Yüksek Enerji vs Düşük Enerji Oyun

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

     Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''yüksek enerjide mi yoksa düşük enerjide mi kadın tavlamanız gerektiğini'' anlatacağım.

    Enerji düzeyi oyunda fazlasıyla önemlidir ve iyi bir oyunda aslında ikisi de gerekir ancak çoğu zaman bir erkekte iki düzeyinde çok ideal seviyede bulunması zordur. Bazı erkekler karakter olarak hiperaktifken, bazıları ağırbaşlıdır. Bu açıdan yüksek ve düşük enerji düzeylerinin avantajlarıyla birlikte dezavantajlarını anlatacağım.

    (toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    Yüksek enerji oyunu mu yoksa düşük enerji oyunu mu?


    1. YÜKSEK ENERJİ OYUN

        Yüksek enerjili oyun yani gülümseyen, enerjik, sosyal modu yüksek, çılgın ve rahat bir oyun türüdür. Bu oyun türünde amaç EĞLENCEYİ yakalamaktır ve kadınların en çok çekici bulduğu şeylerden birisidir. Yüksek enerjili bir erkek genel olarak kadınlarla konuşma başlatmak, kanca noktasına ulaşmak, hızlı öpüşmek ve sonuca gitmek gibi konularda daha avantajlıdır. Yüksek enerjine kadın kapıldığında hem direnci aşman hem de hamle yaptığında ters reaksiyon olsa bile durumu idare etmen kolaylaşır. Kadın senin eğlenceli bir piç erkek olduğunu düşünerek davranışlarını tolere eder ve aynı zamanda sana sosyal rahatlıkla-umursamazlık sağlar.

        Doğal olarak çok kadın götüren birçok erkeğin yüksek enerjili olduğunu fark edersiniz. Ortamlarda konuşan, sürekli espriler yaparak gülen, rahat, saçmalayan, rezil olsa bile umursamayan erkeklerin enerjisi yüksektir. Bu erkekler sıradan erkeğin aksine çekingen, sıkıcı, mantıksal ve gururlu değildirler. Yüksek enerjili erkekler kadınların ilgisini de fazlasıyla çekmektedirler. Bu ilgi bu erkeklere erken yaşlarda cinsellik yaşama fırsatı ve hayatında hep kadın olma fırsatı veriyor. Baskı altında kalan kadınların yüksek enerjili ve eğlenceli erkeklere çekilmesi olağan bir durumdur.


        Yüksek enerjili oyunu ben oyunun her türünde kullanmaktayım. Sosyal ortam oyununda ortamı şarj ederken, gece oyununda set açıp dans ederken, gündüz oyununda yüksek enerjiyle set açıp kolayca kanca noktasına ulaşırken, sosyal medyada mizahla kız tavlarken hep yüksek enerji modundayım. Bana göre yüksek enerjide olmak her zaman kanca noktasına ulaşmayı kolaylaştırıyor. Bu sayede daha efektif sonuç alıyorum sadece bu sosyalleşme işi ciddi enerji tüketebiliyor. 

        Yüksek enerjide olmak sıradan erkeğe göre zor olabilir çünkü yüksek enerjili olmak mental açıdan güçlü, umursamaz, rahat ve salmış olmayı gerektirir. Modunun yüksek olmasını, gülmeni, saçmalamanı ve eğlenmeni sağlar. Birçok erkekte toplum baskısı yüksek olduğundan ağırbaşlı yetiştirilmişlerdir. Ayrıca mantıksal yargılama, saçma bulma, kasıntı olma, mükemmeliyetçilik ve daha birçok etkenle birlikte yüksek enerjiyi sevmezler. Yüksek enerjiye ulaşamaz ya da uzak dururlar. Bu durumda sıradan erkeği aslında kadınlarla ilişkilerde başarısız yapar. Eğer yüksek enerjide değilsen iki şeye ihtiyacın var; ''avantajlara ya da derin sohbetler kurabilmeye'' yani ikisi de yoksa bu sefer işin zorlaşır. Benden yardım isteyen çoğu erkekte ne yüksek enerji var, ne avantaj ne de derin sohbet becerileri bu durum ise direkt bir başarısızlığa yol açıyor.

