Yüksek Değerli Erkek Davranışları

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
19

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''yüksek değerli erkek davranışları, oyun  neden yüksek değerli erkek davranışlarını kopyalamaktır ve oyunun temel sosyal dinamiklerini anlamak'' konularına değineceğim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. Yüksek Değerli Erkek Davranışları Nedir?

Sosyal dinamikleri anlamanın ve bu dinamiklere hakim olmanın en önemli noktası davranış bilimini anlamaktır. 

Bir davranışı düşük veya yüksek değerli yapan şey nedir?

Temel sosyal dinamiklerde her zaman insanların farklı beklentileri, çıkarları, istekleri ve çeşitli durumlar vardır. Mesela birisinin diğerine ısrar ettiği durumda ısrar eden taraf daha düşük değere ve güce sahipken, ısrar edilen taraf güç sahibidir. Bir taraf bir şey istiyor ve rica ediyorken diğer tarafın istediği pekte bir şey yoktur. Bu açıdan davranışın değer çerçevesi direkt belli olmaktadır. 

Kadınlarla ilişkilere geldiğimizde erkeğin davranışları, o erkeğin çekiciliğini önemli ölçüde belirlemektedirler. Genellikle erkekler kadının değerini 'gençlik ve güzellik' üzerinden ölçerken, kadınlar erkeğin değerini bir bütün imaj üzerinden değerlendirir. Bu değerlendirmede davranışlar da büyük önem oynar çünkü hatalı davranışlar erkeğin çekiciliğini yok ederken, doğru davranışlar çekiciliği fazlasıyla arttırır. 

Mesela bir mekanda bir grup kızlı erkekli ekip oturuyor ve masaya sonradan dahil olan bir erkek var diye düşünelim. Erkeğimiz mekana gülümseyerek, beden dili dik, şık ve keyifli şekilde girip arkadaşlarının yanına geçiyor. Herkesle tokalaşıyor, hal hatır soruyor, onlara dair ufak detayları hatırlıyor ve masaya oturup sohbete dahil oluyor. Garsona ne içeceğini belirtip tüm odağı üstünde tutuyor. Bu senaryoda erkeğin yüksek değer içeren bir dizi davranışta bulunduğunu fark ettiniz. Gülümsüyor yani mutlu bu da ne demek? Zor ve acılarla dolu dünyayla baş edecek mental güçte. Beden dili dik ve enerjik bu ne demek? Yorgun değil, kendine güveniyor ve enerjisi fazla yani hırslı ve dirayetli. Herkesle tokalaşması ve hal hatır sorması insanları önemsediğini ve sosyal ilişki dinamiklerine hakim olduğunu gösteriyor.

Şimdi bir de aynı durumda erkeğin mekana boynu büyük girdiğini, yorgun ve üzgün bir suratı olduğunu, giyiminin kötü olduğunu, ortama düşük şekilde girip direkt oturup kenarda kaldığı senaryoyu düşünelim. Burada erkek daha ağzını açmadan çoktan bir sürü düşük değer gösterimi yaptı. Mekana çekingen girdi çünkü yargılanmaktan korktu, acele etti ve göze batmak istemedi. Erkeğimiz diğer insanların yargılamalarından korkuyor ve dikkat çekerek üzerinde sosyal baskı oluşmasını istemiyor yani bununla baş edemeyecek kadar güçsüz. Yorgun ve üzgün bir modda bu da mental güçsüzlük göstergesi tabi her zaman mutlu olacaksınız diye bir şey yok bu durumda bir sebep olmasa bile bazı erkeklerin genel modu böyle. Önemli olan genel modunun iyi olmasıdır çünkü mutlu insanlar ''değer veren'' taraf iken mutsuzlar ''değer alan'' taraftır. Alan değil veren olmak önemlidir. Erkeğimiz grupla iyi iletişim kurmadı bu grup tarafından önemsenmediğini gösteriyor ve grupta önemsiz bir etkiye sahip. Düşük enerjisiyle arka planda kalıyor ve gözlerden uzakta bu da onu tamamen düşük değerli yapıyor.

