığa sahip olmak
    • Efektif beden dili
    • Çeşitli hobileri olan birisi olmak, boş adam olmamak
    • Düzgün diksiyon ve konuşma becerisine sahip olmak
    Düşük değerden çıkamayan adam bu işi yapamaz çünkü gündüz oyununda otomatik reddedilir, instagramda 1 tane geri dönüşü şişman kızlardan bile alamaz, gece hayatına giremez girse bile ortamda direkt reddedilir, sosyal ortamlarda siklenmez yani kenarda kalır veya arkadaş konumundan bir adım öteye çıkamaz.

    2. Efendi Erkek Direnci

    Efendi erkek direnci dediğim şey belirli kalitelere sahip, aklı başında ve düzgün çocukların ilişkiye girememesi, yedek kulübesinde bekletilmesi ve arkadaş konumundan çıkamamasıyla alakalıdır. Bu erkekler düşük değerli değildir ancak kadının ilişki aradığı o erkek hiç değildirler. Bu erkekler genelde ''seni arkadaş olarak görüyorum'' ve ''o elektriği alamadım çekim hissedemedim'' cümlelerini sık duyarlar. Bunun nedeni bu erkeklerin sıkıcı, yargılayıcı, fazla mantıksal ve tahmin edilebilir olmalarıdır. İlişkiye uygun ve yakın olmalarına rağmen tercih edilmezler. Bu erkeklerde genel olarak ''benim seçilmem lazım en çok ben hak ediyorum'' düşüncesi baskındır ama bu bir şeyi değiştirmez. 

    Temel sorun duygusal ve içgüdüsel çekim oluşturamamakla alakalıdır. Bu erkekler ya sıkıcı konuşurlar ya da çok mantıksal konuşurlar. Kadının mantığına hitap ederler, kağıt üzerinde iyi gözükürler ancak ilişkileri pek olmaz. Birçok kadının aşık olduğu ve arzuladığı erkek olamazlar. Efendi bir imajla kadınları etkilemek, flört sürecinde elde tutmak veya ciddi heyecan yaratmaları zordur. Bu erkekler hep kadınların serserilerle yatıp kalkmasından şikayet eder dururlar. Genelde potansiyelleri olmasına rağmen oyunun eksikliğinden dolayı sıkıntı yaşarlar.

    Çözümü ise karmaşık değil. Eğlenceli sohbet etmek, kasıntı olmamak, pozitif enerji, arsız-komik tekniği, irrasyonel özgüven ve şerefsiz edebiyatı gibi şeyleri öğrenip uygulaması gerekiyor. Bu davranışsal değişimler bir anda kurak çöp toprağı gibi olan seks hayatlarına yağmur yağarak bereketlenmesini sağlar. Bunun için oyunun pratiğine iyi hakim olmak gerekiyor eğer oyunu iyi anlarsa bu erkeklerdeki potansiyelde yüksek olduğundan hızlı sonuç almaya başlarlar. Mesela düşük değerli erkeklerin iyi sonuç alması 2-3 yıl sürerken bu adamlar 6-7 ayda çok iyi noktaya gelebilir.


    3. Piç Erkek Direnci

    Piç erkek direnci ise ilginç bir fenomendir. Genelde efendi erkekler yağsız, baharatsız ve tatsız tuzsuz yemek gibidirler. Kadınların iştahını açmazlar ama piçliğin dozu aşırı fazlaysa bir erkekte bu avantajlar yaratır ancak bazen ciddi dezavantajlarda yaratır. Aşırı tuzlu ve baharatlı bir yemek gibi olursun. Bu ise kadının sana karşı ciddi direnç oluşturmasına yol açar. Sebebi ise kadının senin çok çapkın, güvenilmez, her kıza yavşayan, çok cinsellik amaçlı bir erkek olduğunu düşünmesidir. Bu durum hem imaj hem de davranışsal olarak olduğunda çok ciddi bir güven eksikliğine yol açar.