        Yüksek enerjide olmak, bunu korumak ve bununla kız tavlamak başlı başına zor bir şey. Eksilerde olan bir adamın içsel sorunlarını çözmeden onu bu noktaya getiremiyorsun üstüne teknik öğretmeyi geçtim daha adam gülemiyor. Kadınlarla ilişkilerde başarısız birçok erkek temelde psikolojik sorunlara sahip oluyor ve hemen sonuç arama eğilimindeler. Adamın psikolojisini düzeltip onu mutlu edene kadar zaten oyuna olan inancını kaybediyor. Yüksek enerjide olmak ve bununla kız tavlamak zordur o yüzden erkeklerin %2-3 kadarı bu yöntemlerle kız tavlayabiliyor. Temelde muhtaç, depresif ve bunaltıcı sıradan erkek yüksek enerjiye çıkamıyor. Ben yüksek enerjideyken bir kadını sokakta kucağıma alıp öpecek kadar da rahat olabiliyorum çünkü bir çeşit alternatif gerçeklik yaratıyorsun ve kadın senin o çılgın eğlencenin çerçevesine giriyor. Ayrıca cinselliğe erişmekte kolaylaşıyor çünkü mizahla kadının iç çamaşırının rengini bile öğrenebiliyorsun. Kadın tamamen sana kızamıyor çünkü senin eğlenceli bir fırlama olman ve onu güldürmen hoşuna gidiyor.

    2. DÜŞÜK ENERJİ OYUN

    Düşük enerji oyun temelde ciddiyet, sakin sohbet, az efor ve umursamayla gerçekleşir. Düşük enerjinin en bariz özelliği kadını etkilemek için az efor harcanmasıdır. Mesajların daha kısa, yüz yüze sohbetin daha net ve kadınla iletişimin daha basittir. Düşük enerjide kadını etkilemek için çabalamadığın için daha cool ve daha az muhtaç gözükürsün. Sert, maskülen, ciddi ve ağır durursun bu da sana ciddi bir otorite kazandırır. Ayrıca düşük enerjinin seksi bir yönü de vardır bu açıdan kadının sana gelmesi için bazı nedenleri olur.

    Düşük enerjili oyunla ilgili en önemli nokta senin ilgi gösterip devam ettirmenin zor olmasıdır bu açıdan avantajların olması şarttır çünkü hem dezavantajlıysan hem de pek enerji harcamıyorsan bu defa yalnız kalırsın. O yüzden düşük enerjili oyunu iyi vücut yapmış, belirli popülerliği ve statüsü olan, belirli hayatı olan iş adamı kişilere öneriyorum. Düşük enerjideysen kadının sana gelmesi için sebepler lazımdır bu yüzden avantajlar önemlidir. Sen statülü bir iş adamıysan veya o bölgede bir namın varsa o zaman bu oyun türü çalışır. Düşük enerjide o yüzden sosyal kanıt ve ön seçilim daha çok gerekiyor yoksa çekiciliğin oluşması çok zorlaşır.


    Avantajların varsa kadını etkilemek için uzun yazman gerekmez, sohbeti devam ettirmek için çok çabalaman gerekmez, palavra testlerinden kalsan bile ters cevap vermen seni aşağıya çekmez, kıza fırça atsan bile her şey bitmez. Bu noktaya seni avantajlar taşır çünkü herhangi bir şey yapmamışsındır. İsminin ve varlığının bir ağırlığı vardır, kadının sana gelme sebepleri vardır. Düşük enerji oyun belirli bir bölgede popüler olmuş ve tanınmış erkeklerde iş yapar. Kızlar o erkeklere gider ve sohbet bir şekilde başlar. Bu sayede erkek çokta efor harcamadan sonuca ulaşır.

