Sevgiliyle Yapılacak 10 Aktivite

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü okuyucuları bu makalemde sizlere ''sevgiliyle yapılacak aktiviteler, sevgiliyle yapılabilecek şeyler, sevgiliyle neler yapılır'' konusunu anlatacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Sevgilinizle boş zamanlarda yapabileceğiniz pek çok şey bulunuyor. Bu açıdan yaşınıza, maddi durumunuza ve zevklerinize göre seçim yapmanız gerekiyor.

1. Konsere Gitmek

sevgiliyle ne yapılır, sevgiliyle yapılacak aktiviteler neler, sevgiliyle aktivite önerileri

Sevgili hatta flörtle bile yapılacak en eğlenceli aktivitelerden birisi konsere gitmektir. İkinizinde sevdiği bir sanatçı varsa ve şehrine geliyorsa iki konser bileti ayarlayıp gitmeniz en iyisi olacaktır. Konser biletleri pahalanıyor ancak konser çoğu zaman harcadığın paraya değiyor arkalarda bile olsa bilet alıp gitmeye değer. Kadınlar hangi yaşta olursalar olsunlar konserlere bayılıyor. 

2. Sinemaya Gitmek

sevgiliyle sinemaya gitmek, sevgiliyle film izlemeye gitmek, sevgiliyle sinemaya gidilir mi

Sinemaya gitmek ayrıca güzel bir aktivitedir. Sinemaya tek veya bir erkekle gitmek ideal olmuyor. Bu açıdan sevgilini alıp beğendiğiniz ve yeni çıkan bir filme gitmek güzel olacaktır. Birlikte film izlemek keyifli ve sinemada olması çok daha iyi oluyor. Sinemaya gitmek fiyat-performans açısından en iyi seçeneklerden birisi. Eğer yalnız yaşıyorsan evde de bolca film/dizi izleyebilirsiniz ama sinemanın verdiği keyifi hiçbiri vermeyecektir.

3. Bungalov Tatili

sevgiliyle bungalov eve gitmek, sevgiliyle bugalovda tatil yapmak, bungalov tatile gitmiş kız

Havuzlu bungalov evlerde hafta sonu tatile gitmek gayet keyifli ve dinlendirici bir aktivite olacaktır. Hem birlikte zaman geçirmeye fırsatı olmayan çiftler için ideal bir tercih. Ailenle yaşıyorsan veya kız arkadaşın ailesiyle yaşıyorsa bu tür izinleri koparmak daha zor olabilir ama buna değiyor. Bungalovda yüzer, dinlenir, sevişir ve keyifli vakit geçirirsiniz. Özellikle iş hayatı tarafından yıpranan çiftlerde bu çok önemli oluyor.

4. Kamp veya Piknik Yapmak

sevgiliyle kamp, sevgiliyle kampa gitme planları


İkinizde kamp yapmaya meraklıysanız ve ekipmanınız varsa bir gece dışarıda kamp yapmak fazlasıyla keyifli olacaktır. Birlikte çadır kurmak, ateş yakmak, yemek pişirmek, çay-kahve içmek ve sonrasında ormana sevişip sarılarak uyumak kadar keyifli bir şey yok.
sevgiliyle piknik yapmak, sevgiliyle piknik yapma planları


Kamp malzemeniz yok veya gece dışarıda yatmakla ilgilenmiyorsanız piknik yapmak ideal olacaktır. Bu açıdan aracınız varsa daha uzak noktalarda piknik yapabilirsiniz. Kız arkadaşınız veya siz yiyecekleri ayarlarsınız. Zevkinize göre et, tavuk veya yemek ağırlıklı bir piknikte olabilir ya da meyve hazırlar kumsala bez atıp rose şarap eşliğinde romantik bir piknikte yapabilirsiniz. Kadınlar son dönemde meyve ve rose şaraplı piknikleri daha ilgi çekici buluyor çünkü instagrama hikaye atmak için daha elverişli oluyor, diğer kadınları kıskandırabiliyorlar.

