Tanışma Soğukluğunu Aşmak

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

 Merhaba sevgili YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ takipçileri bu makalemde en önemli konulardan birisi olan ''TANIŞMA SOĞUKLUĞUNU AŞMAK'' konusunu detaylarıyla inceleyeceğim.

Tanışma Soğukluğu

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. TANIŞMA SOĞUKLUĞU NEDİR?

    Tanışma soğukluğu kadının tanışma aşamasında erkeğe soğuk davranması, ilgisiz gözükmesi, direnç göstermesi, geçiştirmesi ve test etmesidir. Bu çok sık görülen bir durumdur ve kadınlarla düzenli olarak tanışan birisiysen bununla sık karşılaşırsın. Çoğu kadın tanışmaya isteksiz ve dirençli gözükür. Bunun nedeni ise basittir; ''kaltak kalkanı'' dediğimiz içgüdüsel bir mekanizmanın olmasıdır. Çoğu kadın yeni tanıştığı bir erkeğe çok kolay gözükmek istemez çünkü çok kolay gözükmek erkeğin içgüdüsel olarak o kadına saygısını yitirmesine yol açar. Erkeklerde temelde kadının direnç göstermesini severler çünkü bu kalite algısını oluşturur. 

    Temel erkek fantezisi ise kadınların kendisine çok kolay olmasını isterken diğer tüm erkeklere çok zor olmasını istemesidir. Bu açıdan erkek bu şekilde kendini özel hissetmeyi ister ki egosu tatmin olabilsin. Bu mekanizmalar içgüdüsel olarak kodlanmıştır ve sosyal programlanmanın ötesinde hepimizde vardır. Yeni tanıştığım bir kadının aşırı kolay olması beni şüphelendirir çünkü çoğu zaman ortada sebepler olmadığında bunun anormal olduğunu düşünürüz. Genel olarak kadınların çoğunluğu çoğu erkeğe belkicidir, önemli bir kısmına hayırcı ve çok az sayıda erkeğe evetçidir. Normal bir kadın çoğu zaman normal erkeği reddetmeye çok daha yakındır tabi ki bu önemli bir dinamiktir. Kadın tavlama sanatını zor yapan şeylerden birisi budur.

    2. TANIŞMA SOĞUKLUĞU İYİ BİR ŞEY

    Kadının mesafeli olması iyi bir şeydir. Genelde normal erkekler bununla baş edemez. Mesaj attığı kızın kısa cevaplarıyla sohbeti yürütemez veya gerçekte konuşmaya çalıştığı kızın ciddi bakışları karşısında stresten terlemeye başlar. Bu durum genelde erkeklerin hamle yapma isteğini azaltır çünkü ilgisizlik ya da reddedilmek çokta hoş şeyler değildir. Bu açıdan da çoğu erkek hamle yapmayı bırakır bu durumun getirdiği acıyla baş edemez.

    İyi bir playboy olmak istiyorsan beklentilerin gerçekçi olmalıdır. Kadınlar seni çok fazla noktada zorlayacaktır. Bu soğuk konuşmak, terslemek, test etmek veya daha farklı şekillerde olabilir. Bu direnci aşmanın önemli ve gerekli olduğunu anlamalısın. Senin işin direnci aşmak ve sonuca ulaşmak, kadının işi ise senin işini zorlaştırmaktır. Bu işler böyle yürür her kadın birlikte olacağı erkeğin buna değip değmeyeceğini görmek ister. Mesela basit bir soğuklukla baş edemeyen ezik bir erkek üreme şansını hak eder mi? Vahşi doğada ezik erkekler üreyemez yani soyları devam etmez. Bu insanlarda da benzer işler eğer sosyal yeteneklerin yetersizse üreme şansın azalır. Kadınlarla ilişkilerin iyiye gitmez. Ben hiçbir zaman bu işlerin kolay olmasını istememişimdir çünkü zor olması bana göre daha iyidir. Kolay olsa herkes yapardı ancak zor olduğu için bu kadar değerli bir şey. Çoğu erkek gençlik yıllarını sırf tanışma soğukluğunu aşamadığı ve reddedilmekten korktuğu için yalnız geçiriyor.



    3. TANIŞMA SOĞUKLUĞUNU AŞMAK

    Bir playboy olarak senin görevin tanışma soğukluğunu aşmaktır. Bunun ise basit bir yöntemi var; ''SEMPATİKLİK VE MİZAH''. Ciddi ve sert bir adamsan bu soğukluğu aşman çok zor hale gelir çünkü soğukluktan kaynaklanan olumsuz havayı gidermek yerine arttırırsın. Bu ise kadının seni sert bir şekilde reddetmesine yol açar. Erkek olarak senin görevin kur yapmak yani cilve yapmayı başlatmaktır. Bu görevi gurur ve egondan dolayı reddediyorsan bu işler sana göre değildir. Kur yaparak kadınla cilveleşerek aradaki buzları eritirsin. Çiftleşmek ciddi bir iş olsa da biz insanlar ultra sosyal varlıklarız bu açıdan da sürekli iletişim kurmamız gerekiyor. Buzları eritmenin yolu mizah, sempatik piçlik ve eğlencedir. Bu işi ciddi bir şekilde yapamayız çünkü kadınlar ciddi olmasını istemiyor. Ciddi bir şekilde kadınlara yaklaşan adamları kadınlar darma duman eder çünkü ciddi şekilde yaklaşan adam muhtaç bir eziktir.