Yüksek değerli erkek davranışı işte tam olarak bunları içeriyor sana değer katan ve seni ön planda tutan her şey değerini artırıyor. Kadınlar bu davranışlara karşı dikkatliler çünkü kadınlar genel olarak yüksek değerli erkeklere karşı çekim hissederler.

yüksek değerli erkek davranışları, düşük değerli erkek, yüksek değerli erkeğin özellikleri, yüksek değerli erkek olmak


2. Oyun, Yüksek Değerli Erkek Davranışlarını Kopyalamaktır

Oyuna dair pek çok kural temelde düşük değerli erkekleri değiştirerek onları yüksek değerli hale getirmektir. Bu açıdan oyun erkekleri geliştirdiği kadar değiştirir. Davranış kodlarını değiştirerek kadınları etkileme şansını artırır. Bu da resmen sıradan bir erkeğin kaderini değiştirmek demektir. 

Sıradan bir erkek genel olarak düşük değerli davranışlarda bulunur. Bunu herhangi bir normal erkeği incelediğimde sıklıkla görüyorum hatta çeşitli avantajlara sahip erkekler bile bunu çok yapıyor.

 Mesela en sık hata nedir? 

''Kadına çok fazla soru sormaktır.''

Düşük değerli erkekler sohbete değer katmak yerine genelde değer çalmaya odaklanırlar. Bu açıdan da soru sorarak kadını bunaltırlar. Tanışabilir miyiz, nerelisin, ne okuyorsun, nerede çalışıyorsun derken soruların ardı arkası kesilmez. Bir sohbette daha fazla soru soran daha düşük değerde olandır.

Oyunu yeni öğrenen her erkeğe daha az soru sorması gerektiğini öğretirim. Daha az soru sormak bile sohbetleri en azından daha fazla normal hale getirir çünkü kadınlar soru bombardımanını sevmez. Yıllardır sürekli erkeklerin meraklı klişe sorularından bıkan çok fazla kadın var. Bu açıdan değer çalan sorulardan ziyade, değer katan yorum ve tecrübeler önemlidir.

Sohbet ilerletmenin en önemli yöntemi olan 2 yorum - 1 soru tekniği bu problemi çözüyor. Kadına dair bir yorum yapıyorsun sonrasında bir soru soruyorsun ve tekrar yorum yapıyorsun. Bu açıdan %66 oranında yorumlarla sohbeti ilerletirken, %33 seviyesinde soru sormuş oluyorsun. Hiç soru sormadan yani %100 yorumla sohbet ilerlemez bu aşırı ukalalık ve bilmişliğe yol açar. Sürekli yargılarda bulunman ters teperken, %100 soru sormak kadını bunaltır.

Yorumlarının kalitesi ve detayı senin değerini belirler. Bir film, konu veya kitaba dair kaliteli bir yorum yapman mesela dikkat çeker çünkü yorum yaparken değer aktarırsın. Kaliteli ve bilgili bir yorumu ise herkes dinler çünkü o kişinin değer aktarımı önemlidir. Sosyal dinamiklerde aktarımda bulunan taraf her zaman daha değerli oluyor. Bu dinamiği çok iyi anlamanız gerekiyor.

Oyunda mesela bir kadınla mesajlaşırken daha kısa yazmanız ve daha geç yazmanız gerektiğini size öğretirim.

Neden?

Çok basit bir sebebi var aslında ve çok önemli bir sebep.

Kadınlarla başarılı, seks hayatı olan, işi, gücü ve hobileri olan adam sence bir kadına uzun uzun yazar mı? Kadına gün ortasında destan yazacak kadar boş zamanı olur mu?

Olmaz. İstese bile yapamaz şartlar müsait değildir ilgilenmesi gereken birçok şey vardır. Peki bu durumda ne oluyor? İster istemez o erkeğin ilgisi ve zamanı çok değerli hale geliyor.

Peki normal erkekler ne yapıyor?

İşsiz, güçsüz ve boş takılıyor. Ciddi bir psikolojik ve cinsel muhtaçlık halindeler. Hayatlarında hiç kadın olmadığı için ilk denk gelen veya biraz karşılık veren kadına saldırıyorlar. Destan gibi mesajlar atıyor, üst üste yazıyor ve anında cevap veriyorlar. Bu durumda ise kadınlar kaçıyor ve bu düşük değerli erkekler iyice kovalamaya başlıyor. Sonuç ise hüsran çünkü kadınlar düşük değerli adamlardan kaçıp duruyor bir türlü olmuyor.

Peki ne yapılmalı?

Cevap basit aslında.

Yüksek değerli erkek davranışlarını kopyalayacaksın.