5. Masa Oyunları; Satranç, Masa Tenisi ve Bilardo

sevgiliyle satranç oynamak, sevgiliyle satranç oynanır mı

Sevgilinizle hafta sonu bir şeyler yapmak istiyor ancak çokta efor harcamak istemiyorsanız ve kolay ulaşılabilir bir şey olsun istiyorsanız masa oyunları tam size göredir. Sürekli oturup kahve-çay içmekten sıkıldıysanız ve tavla oynamak istemiyorsanız ilk alternatif satranç oynamaktır. Sizin veya kız arkadaşınızın ilgisine göre satranç bulunduran bir mekanda kahve eşliğinde satranç oynamak keyifli ve sakinleştirici olacaktır. İlişkinizin kalitesini de artıracak bir etkinliktir.
sevgiliyle yapılacak şeyler, sevgiliyle masa tenisi oynamak

Satranç çok pasif geliyorsa ve biraz hareket istiyorsanız masa tenisi en iyi tercihtir. Gençlik merkezlerinde genellikle masa tenisi bulunuyor. Siz sadece iki tane raket ve bir top alıp gidip oynayabilirsiniz. Hem hareket etmiş olursunuz, stres atar ve eğlenirsiniz.
sevgiliyle bilardo oynamak, sevgiliyle bilardo oynanır mı, sevgiliyle bilardo oynamaya gitmek


Masa tenisi fazla yoruyor ama satrançta sıkıyor diyorsanız bilardo oynayabilirsiniz. Bilardo hem hareket sağlar hem de daha sakin tempolu olduğu için gayet ideal bir aktivitedir. Bilardo salonu bulmak bir tık çevreyi bilmekle alakalı oluyor ancak birçok şehirde kolaylıkla bulunabiliyor.

6. Yüzmeye Denize veya Havuza Gitmek

sevgiliyle denize gitmek, sevgiliyle havuza yüzmeye gitmek

Havalar ısınıyor ve ısındıkça sıcaklar bunaltıyor. Eğer şehrinizde deniz varsa o zaman güzel ve sakin bir deniz koyu bilmeniz oraya gitmeniz ideal olacaktır. Eğer deniz yoksa havuza gitmek ve orada ferahlamanız idealdir. Birlikte yüzmek, gülmek ve eğlenmek hafta sonları için en iyi eğlencelerden birisidir.

7. Canlı Müzik veya Gece Kulübüne Gitmek

sevgiliyle canlı müziğe gitmek, sevgiliyle gece kulübüine gitmek


Okul veya iş hayatının stresini atmak, eğlenmek ve keyifli vakit geçirmek için en iyi aktiviteler canlı müzik için bir pub'a gitmek veya gece kulübünde eğlenmektir. Türkiye'de gece hayatı genelde sevgililerin eğlenmesi için ideal olduğundan aslında sevgilin varsa yapabileceğin aktivitelerde açık oluyor. 

Rakı-balık yapmakta ideal olabilir ama çok daha pahalıya gelen bir aktivite oluyor. Eğer imkan varsa yapılabilir.

8. Bisiklet veya Elektrikli Scooter İle Gezin

sevgiliyle bisiklet sürmek


Bisikletiniz varsa bisikletlerle şehir turu yapabilirsiniz. Eğer bisikletiniz yoksa bir iki saatliğine kiralayabilirsiniz. Bisiklet sizi sarmıyorsa elektrikli scooter kiralayan markalardan birisinden kiralama yaparak şehirde gezebilirsiniz. Rüzgarı hissederek birlikte gezmek fazlasıyla keyifli oluyor sonrasında devamında çay-kahve içmeye gidersiniz.
sevgiliyle binbin sürmek, sevgiliyle martı sürmek

9. Birlikte Yemek Yapmak

sevgiliyle yemek yapmak, sevgiliye yemek pişirmek


Yalnız yaşıyorsanız sevgilinizle birlikte kahvaltı hazırlamak veya akşam yemeği yapmak kadar romantik bir aktivite yoktur. Bir pazar kahvaltısı veya cumartesi akşam yemeği hazırlayabilirsiniz. Ayrıca rakı için meze hazırlayabilir veya evde film izleyecekseniz çerezleri hazırlayabilirsiniz.

10. Lunaparka veya Korku Evine Gidin

sevgiliyle luna parka gitmek


Fazla sıkılıyorsanız lunaparka gitmek can sıkıntınızı giderecektir. Çarpışan arabalar, dönme dolap ve daha fazlasıyla adrenalin yaşayabilirsiniz hem de fazlasıyla uygun fiyata bu adrenalini yaşamak iyidir. Diğer alternatiflere göre lunapark uygun kalıyor. Lunapark çok çocuksu geliyorsa ve ilgilenmiyorsanız korku evine gidebilirsiniz. Korku evi sizi bir defalığına eğlendirecek farklı bir aktivite olacaktır.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)