    Kadınların en temel arzusu zaten değerli olan, kadınlar tarafından arzulanan ve umursamaz bir adam bulmaktır. Bu durum kadınların cinsel isteğini tetikler ancak muhtaç adamın arzusu o adamdan tiksinmelerine yol açar. Kadınlar kendileri için kazançlı olacak erkeği yani çekici bir piç erkeği isterler. Bu dinamikleri de sadece mizah ve sosyal yeteneklerle yaratabilirsin yoksa şansın olmaz. Arsız-komik oyununun gücü işte burada devreye girer. Tanışma soğukluğunda kadın sana soğuk, sert, ters veya geçiştirmeli cevaplar verse bile sen oyununa devam edersin. Ukala, komik ve umursamaz olman kadının dikkatini daha fazla çekmeni sağlar. Özellikle çekicilik tekniklerini kullanarak ilerlediğinde bu direnç aşama aşama kırılır ve kadın seni test etmeye başlar. Tanıştığım çoğu kadın bana ilkte soğuk davranmıştır çünkü beni tanımıyor ve kadınlar tanımadıkları erkeklere doğal olarak soğuk davranırlar. Ancak benim oyunumdan etkilendikleri için soğukluk yerini testlere onlar ise samimiyete bırakır. Bir kadın seni test etmeye başladığı an sana ilgi duyuyor demektir. Bu süreci doğru yönettiğinde ise kadınların sana aşık olmaya başladığını bile görebilirsin. Bu temelde çok basit bir etki-tepki yasası örneğidir. Doğru oyunla hareket edersen doğru tepkileri alarak süreci yöneterek sonuca ulaşırsın.

    Soğuklukla baş edemeyen erkekler genelde bu sanatı sevmezler. Onlar kadınların kendilerine özel davranmasını arzularlar ancak ortada bunun için bir sebep yoktur. Çok ünlü bir müzisyen veya dizi oyuncusu olmak gibi ciddi sosyal kanıt veya ön seçilim ispatların yoksa kadınların aşırı ilgili olmasını bekleyemezsin. Normal bir erkek olarak kız tavlamayı öğrenmen lazım yani ağzının laf yapmasını sağlaman lazım yoksa direnci nasıl aşacaksın? Kısa mesajlar veya ilgisiz davranışları nasıl geçeceksin? Bunlar oyunda normal şeylerdir bazı erkekler bunları anormal sanıyor ancak değil. Kadınlar her zaman seni zorlayacaktır çünkü bedavaya ödül yok onu hak etmen lazım. Bu açıdan oyunda hatun kovalamak ve direnci aşmak doğal şeylerdir. Bir kadına oyununun sağlam oynaman lazım yoksa basit denemeler oyundan bile sayılmaz. Direnci aşmayı hedefleyeceksin öyle hemen pes etmen kabul edilemez. Tabi ki ısrar da etmeyeceksin belirli noktada sohbeti yürütme görevi sana aittir. 90-10 kuralı da bu yüzden var tanışma esnasında erkek sohbeti yürütür ta ki kanca noktasına takılana kadar oradan sonra kadında sohbete yatırım yapmaya başlar. Bundan sonrasında iletişim 50-50 oranına düşer ve gelişir. Çoğu zaman ilkte senin konuşman ve kadını konuşturmaya çalışman gerekiyor. Çoğu amatör kızın birkaç soğuk mesajını aşamadığı için direkt oyuna küsüyor ya da gerçekte kızın sert duruşundan korkuyor sohbet edemiyor. Bu tür bir mentalite ve beklentiden çıkmalısınız. Kadınların bu davranışları normal ve senin olayın bunu aşmaktır.

    4. ARSIZ-KOMİK NEDEN TANIŞMA SOĞUKLUĞUNU AŞMAKTA ÖNEMLİ?

    Arsız komik yönteminin efektif olmasının sebebi problemi direkt çözmesidir. İlk olarak kadınlar ezikçe yaklaşan erkekleri sert şekilde reddederler. Ayrıca ciddi yaklaşan erkekleri de reddederler çünkü muhtaçlık göstermişlerdir. Bir erkeğin kadınla tanışmaya giderken hem aşırı özgüvenli hem umursamaz hem komik olması gerekiyor işte bu tam olarak arsız komik yöntemidir. Komedi kısmı kadını güldürmeni sağlar ki bu aradaki buzları kırar. Arsızlık kısmı rahatça hareket etmeni ve direnci aşmanı sağlar. Arsız bir mağaza satıcısının sana illa bir şeyler sattığı olmuştur mesela bu da böyledir dikkatini çeker kolayca geçiştiremezsin. Kadınlar efendi tipleri direkt geçiştirir ancak sen arsız-komik yöntemini iyi uygulayan bir sempatik piç modundaysan kadınların dikkatini üzerinde tutarsın. Numara alman, buluşmaya geçmen ve sonuca gitmen kolaylaşır. Kadınları daha kolay etkilersin ve avantaj elde edersin. Bu açıdan da direnci ve testleri aşarsın.

    Basit bir örnek;

    Kadın; ''Seni tanımıyorum''

    Normal Erkek Cevabı; ''Tanışmak için yazdım''

    Arsız komik cevap; ''Endişelenme ben sadece aşık olacağın ve seni aldatacak olan kişiyim😂''

    Bu tarz cümleler için FLÖRT ETME SANATINI almanızı öneririm ve kadınların testlerini aşmak içinde KADINCA  kitabını öneriyorum.

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)