    Düşük enerji oyunda kadının ilgisi çok önemlidir ve ufaktan da ilgisi olsa sohbeti derinleştirmen kolaylaşır. Düşük enerjide mizah veya arsız-komiğe gitmediğin için sohbet daha çok fikir, tecrübe, zevk, beğeni ve hayat hikayesi şeklinde gider. Sen kadına hayatını, acılarını ve zevklerini anlatırsın kadında sana dökülür. Bir çeşit dertleşme havası vardır ancak bir çeşit cinsel çekimin gerginliği de oluşur. Kadınla aranda bağ oluştukça ve sen cool durmaya devam ettikçe kadın seninle birlikte olmanın fırsatlarını arar. Düşük enerji oyun genel olarak dolaylıdır ama bazen direkt olarak da kullanılabilir. Avrupa'da gündüz oyunu yapan bazı ustalar düşük enerji oyunu kullanıyor yani kadınla sohbetlerine minimum enerji harcayarak numara alıyorlar çünkü bu işi çok yapmanın getirdiği beceri setine sahipler. Bu şekilde sonuçta alabiliyorlar ancak bu tarzda sonuç almak gerçekten sağlam bir içsel oyun gerektiriyor.

    Düşük enerjinin en büyük avantajı da maskülen-feminen polariteyi inanılmaz sağlamasıdır. Otoriter ve dominant konuma çok hızlı ulaşırsın. Kadın üzerindeki etkin artar bu da kadının daha itaatkar olmasını sağlar. Kadının kendini daha kadın hissetmesini sağlarsınız ve bu sayede çekim güçlü olur. Kadın sözünü dinler, seni merkeze koyar ve itaat eder. 

    Birçok kadın aklı başında, ağır başlı, oturaklı ve kendini bilen, kendisine saygısı yüksek ciddi bir erkek arıyor. Kendi hayatında bir erkeğin olmasını ve o erkeğin güçlü olmasını istiyorlar. Bu açıdan düşük enerjili oyuna sahip bazı erkekler çok çekici geliyor. Şaklaban bir erkektense erkek gibi erkeği istiyorlar.

    3. YÜKSEK ENERJİ OYUNUNUN DEZAVANTAJLARI

    Yüksek enerji oyununun en büyük dezavantajı çok fazla efor harcaman gerektiğidir. Bu tam bir kız tavlama sanatı icraatıyla alakalıdır. Direnci aşmak için fazla efor harcarsın sohbetlerin başlarında 90-10 kuralını uygularsın ve terslenmelerle birlikte palavra testlerini aşarsın. Bu sayede mizahla ve enerjiyle kız tavlaman gerekiyor. Bu normal bir erkeğe pek çok zaman ters gelen özellikler içeriyor. Ego ve gurur kırıcı yönleri oluyor bazen kendini dans eden maymun veya kadınları eğlendirmek için çok çabalayan şaklaban gibi hissedebilirsin.

    Yüksek enerjide olman kadını fazla yorabilir senin enerjine uyum sağlamakta, seni takip etmekte ve anlamakta çok zorlanabilir. Duygusal olarak sana ulaşamayacağını düşünür. Güven sorunları yaşamaya ve bu yüzden seni diskalifiye etmeye eğilimli olur. Yüksek enerjide kısa sürede sonuca gidemediğinde ve süreç uzadığında kadının flake olma ihtimali artar çünkü çekim uçar. 

    Yüksek enerjin kadına uymazsa seni ideal erkek olarak görmeyebilir ve daha ciddi-oturaklı olmanı isteyebilir. Bu bir çeşit enerji çatışması yaşamanıza yol açabilir. Kadın fazla efor harcamandan ve şansını zorlamandan dolayı seni itici bulabilir.

    4. DÜŞÜK ENERJİ OYUNUNUN DEZAVANTAJLARI

    Düşük enerjiyle ilgili en büyük problem avantajlı başlamadığın zaman işe yaramamasıdır. Düşük enerji oyunu her erkekte çalışmaz özellikle sıradan erkekte hiç çalışmaz. Sürekli bir ön seçilim ve sosyal kanıta ihtiyaç duyarsın. Kadının seni tanıması ve avantajlarını bilmesi gerekir. Dezavantajlı erkeklerde ise hiç çalışmaz mesela 165 boyunda adamın otoriter olabilmesi 195 adama göre çok zordur bu da düşük enerjinin onu çok daha geriye çekmesine yol açar. Kadına ters yaptığında kadında ters yapar. Bu açıdan dezavantajlıysan kadınlarla sürekli ego çatışması yaşar ve kavga edersiniz.

