VIP GRUP NEDİR?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0
Merhaba sevgili YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ takipçileri bu makalemde sizlere yeni ve önemli projelerimden birisi olan ''TELEGRAM VIP GRUP ÜYELİĞİNİ'' tanıtmak istiyorum.
    (toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. VIP GRUP NEREDEN ÇIKTI?

    İlk olarak ben grup, forum veya kanal açmaya temelde karşı olan birisiyimdir. Bunun nedeni ise kalite düşüklüğü ve leş ortam oluşmasıdır. Kağıt üzerinde 50 erkeğin bir araya gelip birbirine yardım ettiği, herkesin birbirini yukarıya çektiğini düşünebilirsiniz ancak LİDERSİZ erkek sürüsü sadece koyun sürüsü gibidir bu açıdan her grup ve oluşum sıkı moderasyon gerektirir. Normalde moderasyonla uğraşmayı sevmediğim için bu tür bir grup veya kanal açma işini uzun yıllar boyunca erteledim ancak son proje olarak açtım.

    VIP grup kurmamın temel amaçlarından birisi bilgiyi hak edene vereceksin aforizmasıdır. Bu noktada paylaşmak istediğim ve herkesin görmesini istemediğim bir özel ortam oluşmasını istedim. Grubu kuralı da 2 ay kadar süre oldu gayette memnunum çünkü grup iyi yönetiliyor ve grubun kalitesi her ne kadar düşürülmeye eğilimi olsa bile korunuyor. Ülkemizdeki erkek kalitesi düşük olduğundan moderasyonun daha sert yapılması gerekiliyor ve belirli kesimi grupta tutmak için bu şart. Bunu şöyle düşünebilirsiniz yeni bir cafe açılıyor öncelikle eli ayağı düzgün tipler geliyor, güzel kadınlar geliyor daha sonra keko ve varoş tipler oraya dolup oranın kalitesini düşürüyor. Sonrasında ilk gelen kitle gidince kekolarda ortamı leş edip mekanı bırakıyorlar o mekan batıyor. Bu tür senaryolar oluşmaması için sıkı moderasyonla grup yönetiliyor ve şimdiye kadar keyifli bir grup oluştu. 

    VIP GRUP LOGOSU

    2. GRUP KİMLER İÇİNDİR VE KİMLER KATILMALI?

    VIP grup temelde bu işle ilgilenen ve orta seviye olmuş kişilere hitap eden bir ortamdır. Grupta amatörleri pek sevmiyorum ve bulundurmuyorum. Ara sıra bazı amatörler gruba kaynamış olsa bile sorun değil çünkü öğrenerek gelişiyorlar.

    Grup kimler için;
    • Hatalarını görmek ve onları düzeltmek isteyen
    • Diğerlerine değer katabilecek olan
    • Diğer kişilerin hata ve doğrularından öğrenmeye istekli
    • Kendini bu alanda geliştirmeye açık
    • Makro veya mikro detayları öğrenmek isteyen
    • Çeşitli konularda soru sorma hakkı
    • Canlı yayınlara katılma ve soru sorma şansı
    • Özel bir ortamda hızlı cevap alabilme şansı
    • İnstagram profili, tarz ve poz vermekle ilgili konularda diğer kişilerden öğrenmek isteyen
    • Mesajlaşma analizi, mesajlaşmakla ilgili yeni fikirler
    • Pratik olarak yeni cümleler öğrenmek isteyenler
    • Mentalite, prensip ve diğer konularda gruba özel paylaşımları görmek isteyenler içindir.
    Oyunda aktif değilseniz ve bu işlerle ilgilenmiyorsanız gruba katılmanıza gerek yok. Grupta bir aktiflik şartı yoktur ancak boşa para harcamanızın ne anlamı var? Spor salonu üyeliği alıp gitmiyorsan bir işe yaramaz bu da aynı hesap.

    3. NEDEN ÜCRETLİ?

    Hayatta her şeyin bir bedeli vardır ve bu bedeli ödemek istemeyenler zaten gelişemezler. Gruba ücretsiz giriş yoktur herkes parasını vererek girer çünkü bu elit bir hizmettir. Grubun ücreti yıllıktır ve yılda 1 defa alınır. Ücret gayet uygun ve makul fiyatlardadır bu açıdan genel bir gruba hitap eder. Grubun ücretini dahi karşılayamayacak durumda olanların grupta zaten işi ne? Cebinde hiç parası olmayan adamların işi değil bu gidip çalışıp maddi durumunu düzeltmen grupta olmandan daha önemli.