Bu noktada bazı erkekler ''asıl sorun zaten yüksek değerde eğer kaliteli ve meşgul bir adam olursak zaten değerimiz artar'' diyecektir. Bu doğru ancak bu yıllar alan bir süreçtir ancak herkes çok başarılı, meşgul ve değerli adam haline gelemez. Hayat herkese bu yolu çizmez o yüzden senin bu davranışı öncelikle ''fake it until you make it'' düşüncesiyle içselleştirmen lazım. Olana kadar öyleymiş gibi davranacaksın bunda bir sorun yok. Kadınlara anında destan yazmaktan vazgeçeceksin ve aşırı istekli gözükmeyeceksin.

Her erkek aşırı yüksek değerli olamayacaktır aslında bu çok nadirdir ve doğal durumda çoğu erkeği vasat bir kader bekler. Oyunu öğretmemin amacı da bu kaderi değiştirmek yani senin kaderinde belki bakir ölmek var, belki de bir iki kız arkadaş yapmak var ama çirkin kızlarla takılacakken seni yukarı çekerek güzel kızlarla takılabilmeni sağlıyorum. Yani doğal durumda vasat kalacak adama şans tanıyan, kaderciliği kırarak, zekayı kullanarak sosyal dinamikleri kendi lehine çevirmeni sağlıyor. 35 yaşına kadar bakir kalacak adama bir kızla yatma imkanı tanıyorsa oyun, çalışıyor demektir.

Yüksek değerli bir diğer davranış kodu ise acele etmemektir. Yüksek değerli bir erkek kadına yürümez diye bir şey yok. Kadınlar gelsin işte ben oturayım gibi bir fikir feminen çerçeveye düştüğünü gösterir. Yüksek değerli erkekler özellikle ünlü erkekler bile kadınlara yürür. Değer senin başarı şansını artırır ama sen yine de yürümek zorundasındır, doğal olan budur. Yüksek değerli bir adam kadınlara yürür ama acele ve ısrar etmez.

Düşük değerli adam ne yapar peki?

Acele eder, hemen sevgili olmak ister ve ısrar eder.

Neden?

Çünkü muhtaç, her açıdan muhtaç. Uzun zamandır yemek yememiş adam gibi, uzun süredir susuz kalmış adam gibi saldırır. Bu doğal bir durum gibi gözükse de düşük değerle alakalıdır.

Kadınsız bir erkek olsan bile asla kadına aç davranmayacaksın. Acele etmeyeceksin, zamana bırakacaksın ve değerini düşürmeyeceksin. Aralıklı şekilde konuşarak çeşitli zamanlarda şansını deneyerek sohbeti ilerletip buluşacaksın. Bu süreçte kadın sana dair bazı bilgileri edinecek bu kadar basit.

Oyunda temel olarak yaptığımız şey bu değişimi sağlamaktır. Eğer bir erkek bu değişimi sağlayacak irade ve zeka kapasitesi gösteremiyorsa maalesef oyunda gelişemez. Genel olarak oyunda ilerleyemeyen erkeklere baktığımda bu geçmiş alışkanlıklardan vazgeçemiyorlar. Uyarılara rağmen laf dinlemeyen adamlar gelişemiyor. Kadına kısa, tek ve aralıklı yazması gerekirken saldıran birçok erkek var. Adam bu alışkanlığı bırakamadıkça bataklığa saplanıyor. Oyun, beta erkeklerin doğal eğilimlerini kontrol edebilmesiyle alakalı. Duygusal ve içgüdüsel davranmayacaksın. Stratejik ve planlı davranacaksın ki başarı şansın olsun. Doğal olarak bu işi yapan bir adam değilsen yapay olarak yapacaksın bundan da gocunmayacaksın. O yüzden düşük değer gösteren her türlü davranıştan kaçınman gerekiyor.

3. Davranışsal Dönüşüm Kadınlar Tarafından Fark Ediliyor

Kadınlar bir erkeğin değişim ve dönüşümünü kolay fark ediyor. Bu temelde içgüdüsel bir şeydir ve değişim yavaş olsa bile kadınlar tarafından iyi reaksiyonlar alır. Genel bir kadının senin hakkındaki izlenimini değiştiremezsin mesela bu çok zordur ama sen değişiyorsan kadının senin hakkındaki fikirleri de aşama aşama değişebilir. Bu açıdan bu konu genellikle zordur ancak senin değerinle birlikte hayatta başarıların artıyorsa kadının senin hakkındaki fikirleri de değişecektir.