    Aşırı piç izlenimi çizmişsen kız olacakları biliyordur. Bu açıdan senin evine gelmez, sana güvenmediğini sürekli belirtir ve sana diğer kızlardan farklı olduğunu göstermek amaçlı acayip bir direnç oluşturur. Sürekli palavra testleriyle seni oyalar yani dozun fazla kaçması soruna yol açıyor. O yüzden şunu iyi anlamak gerekiyor eğer imajın çok piçse davranışsal-sözel oyunun daha cool-sakin olmak zorundadır. Eğer imajın çok efendiyse ve sıkıcıysa o zaman davranışsal-sözel oyunun çok piç olmak zorundadır. Bir çeşit iki yönü de bulundurman gerekiyor. Yakışıklı olup sevgili yapamayan bazı erkeklerde bu durum var çünkü kızlar hem rekabetten kaçınmak istiyor hem de aldatılmaktan korkuyorlar. Mesela kızın ''bu beni kesin aldatır'' diye düşünmesi dirence yol açıyor. İkizler burcu olup fazla piç algılanan erkek bile bu yüzden diskalifiye olabiliyor. Kadına güven vermek, özel hissettirmek ve piç gözüküp arka planda daha efendi yönlerini yansıtmak iyi olabiliyor. Yakışıklı birçok adam bu yüzden sorun yaşıyor kadınların bu direnciyle karşılaşıyor. Çözüm ise çekicilik oluşturmaktan ziyade güven oluşturmaya, samimi sohbetlere girmeye ve ilgili bir erkek olmayla çözülüyor. 

    4. Fazla Yüksek Değer Direnci

    Değerli bir adam olmak çok iyidir ancak bazen fazla yüksek değer piç erkek olmakta olduğu gibi birçok kadında aşağılık kompleksini tetikleyebilir. Kadınlar baş edemeyeceği erkekten kaçınma psikolojisine girebilirler. Böyle bir şeyin var olacağını bilmek bile gariptir çünkü düşük değerdeki bir erkeğin hayali en tepe %0,01'lik dilime çıkmaktır. Aşırı değerli olup kadınları peşinde koşturmaktır. Bu direnci tecrübe etmiş ve çok iyi seviyedeki bazı erkeklerde gördükten sonra net anladım. Teoriye uymayan ve kırmızı hap ezberindeki kişilerin asla anlayamayacağı bir şeydir. Bir çeşit lüks problemdir.

    Yüksek değerli bir adam olduğunda yani fiyakan ve forsun fazlaysa aslında kadınlardan çok daha yüksek seviyedesindir. Bu açıdan kaybedecek şeyi olan kişi noktasına sen gelirsin. Birçok kadına fazla gelen bir yönün vardır. Kolundaki saat, parfümün, araban, giyimin ve davranışların karşındaki kadınların daha da aşağıda hissetmesine yol açar. Kadın senin yanına kendini yakıştıramaz bu açıdan korku yaşar ve uzak durur. Senin duygusal olarak ulaşılamayacağını ve senin onunla ilgilenmen için neden olmadığını düşünür.

    İlginç olan ise kadının senin neden yalnız olduğunu anlayamamasıdır. Senin asla boşta kalmayacağını, hayatınsa sana yürüyen çok kadın olduğunu ve senin onunla ilgilenmen için neden olmadığını düşündüğü için kadın kendisini sana yakıştıramaz. Bu açıdan sürekli bunları sorarak direnç oluşturur çünkü aradaki değer farkı barizdir. Kadınların en yüksek erkeği istediği fikri bu açıdan gerçekçi değildir çünkü birçok zaman böyle bir erkekle kadınlar ne yapacağını bilemez ve o erkeği kontrol edemez. O yüzden kadının isteği erkeğin kendisinden bir iki tık iyi olmasıdır 4-5 tık iyi adamla uğraşamazlar. Bu problem çok nadir görülür ama bu direncin varolduğu geleceğin playboyları tarafından bilinsin.