    Ücretli olmasının nedeni açıktır; KALİTE-KONTROLÜ EN ÜST DÜZEYDE TUTMAK. Piyasada bir sürü ücretsiz whatsapp, telegram veya discord grupları var. Çeşitli sitelerin forumları var ve hepsinin de ortamı TOKSİK, LEŞ VE BERBAT. Başarısız ve iğrenç tipler diğerlerine kötü öneriler veriyor ya da sabote ediyor. Gruplarda ya boş sik-taşak muhabbeti dönüyor, futbol tartışması, siyaset tartışması veya kıskançlıktan kaynaklanan toksik tartışmalar dönüyor. Bu açıdan istediğin ücretsiz gruba katılabilirsin ha belki ilkte kısa süreliğine o ortam nezih olabilir ama sonrasında berbat hale gelecektir. İşte VIP GRUPTA bu yok sıkı bir moderasyonla birlikte kalite-kontrol korunuyor. Kaliteyi düşüren ve sıkıntılı tipler gruptan atılıyor. Kimsenin gözünün yaşına bakmam ortamı bozanı, bozarım. O yüzden ücretli ve ücreti verdi diye kimseye de tolerans yok. Önce uyarılır, davranış düzeltmezse kıçına tekmeyi yer. O yüzden gereksiz egosu olan, uyumsuz, psikolojik sorunlu ve sıkıntılı adamlar benim grubumda bulunamaz. Herkese hitap etmiyorum ve bu şartları sağlamayanla işim yok. 

    Ürünleri almamış ve iletişimim olmayan kişileri gruba almıyorum. O yüzden direkt  ürünü alman gruba gireceğin anlamına gelmez defalarca siparişleri iptal ettim. Almadan önce kesinlikle instagram veye whatsapp üzerinden iletişime geçmen gerekiyor.

    4. GRUP NASIL İŞLİYOR?

    Temelde iki tane grup var; İlki kanal ve diğeri sohbet grubu yani aynı anda iki gruba girmiş oluyorsun. Kanalda sadece ben paylaşım yapıyorum sen yorum yapabiliyorsun, sohbet grubunda ise herkes sohbet edebiliyor.

    Bir kanal ve sohbet grubu bu şekilde gözüküyor.

    Grupta üyeler çeşitli ekran görüntülerini paylaşıp (isim sansürlemek ve gizlilik şart bu kurala uymayan mesajlar silinir, kullanıcı uyarı alır) diğerlerinden ve benden yorum isteyebilirsin.

    Mesajlaşma oyunun veya sürece dair soruların olduğunda sohbet grubumuzda bunu paylaşabilir ve fikir isteyebilirsin.

    Kanalda ise benim paylaştığım özel açılış, sohbet cümlesi veya çeşitli tekniklerle birlikte prensiplere erişebilirsin.

    5. VIP GRUBA NASIL KATILABİLİRİM SÜREÇ NASIL İŞLİYOR?

    Gruba herkesi almıyorum eğer daha önce e-kitapları okumamış ve konuya hakim değilsen kusura bakma aramıza girmen için altyapı oluşturman gerekiyor. Rastgele gelen herkesi almıyoruz bunu belirteyim. Ürünleri almış ve bu konuda orta seviyeye ulaşmışsan bu link üzerinden VIP GRUP ÜYELİĞİNİ satın alabilirsin.

    Üyeliği satın aldıktan sonra sana whatsapp üzerinden bir davet bağlantısı gönderiliyor.

    Whatsapp üzerinden gönderilen bağlantı ile kanala katılıyorsunuz. Sonrasında sohbet grubuna da ayrı istek göndermeniz gerekiyor.

    6. SIK SORULAN SORULAR

    Whatsapp ya da Discord grubu olacak mı?

    Hayır olmayacaktır sadece telegram üzerinde olacaktır.

    Diğer üyeler numaramı görebilir ve kişisel bilgilerime ulaşabilir mi?

    Telegram gizlilik ayarlarını yaptıysan kimse senin numaranı gruptan göremez. Kişisel bilgilerini de sen kendin paylaştığın düzeyde görebilirler. Üyeler kendileri isterse instagramda takipleşebiliyorlar.

    Soru sorma limiti var mı?

    Hayır grupta soru sorma limiti yoktur ancak grup kalitesini aşağı çekecek düzeyde bunaltıcı soru sormak veya yorum yapmak yasaktır. Kaliteyi sağladıktan sonra her sorun cevaplanır.

    Şehrimden arkadaş bulabilir veya kanat adam yapabilir miyim?

    Evet seninle aynı şehirden kişileri sorarak bulabilir ve iletişim kurup buluşabilirsin. Bu üyelere kalmıştır, beni ilgilendirmez. Herhangi bir kişiye referans olmadığım kişi kişisel insiyatif almanızla alakalıdır.

    Kesin sonuç alır mıyım?

    Sonuç garantisi diye bir şey yok. Kişisel direkt bir eğitim yok bilgi ortaya paylaşılıyor ve herkes nasipleniyor. Kendi hırsın, gelişim potansiyelin, sosyal zekan, öğrenme kabiliyetin ve diğer onlarca etkene göre sonuç alabilirsin. Bu grupta ciddi teknik ve mental yardım oluyor buna rağmen belirli sürede sonuç alamayan birisi çabalamıyor demektir. O yüzden sonuç garantisi, sihirli hap eğitimi vs yok. Bunları bilerek katıl ve gerçekçi beklentin olsun. Sihirli hap arayan tembel müşteriler benden uzak olsun başka oluşumlara gitsinler. Bu sanata saygısı olan adamlarla ilgileniyorum sadece.
    Tags:

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)