Bir örnek üzerinden gidelim. Sıradan bir erkek bir kızın arkadaş konumuna düşer ve pekte seçeneği yoktur. Kadınlar tarafından fark edilmez, şansa bir ilişkisi başlarsa uzun ilişki içinde olur ancak bunda kendisinin kontrolü yoktur. Sıradan erkeğimiz genellikle arkadaş konumuna düşer bu tipik bir düşük değer problemidir. Sıradan seksi değildir bu açıdan çoğu erkek bu sorunu yaşar. Neyse sıradan erkeğimiz bir anda iyi giyinmeye başladı. Şık giyiniyor, güzel kokuyor, aksesuarlar kullanıyor ve daha fazla gülümsüyor. Bu imaj değişimi kadınlar tarafından direkt fark edilir ama erkeği direkt playboy yapan bir şey değil. Ortamdaki tüm kadınlar erkeğimizdeki değişimi fark ettiği için mesela ona bir tık daha fazla ilgi duyabilirler. Sıradan erkeğimiz dik durmaya, rahat davranmaya ve konuşkan olmaya başlıyorsa kadınlardan aldığı reaksiyonlarda iyileşir. Bakın bunlar yavaş yavaş imajı düzeltmeye yarayan şeylerdir kızlar hale erkeği arkadaş olarak görüyordur ama potansiyeli artmaya başlamıştır. Sıradan adamımız spora gitmeye, instagrama daha aktif hikaye atmaya ve çeşitli sağlam fotoğraflar paylaşmaya başladığında artık dikkat çekmeye başlar. Bu onun şansını artıran çeşitli değerler yakalamasını sağlar. Çevresindeki kadınların artan şekilde sen çok değiştin cümlesini duymaya başlar. 

Davranışsal dönüşüm erkek için zorludur çünkü değer kodları bilinçaltına işliyor. İnsan doğası bilmediği şeye yabancıdır bu açıdan da değişime isteksizlik vardır. İnsan yeniyi her zaman sevmez ve davranışsal olarak değişmez. Genelde karakter-mizaç denilen şeyin pek değişmeyeceğine inanılır çünkü bu çok derinlere kök salabiliyor ama değişimde yavaş gerçekleştiğinden bir yönde gitsen bile değiştiğini hissedemiyorsun. Genel olarak insanları değiştiren şeyler büyük travmalar oluyor. Bir erkeği mesela askere gitmesi değiştiriyor özellikle çeşitli çatışma bölgelerinde askerlik yapan adam çok değişiyor. 15 ay askerlik yapıp normal sivil hayata döndüğünde bambaşka birisi olan kişiler var. Bu da bahsettiğim dönüşümün kanıtıdır ancak normal hayatta bu dönüşümü kendi iradenle yapman gerekiyor hem de iyi şekilde yoksa askerlikten travmalarla dönen adam gülemeyecek kadar psikolojik çöküntü içinde olur bambaşka birisine dönüşür.

4. DEĞERİN ARTTIKÇA DAVRANIŞLARIN DEĞİŞİYOR

Bir erkeğin değeri genel olarak yavaş ancak uzun süreçte artabiliyor. Bazı erkekler çok daha iyiye giderken bazıları kötüye gidebiliyor. İnsan davranışlarını belirleyen pek çok etken var mesela lise ve üniversite hayatında çekingen bir erkeğin kariyerde iyi yere gidip kaymakam olarak atanması onun davranış örüntüsünü değiştiriyor. Geçmişte çekingen kalıyorken ve ilginin dışındayken şimdi konumu ona önemli bir ilgi veriyor. İnsanlar ağzının içine bakıyor, her gittiğin yerde ilgi ve alakayla karşılanıyorsun, insanlar sürekli senden bir şey istiyor. Hakkındaki algı değiştiği için senin davranışlarında değişiyor. Güç seni değiştiriyor, güçsüzlükte erkeği değiştiriyor. 

Değeri artan erkekler çevreden gelen reaksiyonlara göre davranıyor. Mesela şişmanken kimse tarafından siklenmeyen bir erkek çok iyi vücut yapınca erkek ortamında çekinilen, saygı duyulan ve değerli hale geliyor. Çevredekilerin arayıp sorması artıyor ve kadınlardan daha iyi reaksiyon alıyor belki de kendi yakın çevresinden bir kız aşık oluyor ona. Şişmanken belki de yapışkan ısrarcı bir davranış örüntüsü sergilerken, değeri arttıkça umursamaz davranışlar sergilersin. Benzer durum değer kaybeden kadınlarda tam tersi yönde olabiliyor. Mesela çok güzelken kimseyi takmayan ve umursamayan bir kadın psikolojik sorunlar yaşayıp çok kilo aldığında mesela psikolojik olarak muhtaç davranışlar sergilemeye başlıyor. Bu açıdan insan davranışları genel çevreden bağımsız olmuyor herkesin bir rolü var ancak bizim amacımız tahtada ki piyon değil en kötü at-fil olmaktır.