    Düşük enerjide kadınlara yürümek zordur çünkü bu defa tersleme ve palavra testlerini aşamazsınız. Düşük enerji adamına göre terslenmek kabul edilemezdir ve palavra testleri saygısızlıktır. Bu açıdan da direkt kadınla çerçeve çatışmasına girersin gerilim aşırı yükselir ve büyük ihtimalle engellenmene yol açar. Pek çok kadın tarafından çok sert reddedilmek sorunlara yol açabilir ve kadın düşmanlığına giden bir dizi şeyin başlangıcı olabilir.

    Sohbet devam ettirmek ve flört etmek fazlasıyla zorlaşabilir. Arkadaş konumuna düşmen veya kadının senden sıkılıp gitmesi olağan sonuçlardır. Avantajlarına rağmen birçok kadın seni anlayamadığını düşünebilir ve seninle iki kelime konuşamadığından yakınabilir. 

    5. İKİSİNİN SENTEZİ İDEAL Mİ?

    Yüksek enerjiyle düşük enerjiyi sentezlemek kötü bir fikirdir çünkü bu seni nötr bir noktaya getirir. Bu ise sıradanlıktır o yüzden ikisi genelde sentezlenemez ancak yüksek enerjili oyunda bir noktadan sonra aşama aşama enerjiyi düşürürsün yani düşük enerji oyuna geçer bununla idare edersin. Daha sonra yeniden yüksek enerjiye geçebilirsin bu çoğu yüksek enerji problemini çözüyor çünkü kadın iki yönünü de görüyor. Düşük enerji oyundan da yüksek enerjiye çıkabilirsin ama bunun için ortam gerekir. Hatunla clubda içmeye gidip içtikçe rahatlayıp dans ediyorsan o yüksek enerjiyi yakalarsın ya da keyifli gününde o yüksek enerjiye çıkabilirsin bu da bazı düşük enerji problemlerini çözmeni sağlar ve ilişkini sağlıklı yürütmende engel değildir.

    Yüksek enerjiye çıkabiliyorsan kesinlikle yüksek enerjide oynaman gerekiyor. Çoğu erkeğin sıkıcı ve sıradan olduğu bu ortamda yüksek enerji çükünün kuru kalmasını engeller. 

    Kahkaha kadınlar için en etkili afrodizyaktır.


    Kadınları yeterince güldürebilmen ve biraz iş bilmen aşk hayatının canlı kalmasını sağlar. 

    Düşük enerjide oynayacaksan avantajlara abanacaksın. Sağlam vücut, iyi araba, iyi iş, iyi sosyal hayat, sağlam instagram profili ve havalı hikayeler atacaksın. Avantajların ne kadar çoksa kadınları o kadar az sikleyen bir oyunu oynamak iş yapacaktır. Kadınları peşinden koşturmanı ve hiçbir şey yapmayarak her şeyi elde etmeni sağlar. Yani düşük enerji oyunda kadınlar başarılarının bir yan sonucu olarak sana gelecektir. Düşük enerjideki avantajlı adama göre yüksek enerjideki adam şaklabandır. Yüksek enerjideki adama göre düşük enerjideki adam kaybeden bir efendi erkektir. Bu açıdan farklı paradigmalar geçerli olabiliyor. Düşük enerjili adam yüksek enerjili adamın kız arkadaşını çalabileceğini söyler, yüksek enerjili adam düşük enerjili adamın karısıyla gizli yatacağını söyler. Bu açıdan her şeyin bir avantajı-dezavantajı bulunmaktadır. Net doğrular olmadığı gibi hayatın içindeki pek çok şey dahil olmaktadır.

    Dezavantajları olan veya sıradan adamsan yüksek enerjili oyunu öğrenmen gerekiyor. Avantajlar ve başarılar yakalayan adamsan düşük enerjili daha sakin-derin sohbetli bir oyunla işi götürmen gerekiyor.
    Tags:

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)