    5. Son Dakika Direnci

    Son dakika direnci oyunu bilen çoğu erkek tarafından teorik ve pratik olarak bilinen bir dirençtir. Yatakta ön sevişmeden sonrasında veya öncesinde olabilir. Kadının kaltak kalkanı devreye girerek açıkçası cinselliğin başlamasına engel olmaya çalışır. Son dakika direncinde kadın erkekten emin olmak ister çünkü kadın içgüdüleri hamile kalma durumunda erkeğin doğru seçim olup olmadığından emin olmak ister. Kadının cinsellik öncesindeki sorduğu soruları bu yüzden samimice cevaplaman gerekir. Elin kadının malum bölgesinde ve öpüşürken bir anda gelen ''kaç kardeşsiziniz?'' veya ''kardeşlerinin adı ne kaç erkek kaç kız?'' gibi soruları doğru cevaplaman gerekiyor. Bu noktada son dakika direncini dozu da farklı olabilir bazen kolay bazen çok zor hatta imkansız olabilir.

    Ön sevişme ötesine geçemiyorsan ortamı soğutman lazım bir anda aşırı cinsel istek gösterdin ve kız emin olamamaya başladı. Bu açıdan geriye çekileceksin çünkü uğraşmana rağmen olmadıysa daha fazla uğraşmanın anlamı yok. Tuvalete git ellerini yıka, sonra gel telefonunla oyna. Kadına ilgi göstermekten kaçın ve onu kendi haline bırak. İletişim kurma ve minimal kur yani onu cezalandıracaksın ki bu davranışından vazgeçsin. Ortamı soğuttuktan sonra eğer kız açılırsa tekrar ısıtırsın ve cinselliğe gidersin ancak yine olmuyorsa bu defa cinsellik modundan çıkman gerekiyor. Bir film aç ve kızla film izle ancak tekrardan fiziksel temasa girme sen uzakta mesafeli dur. Kız gelip kucağına oturursa veya seninle öpüşmeye çalışırsa devam edersin yoksa yok. Eğer bir şey olmayacağı belliyse pantolonunu giy kızı evine bırak yani sende kalmasının anlamı yok. Eğer onu bırakma şansın yoksa burada sana üç seçenek çıkar; birincisi kıza salonda yatak hazırlarsın orada uyur, ikincisi kıza yatağını verirsin sen salonda uyursun ve üçüncüsü birlikte uyursunuz ama seks olmayacağı artık kesindir.

    Son dakika direncinin çeşitli yönleri var. Bazen kız temiz değildir o yüzden kokudan dolayı falan istemez, bazen psikolojikmen hazır değildir süreç hızlı gelişmiştir, kız kendini orospu gibi hissediyordur ve bu o kadar fazladır ki acayip utançla-suçluluk duyar hatta ağlamaya falan başlar. Ön sevişmenin ortasında kız hüngür hüngür ağlıyorsa senin çavuş derin uykuya dalar. Bazen de zaman hatalıdır. O yüzden diyorum evinde ve yatağındaki yarı çıplak kızla yatacağının garantisi bile yok bazen olmadığında olmaz. Bazı kızları bu aşamada kaybedersin ve bir daha asla mesajlara cevap vermez seninle iletişim kurmaz engeller. Bazıları ise sana alışır bir sonraki gelmesinde hazırlıklıdır açıkçası kız en güzel iç çamaşırını giyer, malum bölgeyi traş etmiştir, parfümlerini sıkmış ve sekse hazır gelmiştir. Bu defa sıfır dirençle sekse gidersin. O yüzden böyle durumlar can sıkıcı olsa da olabildiğini anlaman gerekir. Sinir bozucu bir şeydir bir yandan testislerine ağrı girer her şeyi yapmışsındır sonuca aşırı yakınken sonuç olmaz delirirsin ama buna alışman gerekiyor. Bu tür şeyleri benim gibi hızlı çapkınlar defalarca kez yaşadığından yadırgamaz ve anlayışla karşılayıp direnci ya aşar ya da kafaya takmaz.

    Tags:

    Yorum Gönder

    2Yorumlar

    1. 2 haftalık sevgilim bakire değil ama benle sevişti ilerisi için izin vermedi hatta altını çizerek söyledi evlenmeden hiç bir şekilde benle cinsel ilişkiye giremeyeceksin dedi

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Kanka yazıda da belirtildiği gibi bu en sert dirençlerden birisi. Umursamayıp doğru şekilde aşabilirsen devamı geliyor. Kadınların ne dediğini çok kafaya takma. Seninle cinsel ilişki istemeyen kız sevişmez zaten.

        Sil
    Yorum Gönder