Erkek hayatta ilerliyorsa yani işi gücü oturtmuş, vücudunu inşa etmiş, sosyal tecrübe kazanmış, olgunlaşmış, güzel bir evde yaşıyor ve araba almışsa davranışları tamamen değişiyor. Hayata bakış açın değişiyor yani ekonomik olarak sınıf atladıkça gerçekliğinde değişir. Bilgin ve tecrüben arttıkça başka birisi haline gelirsin. Duygusal ve ezik davranışlar yerine stratejik ve doğru davranışlar uygularsın. Bu açıdan değer önemlidir o yüzden hayatta ileriye gitmeye, daha kaliteli bir adam olmaya ve gelişmeye bakacaksın. Sürecin getireceği sonuçlar davranışlarını da değiştirecektir.

5. İçsel Dönüşüm Davranışsal Dönüşümü Sağlar

Davranışlarını değiştirmenin önemli noktalarından birisi de içsel dönüşümdür. Oyundaki en karmaşık konulardan birisi bu içsel oyun meseleleridir çünkü bu konular derin ve zor konulardır. Bir erkeğin dışsal değişimi onun davranışlarını belirli ölçüde değiştirir ama asıl önemli olan içsel değişimdir. Davranış kodlarının değişmesi için bazen bir erkeğin bilinçaltında çok derinlere gitmesi ve kaybolması gerekir. Kendi içindeki savaşı kazanması gerekir. Kendi içindeki savaşı kazanmadan ve kendi şeytanlarını yenmeden bu davranışsal dönüşüm olmayabilir.

Özgüvensizlikler, travmalar, psikolojik sorunlar, korkular ve daha fazlası davranışları belirliyor. Bu açıdan bir adamın davranışlarına direkt etki edemiyorsunuz çünkü o adamın içsel olarak bazı şeyleri halletmesi gerekiyor. Özgüvenini kazanması yani kendine sebepsiz yere de olsa inanmaya başlaması daha sonra o inanca kanıtlar bulması lazım. Travmaların etkisini azaltmalı ve onlarla baş edebilmeli yoksa travma karşısında çaresiz kalmamalı. Psikolojik sorunları çözmeli ve çarelerini aramalıdır. Bu konuda profesyonel destek almak gerekirse alınmalıdır. Korkuların üzerine gidilmelidir yani en çok neyden korkuyorsa onu belirleyip çözmelidir. Kaybetmekten mi korkuyorsun yoksa dayak yemekten mi korkuyorsun? Toplum içinde küçük düşmekten mi korkuyorsun ya da reddedilmekten mi? Bunların çözümünü bulacak bu tür şeylerin hayatın sonu olmadığını ve diğerlerinin o kadar da önemsemediği şeyler olduğunu görmen gerekiyor. 


Yorum Gönder

19Yorumlar

  1. Hocam sence bir erkeğin oyunda en çok dikkat etmesi gereken dinamik nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğlence çünkü tüm flörtleşme oyunu eğlenceden ibaret. Eğlence olmadan sohbet etmeninde kız tavlamanında tadı olmuyor. Bu açıdan kendin bu işten zevk alıyor olmalısın ve kadınlarda senin sohbetinden keyif almalı.

      Sil
  2. Merhaba, kadınları eğlendirip sonuç alamamaktan korkuyorum ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gereksiz bir anksiyeten var gibi gözüküyor. Bu anksiyeteye sahipken zaten kadınları eğlendiremezsin çünkü fazla stresli hale eğlenceli olamazsın. Kafan rahat, sonuçtan bağımsız ve eğlenceli olmaya bakacaksın.

      Sil
  3. İyi de ben sonuç almak icin kadınları eğlendiriyordum yani isin ucunda sonuc olmasa hic zahmete girmem ama girdigimde eli bos donmek sinir bozucu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşırı fazla sonuç bekletisinde olmanı önermem. Süreç odaklı ol sonuç odaklı değil.
      https://www.yasaminpratikgucu.net/2017/10/sonuctan-bagmsz-olmak.html bu makaleyi okumanı tavsiye ederim.

      Sil
  4. Hocam dün gündüz oyununda instagramini aldığım kızın bugun kuzeni kaza yapmış ve durumu iyi değil. Kiz bu olaydan sonra soguk davranmaya gec yazmaya başladı. Sizce sohbeti devam ettirmeli miyim ne yapmam gerekiyor? Cevaplarsanız çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koyun can derdinde kasap et derdinde. Bu tür olaylardan kadınlar çok daha fazla etkilenir o yüzden de anormal olan bir durum yok.

      Sil
  5. Abi komşu mahalleden bir kız buldum Instagramda süreç iyiydi... Taa ki beni takıntı haline getirmiş bir kız araya girene kadar. Onu takip edilenler listemden bulup yazmış ona. Şimdi bu kız ghosting yapıyor bana. Mahallesinde gidip kızı bulmayı düşünüyorum. Sence doğru bir hareket olur mu bu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka kız aşk hayatını baltalıyorsa bu durumu düzeltmen lazım.

      Sil
  6. Kral senden çok şey öğrendim . Kitapların hepsini aldım okudum. Kızın biri 1 hafta süre ver bana dedi oke dedim. Saçma sapan neden söyleyip red etti. Şimdi çoğu zaman denk geliyor pişman bakışları olduğunu düşünüyorum ama artık bin kere gelse bi kere istemem. Eskiden olsa hemen tamam derdim. Adamsın seviyoruz seni

    YanıtlaSil
  7. Güzel ama sosyal zekası düşük olan kadınlarla süreci nasıl ilerletiriz? Derin sohbet yapmaya çalıştığımda hiçbir şeyden anlamıyorlar. Sonuçta iletişim kopmaya başlıyor. Böyle durumlarda ne önerirsiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadının iletişim frekansına inebilmen, içgüdü-duyguları tetikleyecek düzeyde basit yüzeysel konuşman lazım.

      Ancak bunu yapmakla uğraşamam, kalitemi düşüremem veya aptal kadına tahammül edemem diyorsan kendi kalitendeki hatunlara odaklanacaksın.

      Sil
  8. Tüm kitaplarınızı okudum ve çok şey katınız teşekkürler eskisinden daha eğlenceli bir insan oldum ama hala tanıştıktan sonra devamı gelmiyor bir ay sonra konuşma kesiliyor nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası son 3 aydır VIP grupta olan avantajlı, oyunu bilen ve bazı şeylerde ortalama erkekten çok daha yukarıda olan adamların bile ne kadar saçma hatalar yaptıklarını, aşırı oyunla kızı kaçırdıklarını, 3-4 mesajda buluşma teklif ettiklerini gördükten sonra çok hata yapıldığını fark ettim. Bu bahsettiğim grup özenle seçilmiş ve iyi durumda kişilerken ortalama bir adamın çok daha fazla hata yaptığını fark ettim. Açıkçası hatalarını analiz edeceksin mesajlaşmaya dışarıdan bir gözle bütün şekilde bakman lazım. 1 ay konuşup buluşup ilişki yaşaman lazım yani buluşmadan süreci uzun tutarsan kadınlar kaçar.

      Sil
  9. İlgili davranan canım, cicim diyen kadına canım, cicimli sözler söylemek doğru olur mu? Bu kadınlara neg atmak doğru mu? Detaylı cevap verirsen çok sevinirim kral!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadın sana canım cicim diyorsa sende söylemelisin. Bu kadınlara NEG atılmaz. NEG seninle ilgilenmeyen kadının değerini aşağıya çekmek için atılır, ilgili kadına neg atmak saçmadır.

      Sil
  10. Kral, bi kızı gördüm konuşma şansım olmadı , sosyal medyadan konuşmaya başladım. Merhaba nasılsın bu şehirde mi çalışıyorsun vs sorularla giriş yaptık sonra alışabildin mi bu şehire dedim görüldü yedim. Oysa burdan sonra eğlenceli konulara girip kanca atmasını bekliyecektim. Daha ilk 4-5 mesajda görüldü yemek benim hatamdan mıdır ? Kızın isteksiz net olmamasından mı? Kral çok şey öğrettin bi de buna bi deneyiminlerinle yorum yapar mısın

    YanıtlaSil
Yorum Gönder